Askım sal gitsin ben önce kendimi düşünüyorum canımın istedihi yere gidiyorm minosuda alıyorum mutlu anne mutlu bebekBen düzen kurmaya çok çalışıyorum ara ara başarıyorum da arkadaşlarım kv falan hep böyle mi geçicek ömrün diyip duruyor. Malesef anne olduysan bence 2 sene kadae eskisi gibi sosyal olamıyorsun. Ara ara bırakıp çıkmalar hariç tabiki. Ama bilmiyorum yani ya ben anneme her bırakıp çıktığımda bşraz üzülüyorum. aryayı al yerinden götür çocuk o ara hışır oluyor ne biliyim arada tabiki olur ama mesela ben bunu sık sık yapamam acaba kendimi mi yıpratıyorum böyle
Doktorumuz bize 37.6 yı gördüğünde calpol ver demişti canım haberin olsunAşımızı olduk insallah hafif atlatırız
Canim sanki siz de de bir ara meme reddi vardi gecti mi?Doktorumuz bize 37.6 yı gördüğünde calpol ver demişti canım haberin olsun
Ettirmedim canım ama ürolog onayıyla ettirmedik bir de banyo yaptırırken bazen işiyor hiç bir zorlanma yok baya uzağa ve güçlü işiyor ya da bazen bezi çıkarıp külot giydiriyorum ben alt açma bezi üstüne yatırıyorum oynarken işiyor görüyorum yine hiç bir zorlanma acı yok sadece gece böyle çığlıklar başlıyor kabus görür gibi enfeksiyon olsa gündüz de uyanıkken işerken ağlamaz mıydı? Ama aklıma takıldı şimdi dediğin bilemedim ki.Canim sen.sunnet ettirmemistin degil mi? Aklima.sey geldi gecen sunnet esnasinda bize sey demisti bebekler.dogunca hep gazdan agladiklari dusunulur oysa ki bazi bebekler pipideki darliktan sebep çisini tam yapamazlar yarisi gszdan sebep.aglama ise yarisida ondandir ve idrar yolu enfeksiyonuna cevirir demisti. Çiş tahlili yaptirmadi isen bir yaptirsan mi enfeksiyon falan olmasin çiğlik çigliğa agliyor diyorsun.
Canım bizde dua bölümüne annem bakıyor hatta sabah dün gece hiç çığlıkla uyanmadı dedim annem ben okudum ondan diyorDeisa canim bizim bebekler gene arkadaslarinki kadar kolay olmuyor. Ama iyi kotu bi duzenleri oluyor. Bize yeter. Insallah seninki de duzene girer bir an once. Inanir misin bilmiyorum boyle seylerde ama nas-felak-ayetel kursi okuyup bebeginin uzerine ufle... Cok faydasi oluyor. Atak bitince belli bir duzenin olacak insallah, bizimki cok zordu. Gorsen dayanilacak gibi degildi. Insallah senin de bu ay son zor ayin olur
Merhaba aynı durum bizdede var 7 aylık ve kilosu 6. Ne yapacağımı şaşırdım yemiyor ne ek gıda ne mama ne de anne sütü ne zormuş gerçekten yemeyen bebek üstüne bizimki prematüre. Yasitlarini yakalamali diye biraz daha endişeliyim inşallah herkesin çocuğunun iştahı açılır biz çözüm bulursanız lütfen bana da yazinGerçekten iştahsız bebek çok zor oluyor. Aç olduğunu biliyorsun ama yedirmiyorsun. Hepsinin iştahları açık olur inşallah
Okadar ayrıntılarda boğulma canım, senin gibi bir annesi var elbette çok mutlu bir insan olacakEttirmedim canım ama ürolog onayıyla ettirmedik bir de banyo yaptırırken bazen işiyor hiç bir zorlanma yok baya uzağa ve güçlü işiyor ya da bazen bezi çıkarıp külot giydiriyorum ben alt açma bezi üstüne yatırıyorum oynarken işiyor görüyorum yine hiç bir zorlanma acı yok sadece gece böyle çığlıklar başlıyor kabus görür gibi enfeksiyon olsa gündüz de uyanıkken işerken ağlamaz mıydı? Ama aklıma takıldı şimdi dediğin bilemedim ki.
Canım bizde dua bölümüne annem bakıyor hatta sabah dün gece hiç çığlıkla uyanmadı dedim annem ben okudum ondan diyor
Kolay değiller evet cnm ama değişir diye umutluyum, ama bir endişem var belki çok saçma ama sana sormak istedim psikologsun diye, nerede hatırlamıyorum şöyle bir şey okumuştum insanların beyni mutluluk hormonunu belirli bir miktar üretmeye alışıyormuş ve hayat koşulları istediği gibi değişsede hayalleri gerçek olsa da yine o belirli seviyede mutlu olabiliyorlarmış beyin öyle alıştığı için, bazen bu aklıma geliyor diyorum aylardır bu kadar ağlayınca oğlumun beyni böyle mutluluk hormonunu az üretmeye alışır mı ve böyle devam eder mi mutsuz bir insan olur mu acaba diye bir endişem oluyor. Uyanıkken çok mutlu gerçi gülücükler saçıyor herkese uyurken ve uyutmaya çalışırken sorun var sadece. Amaan saçmalıyor da olabilirim bilmiyorum
Haklısın cnm çok teşekkür ederim . Ayrıntılarda boğulmak benim hayat tarzım ya hahaha lanet gibi bişeyOkadar ayrıntılarda boğulma canım, senin gibi bir annesi var elbette çok mutlu bir insan olacak
Geçmiş olsun canım nasıl oldu Ekin kuzucukKızlar Ekin sapsarı ishal oldu ama nasıl pis kokuyor beline kadar çıkmış altını temizledik hemen sonra beşiğine yatirmak için kucağıma aldim öğüremedigi için öksürerek öyle bir kustu ki midede ne varsa çıkardı zaten bugün çok iştahı yoktu ek gidada sadece azcik muz yemişti. Dişten olabiliyor olabilir mi bunlar? Ateş yok
Canım geçmedi maalesef hala uykuya geçerken ve gece alıyor onun dışında mamayla besleniyorCanim sanki siz de de bir ara meme reddi vardi gecti mi?
Canım çok geçmiş olsun 3 gün kuralını yapıyor muydun? Dünkü muz dışında son günlerde hangi besindeydiniz belki o etkilemiştir.Kızlar Ekin sapsarı ishal oldu ama nasıl pis kokuyor beline kadar çıkmış altını temizledik hemen sonra beşiğine yatirmak için kucağıma aldim öğüremedigi için öksürerek öyle bir kustu ki midede ne varsa çıkardı zaten bugün çok iştahı yoktu ek gidada sadece azcik muz yemişti. Dişten olabiliyor olabilir mi bunlar? Ateş yok
Anladim canim belki mamayi hic vermeseydin duzelirdi. Yoksa duzelmiyor malesefCanım geçmedi maalesef hala uykuya geçerken ve gece alıyor onun dışında mamayla besleniyor
Tabi ki ben bakiyorum nefes alis verisineKızlar yavrularınız biraz fazla uyuyunca sizde gidip nefes alıyor mu diye bakıyormusunuznormalde gündüzleri 45 dk dan fazla uyumuyordu, nerdeyse 1 buçuk saat olacak korktum uyandırsam mı. Aryanayı uyandırmak isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi
Kilosu zaten az diye onu göze alamadım haftaya beş aylık oluyor 6300 su anAnladim canim belki mamayi hic vermeseydin duzelirdi. Yoksa duzelmiyor malesef
Anladim canim nasil rahat ediyorsan. Yani ben de bu sekilde bir.sure idare ederim uzunca sure bana da yazik gerekirse sagip veririm ve de mama takviyeli cunku benim akil sagligimda onemliKilosu zaten az diye onu göze alamadım haftaya beş aylık oluyor 6300 su an
Hep yüzüstü uyuduğu için sürekli kontrol halindeyim benKızlar yavrularınız biraz fazla uyuyunca sizde gidip nefes alıyor mu diye bakıyormusunuznormalde gündüzleri 45 dk dan fazla uyumuyordu, nerdeyse 1 buçuk saat olacak korktum uyandırsam mı. Aryanayı uyandırmak isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi
Masallah, cok sevindim. Insallah boyle devam ederpcfl bugun sunnet sonrasi.oturtmali banyo gunuydu sabah banyo yaptirdim oturtmali banyoda ne guzel toparladi pipiyi sonra agladi acikmisti emdi uyudu. Tabi gecti gitti demiyroum henuz takipteyim. Esimde dun ver gitsin biberonla dedi kabul etmedim veriirsem artik kaybederim dedim ama yipratici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?