2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Askım sal gitsin ben önce kendimi düşünüyorum canımın istedihi yere gidiyorm minosuda alıyorum mutlu anne mutlu bebek

pcfl bugun sunnet sonrasi.oturtmali banyo gunuydu sabah banyo yaptirdim oturtmali banyoda ne guzel toparladi pipiyi sonra agladi acikmisti emdi uyudu. Tabi gecti gitti demiyroum henuz takipteyim. Esimde dun ver gitsin biberonla dedi kabul etmedim veriirsem artik kaybederim dedim ama yipratici.

Ettirmedim canım ama ürolog onayıyla ettirmedik bir de banyo yaptırırken bazen işiyor hiç bir zorlanma yok baya uzağa ve güçlü işiyor ya da bazen bezi çıkarıp külot giydiriyorum ben alt açma bezi üstüne yatırıyorum oynarken işiyor görüyorum yine hiç bir zorlanma acı yok sadece gece böyle çığlıklar başlıyor kabus görür gibi enfeksiyon olsa gündüz de uyanıkken işerken ağlamaz mıydı? Ama aklıma takıldı şimdi dediğin bilemedim ki.
Canım bizde dua bölümüne annem bakıyor hatta sabah dün gece hiç çığlıkla uyanmadı dedim annem ben okudum ondan diyor
Kolay değiller evet cnm ama değişir diye umutluyum, ama bir endişem var belki çok saçma ama sana sormak istedim psikologsun diye, nerede hatırlamıyorum şöyle bir şey okumuştum insanların beyni mutluluk hormonunu belirli bir miktar üretmeye alışıyormuş ve hayat koşulları istediği gibi değişsede hayalleri gerçek olsa da yine o belirli seviyede mutlu olabiliyorlarmış beyin öyle alıştığı için, bazen bu aklıma geliyor diyorum aylardır bu kadar ağlayınca oğlumun beyni böyle mutluluk hormonunu az üretmeye alışır mı ve böyle devam eder mi mutsuz bir insan olur mu acaba diye bir endişem oluyor. Uyanıkken çok mutlu gerçi gülücükler saçıyor herkese uyurken ve uyutmaya çalışırken sorun var sadece. Amaan saçmalıyor da olabilirim bilmiyorum

Gerçekten iştahsız bebek çok zor oluyor. Aç olduğunu biliyorsun ama yedirmiyorsun. Hepsinin iştahları açık olur inşallah
Merhaba aynı durum bizdede var 7 aylık ve kilosu 6. Ne yapacağımı şaşırdım yemiyor ne ek gıda ne mama ne de anne sütü ne zormuş gerçekten yemeyen bebek üstüne bizimki prematüre. Yasitlarini yakalamali diye biraz daha endişeliyim inşallah herkesin çocuğunun iştahı açılır biz çözüm bulursanız lütfen bana da yazin

Okadar ayrıntılarda boğulma canım, senin gibi bir annesi var elbette çok mutlu bir insan olacak

Geçmiş olsun canım nasıl oldu Ekin kuzucuk

Canım çok geçmiş olsun 3 gün kuralını yapıyor muydun? Dünkü muz dışında son günlerde hangi besindeydiniz belki o etkilemiştir.

Kızlar yavrularınız biraz fazla uyuyunca sizde gidip nefes alıyor mu diye bakıyormusunuz normalde gündüzleri 45 dk dan fazla uyumuyordu, nerdeyse 1 buçuk saat olacak korktum uyandırsam mı. Aryanayı uyandırmak isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi

Tabi ki ben bakiyorum nefes alis verisine

Y yazosey canim nasilsin?Bir ara sen de gecmeyen kasinti vsrdi nasil gecti?Bir tanidigimda baslamis gecmek bilmiyorum ne kullandi ise

Hep yüzüstü uyuduğu için sürekli kontrol halindeyim ben ama uyandırma tabiki uyusun mis gibi ne güzel gecen alin üç saat uyudu ne yapacağımı bilemedim uyusam mi film mi izlesem dedim boş boş duvara baktım nasil iyi geldi

Masallah, cok sevindim. Insallah boyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…