Pazar Yigiti doktora goturdum ya acile doktor tahlilileri verdiginiz gibi cikin cocuk hasta olmasin isal kusma sikayetiyle hastane dolu dedi de senin belki degildir ama hani aklima o geldi canim. Eger kusma olursa gotur canim.Yok çok kez yedi
Gerçekten mi devam ederse doktora götüreyim
Dun aksam yatmadan ve de Gece emdi canim. 2 gece hic agzina almak istemedi.Simdi gun.icinde bakalim nasil olacak. Ya dun baya arastirdim iste emzikte meme reddi yapar diyende cok grupun doktoruda yok yapmaz red demis aklim karisti.Senin nasil peki canimAkilvar sizde durumlar nasil canim?
Babam da bana sey der 3 nas, 3 felak, 3 fatiha oku avucunun icine ufle bebegin tum vucuduna sur diyor ben de onu yapiyorum. Ayetel kursi de olur demisti.Deisa canim bizim bebekler gene arkadaslarinki kadar kolay olmuyor. Ama iyi kotu bi duzenleri oluyor. Bize yeter. Insallah seninki de duzene girer bir an once. Inanir misin bilmiyorum boyle seylerde ama nas-felak-ayetel kursi okuyup bebeginin uzerine ufle... Cok faydasi oluyor. Atak bitince belli bir duzenin olacak insallah, bizimki cok zordu. Gorsen dayanilacak gibi degildi. Insallah senin de bu ay son zor ayin olur
Sonrası güzel amaAy gözüm korktu
Emzigi azalt o zaman canim, garanti olsun. Bizimki emzigi asla agzina almiyor artik. Tutmuyor ama elimle tutarak uyutuyordu esim ozellikle. Simdi asla agzina almiyor. Haliyle uyumuyor. Dun hep memede uyumak istedi. Memeyi cekince uyaniyordu. Sonra uyuttuk ve kendi yataginda uyudu ilk defa. Ben de rahat uyudum. Suan hala uyuyor. Uyandirmadim bi oturayim dedimDun aksam yatmadan ve de Gece emdi canim. 2 gece hic agzina almak istemedi.Simdi gun.icinde bakalim nasil olacak. Ya dun baya arastirdim iste emzikte meme reddi yapar diyende cok grupun doktoruda yok yapmaz red demis aklim karisti.Senin nasil peki canim
ah yavrum. Ya ben ne zaman buzluğa attığım diş kaşıyıcaları versem arya üşütük kokar gibi kusuyor acaba soğuk meyvedan olabilir mi? Veya sapsarıysa kakası muz olabilir mi? Kıyamam bu minnaklar en ufak sorun yaşamasın ya
Gecmis olsun canim. Tekrar isal yaparsa git bence. Atesi yokmus. Zaten kusmus atmis mideden. Bence muzdur. Bazen kotu oluyor muz bile olsa. Kotu koku da ondandir. Ben de dun pasta yaptim kızıma, muzu yerken fark ettik gorunusu guzel ama tadi kotuydu. Belki oyledir. Ucundan tadina bakmak lazim demek kiSimdi nasil?
Muzdan yese yese 1 yemek kaşığı anca yemiştir bi de soğuk değildi dışardaydı anlamadim valla kusma bi daha olmadi ama ishal az az devam ediyor takip edeceğim ateşi yok keyfi yerinde gülüyor oynuyor. Enfeksiyon olsa ateş yapardı pis hastane ortamına sokup kan aldırmak istemiyorum şuan boş yere canını yakacaklar. Su veriyorum az az bir de maflor alacağım birazdan eczanedenm zaten ishal+kusma için ekstra tedavi vermiyormus dr da. Ateslenirse götüreceğim şuan bu şekilde takip edeceğim bakalimPazar Yigiti doktora goturdum ya acile doktor tahlilileri verdiginiz gibi cikin cocuk hasta olmasin isal kusma sikayetiyle hastane dolu dedi de senin belki degildir ama hani aklima o geldi canim. Eger kusma olursa gotur canim.
Iyiymis onemli olan bu. Ben eski doktorumuza cok guvenirdim. O isal durumlarinda maflor verirdi. Atesi yoksa, huzuru iyi ise ve istahi varsa getirmene gerek yok derdi...Muzdan yese yese 1 yemek kaşığı anca yemiştir bi de soğuk değildi dışardaydı anlamadim valla kusma bi daha olmadi ama ishal az az devam ediyor takip edeceğim ateşi yok keyfi yerinde gülüyor oynuyor. Enfeksiyon olsa ateş yapardı pis hastane ortamına sokup kan aldırmak istemiyorum şuan boş yere canını yakacaklar. Su veriyorum az az bir de maflor alacağım birazdan eczanedenm zaten ishal+kusma için ekstra tedavi vermiyormus dr da. Ateslenirse götüreceğim şuan bu şekilde takip edeceğim bakalim
Çok geçmiş olsun canım, muzdansa 1-2 kere öyle kaka yapar diye düşünüyorum. Hem diş+ hem havalarda sıcak oda etkilemiş olabilir kuzuyu. Bebekler sıcakta diş çıkarırken daha çok isale maruz kalıyor diye okumuştum.Kızlar Ekin sapsarı ishal oldu ama nasıl pis kokuyor beline kadar çıkmış altını temizledik hemen sonra beşiğine yatirmak için kucağıma aldim öğüremedigi için öksürerek öyle bir kustu ki midede ne varsa çıkardı zaten bugün çok iştahı yoktu ek gidada sadece azcik muz yemişti. Dişten olabiliyor olabilir mi bunlar? Ateş yok
Aaa dogru ya dis habercisi olabilirÇok geçmiş olsun canım, muzdansa 1-2 kere öyle kaka yapar diye düşünüyorum. Hem diş+ hem havalarda sıcak oda etkilemiş olabilir kuzuyu. Bebekler sıcakta diş çıkarırken daha çok isale maruz kalıyor diye okumuştum.
Pek geçici değil sanırım bu bnde hep var hangi kitabı okuyosun canım bnde araştırayım okuyup kendime geleyimBebeğin var canım bakamazdın zaten. İşte bu da bir obsesyon aslında okuduğum kitapta yazıyor. Suçluluk duygusu hissetmek. Üzülmek. Yapmadığı şey için sonradan pişman olup kafaya takmak. Hepsi geçici onsesyonlar bizde yeni doğum yaptığımız için çok aşırı duygusal olduk ve kafamıza herşeyi takıyoruz maalesef canım.
Boşver sen kendi çocuğuna zor adapte oluyorsun. Ben kardeşimin çocuğuna bile bakmak istemedim. İstediği gibi ilgilenemeyeceğim düşük başını vursa emanet çocuk ben kötü olacağım. Bir de böyle düşün sen bebekle ilgilenirken 2 çocuk birisine bişey oldu ne olacak suçluluk duygun kat kat artacak. En iyisini doğru olanını yapmışsın canım. Bazen olabilecekleri de düşünmek lazım.
Benim oğlum da dönmüyor yarım dönüyo hala.Kızlar oğlum bir hafta sonra 6. ayına girecek ama hala sadece yarım dönüyor. Bir kere tam dönmüştü ondan sonra hiç dönmedi bir daha. Yüz üstü durmayı da hiç sevmez acaba ondan mi diyorum? Kafama taktım gece gece yine. Bir dönmeyen biz kaldık heralde sizin bebekleriniz dönüyor mu tamamen?
Biz de aşıdan 3-4 gün sonra ateş olmuştu 38 e kadar çıktı ama soğuk uygulama calpol le düşüyordu. Şimdiden geçmiş olsun inşallah etkilerini yaşamazsınızBir de yarın menenjit aşısı olucaz sizinkiler nasıl gecti kac gün sürdü huzursuzluk
Geçmiş olsun canım midesi üşümüş olabilir tekrar etti mi gece şuan nasıl ?Kızlar Ekin sapsarı ishal oldu ama nasıl pis kokuyor beline kadar çıkmış altını temizledik hemen sonra beşiğine yatirmak için kucağıma aldim öğüremedigi için öksürerek öyle bir kustu ki midede ne varsa çıkardı zaten bugün çok iştahı yoktu ek gidada sadece azcik muz yemişti. Dişten olabiliyor olabilir mi bunlar? Ateş yok
Canım iki gün huzursuzdu ateş de en fazla 38 i gördü haftaya da bizim ikinci doz var bakalım umarım sıkıntısız atlatırızBir de yarın menenjit aşısı olucaz sizinkiler nasıl gecti kac gün sürdü huzursuzluk
Geçmiş olsun arkadaşımMuzdan yese yese 1 yemek kaşığı anca yemiştir bi de soğuk değildi dışardaydı anlamadim valla kusma bi daha olmadi ama ishal az az devam ediyor takip edeceğim ateşi yok keyfi yerinde gülüyor oynuyor. Enfeksiyon olsa ateş yapardı pis hastane ortamına sokup kan aldırmak istemiyorum şuan boş yere canını yakacaklar. Su veriyorum az az bir de maflor alacağım birazdan eczanedenm zaten ishal+kusma için ekstra tedavi vermiyormus dr da. Ateslenirse götüreceğim şuan bu şekilde takip edeceğim bakalim
Ben de o yüzden kurcalamak istemiyorum hiç illa ki kan alalim diyecekler boşu boşuna canı yanacak hiç istemiyorum...Iyiymis onemli olan bu. Ben eski doktorumuza cok guvenirdim. O isal durumlarinda maflor verirdi. Atesi yoksa, huzuru iyi ise ve istahi varsa getirmene gerek yok derdi...
Çok geçmiş olsun canım, muzdansa 1-2 kere öyle kaka yapar diye düşünüyorum. Hem diş+ hem havalarda sıcak oda etkilemiş olabilir kuzuyu. Bebekler sıcakta diş çıkarırken daha çok isale maruz kalıyor diye okumuştum.
Sağol canım
Canim ateşi yok modu normal sadece az az ishal şeklinde devam ediyor şuanGeçmiş olsun canım midesi üşümüş olabilir tekrar etti mi gece şuan nasıl ?
Aynen canim.oyle yap enfeskisyon yoktur ates yok cunku. Bizim isal vardi bir sey vermediler maflor harici. Sivi alimi da oluyor sivi almayinca serum bagliyorlar.hali keyfi de yerinde ise gerek yok gercekten.Muzdan yese yese 1 yemek kaşığı anca yemiştir bi de soğuk değildi dışardaydı anlamadim valla kusma bi daha olmadi ama ishal az az devam ediyor takip edeceğim ateşi yok keyfi yerinde gülüyor oynuyor. Enfeksiyon olsa ateş yapardı pis hastane ortamına sokup kan aldırmak istemiyorum şuan boş yere canını yakacaklar. Su veriyorum az az bir de maflor alacağım birazdan eczanedenm zaten ishal+kusma için ekstra tedavi vermiyormus dr da. Ateslenirse götüreceğim şuan bu şekilde takip edeceğim bakalim
Cok surmez, Disten ise 1-2 gune patlar disi. Hem yemesi iyi ise ve sayisi azsa sorun olmaz. Dislerini atar misin bakalim bi? Teoman Alp in disi de cikmak uzere. Beyazlik gorunuyor ama cikamadi bi turlu....Ben de o yüzden kurcalamak istemiyorum hiç illa ki kan alalim diyecekler boşu boşuna canı yanacak hiç istemiyorum...
Sağol canımDiş ishali uzun sürer mi acaba o da aklıma geldi ama emin olamadım 1 defadan fazla olduğu için daha önce yaşayan oldu mu acaba
Canim ateşi yok modu normal sadece az az ishal şeklinde devam ediyor şuan
Aslinda emzigi uyku asamasinda veriyorum gun boyu agzinds degil kendi de eskisi kadar tutmuyor. Ne gzuel canim her geceniz oyle olsin insallahEmzigi azalt o zaman canim, garanti olsun. Bizimki emzigi asla agzina almiyor artik. Tutmuyor ama elimle tutarak uyutuyordu esim ozellikle. Simdi asla agzina almiyor. Haliyle uyumuyor. Dun hep memede uyumak istedi. Memeyi cekince uyaniyordu. Sonra uyuttuk ve kendi yataginda uyudu ilk defa. Ben de rahat uyudum. Suan hala uyuyor. Uyandirmadim bi oturayim dedimbakalim aynen bugun nasil gececek... Bugun de yapmam gereken isler var, insallah rahat gecer ikimizin gunu de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?