2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Deisa canim bizim bebekler gene arkadaslarinki kadar kolay olmuyor. Ama iyi kotu bi duzenleri oluyor. Bize yeter. Insallah seninki de duzene girer bir an once. Inanir misin bilmiyorum boyle seylerde ama nas-felak-ayetel kursi okuyup bebeginin uzerine ufle... Cok faydasi oluyor. Atak bitince belli bir duzenin olacak insallah, bizimki cok zordu. Gorsen dayanilacak gibi degildi. Insallah senin de bu ay son zor ayin olur

Babam da bana sey der 3 nas, 3 felak, 3 fatiha oku avucunun icine ufle bebegin tum vucuduna sur diyor ben de onu yapiyorum. Ayetel kursi de olur demisti.

Emzigi azalt o zaman canim, garanti olsun. Bizimki emzigi asla agzina almiyor artik. Tutmuyor ama elimle tutarak uyutuyordu esim ozellikle. Simdi asla agzina almiyor. Haliyle uyumuyor. Dun hep memede uyumak istedi. Memeyi cekince uyaniyordu. Sonra uyuttuk ve kendi yataginda uyudu ilk defa. Ben de rahat uyudum. Suan hala uyuyor. Uyandirmadim bi oturayim dedim bakalim aynen bugun nasil gececek... Bugun de yapmam gereken isler var, insallah rahat gecer ikimizin gunu de...

Pazar Yigiti doktora goturdum ya acile doktor tahlilileri verdiginiz gibi cikin cocuk hasta olmasin isal kusma sikayetiyle hastane dolu dedi de senin belki degildir ama hani aklima o geldi canim. Eger kusma olursa gotur canim.
Muzdan yese yese 1 yemek kaşığı anca yemiştir bi de soğuk değildi dışardaydı anlamadim valla kusma bi daha olmadi ama ishal az az devam ediyor takip edeceğim ateşi yok keyfi yerinde gülüyor oynuyor. Enfeksiyon olsa ateş yapardı pis hastane ortamına sokup kan aldırmak istemiyorum şuan boş yere canını yakacaklar. Su veriyorum az az bir de maflor alacağım birazdan eczanedenm zaten ishal+kusma için ekstra tedavi vermiyormus dr da. Ateslenirse götüreceğim şuan bu şekilde takip edeceğim bakalim

Iyiymis onemli olan bu. Ben eski doktorumuza cok guvenirdim. O isal durumlarinda maflor verirdi. Atesi yoksa, huzuru iyi ise ve istahi varsa getirmene gerek yok derdi...

Çok geçmiş olsun canım, muzdansa 1-2 kere öyle kaka yapar diye düşünüyorum. Hem diş+ hem havalarda sıcak oda etkilemiş olabilir kuzuyu. Bebekler sıcakta diş çıkarırken daha çok isale maruz kalıyor diye okumuştum.

Pek geçici değil sanırım bu bnde hep var hangi kitabı okuyosun canım bnde araştırayım okuyup kendime geleyim
Eşime demiştim o sorumluluğu alamam diye yemek yerken boğazına bişey kaçsa Allah korusun kahrolurum o şokla ne yapacağımı bilemem sanırım.

Benim oğlum da dönmüyor yarım dönüyo hala.

Bir de yarın menenjit aşısı olucaz sizinkiler nasıl gecti kac gün sürdü huzursuzluk
Biz de aşıdan 3-4 gün sonra ateş olmuştu 38 e kadar çıktı ama soğuk uygulama calpol le düşüyordu. Şimdiden geçmiş olsun inşallah etkilerini yaşamazsınız

Geçmiş olsun canım midesi üşümüş olabilir tekrar etti mi gece şuan nasıl ?

Geçmiş olsun arkadaşım

Iyiymis onemli olan bu. Ben eski doktorumuza cok guvenirdim. O isal durumlarinda maflor verirdi. Atesi yoksa, huzuru iyi ise ve istahi varsa getirmene gerek yok derdi...
Ben de o yüzden kurcalamak istemiyorum hiç illa ki kan alalim diyecekler boşu boşuna canı yanacak hiç istemiyorum...
Aaa dogru ya dis habercisi olabilir minseo
Sağol canım Diş ishali uzun sürer mi acaba o da aklıma geldi ama emin olamadım 1 defadan fazla olduğu için daha önce yaşayan oldu mu acaba
Geçmiş olsun canım midesi üşümüş olabilir tekrar etti mi gece şuan nasıl ?
Canim ateşi yok modu normal sadece az az ishal şeklinde devam ediyor şuan

Ben düzen kurmaya çok çalışıyorum ara ara başarıyorum da arkadaşlarım kv falan hep böyle mi geçicek ömrün diyip duruyor. Malesef anne olduysan bence 2 sene kadae eskisi gibi sosyal olamıyorsun. Ara ara bırakıp çıkmalar hariç tabiki. Ama bilmiyorum yani ya ben anneme her bırakıp çıktığımda bşraz üzülüyorum. aryayı al yerinden götür çocuk o ara hışır oluyor ne biliyim arada tabiki olur ama mesela ben bunu sık sık yapamam acaba kendimi mi yıpratıyorum böyle

Aynen canim.oyle yap enfeskisyon yoktur ates yok cunku. Bizim isal vardi bir sey vermediler maflor harici. Sivi alimi da oluyor sivi almayinca serum bagliyorlar.hali keyfi de yerinde ise gerek yok gercekten.

Cok surmez, Disten ise 1-2 gune patlar disi. Hem yemesi iyi ise ve sayisi azsa sorun olmaz. Dislerini atar misin bakalim bi? Teoman Alp in disi de cikmak uzere. Beyazlik gorunuyor ama cikamadi bi turlu....

Aslinda emzigi uyku asamasinda veriyorum gun boyu agzinds degil kendi de eskisi kadar tutmuyor. Ne gzuel canim her geceniz oyle olsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…