2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Aynen bizimki de yüz üstü ha uyandı ha uyanacak derken birşeye başlayamıyorum bende, değişik bir ruh hali içinde bir boşluğa düşmüş gibiyim

Canim bebeginle ilgisi olmayan bir sey. Rahat ol. Bu sosyal medya, ekran, alkol, sigara, Kumar ya da ha veren diger madde ya da seyler icin gecerli. Evet haz almamizi saglayan hormonlarin esigi Ile oynadiklari icin normal insanlar gibi mutlu olmaz bagimli ya da obezler... Yetislinlerde de aliskanliktan kaynakli bir miktar etkili ama farkindalikla asilir. Bebekle hic ilgisi yok. Ayrica bunu diyen kimse terapi yapmiyor olmali o zaman, etkisi yoksa hic bir seyin prof.larin bile makalesinde hata dolu. Cogu kendi yazmiyor ki

Geçmiş olsun canım, bana üşütmüş gibi geldi. Klima vurmuş olmasın

Canim sanki siz de de bir ara meme reddi vardi gecti mi?

Canım geçmedi maalesef hala uykuya geçerken ve gece alıyor onun dışında mamayla besleniyor

Kızlar daha öncede yazmıştım, 1 buçuk aylıkken başladı bizim meme reddi. Diğerlerinde de olurdu ama 1-2 gün, sonra normale dönerdi. Bu bebeğim yok hiç almak istemiyordu o zamanlar. Ben biberon da kullanmıyordum, bir şekilde emzirdim ama gelin bana sorun. Ayakta, yürüyerek, uzanarak, beyaz gürültü açarak.. aklınıza ne gelirse. Bazen gece bile almak istemedi vazgeçmek yok ısrarla ya emecek ya emecek diye devam ettim. Kendimi zorladım epey biliyorum, ne gerek var diyebilirsiniz ama bebek bugün memeyi istemez yarın mamayı istemez öbür gün yemek istemez.. kararlı olmak lazım sanki. Şimdi çok şükür ne zaman versem alıyor; ona söylediğim şarkılar var. Söylemeye başlayınca rahatlıyor kucağımda
5 dk dan az zamanda emip bırakıyor, bu günümüze şükür

Sabırla emzirmeye devam edin, zaten bir süre sonra aşırı bir meme düşkünlüğü başlayacak. Kucağınıza alıp göz teması, sakin bir ruh hali.. inşallah bebek de severek emecek

Anladim canim nasil rahat ediyorsan. Yani ben de bu sekilde bir.sure idare ederim uzunca sure bana da yazik gerekirse sagip veririm ve de mama takviyeli cunku benim akil sagligimda onemli
Evet gerçekten insan yıpranıyor ayakta yürüyerek emzirdim sallayarak emzirdim bir sürü şekilde emzirdim bir süre sonra o şekilde de almamaya başladı en azından tamamen bırakmadı diye avunuyorum sabahları uyandığında falan uzun uzun emiyor umarım geçicidir ve normale döner zamanla
Aynen bizimki de yüz üstü ha uyandı ha uyanacak derken birşeye başlayamıyorum bende, değişik bir ruh hali içinde bir boşluğa düşmüş gibiyim
Eki Görüntüle 3280296
Oyy yerim
Canım çok sevindim şu an sıkıntı yasamamana biz de bu döngüyü kırarız inşallah sütüm falan da azaldı çünkü umarım düzelir şu meme düşkünlüğü ne zaman baslıyor ki acaba

Diş olduğunu sanmıyorum canım ya usuttu ya gıda alerjisi

Çok iyi düşünmüşsün canım sıvı alımına da dikkat edersin. Dişlerden de olabilirmiş bak

minseo canım ishal salgını varmış ben de sabah gördüm instagramda. Benim oğlum da ek gıdaya başladığından beri sarı kaka yapıyor bazen turuncuya dönüyor yediğine göre değişiyor. Şeftali verdiğim zaman 2 3 gün kaka yapamadı kayısı verince biraz sıvılaştı günde 2 3 kere yaptı bu sefer de sıvı şekilde. Bence ek gıda dönemlerinde böyle durumlar normal endişelenme canım. Vücutları alışmaya çalışıyor. Çok geçmiş olsun canım.

Kızlar oğluma dışarı çıktığımızda yedirmek için hero babynin kavanoz mamalarından aldım. Siz yediriyor musunuz? İçeriği nasıl sizce?

İnsan sasiriyo tabi bakıyorum bn. Uyandırmadin inşallah bırak uyusun.
Biz 8:30 dan 9 a şekerleme yaptık bu saat oldu ağlamalar cildirmalar ne emdi ne uyudu şimdi emiyo yatar heralde.

4. Ay uyku gerilemesi bu mu acaba ya tam gerileme belirtilerini yaşıyoruz 4 aya girdi ne uyku ne emme ne huzur kaldı. Oysa öncesinde uyku öncesi krizler yaşıyorduk o neydi atak değil mi şimdi ki başka dert mi anlamadım

Kizlar philips aventin süt sagma makinesini kullanan var miydi? Sanki birisi yazmisti ama hatirlamiyorum e bebekte indirime girmis almayi düsünüyorum da

Çok sağol canim benim iyi ki varsin

Kizlar benim reddin nedeni belli.oldu az once bir guzel emerken birden bogszina kacti agladi birakti sutun akisi cok hizli bebekler nefret kazaniyor demek hic sagmamam lazim. Ama dune gore daha emmeye basldi ac kaldi ya
Uzanarak ve memeni makas yaparak denesen bogazinda kalmaz.

Ben yapıyorum valla uyumayan bir birey olduğu için kendisi bi tık fazla uyusa hemen acaba diyorum

Evet stres yapıp hemen iyileştirmek istiyoruz aslında ama işte daha kötüye gidiyor bazen. Bi kaç güne daha iyi olur canım benim.

Kizlar philips aventin süt sagma makinesini kullanan var miydi? Sanki birisi yazmisti ama hatirlamiyorum e bebekte indirime girmis almayi düsünüyorum da
Cnm ben memnun kalmadım, masaj modu ile başıyor sonra 1-2-3 kademeleri var, masaj modu ilk 2-3dk gerçekten çok canımı yakıyordu ama sonra alışıyordum. Daha yavaş başlatabildiğim hastane tipi kiralayıp rahat ettim. Ama belki benim hassasiyetimdir sen yorumlara bak al istersen.

Kizlar benim reddin nedeni belli.oldu az once bir guzel emerken birden bogszina kacti agladi birakti sutun akisi cok hizli bebekler nefret kazaniyor demek hic sagmamam lazim. Ama dune gore daha emmeye basldi ac kaldi ya
Sağarsan süt çoğalır ve tazyikli gelir dikkat et canım Red sebebi oluyor tazyik. Aslında sütü artırmak isterken Red yaşanabiliyor

Canim cok guzel yazmisin buyuk oglumdan biliyorum kararli olup hep devam ettim ama 1 hafta iyiyse bozuluyorsu bagir cagir almak istemiyordu 2 gundur Yigitte ayni oldu şuan kararliyim evet ama umarim cok uzamaz diger.oglumda kucuk ondan buyuk oglumda ki zorluk gibi umarim bunu da asabilirim. Peki kilo alimi nasil etkilendi mi bu durumdan

Sağarsan süt çoğalır ve tazyikli gelir dikkat et canım Red sebebi oluyor tazyik. Aslında sütü artırmak isterken Red yaşanabiliyor
Benim.sut arttirma derdim yoktu canim zsten tek meme doyuyordu. Ben sadece disari falan cikarken emzirmedr rahat edemedigim icin ondan elimin altinda sut bulunduruyordum o da duzenli sagim degil ama genelde bir.miktsr sagardim. Artik yapmam

Kızlar biberon verip meme reddi yaşayanlara bir ufak tavsiyem olacak, ben çok uğraşmıştım ve şu como tomo biberona geçince memeye geri dönmüştü, sonunda yine bıraktı benim sütüm az olduğu için ama bana baya zaman kazandırmıştı, pahalı ama hakeden bir ürün kesinlikle biberon almayı düşünen varsa yorumlarda da yazıyor zaten meme reddini aştık bununla diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…