- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
Aynen bizimki de yüz üstüHep yüzüstü uyuduğu için sürekli kontrol halindeyim benama uyandırma tabiki uyusun mis gibi ne güzel gecen alin üç saat uyudu ne yapacağımı bilemedim uyusam mi film mi izlesem dedim boş boş duvara baktım nasil iyi geldi
Canim bebeginle ilgisi olmayan bir sey. Rahat ol. Bu sosyal medya, ekran, alkol, sigara, Kumar ya da ha veren diger madde ya da seyler icin gecerli. Evet haz almamizi saglayan hormonlarin esigi Ile oynadiklari icin normal insanlar gibi mutlu olmaz bagimli ya da obezler... Yetislinlerde de aliskanliktan kaynakli bir miktar etkili ama farkindalikla asilir. Bebekle hic ilgisi yok. Ayrica bunu diyen kimse terapi yapmiyor olmali o zaman, etkisi yoksa hic bir seyinEttirmedim canım ama ürolog onayıyla ettirmedik bir de banyo yaptırırken bazen işiyor hiç bir zorlanma yok baya uzağa ve güçlü işiyor ya da bazen bezi çıkarıp külot giydiriyorum ben alt açma bezi üstüne yatırıyorum oynarken işiyor görüyorum yine hiç bir zorlanma acı yok sadece gece böyle çığlıklar başlıyor kabus görür gibi enfeksiyon olsa gündüz de uyanıkken işerken ağlamaz mıydı? Ama aklıma takıldı şimdi dediğin bilemedim ki.
Canım bizde dua bölümüne annem bakıyor hatta sabah dün gece hiç çığlıkla uyanmadı dedim annem ben okudum ondan diyor
Kolay değiller evet cnm ama değişir diye umutluyum, ama bir endişem var belki çok saçma ama sana sormak istedim psikologsun diye, nerede hatırlamıyorum şöyle bir şey okumuştum insanların beyni mutluluk hormonunu belirli bir miktar üretmeye alışıyormuş ve hayat koşulları istediği gibi değişsede hayalleri gerçek olsa da yine o belirli seviyede mutlu olabiliyorlarmış beyin öyle alıştığı için, bazen bu aklıma geliyor diyorum aylardır bu kadar ağlayınca oğlumun beyni böyle mutluluk hormonunu az üretmeye alışır mı ve böyle devam eder mi mutsuz bir insan olur mu acaba diye bir endişem oluyor. Uyanıkken çok mutlu gerçi gülücükler saçıyor herkese uyurken ve uyutmaya çalışırken sorun var sadece. Amaan saçmalıyor da olabilirim bilmiyorum
Geçmiş olsun canım, bana üşütmüş gibi geldi. Klima vurmuş olmasınKızlar Ekin sapsarı ishal oldu ama nasıl pis kokuyor beline kadar çıkmış altını temizledik hemen sonra beşiğine yatirmak için kucağıma aldim öğüremedigi için öksürerek öyle bir kustu ki midede ne varsa çıkardı zaten bugün çok iştahı yoktu ek gidada sadece azcik muz yemişti. Dişten olabiliyor olabilir mi bunlar? Ateş yok
Canim sanki siz de de bir ara meme reddi vardi gecti mi?
Canım geçmedi maalesef hala uykuya geçerken ve gece alıyor onun dışında mamayla besleniyor
Evet gerçekten insan yıpranıyor ayakta yürüyerek emzirdim sallayarak emzirdim bir sürü şekilde emzirdim bir süre sonra o şekilde de almamaya başladı en azından tamamen bırakmadı diye avunuyorum sabahları uyandığında falan uzun uzun emiyor umarım geçicidir ve normale döner zamanlaAnladim canim nasil rahat ediyorsan. Yani ben de bu sekilde bir.sure idare ederim uzunca sure bana da yazik gerekirse sagip veririm ve de mama takviyeli cunku benim akil sagligimda onemli
Oyy yerimAynen bizimki de yüz üstüha uyandı ha uyanacak derken birşeye başlayamıyorum bende, değişik bir ruh hali içinde bir boşluğa düşmüş gibiyim
Eki Görüntüle 3280296
Canım çok sevindim şu an sıkıntı yasamamana biz de bu döngüyü kırarız inşallah sütüm falan da azaldı çünkü umarım düzelirGeçmiş olsun canım, bana üşütmüş gibi geldi. Klima vurmuş olmasın
Kızlar daha öncede yazmıştım, 1 buçuk aylıkken başladı bizim meme reddi. Diğerlerinde de olurdu ama 1-2 gün, sonra normale dönerdi. Bu bebeğim yok hiç almak istemiyordu o zamanlar. Ben biberon da kullanmıyordum, bir şekilde emzirdim ama gelin bana sorun. Ayakta, yürüyerek, uzanarak, beyaz gürültü açarak.. aklınıza ne gelirse. Bazen gece bile almak istemedivazgeçmek yok ısrarla ya emecek ya emecek diye devam ettim. Kendimi zorladım epey biliyorum, ne gerek var diyebilirsiniz ama bebek bugün memeyi istemez yarın mamayı istemez öbür gün yemek istemez.. kararlı olmak lazım sanki. Şimdi çok şükür ne zaman versem alıyor; ona söylediğim şarkılar var. Söylemeye başlayınca rahatlıyor kucağımda
5 dk dan az zamanda emip bırakıyor, bu günümüze şükür
Sabırla emzirmeye devam edin, zaten bir süre sonra aşırı bir meme düşkünlüğü başlayacak. Kucağınıza alıp göz teması, sakin bir ruh hali.. inşallah bebek de severek emecek
Diş olduğunu sanmıyorum canım ya usuttu ya gıda alerjisiKızlar Ekin sapsarı ishal oldu ama nasıl pis kokuyor beline kadar çıkmış altını temizledik hemen sonra beşiğine yatirmak için kucağıma aldim öğüremedigi için öksürerek öyle bir kustu ki midede ne varsa çıkardı zaten bugün çok iştahı yoktu ek gidada sadece azcik muz yemişti. Dişten olabiliyor olabilir mi bunlar? Ateş yok
Çok iyi düşünmüşsün canım sıvı alımına da dikkat edersin. Dişlerden de olabilirmiş bakBen de o yüzden kurcalamak istemiyorum hiç illa ki kan alalim diyecekler boşu boşuna canı yanacak hiç istemiyorum...
Sağol canımDiş ishali uzun sürer mi acaba o da aklıma geldi ama emin olamadım 1 defadan fazla olduğu için daha önce yaşayan oldu mu acaba
Canim ateşi yok modu normal sadece az az ishal şeklinde devam ediyor şuan
İnsan sasiriyo tabiKızlar yavrularınız biraz fazla uyuyunca sizde gidip nefes alıyor mu diye bakıyormusunuznormalde gündüzleri 45 dk dan fazla uyumuyordu, nerdeyse 1 buçuk saat olacak korktum uyandırsam mı. Aryanayı uyandırmak isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi
Çok sağol canim benim iyi ki varsin10 saat hiç uyanmiyor mu canim? Ekin hala en az 3 defa uyanıyor beslenmek için bu aylarda normalmiş 3 defa uyanması keşke uyanmasa
Aman gitme çok uyuzlarburalarla ilgili sormak istediğin bişey olursa özelden yazabilirsin bu arada canim
Valla kuzum anlamadim ya bi gülüyor bi keyfi kaçıyor ama damaklari acıyor eminim salyalar inanilmaz artti eller hep ağızda dün mama dondurdum meyve süzgecinde nasıl hoşuna gitti soğuk soğuk patlayacak mi yoksa sertleşme mi onu huzursuz ediyor anlamadim ama alttan iki boğum kabarik belli acaba ikisi ayni anda mi patlayacak anlamadım bekliyoruz
Benim kiz da iki gundur bagiriyor sapsikKızlar sizinde bebekler bağırıyor mu arya sürekli bağırıyor deliricem kulaklık takıcam yanında artıknasıl anayım ama…
Uzanarak ve memeni makas yaparak denesen bogazinda kalmaz.Kizlar benim reddin nedeni belli.oldu az once bir guzel emerken birden bogszina kacti agladi birakti sutun akisi cok hizli bebekler nefret kazaniyor demek hic sagmamam lazim. Ama dune gore daha emmeye basldi ac kaldi ya
Ben yapıyorum valla uyumayan bir birey olduğu için kendisi bi tık fazla uyusa hemen acaba diyorumKızlar yavrularınız biraz fazla uyuyunca sizde gidip nefes alıyor mu diye bakıyormusunuznormalde gündüzleri 45 dk dan fazla uyumuyordu, nerdeyse 1 buçuk saat olacak korktum uyandırsam mı. Aryanayı uyandırmak isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi
Evet stres yapıp hemen iyileştirmek istiyoruz aslında ama işte daha kötüye gidiyor bazen. Bi kaç güne daha iyi olur canım benim.Beni rahatlattın teşekkür ederim canım, dün hiç birşey vermedim bugün daha iyi şükür en azından enterogermina verdiğimde ki gibi sulu yapmadı, o probiyotiği hiç vermiyecektim aslında boşu boşuna strese girdim.
Cnm ben memnun kalmadım, masaj modu ile başıyor sonra 1-2-3 kademeleri var, masaj modu ilk 2-3dk gerçekten çok canımı yakıyordu ama sonra alışıyordum. Daha yavaş başlatabildiğim hastane tipi kiralayıp rahat ettim. Ama belki benim hassasiyetimdir sen yorumlara bak al istersen.Kizlar philips aventin süt sagma makinesini kullanan var miydi? Sanki birisi yazmisti ama hatirlamiyorum e bebekte indirime girmis almayi düsünüyorum da
Sağarsan süt çoğalır ve tazyikli gelir dikkat et canım Red sebebi oluyor tazyik. Aslında sütü artırmak isterken Red yaşanabiliyorKizlar benim reddin nedeni belli.oldu az once bir guzel emerken birden bogszina kacti agladi birakti sutun akisi cok hizli bebekler nefret kazaniyor demek hic sagmamam lazim. Ama dune gore daha emmeye basldi ac kaldi ya
Canim cok guzel yazmisin buyuk oglumdan biliyorum kararli olup hep devam ettim ama 1 hafta iyiyse bozuluyorsu bagir cagir almak istemiyordu 2 gundur Yigitte ayni oldu şuan kararliyim evet ama umarim cok uzamaz diger.oglumda kucuk ondan buyuk oglumda ki zorluk gibi umarim bunu da asabilirim. Peki kilo alimi nasil etkilendi mi bu durumdanGeçmiş olsun canım, bana üşütmüş gibi geldi. Klima vurmuş olmasın
Kızlar daha öncede yazmıştım, 1 buçuk aylıkken başladı bizim meme reddi. Diğerlerinde de olurdu ama 1-2 gün, sonra normale dönerdi. Bu bebeğim yok hiç almak istemiyordu o zamanlar. Ben biberon da kullanmıyordum, bir şekilde emzirdim ama gelin bana sorun. Ayakta, yürüyerek, uzanarak, beyaz gürültü açarak.. aklınıza ne gelirse. Bazen gece bile almak istemedivazgeçmek yok ısrarla ya emecek ya emecek diye devam ettim. Kendimi zorladım epey biliyorum, ne gerek var diyebilirsiniz ama bebek bugün memeyi istemez yarın mamayı istemez öbür gün yemek istemez.. kararlı olmak lazım sanki. Şimdi çok şükür ne zaman versem alıyor; ona söylediğim şarkılar var. Söylemeye başlayınca rahatlıyor kucağımda
5 dk dan az zamanda emip bırakıyor, bu günümüze şükür
Sabırla emzirmeye devam edin, zaten bir süre sonra aşırı bir meme düşkünlüğü başlayacak. Kucağınıza alıp göz teması, sakin bir ruh hali.. inşallah bebek de severek emecek
Benim.sut arttirma derdim yoktu canim zsten tek meme doyuyordu. Ben sadece disari falan cikarken emzirmedr rahat edemedigim icin ondan elimin altinda sut bulunduruyordum o da duzenli sagim degil ama genelde bir.miktsr sagardim. Artik yapmamSağarsan süt çoğalır ve tazyikli gelir dikkat et canım Red sebebi oluyor tazyik. Aslında sütü artırmak isterken Red yaşanabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?