2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben dun baktimda kasik biberonlar, bardakla da cok guzel iciriyorlar. Acaba sutun az degildi de zsten emmek mi istemedi

Yorumlari cok iyiydi ama sen tekli mi kullaniyorsun

Cnm çok sağol çok takılmıyorum ama arada aklıma geliyordu iyi ki sordum içimi rahatlattın, bu kadar erken bir dönemle ilgili değildir dediğin gibi sonradan edinilen durumlar etkiliyordur, nerede okudum onu da hatırlamıyorum zaten hatalı bilgi olabilir çünkü bu çok acı bir gerçek olurdu dediğin gibi terapi veya farkındalığın hiç etkilememesi. Teşekkürler

Benim.sut arttirma derdim yoktu canim zsten tek meme doyuyordu. Ben sadece disari falan cikarken emzirmedr rahat edemedigim icin ondan elimin altinda sut bulunduruyordum o da duzenli sagim degil ama genelde bir.miktsr sagardim. Artik yapmam
Anladım canım umarım düzelir bir an önce

Ben dun baktimda kasik biberonlar, bardakla da cok guzel iciriyorlar. Acaba sutun az degildi de zsten emmek mi istemedi
Kaşık biberon kabul ediyorsa en iyisi o zaten canım ama bizimki kıyameti koparıyordu yarısı dökülüyordu savaş halindeydi mecbur biberon kullanmıştım. Valla süt az mıydı istemedi mi bilmiyorum 3 temmuzda o dosyayı tamamen kapadık biz, çok üzüldüm ama bitti artık sadece mama ile devam ediyoruz.

Kızlar bebişler emerken sürekli
Hareket halinde mi kolu bacağı durmuyor
Evett hatta buraya sorayım diye düşündüm ben de bu sabah eller kollar oynuyor sürekli benim bir yerlerimi cekistiriyor kafayı kaldırıp etrafa bakıyor devamlı cidden emzirmek imtihana dönüştü

Evett hatta buraya sorayım diye düşündüm ben de bu sabah eller kollar oynuyor sürekli benim bir yerlerimi cekistiriyor kafayı kaldırıp etrafa bakıyor devamlı cidden emzirmek imtihana dönüştü
Yaaaa bende notlarım arasına yazdım yarın doktora soriyim dedim evettt yaaaaa gerçekten imtihanın ta kendisi

Deisa canım ben Nazal nem i aldım ama bu yağ kıvamında, günde kaç damla kullanacam, bir de burnunun içine sokarak mı yoksa yukarıdan mı damlatacam? Yukarıdan damlarsa burnun içine gitmez gibi kız beni bir aydınlat

Bir sey olmsz canim yapacak bir sey yok yani ben de caba edecegim de kucuk bir cocugum daha var ben cabalarken o basimda anne oyun.oynayalim diyor ondan anne sutu alsin en sagliksi derken biz kafayi yiyecegiz daha kotu Ek gidaya da az kaldi zaten.

Uyandırmadım canım 1 saat 50 dk olarak sabah uykusu rekoru kırdı dün mesala sabah uyku toplamı 1 buçuk saat olmuştur. Aynı şekilde uyku gerilemesi mi diye düşünmüştüm. Ama bugün uyudu şimdi adını ne koysak bilmedim canım

Ay çok şükür Etkilemez mi canı acıyordur. Valla benide bir stres aldı yarın akşam sünnet olucak
Aa kiz sen sunnet ettirmemistin demialmasin canim benim ki carsamba asi oldu persembe gevsetti.emmeyi cumartesi sunnet oldu baya red yasadim ama cumartesiden itibaren. Ama sunnet isi zorlamadi bak 3. Gun bugun artik.kurtardik yani bitti o zorluk. Guzelce banyoda suya da 15 dk oturttum bugun banyoya izin vardi. Senin de cok red yapmiyor zaten benim ki dogdu dogali 1 hafta iyi 4 5 gun red ama boyle ciglikli olani hic olmamisti ilk defa.

Kesinlikle canım bende huysuzlandığı zaman ayetel kürsi Felak nas fatiha suresi okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…