Ben dun baktimda kasik biberonlar, bardakla da cok guzel iciriyorlar. Acaba sutun az degildi de zsten emmek mi istemediKızlar biberon verip meme reddi yaşayanlara bir ufak tavsiyem olacak, ben çok uğraşmıştım ve şu como tomo biberona geçince memeye geri dönmüştü, sonunda yine bıraktı benim sütüm az olduğu için ama bana baya zaman kazandırmıştı, pahalı ama hakeden bir ürün kesinlikle biberon almayı düşünen varsa yorumlarda da yazıyor zaten meme reddini aştık bununla diye.
comotomo Antikolik Silikon Biberon 250ml Yeşil - Orta Akışlı (3-6 AY) - Fiyatı, Yorumları
comotomo Antikolik Silikon Biberon 250ml Yeşil - Orta Akışlı (3-6 AY) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yorumlari cok iyiydi ama sen tekli mi kullaniyorsunCnm ben memnun kalmadım, masaj modu ile başıyor sonra 1-2-3 kademeleri var, masaj modu ilk 2-3dk gerçekten çok canımı yakıyordu ama sonra alışıyordum. Daha yavaş başlatabildiğim hastane tipi kiralayıp rahat ettim. Ama belki benim hassasiyetimdir sen yorumlara bak al istersen.
Cnm çok sağol çok takılmıyorum ama arada aklıma geliyordu iyi ki sordum içimi rahatlattın, bu kadar erken bir dönemle ilgili değildir dediğin gibi sonradan edinilen durumlar etkiliyordur, nerede okudum onu da hatırlamıyorum zaten hatalı bilgi olabilir çünkü bu çok acı bir gerçek olurdu dediğin gibi terapi veya farkındalığın hiç etkilememesi. TeşekkürlerCanim bebeginle ilgisi olmayan bir sey. Rahat ol. Bu sosyal medya, ekran, alkol, sigara, Kumar ya da ha veren diger madde ya da seyler icin gecerli. Evet haz almamizi saglayan hormonlarin esigi Ile oynadiklari icin normal insanlar gibi mutlu olmaz bagimli ya da obezler... Yetislinlerde de aliskanliktan kaynakli bir miktar etkili ama farkindalikla asilir. Bebekle hic ilgisi yok. Ayrica bunu diyen kimse terapi yapmiyor olmali o zaman, etkisi yoksa hic bir seyinprof.larin bile makalesinde hata dolu. Cogu kendi yazmiyor ki
Anladım canım umarım düzelir bir an önceBenim.sut arttirma derdim yoktu canim zsten tek meme doyuyordu. Ben sadece disari falan cikarken emzirmedr rahat edemedigim icin ondan elimin altinda sut bulunduruyordum o da duzenli sagim degil ama genelde bir.miktsr sagardim. Artik yapmam
Kaşık biberon kabul ediyorsa en iyisi o zaten canım ama bizimki kıyameti koparıyordu yarısı dökülüyordu savaş halindeydi mecbur biberon kullanmıştım. Valla süt az mıydı istemedi mi bilmiyorum 3 temmuzda o dosyayı tamamen kapadık biz, çok üzüldüm ama bitti artık sadece mama ile devam ediyoruz.Ben dun baktimda kasik biberonlar, bardakla da cok guzel iciriyorlar. Acaba sutun az degildi de zsten emmek mi istemedi
Evett hatta buraya sorayım diye düşündüm ben de bu sabah eller kollar oynuyor sürekli benim bir yerlerimi cekistiriyor kafayı kaldırıp etrafa bakıyor devamlı cidden emzirmek imtihana dönüştüKızlar bebişler emerken sürekli
Hareket halinde mi kolu bacağı durmuyor
Yaaaa bende notlarım arasına yazdım yarın doktora soriyim dedimEvett hatta buraya sorayım diye düşündüm ben de bu sabah eller kollar oynuyor sürekli benim bir yerlerimi cekistiriyor kafayı kaldırıp etrafa bakıyor devamlı cidden emzirmek imtihana dönüştü
Tekli, bir de ben arkadaşımdan almıştım pembe renkli eski bir modeldi yorumları iyiyse alabilirsn belki yenilerinde bu sorun yoktur.Yorumlari cok iyiydi ama sen tekli mi kullaniyorsun
Evet canım hele ayağı bı ara boynumdaydiKızlar bebişler emerken sürekli
Bugun daha iyi emiyor 2 gundu cok feciydi. Sunnette etkiledi benceAnladım canım umarım düzelir bir an önce
Bir sey olmsz canim yapacak bir sey yok yani ben de caba edecegim de kucuk bir cocugum daha var ben cabalarken o basimda anne oyun.oynayalim diyor ondan anne sutu alsin en sagliksi derken biz kafayi yiyecegiz daha kotuKaşık biberon kabul ediyorsa en iyisi o zaten canım ama bizimki kıyameti koparıyordu yarısı dökülüyordu savaş halindeydi mecbur biberon kullanmıştım. Valla süt az mıydı istemedi mi bilmiyorum 3 temmuzda o dosyayı tamamen kapadık biz, çok üzüldüm ama bitti artık sadece mama ile devam ediyoruz.
Ay çok şükürBugun daha iyi emiyor 2 gundu cok feciydi. Sunnette etkiledi bence
Bizimki ayak parmağını yandan sıkıştırmaya çalışıyor ağzınaKızlar bebişler emerken sürekli
Uyandırmadım canım 1 saat 50 dk olarak sabah uykusu rekoru kırdıİnsan sasiriyo tabibakıyorum bn. Uyandırmadin inşallah bırak uyusun.
Biz 8:30 dan 9 a şekerleme yaptık bu saat oldu ağlamalar cildirmalar ne emdi ne uyudu şimdi emiyo yatar heralde.
4. Ay uyku gerilemesi bu mu acaba ya tam gerileme belirtilerini yaşıyoruz 4 aya girdi ne uyku ne emme ne huzur kaldı. Oysa öncesinde uyku öncesi krizler yaşıyorduk o neydi atak değil mi şimdi ki başka dert mi anlamadım
Aa kiz sen sunnet ettirmemistin demiAy çok şükürEtkilemez mi canı acıyordur. Valla benide bir stres aldı yarın akşam sünnet olucak
Kesinlikle canım bende huysuzlandığı zaman ayetel kürsi Felak nas fatiha suresi okuyorumDeisa canim bizim bebekler gene arkadaslarinki kadar kolay olmuyor. Ama iyi kotu bi duzenleri oluyor. Bize yeter. Insallah seninki de duzene girer bir an once. Inanir misin bilmiyorum boyle seylerde ama nas-felak-ayetel kursi okuyup bebeginin uzerine ufle... Cok faydasi oluyor. Atak bitince belli bir duzenin olacak insallah, bizimki cok zordu. Gorsen dayanilacak gibi degildi. Insallah senin de bu ay son zor ayin olur
Ne kol duruyor ne bacak ne kafası duruyor nede gözleri fıldır fıldırKızlar bebişler emerken sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?