Ay yok yarın olacak işte düşünmekten kendimi alamıyorumAa kiz sen sunnet ettirmemistin demialmasin canim benim ki carsamba asi oldu persembe gevsetti.emmeyi cumartesi sunnet oldu baya red yasadim ama cumartesiden itibaren. Ama sunnet isi zorlamadi bak 3. Gun bugun artik.kurtardik yani bitti o zorluk. Guzelce banyoda suya da 15 dk oturttum bugun banyoya izin vardi. Senin de cok red yapmiyor zaten benim ki dogdu dogali 1 hafta iyi 4 5 gun red ama boyle ciglikli olani hic olmamisti ilk defa.
Aynılar canım bizimkide emerken horon tepiyor gülücükler atıyorNe kol duruyor ne bacak ne kafası duruyor nede gözleri fıldır fıldıremiyorlar mı spor mu yapıyor belli değil
Ben mavisini aldim şimdi. diğer ürünlerini de kullaniyordum mama isiticisi biberonu falan bayagi iyiydi, sanirim biberonlarla da uyumlu rahat olur umarimTekli, bir de ben arkadaşımdan almıştım pembe renkli eski bir modeldi yorumları iyiyse alabilirsn belki yenilerinde bu sorun yoktur.
Evet cnm mutlu anne mutlu çocuklar demek olmayanı oldurmaya çalışmak çok stresli. Ama bence senin oğlunun durumu geçici, bizimki de biberonla oyunlar oynuyor kırk takla atıyorum içsin mamayı diye bu dönemde bir sapıtıyorlar genel olarak düzelirler bence.Bir sey olmsz canim yapacak bir sey yok yani ben de caba edecegim de kucuk bir cocugum daha var ben cabalarken o basimda anne oyun.oynayalim diyor ondan anne sutu alsin en sagliksi derken biz kafayi yiyecegiz daha kotuEk gidaya da az kaldi zaten.
Hayırlı olsun cnm, ben de biberon ısıtıcıyı sorayım sana bana arkadaşım nuk un ısıtıcısını vermişti ama biberon ayarında çok ısıtıyor kışın iyiydi de yazın o kadar sıcak istemiyor bizimki oda ısısından azcık ılık yapıyorum su kaynatıp, gece yarısı da su ılıştırmakla uğraşmak istemiyorum , nuk düşük ayarda da çalışmıyor bozuk herhalde, aventinki böyle çok hafif ılık yapıyor mu?Ben mavisini aldim şimdi. diğer ürünlerini de kullaniyordum mama isiticisi biberonu falan bayagi iyiydi, sanirim biberonlarla da uyumlu rahat olur umarim
Ben canımKizlar goon bebek bezi kullanan var mi? Arkadasim e bebekte en cok o tercih ediliyor alanlar çok memnun dedi
Ben aldım canım sadece bir kez kullandım onda da dışardaydım ve kaka yaptı hiç tasırmadı baya yapmasına rağmen beğendim yani ilk izlenim olarakKizlar goon bebek bezi kullanan var mi? Arkadasim e bebekte en cok o tercih ediliyor alanlar çok memnun dedi
Sarı mı mavi paket mi aldın canimBen canımÇok memnunum, hepsinde taşma sorunu yaşadık biz o yüzden denemediğim marka kalmadı taşma sorunu varsa kesin öneririm.
Ben kışın çok kullandım çok sıcak yapmiyordu. Nuk'un buz çözme özelliği var mı bilmiyorum ama avent'te varmış henüz kullanmadim. Sütümü sağıp buzluğa atınca o ayarı da kullanmayı düşünüyorum. Bir de çözdürdükten sonra 20 dk boyunca aynı ısıda tutma ayarı da varmış. Az mama için ayrı dolu biberon icin ayrı modu var. Ben çok memnun kaldım nuk biberonla da uyumluydu sadece avent biberonlarla değil. Isıttığında çok az sesi çıkıyor tık diye onu zor duyuyorum, tekrar isitmaya başladığında anliyorumHayırlı olsun cnm, ben de biberon ısıtıcıyı sorayım sana bana arkadaşım nuk un ısıtıcısını vermişti ama biberon ayarında çok ısıtıyor kışın iyiydi de yazın o kadar sıcak istemiyor bizimki oda ısısından azcık ılık yapıyorum su kaynatıp, gece yarısı da su ılıştırmakla uğraşmak istemiyorum , nuk düşük ayarda da çalışmıyor bozuk herhalde, aventinki böyle çok hafif ılık yapıyor mu?
Ben de alayim o zaman herkes memnunmuşBen canımÇok memnunum, hepsinde taşma sorunu yaşadık biz o yüzden denemediğim marka kalmadı taşma sorunu varsa kesin öneririm.
Kac numara kullaniyorsun bebişin kac kilo benim oglum 7300 dün tarttım kac beden olur kiBen aldım canım sadece bir kez kullandım onda da dışardaydım ve kaka yaptı hiç tasırmadı baya yapmasına rağmen beğendim yani ilk izlenim olarak
Sarı mı mavi paket mi aldın canim
Dört olur bence tam olmasa bile hafif bol olur goon dört no molfixten bir tık uzun sadece alin 6300 4 no goon büyük geliyor 4 no molfix kullanıyorumKac numara kullaniyorsun bebişin kac kilo benim oglum 7300 dün tarttım kac beden olur ki
Canım çok sevindim şu an sıkıntı yasamamana biz de bu döngüyü kırarız inşallah sütüm falan da azaldı çünkü umarım düzelirşu meme düşkünlüğü ne zaman baslıyor ki acaba
Hayır kilosu hiç etkilenmedi. Hep 1 kilo ve üzeri aldı. Üzerine düştüğüm için emsin diye daha çok emdi bence. Zaten emziriyorsun bir şekilde ama çook yorucu oluyorduCanim cok guzel yazmisin buyuk oglumdan biliyorum kararli olup hep devam ettim ama 1 hafta iyiyse bozuluyorsu bagir cagir almak istemiyordu 2 gundur Yigitte ayni oldu şuan kararliyim evet ama umarim cok uzamaz diger.oglumda kucuk ondan buyuk oglumda ki zorluk gibi umarim bunu da asabilirim. Peki kilo alimi nasil etkilendi mi bu durumdan
Benimki memeyi sıkıyor, parmaklarını ağzıma sokuyorKızlar bebişler emerken sürekli
Hareket halinde mi kolu bacağı durmuyor
Ben yenidoğandan itibaren kullandım ve çok memnun kaldım. Prima gibi aynı. Fakat yazın bence kalın oluyor, sıcakta zaten az çiş yapıyorlar. Ben bebeği terletmesin diye bıraktım baby Turco aldım burada kızların tavsiyesi ile çok memnun kaldım şimdilikKizlar goon bebek bezi kullanan var mi? Arkadasim e bebekte en cok o tercih ediliyor alanlar çok memnun dedi
Ben oğlum küvezdeyken kullanmıştım. O zaman yeni doğum yapmama rağmen 3 saatte 1 150 cc süt çıkıyordu çekişi güçlü canım. Kademe kademe yükselirsen çok acı vermiyor. Biraz en üst modda çekiyordum sonlara doğru da orta modu güzel çekiyor.Kizlar philips aventin süt sagma makinesini kullanan var miydi? Sanki birisi yazmisti ama hatirlamiyorum e bebekte indirime girmis almayi düsünüyorum da
Mavi aldım hep, sarıyı hiç denemedim denk gelmedi merak ediyorum onu da.Ben aldım canım sadece bir kez kullandım onda da dışardaydım ve kaka yaptı hiç tasırmadı baya yapmasına rağmen beğendim yani ilk izlenim olarak
Sarı mı mavi paket mi aldın canim
Umarim ben de memnun kalirim daha fazla mama vermek istemiyorum mamaya verecegim parayla makine alirim daha iyi dedimBen oğlum küvezdeyken kullanmıştım. O zaman yeni doğum yapmama rağmen 3 saatte 1 150 cc süt çıkıyordu çekişi güçlü canım. Kademe kademe yükselirsen çok acı vermiyor. Biraz en üst modda çekiyordum sonlara doğru da orta modu güzel çekiyor.
Ben hiç mavi kullanmadım ama sarısı efsane canım. Dediğim gibi bence bi tık kalın yaza içinMavi aldım hep, sarıyı hiç denemedim denk gelmedi merak ediyorum onu da.
Ay evet, iyi ki sunneti yaptirmisiz. Yoksa suan zor olurdu.Kızlar bebişler emerken sürekli
Hareket halinde mi kolu bacağı durmuyor
Baby turco kulot bezleri mi ben de alsam mi dedim cok sizdiriyor diye yorumlar vardi kararsiz kaldim o yuzden1 yaşa doğru iyice memeye düşüyorlar. 1 yaştan sonra daha fazla hatta. İşten gelince benim kızın tişörtün yakasını sündürmelerini hatırlıyorum. Belki ek gıda tadınca anne sütüne düşüyorlar ya da ayrı kalmaya başlayınca. Bak hatta biz bayrama gidince çok güzel emmişti sebebi de çok fazla bitişik olmamıştık. Emmeyi anneye kavuşma bilip daha iyi emmiş olabilir o zaman
Hayır kilosu hiç etkilenmedi. Hep 1 kilo ve üzeri aldı. Üzerine düştüğüm için emsin diye daha çok emdi bence. Zaten emziriyorsun bir şekilde ama çook yorucu oluyordu
Benimki memeyi sıkıyor, parmaklarını ağzıma sokuyorayaklar tekmeliyor filan
Ben yenidoğandan itibaren kullandım ve çok memnun kaldım. Prima gibi aynı. Fakat yazın bence kalın oluyor, sıcakta zaten az çiş yapıyorlar. Ben bebeği terletmesin diye bıraktım baby Turco aldım burada kızların tavsiyesi ile çok memnun kaldım şimdilik
Kalin diyorlar yazin terletiyormuş ben de yaz bitmeye yakin goon alayimDört olur bence tam olmasa bile hafif bol olur goon dört no molfixten bir tık uzun sadece alin 6300 4 no goon büyük geliyor 4 no molfix kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?