2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
İnşallah ek gıdaya geçince memeye düsüyorlardır birkaç haftaya tadımlara başlarım ben de
Baby turco kulot bezleri mi ben de alsam mi dedim cok sizdiriyor diye yorumlar vardi kararsiz kaldim o yuzden
Hayır canım sızdırmıyor sadece kalıp küçük
Kalin diyorlar yazin terletiyormuş ben de yaz bitmeye yakin goon alayim
Kuzu mavi olan kalın değil sarı paket kalın sanırım

Allah allah senin kullandigin baby turco ve goon linklerini verir misin

Oh maşallah gün içinde uzun uyku bı kere yapabiliyo onu da arada sanki geceymis gibi emziriyorum yarım saate uyaniyo emzirip uyutuyorum. Sabah ilk uyku akşam dan önce son uykuları hep 30-40 dk. Bazen bana acıyo tabi 1 saat uyuyo gaydirigubbak uykusu

Vallahi benim kızı rahatlatıyor salyaları da kesiliyor cnm tavsiye ederim inşallah senin bebişede iyi gelir

Bizim ilk doz sıkıntısız geçmişti inşallah sizin de öyle olur
Yaptırdım az önce uyuttum şimdi uykusuzluk vardı o yüzden huzursuzdu kan da verdim iştahsızlık için hiç kilo almamış 4.aydan beri aynıymış kilosu

Kuzum benim dqha şimdiden reflü var ilerisini düşünemiyorum ben bitmişim gçren yok sorun değil bebeğim iyi olsun da Allah'ın izniyle
Geçiyor gidiyor unutuyorsun bile benim de inan çok zor geçti hatta uykusuz gecelerime razıyım en o zamanlar daha da uykusuz kalıyordum zorluğunu bir ben bir de Allah bilir canım. İnşallah şeninde geçip gidecek

Leedong mama reddi de mi var? Bu bebekler nedir ya kucucukler ona hayir buna hayir Allah tan ek gida donemindesin canim, olmadi corba yedirirsin
Ek gıda reddi de varmış mama reddi mi çok yaşadım şimdi ek gıdaya geçince arttı. Çorba içmiyor püre yemiyor 4 aylıkken 7 kg dı bugün de doktor tarttı hiç kilo almamış dedi yine 7 kg boyu 68 cm olmuş. O yüzden zayıfladı

Bu kitap canım okuduğunda bu yönlendirmeler var onları da uygularsın. Bi nevi ödev gibi

Eklentiler

• IMG_5776.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 60
Benim bebeğimde etken doğru 36+2 de canım. Doktor kan testleri istedi ve idrar. Mutlaka çorba içirmeye çalış dedi ayran çorbasına alıştır onu bebekler daha çok seviyor dedi. 2 ayda hiç kilo almamış durmuş kilo alımı beğenmedi doktor takibe aldı kan testlerini fe yaptırdık sonuçlar çıkmadı henüz

Cok surmez, Disten ise 1-2 gune patlar disi. Hem yemesi iyi ise ve sayisi azsa sorun olmaz. Dislerini atar misin bakalim bi? Teoman Alp in disi de cikmak uzere. Beyazlik gorunuyor ama cikamadi bi turlu....
Geçmiş olsun canım nasıl oldu Ekin kuzucuk
Canım çok geçmiş olsun 3 gün kuralını yapıyor muydun? Dünkü muz dışında son günlerde hangi besindeydiniz belki o etkilemiştir.
Geçmiş olsun canım, bana üşütmüş gibi geldi. Klima vurmuş olmasın
Diş olduğunu sanmıyorum canım ya usuttu ya gıda alerjisi
minseo canim nasilsiniz merak ettim sizi
Genel durumu iyi kızlar iştahında azalma yok ateş yok ishal devam az az da olsa maflor aldik onu verdim az önce. Gida alerjisi olduğunu sanmiyorum farkli bir gıda yemedi ya üşütme ya diş ikisinden biri. Yaz ishali ve kusmasi diye bir şey varmis bebeklerde yaz aylarında çok görülüyormuş muhtemelen öyle bir şey yaşıyoruzm klima çarpmış olamaz çünkü klima farkli odada çalışıyor biz farkli odada oturuyoruz. pcfl damaklarini cekemiyorum dilini dışarı çıkarıyor ama cekebilirsem atarim

Allah allah senin kullandigin baby turco ve goon linklerini verir misin

Yaptırdım az önce uyuttum şimdi uykusuzluk vardı o yüzden huzursuzdu kan da verdim iştahsızlık için hiç kilo almamış 4.aydan beri aynıymış kilosu
Insallah sikintisiz gecer canım boyu uzamıştır dimi canım iştahı nasıl peki ek gıda veriyorsun değil mi sen

Çok şükür canım hemencecik geçer inşallah ishalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…