Bizimkinde ise cop cop agzinda ayagiBizimki ayak parmağını yandan sıkıştırmaya çalışıyor ağzınaO ayak asla inmiyor hep havada
Ben çok memnunum hep onu kullandım canımKizlar goon bebek bezi kullanan var mi? Arkadasim e bebekte en cok o tercih ediliyor alanlar çok memnun dedi
İnşallah ek gıdaya geçince memeye düsüyorlardır birkaç haftaya tadımlara başlarım ben de1 yaşa doğru iyice memeye düşüyorlar. 1 yaştan sonra daha fazla hatta. İşten gelince benim kızın tişörtün yakasını sündürmelerini hatırlıyorum. Belki ek gıda tadınca anne sütüne düşüyorlar ya da ayrı kalmaya başlayınca. Bak hatta biz bayrama gidince çok güzel emmişti sebebi de çok fazla bitişik olmamıştık. Emmeyi anneye kavuşma bilip daha iyi emmiş olabilir o zaman
Hayır kilosu hiç etkilenmedi. Hep 1 kilo ve üzeri aldı. Üzerine düştüğüm için emsin diye daha çok emdi bence. Zaten emziriyorsun bir şekilde ama çook yorucu oluyordu
Benimki memeyi sıkıyor, parmaklarını ağzıma sokuyorayaklar tekmeliyor filan
Ben yenidoğandan itibaren kullandım ve çok memnun kaldım. Prima gibi aynı. Fakat yazın bence kalın oluyor, sıcakta zaten az çiş yapıyorlar. Ben bebeği terletmesin diye bıraktım baby Turco aldım burada kızların tavsiyesi ile çok memnun kaldım şimdilik
Hayır canım sızdırmıyor sadece kalıp küçükBaby turco kulot bezleri mi ben de alsam mi dedim cok sizdiriyor diye yorumlar vardi kararsiz kaldim o yuzden
Kuzu mavi olan kalın değil sarı paket kalın sanırımKalin diyorlar yazin terletiyormuş ben de yaz bitmeye yakin goon alayim
Aynen bizimkide öyle sürekli ağzında bide gülüyorBizimkinde ise cop cop agzinda ayagifoto yakalayamadim. Ne yapiyorsun diyorum guluyor kocaman gozleriyle
Allah allah senin kullandigin baby turco ve goon linklerini verir misinİnşallah ek gıdaya geçince memeye düsüyorlardır birkaç haftaya tadımlara başlarım ben de
Hayır canım sızdırmıyor sadece kalıp küçük
Kuzu mavi olan kalın değil sarı paket kalın sanırım
Oyle bir liste mi varmisKızlar adet bekleyenler listesinden beni çıkarın:) dün regl oldum :)
Mavisi hiç kalın gelmedi bana daha ince olabilir sarıdan, ikisini de kullanan birisi varsa bilir.Ben hiç mavi kullanmadım ama sarısı efsane canım. Dediğim gibi bence bi tık kalın yaza için
Oh maşallahUyandırmadım canım 1 saat 50 dk olarak sabah uykusu rekoru kırdıdün mesala sabah uyku toplamı 1 buçuk saat olmuştur. Aynı şekilde uyku gerilemesi mi diye düşünmüştüm. Ama bugün uyudu şimdi adını ne koysak bilmedim canım
Vallahi benim kızı rahatlatıyor salyaları da kesiliyor cnm tavsiye ederim inşallah senin bebişede iyi gelirBende öyle önlük dayanmıyor taksam da alta geçiyor zaten dün iyiydi bugün huysuzbir de salyaları uzuyor yeni diş mi geliyor acaba buzluğ koydum kaşıyıcıyı, tetagil alsam mı bende yarın madem rahatlatıyor deniyeyim of ya bir gülüyor bir mızmızlanıyor bir yeri mi acıyor
Yaptırdım az önce uyuttum şimdi uykusuzluk vardı o yüzden huzursuzdu kan da verdim iştahsızlık için hiç kilo almamış 4.aydan beri aynıymış kilosuBizim ilk doz sıkıntısız geçmişti inşallah sizin de öyle olur
Dişler oturmaya başlamış yakında çıkar dedi doktor. Az kalmış. İştahı da gelse çok iyi olacak işteAyni bizim de böyle işte kısır döngü gibiinşallah kolaylikla patlatirlar da rahatlarlar
Geçiyor gidiyor unutuyorsun bile benim de inan çok zor geçti hatta uykusuz gecelerime razıyım en o zamanlar daha da uykusuz kalıyordum zorluğunu bir ben bir de Allah bilir canım. İnşallah şeninde geçip gidecekKuzum benim dqha şimdiden reflü var ilerisini düşünemiyorumben bitmişim gçren yok sorun değil bebeğim iyi olsun da Allah'ın izniyle
Ek gıda reddi de varmışLeedong mama reddi de mi var? Bu bebekler nedir ya kucucukler ona hayir buna hayir Allah tan ek gida donemindesin canim, olmadi corba yedirirsin
Bu kitap canım okuduğunda bu yönlendirmeler var onları da uygularsın. Bi nevi ödev gibiPek geçici değil sanırım bu bnde hep var hangi kitabı okuyosun canım bnde araştırayım okuyup kendime geleyim
Eşime demiştim o sorumluluğu alamam diye yemek yerken boğazına bişey kaçsa Allah korusun kahrolurum o şokla ne yapacağımı bilemem sanırım.
Benim bebeğimde etken doğru 36+2 de canım. Doktor kan testleri istedi ve idrar. Mutlaka çorba içirmeye çalış dedi ayran çorbasına alıştır onu bebekler daha çok seviyor dedi. 2 ayda hiç kilo almamış durmuş kilo alımı beğenmedi doktor takibe aldı kan testlerini fe yaptırdık sonuçlar çıkmadı henüzMerhaba aynı durum bizdede var 7 aylık ve kilosu 6. Ne yapacağımı şaşırdım yemiyor ne ek gıda ne mama ne de anne sütü ne zormuş gerçekten yemeyen bebek üstüne bizimki prematüre. Yasitlarini yakalamali diye biraz daha endişeliyim inşallah herkesin çocuğunun iştahı açılır biz çözüm bulursanız lütfen bana da yazin
Cok surmez, Disten ise 1-2 gune patlar disi. Hem yemesi iyi ise ve sayisi azsa sorun olmaz. Dislerini atar misin bakalim bi? Teoman Alp in disi de cikmak uzere. Beyazlik gorunuyor ama cikamadi bi turlu....
Geçmiş olsun canım nasıl oldu Ekin kuzucuk
Canım çok geçmiş olsun 3 gün kuralını yapıyor muydun? Dünkü muz dışında son günlerde hangi besindeydiniz belki o etkilemiştir.
Geçmiş olsun canım, bana üşütmüş gibi geldi. Klima vurmuş olmasın
Diş olduğunu sanmıyorum canım ya usuttu ya gıda alerjisi
Genel durumu iyi kızlar iştahında azalma yok ateş yok ishal devam az az da olsa maflor aldik onu verdim az önce. Gida alerjisi olduğunu sanmiyorum farkli bir gıda yemedi ya üşütme ya diş ikisinden biri. Yaz ishali ve kusmasi diye bir şey varmis bebeklerde yaz aylarında çok görülüyormuş muhtemelen öyle bir şey yaşıyoruzm klima çarpmış olamaz çünkü klima farkli odada çalışıyor biz farkli odada oturuyoruz.minseo canim nasilsiniz merak ettim sizi
Allah allah senin kullandigin baby turco ve goon linklerini verir misin
Insallah sikintisiz gecer canım boyu uzamıştır dimi canım iştahı nasıl peki ek gıda veriyorsun değil mi senYaptırdım az önce uyuttum şimdi uykusuzluk vardı o yüzden huzursuzdu kan da verdim iştahsızlık için hiç kilo almamış 4.aydan beri aynıymış kilosu
Çok şükür canım hemencecik geçer inşallah ishaldeGenel durumu iyi kızlar iştahında azalma yok ateş yok ishal devam az az da olsa maflor aldik onu verdim az önce. Gida alerjisi olduğunu sanmiyorum farkli bir gıda yemedi ya üşütme ya diş ikisinden biri. Yaz ishali ve kusmasi diye bir şey varmis bebeklerde yaz aylarında çok görülüyormuş muhtemelen öyle bir şey yaşıyoruzm klima çarpmış olamaz çünkü klima farkli odada çalışıyor biz farkli odada oturuyoruz.pcfl damaklarini cekemiyorum dilini dışarı çıkarıyor ama cekebilirsem atarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?