Gunaydin cnm kahve yaptim kendime muge anliyi izliyorum bebisde uyuyo:) brokoli corbasi yaptim uyansin icircem bakalim. Ya sen icim tava yogurdundan bahsetmistin ben bulamadim sutasinkini aldim oda aynidir heralde demi. Tadida pek tatsiz tutsuz bisimis tam bebeklikKizlar gunaydin,
Hep ciddi seyler yaziliyor. Komik seyler hic olmuyor mupaylassak da biraz gulsek suan cok komik seyler oluyordur eminim... Benim suan aklima gelmedi. Gelsin yazicam
Günaydınn bizim ki balkonu cok seviyor oyun yapıyor kendince bakınca hemen geliyor şapşikKizlar gunaydin,
Hep ciddi seyler yaziliyor. Komik seyler hic olmuyor mupaylassak da biraz gulsek suan cok komik seyler oluyordur eminim... Benim suan aklima gelmedi. Gelsin yazicam
Bende soyle dusunuyorum tuzun tadini daha ogrenmediki yani bilmiyor oyle bisi oldugunu:)) bize tadi yavan geliyor ama neye alisirsa ole gider diye dusunuyorum. Formul mamasinin tadida berbat ama lokur lokur iciyor:)Kızlar ben hala tek öğün yediriyorum gündüz meyve be yoğurt yediriyorum akşama doğruda çorba veriyorum acaba 2 öğüne geçsem mi ??? Tuzsuz veriyorsunuz değil mi öğünleri? Tadı çok kötü ya. Çocuk nasıl yiyor anlamıyorum çokta yemiyor aslında
Benimki mayaladigimi yemiyor. O yuzden tava yogurdu icim ve torku guzel. Sutas denemedim canim ama hazirlarin cogu aynidir bence. Sutas da iyi bir marka...Gunaydin cnm kahve yaptim kendime muge anliyi izliyorum bebisde uyuyo:) brokoli corbasi yaptim uyansin icircem bakalim. Ya sen icim tava yogurdundan bahsetmistin ben bulamadim sutasinkini aldim oda aynidir heralde demi. Tadida pek tatsiz tutsuz bisimis tam bebeklik
Oyunlari da ayri tatliGünaydınn bizim ki balkonu cok seviyor oyun yapıyor kendince bakınca hemen geliyor şapşikbir şeyleri yastık altına koyunca yastıgı kaldırıyor nerden biliyorsa artık cok cadı oldu
Evet canim cok.dogru soyluyorsun bizim tatlari bilmedikleri icin kendilerine yaptiklarimiz onlara kotu gelmiyorBende soyle dusunuyorum tuzun tadini daha ogrenmediki yani bilmiyor oyle bisi oldugunu:)) bize tadi yavan geliyor ama neye alisirsa ole gider diye dusunuyorum. Formul mamasinin tadida berbat ama lokur lokur iciyor:)
Canim ben 3 yediriyorum genelde. Sabah kahvalti oglen yemek uyuyup uyaninca muhallebi.Tuzssuz yediriyorum yemeklerine de genelde havuc, balkabagi donusumlu kullaniyorum lezzet veriyorKızlar ben hala tek öğün yediriyorum gündüz meyve be yoğurt yediriyorum akşama doğruda çorba veriyorum acaba 2 öğüne geçsem mi ??? Tuzsuz veriyorsunuz değil mi öğünleri? Tadı çok kötü ya. Çocuk nasıl yiyor anlamıyorum çokta yemiyor aslında
Benim bu ara basima cok komik seyler gelmiyorKizlar gunaydin,
off üzülsem mi gülsem mi bilemedim geçmiş olsunBenim bu ara basima cok komik seyler gelmiyorGecen 29 Ekimde ihlamur kaynatirken kucagimda Yigit kaynar su bacagima dokuldu ya sana anlatmistim derim kalkmis orda Yigit durmuyor tek elle kucagimda ustumu cikardim ay ay diye bagirirken Ali Cinar hic bir sey olmamis gibi bir taraftan bayrak salliyor bir taraftan canima yapismis Bayrağim cikmis anne tak ben de biraz kizdik halime bak sen anneni soracagina bayrakta bayraksin dedim Sonra gelmis anne sana cok uzuldum hangi bacakti diye bir bastiriyor bacagima
olmaz mı en son şuna çok güldüm, eşimin nöbetçi olduğu akşam annem bende kaldı o geldiğinde Ekin uyuyordu neyse biz yattık Ekin gece uyandı mama için ama hiç kıpırdamıyor taş kesilmiş gibi sırt üstü yatarak yan yan anneme bakıyor tanıyamadı onu sonra eh eh eh diye bağırmaya başladı bana buraya bak bi şeyler oluyor der gibiKizlar gunaydin,
Bacagim baya kotu oldu canim derisi kalmis bir tarafi kahverengi. Bir de diyor fotografimi da cek herkesin bayrakla fotosu var benim de olsunoff üzülsem mi gülsem mi bilemedim geçmiş olsunvatansever çocuğun hali başka oluyor
Geçmiş olsunBacagim baya kotu oldu canim derisi kalmis bir tarafi kahverengi. Bir de diyor fotografimi da cek herkesin bayrakla fotosu var benim de olsun
Evet canim, tekrar cok gecmis olsunBenim bu ara basima cok komik seyler gelmiyorGecen 29 Ekimde ihlamur kaynatirken kucagimda Yigit kaynar su bacagima dokuldu ya sana anlatmistim derim kalkmis orda Yigit durmuyor tek elle kucagimda ustumu cikardim ay ay diye bagirirken Ali Cinar hic bir sey olmamis gibi bir taraftan bayrak salliyor bir taraftan canima yapismis Bayrağim cikmis anne tak ben de biraz kizdik halime bak sen anneni soracagina bayrakta bayraksin dedim Sonra gelmis anne sana cok uzuldum hangi bacakti diye bir bastiriyor bacagima
Ha haaaa haaa koptum Ekin gozumde canlandiolmaz mı en son şuna çok güldüm, eşimin nöbetçi olduğu akşam annem bende kaldı o geldiğinde Ekin uyuyordu neyse biz yattık Ekin gece uyandı mama için ama hiç kıpırdamıyor taş kesilmiş gibi sırt üstü yatarak yan yan anneme bakıyor tanıyamadı onu sonra eh eh eh diye bağırmaya başladı bana buraya bak bi şeyler oluyor der gibisonra dedım kızım ananen o ışığı açtım annemi görünce gülmeye başladı
Geri geri sayilmiyormu ya :))))Tarihe not düşülsün, kızım ön ön emeklemeye başladı( 8 ay 8 günlük )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?