Iste ayagi haslayip veriyormus oda kemirerek yiyormuş guya hahahahahaAyak kemiriyor derken
Köpek mi bu ayağı veriyor bebeğe, allahim ya ben yemediğim için garip geliyorIste ayagi haslayip veriyormus oda kemirerek yiyormuş guya hahahahaha
Bende sakatat yemem cnm isim olmaz ayakla hahahahahaahKöpek mi bu ayağı veriyor bebeğe, allahim ya ben yemediğim için garip geliyor
molfix ve goon. ama kesinlikle molfix en iyisi ya yeni halini de çok sevdim ben. goon sızdırdı mesela ama molfix sızdırmadıKızlar hangi bezi kullanıyorsunuz ? Son aldığım baby turco bezde her sabah sırıl sıklam kalkıyor çocuk. Bez mi küçük dedim 5 e geçtik ama gene aynı. Bezi mi değiştireyim?
Kizlar gunduz uykulariniz 2 ye dustumu benimki sabah 10 11 arasi uyuyor bide oglen 2 5 arasi uyuyor 8 e kadar uyumuyor sabah uykusunu biraz erkene cekebilsem 3 uyku yaptiracamda bizimki ne zaman isterse o zaman uyudugu icin mumkun olmuyor. Sabah kalkisimizda 7.
Şimdilik ben açma aşamasındayım arkadaşım, şükürler olsun sorun çıkmadı. İnşallah haftaya oğluşa vermeye başlayacağım, inşallah sorun olnadan ilerlerizAh canım ya yemeyen bebek o kadar zor ki Allah kolaylık versin sana da
Yiyor da diyemiyorum benimki için yemiyor da diyemiyorumgünü gününü tutmuyor doğal olarak ama hastalık sonrası kahvaltı öğününü maalesef sevmiyor artık
Ben buzluğa süt falan atamam sağma işleri artık beni geriyor hiç tahammülüm kalmadı. Ama evimin yakın olma rahatlığı var. Yoksa yine el mahkum sağacaktım.
Umarım bebeğin artık süt ürünlerini tolere ediyordur yoğurtla birlikte daha güzel seviyorlar sanki
2 Ile 5 arasi kesintisiz zaten o arada olmasa hic dinlenemem mesela 5 te kalkti halen debeleniyoz:))Bizimki de hemen hemen böyle, senin 2 ile 5 arası kesintisiz mi? Biz de 14-15.30 arası bir uyku daha var. Toplamda sizinki ile aynı saat uyumuş oluyor aslında. Sen de uzun uykunda dinlen işte ne güzel
Gündüzün 1 saati gecenin 3 saatine denk miydi neydi öyle bir bilgi var aklımda.
Prima pure soft, molfix pure soft, sleepy hepsinden varKızlar hangi bezi kullanıyorsunuz ? Son aldığım baby turco bezde her sabah sırıl sıklam kalkıyor çocuk. Bez mi küçük dedim 5 e geçtik ama gene aynı. Bezi mi değiştireyim?
Canım inşallah hiçbir sorun çıkmaz oğlun da annesini üzmeden güzel güzel yerŞimdilik ben açma aşamasındayım arkadaşım, şükürler olsun sorun çıkmadı. İnşallah haftaya oğluşa vermeye başlayacağım, inşallah sorun olnadan ilerleriz
Biz mi yiyoruz bebeler mi?Kizlar ögle arasi için kayisi+bal kabağı+ havuç buharda pişirdim, hepsini çatalla ezdim üstüne biraz yoğurt ve ceviz o kadar lezzetli oldu kitavsiyemdir size tavsiyem
Ben de molfixin yeni halini çok daha beğendim açıkçasımolfix ve goon. ama kesinlikle molfix en iyisi ya yeni halini de çok sevdim ben. goon sızdırdı mesela ama molfix sızdırmadı
Artani ben yiyorumBiz mi yiyoruz bebeler mi?not aldımm
Cnm çok normal benimki de kıyafet değiştirirken ağlıyor, ellerinin tutulmasından nefret ediyor zaten genelde kolunu giydirirken çıldırıyor, ben sırtüstü değiştirirken özellikle deliriyor o yüzden emekleme pozisyonunda yüzüstü iken giydiriyorum önüne oyuncak koyup o zaman ağlamıyor genelde bir dene istersen.Nezaman geçer bu durum ya cok zor gücüm yetmiyor bazen. Cok yorgundum Aman ağlasın ne yapayım dedim geçen gün aglaya ağlaya çıkarttım giydirdim sonra vicdan azabi cektim oturdum agladim yetemiyorum diyesizde de genelde akşamları mi oluyor canım?
Ben eğer sabah ilk uykusunu 1.5-2 saat yaparsa 2 uyku yaptırıyorum ama 40 dk fln yaparsa 3 uyku, o günün ilk uykusunda belli oluyor durum. Ama manyak gibi sürekli saat hesaplıyorum çünkü akşam uykuya geçişi çok zor oluyor sabah uykularını iyi yapmazsa.Kizlar gunduz uykulariniz 2 ye dustumu benimki sabah 10 11 arasi uyuyor bide oglen 2 5 arasi uyuyor 8 e kadar uyumuyor sabah uykusunu biraz erkene cekebilsem 3 uyku yaptiracamda bizimki ne zaman isterse o zaman uyudugu icin mumkun olmuyor. Sabah kalkisimizda 7.
Bilmiyorum ki canım tekrarlamadı şükür başka bi sıkıntı da yok gibi görünüyor şimdilik. Gözlemlemeye devam ediyorumİdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi ya da böbreklerde kum vs. ? Bi takip et bakalım eğer tekrarlarsa bi idrar testi iste. Ek gıda sürecinde artık susuzluk sorunu yasayacaklarini sanmıyorum ya
Baya iştahlı güzel de yiyor emmesi de normal aslında. Doymasa ağlamaz mı sürekli :/Off kuzum ya , Allah şifa versin inşallah ama az kalmış
Doğduğuna emin misin canım? Genelde yetersiz beslenme için söylenir bu turuncu leke
Aman ver gitsin ben de kendimiZe yaptığımız mercimek çorbası verdim saldırdı resmen çorbaya
Çok geçmiş olsun canım, biz daha yeni atlattık ateş hariç bir sıkıntı var mi ?
Ne kadar süre ara verdiniz acaba bir de alerji belirtileriniz neydiŞimdilik ben açma aşamasındayım arkadaşım, şükürler olsun sorun çıkmadı. İnşallah haftaya oğluşa vermeye başlayacağım, inşallah sorun olnadan ilerleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?