2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar ögle arasi için kayisi+bal kabağı+ havuç buharda pişirdim, hepsini çatalla ezdim üstüne biraz yoğurt ve ceviz o kadar lezzetli oldu ki tavsiyemdir size tavsiyem

Kizlar gunduz uykulariniz 2 ye dustumu benimki sabah 10 11 arasi uyuyor bide oglen 2 5 arasi uyuyor 8 e kadar uyumuyor sabah uykusunu biraz erkene cekebilsem 3 uyku yaptiracamda bizimki ne zaman isterse o zaman uyudugu icin mumkun olmuyor. Sabah kalkisimizda 7.

Kızlar hangi bezi kullanıyorsunuz ? Son aldığım baby turco bezde her sabah sırıl sıklam kalkıyor çocuk. Bez mi küçük dedim 5 e geçtik ama gene aynı. Bezi mi değiştireyim?
molfix ve goon. ama kesinlikle molfix en iyisi ya yeni halini de çok sevdim ben. goon sızdırdı mesela ama molfix sızdırmadı

Bizimki de hemen hemen böyle, senin 2 ile 5 arası kesintisiz mi? Biz de 14-15.30 arası bir uyku daha var. Toplamda sizinki ile aynı saat uyumuş oluyor aslında. Sen de uzun uykunda dinlen işte ne güzel

Gündüzün 1 saati gecenin 3 saatine denk miydi neydi öyle bir bilgi var aklımda.

Şimdilik ben açma aşamasındayım arkadaşım, şükürler olsun sorun çıkmadı. İnşallah haftaya oğluşa vermeye başlayacağım, inşallah sorun olnadan ilerleriz

2 Ile 5 arasi kesintisiz zaten o arada olmasa hic dinlenemem mesela 5 te kalkti halen debeleniyoz:))

Kızlar hangi bezi kullanıyorsunuz ? Son aldığım baby turco bezde her sabah sırıl sıklam kalkıyor çocuk. Bez mi küçük dedim 5 e geçtik ama gene aynı. Bezi mi değiştireyim?
Prima pure soft, molfix pure soft, sleepy hepsinden var

Cnm çok normal benimki de kıyafet değiştirirken ağlıyor, ellerinin tutulmasından nefret ediyor zaten genelde kolunu giydirirken çıldırıyor, ben sırtüstü değiştirirken özellikle deliriyor o yüzden emekleme pozisyonunda yüzüstü iken giydiriyorum önüne oyuncak koyup o zaman ağlamıyor genelde bir dene istersen.

Ben eğer sabah ilk uykusunu 1.5-2 saat yaparsa 2 uyku yaptırıyorum ama 40 dk fln yaparsa 3 uyku, o günün ilk uykusunda belli oluyor durum. Ama manyak gibi sürekli saat hesaplıyorum çünkü akşam uykuya geçişi çok zor oluyor sabah uykularını iyi yapmazsa.

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi ya da böbreklerde kum vs. ? Bi takip et bakalım eğer tekrarlarsa bi idrar testi iste. Ek gıda sürecinde artık susuzluk sorunu yasayacaklarini sanmıyorum ya
Bilmiyorum ki canım tekrarlamadı şükür başka bi sıkıntı da yok gibi görünüyor şimdilik. Gözlemlemeye devam ediyorum

Baya iştahlı güzel de yiyor emmesi de normal aslında. Doymasa ağlamaz mı sürekli :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…