2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Eyvah de sene, yandin sen senin kiz yasak elma dizisinin gelecekteki oyuncusu

Kızlar ya bakıyorumda çoğunun dişleri çıkmış maşallah Bizde daha hiç çıkmadı damakları beyaz ve kabarık ama daha gelen giden yok normal midir peki? Diş çıkarmayan kimler kaldı
Bizde de yok canım 8 ayı geçtik altta iğne ucu kadar beyazlık var huysuzluk var salya var diş kaşınma var ama diş yok
Dört diş nedir ya niye hepsi aynı anda geliyor adamsanız tek tek gelirsiniz yıprandım kızlar atesi çıkıyo iniyo huysuz kolumdan inmiyor Eki Görüntüle 3326259
Kıyamam yaa nasılda zorlanıyor kim bilir küçücükler ama nasıl da güçlüler bir sürü acı ile baş ediyorlar bir an önce ağrısız sızısız atlatson inşallah
Çok su içiyor ama anlamadım :/
Canım bizde ilk doğdugunda oldu yetersiz beslenme dendi miktarı artırınca geçti bir arkadaşın oğlunda da 7 aylıkken oldu doktor sıvı alımını artırın demiştş sen takipte kal her fırsatta da su teklif et

Kız bu dişler ne zaman gelecek huysuz ve ağlak bu aralar bizimki

Kızlar ben bu meme ısırmasından çok muzdarip olmaya başladım maalesef ya, çözüm bulan ya da çözümünü bilen var mı?

Her emzirmede mutlaka en az 2-3 kere ısırıyor. Önceleri canım yansa da dayanmaya çalışıyordum, şimdi zaten tek meme emzirdiğini için meme hassaslaştı ve çok canımı yakıyor. Uzadı da dişleri iyice canına okuyor memenin.

Bir iki ciddi bir şekilde uyaracak oldum bu seferde emmeye karşı tepki oluşturur diye korktum. Zaten 4 aya kadar meme reddi ile geldik bazen hem ısırıyor hem de yandan bana bakıp gülüyor ama tepkisiz kalmak artık çok zor

Aynı şeyleri yaşıyorum canım ya sıra kollara gelince ellerini tutup giydirirken çığlık başlıyor. Çoğu zaman bende ters pozisyonu aldiriyorum. Alt dişler problemsiz gelmişti, Dün ust dişlerin biri patlamış belkide huysuzlugunun birazida ondandır.

hiçbir şeyin yolunu bu kadar gözlemedim sanırım uykular haram oldu huysuzluk zirvede
Ahh bide bana sor geceleri sürekli ağlayarak uyanıyor uykusuzluktan artık başım ağrıyor ya Aynı canım ya 8.ay atağı da eklendi daha kötü oldu sürekli kucak istemeler aşırı huzursuz sebepsiz ağlamalar tek kalmayı istemiyor gece uykusu zaten bölük bölük Valla napıcamı şaşırdım

Sen bensin ya umarım en kısa zamanda geçer bu çünkü ruh sağlığım diye bir şey kalmayacak biraz daha devam ederse

Sen bensin ya umarım en kısa zamanda geçer bu çünkü ruh sağlığım diye bir şey kalmayacak biraz daha devam ederse
Ayy vallahi öyle bende öyleyim çıldırıyorum gece uykusu için gün içindede halsiz ve yorgun oluyorum dolayısıyla Umarım bir an önce geçer ve düzelir herşey

Kız bu dişler ne zaman gelecek huysuz ve ağlak bu aralar bizimki

Anlattıklarının fazlası var eksiği yok canım uyku durumu çok kötü dalamıyor sinirli gece 7 8 kez kalkıyor bir gün keyifle yiyor ertesi gün hiç birşey yemiyor birde bu hafta işe gitmem gerek yarım gün annem baktı sürekli ağlıyor diyor mutsuz çok zor geçen bir hafta

Dert ortaklarım ya vallahi aynıyız canım geçsin gitsin bir an önce çok zor geçiyor günler. Akşam eşim işten gelsin diye yolunu gözler oldum artık

Canim öyle düşünme pankek de gayet sağlıklı ve doyurucu. Elma+muz+yulaf unu+yumurta veya muz+bal kabagi+yaban mersini vs. çeşitlendirilebilir. Bu karışımlar hem çok sağlıklı hem de kendisinin yemesi için güzel bir seçenek benceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…