Benim eşimde 6 buçukta evde oluyor sanki saat geçmiyor onun gelmesine yakın saat duruyor gibi oluyor. Bazen trafik oluyor arayıp duruyorum nerdesin diyeSaat 5’ten sonra ben eşimi arayıp darlamaya başlıyorum nerde kaldın diyeadam geliyor 6 buçuk 7’de
+1Ahh bide bana sor geceleri sürekli ağlayarak uyanıyor uykusuzluktan artık başım ağrıyor yaAynı canım ya 8.ay atağı da eklendi daha kötü oldu sürekli kucak istemeler aşırı huzursuz sebepsiz ağlamalar tek kalmayı istemiyor gece uykusu zaten bölük bölük Valla napıcamı şaşırdım
GunaydinlarBenim eşimde 6 buçukta evde oluyor sanki saat geçmiyor onun gelmesine yakın saat duruyor gibi oluyor. Bazen trafik oluyor arayıp duruyorum nerdesin diye
Bizim de aynı, üstelik diş falan geldiği de yok. 8. Ayda combo olacak deseneSelam kızlar uyku durumlari bu ara hepimizin aynı. Gece uykuya geçerken çok zorlaniyor ve zor dalıyor uyuduktan sonra da huzursuz olduğu çok belli sürekli kıpır kıpır sabaha kadar. 8. Ay uykuda bozulmalar malesef oluyormuş diş falan da eklenince tuzu biberi oluyorsabredicez napalim düzelecek inşallah
Yanima alinca bir tik daha iyi uyuyor sanki. Kendi yataginda aynen dedigin gibiSelam kızlar uyku durumlari bu ara hepimizin aynı. Gece uykuya geçerken çok zorlaniyor ve zor dalıyor uyuduktan sonra da huzursuz olduğu çok belli sürekli kıpır kıpır sabaha kadar. 8. Ay uykuda bozulmalar malesef oluyormuş diş falan da eklenince tuzu biberi oluyorsabredicez napalim düzelecek inşallah
Günaydın canımGunaydinlar
Tek basina kolay degil...
Bir an önce düzelmek umuduyla+1
Diyecek sözüm yok özet geçmişsin
İnşallah inşallahSelam kızlar uyku durumlari bu ara hepimizin aynı. Gece uykuya geçerken çok zorlaniyor ve zor dalıyor uyuduktan sonra da huzursuz olduğu çok belli sürekli kıpır kıpır sabaha kadar. 8. Ay uykuda bozulmalar malesef oluyormuş diş falan da eklenince tuzu biberi oluyorsabredicez napalim düzelecek inşallah
5 gündür sürekli gece uyandıkça bas bas bağırıyor yeni bir atak mi acabaSelam kızlar uyku durumlari bu ara hepimizin aynı. Gece uykuya geçerken çok zorlaniyor ve zor dalıyor uyuduktan sonra da huzursuz olduğu çok belli sürekli kıpır kıpır sabaha kadar. 8. Ay uykuda bozulmalar malesef oluyormuş diş falan da eklenince tuzu biberi oluyorsabredicez napalim düzelecek inşallah
Ayy keske benimde bir gun biri alsa goturse doyursa ben sabah guzelce uyusam ya.Bizim 1 buçuk aydır falan gece uykuya dalmada ve uykularında sorun var. Zar zor dalıyor sonra da sürekli uyanıyor. Bazen sabaha karşı 4-5 gibi uyanıp uyumuyor. Uykuya hasret kaldım ya geçen ikimizde hastalandık, hafif iyileşince artık dayanamayıp anneme geldim. Sağolsun dün sabaha karşı uyandığında o aldı da doğumdan beri ilk defa sabah 9:30’a kadar uyudum çok güzeldi
Ben genelde cikariyorum canim. Zsten abisini servise gotururkende az da olsa hava aldiriyorum.Kizlar her gün bebegini disari cikaran var mi yoksa çoğunlukla evde misiniz?
Yarim saatte olsa cikarmaya calisiyorum cnm arabasiyla şöyle bir tur atip geliyoruzKizlar her gün bebegini disari cikaran var mi yoksa çoğunlukla evde misiniz?
Ben de çıkarıyorum da hazirlanma vs o kadar uzun sürüyor ki üşeniyorum. Şimdi de yarim saattir dışarıyı izliyor, vicdan yaptim. öf belki her gün çıkarmayan vardır da kendimi teselli ederim dedimBen genelde cikariyorum canim. Zsten abisini servise gotururkende az da olsa hava aldiriyorum.
Anlasildi herkes çıkarıyor kendi kendimi teselli edemicem bari hazirlanayimYarim saatte olsa cikarmaya calisiyorum cnm arabasiyla şöyle bir tur atip geliyoruz
Kesinlikle onu ben de farkettim yaninda ben yokken sık uyanıyor yanina yatinca daha huzurlu uyumaya başlıyor ben de yanımda yatırıyorum Allah'tan yatak büyükYanima alinca bir tik daha iyi uyuyor sanki. Kendi yataginda aynen dedigin gibi
8. Ay atağı canim5 gündür sürekli gece uyandıkça bas bas bağırıyor yeni bir atak mi acaba
Ben cikariyor canim... Benimki sokakta yasasak cok mutluKizlar her gün bebegini disari cikaran var mi yoksa çoğunlukla evde misiniz?
Mecbur çıkıyor anneme gelip gidiyoruz çünküKizlar her gün bebegini disari cikaran var mi yoksa çoğunlukla evde misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?