2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
+1
Diyecek sözüm yok özet geçmişsin

Selam kızlar uyku durumlari bu ara hepimizin aynı. Gece uykuya geçerken çok zorlaniyor ve zor dalıyor uyuduktan sonra da huzursuz olduğu çok belli sürekli kıpır kıpır sabaha kadar. 8. Ay uykuda bozulmalar malesef oluyormuş diş falan da eklenince tuzu biberi oluyor sabredicez napalim düzelecek inşallah

Bizim de aynı, üstelik diş falan geldiği de yok. 8. Ayda combo olacak desene

Yanima alinca bir tik daha iyi uyuyor sanki. Kendi yataginda aynen dedigin gibi

İnşallah inşallah

5 gündür sürekli gece uyandıkça bas bas bağırıyor yeni bir atak mi acaba

Bizim 1 buçuk aydır falan gece uykuya dalmada ve uykularında sorun var. Zar zor dalıyor sonra da sürekli uyanıyor. Bazen sabaha karşı 4-5 gibi uyanıp uyumuyor. Uykuya hasret kaldım ya geçen ikimizde hastalandık, hafif iyileşince artık dayanamayıp anneme geldim. Sağolsun dün sabaha karşı uyandığında o aldı da doğumdan beri ilk defa sabah 9:30’a kadar uyudum çok güzeldi

Ayy keske benimde bir gun biri alsa goturse doyursa ben sabah guzelce uyusam ya.

Ben genelde cikariyorum canim. Zsten abisini servise gotururkende az da olsa hava aldiriyorum.
Ben de çıkarıyorum da hazirlanma vs o kadar uzun sürüyor ki üşeniyorum. Şimdi de yarim saattir dışarıyı izliyor, vicdan yaptim. öf belki her gün çıkarmayan vardır da kendimi teselli ederim dedim

Yanima alinca bir tik daha iyi uyuyor sanki. Kendi yataginda aynen dedigin gibi
Kesinlikle onu ben de farkettim yaninda ben yokken sık uyanıyor yanina yatinca daha huzurlu uyumaya başlıyor ben de yanımda yatırıyorum Allah'tan yatak büyük
5 gündür sürekli gece uyandıkça bas bas bağırıyor yeni bir atak mi acaba
8. Ay atağı canim Ekin de 4-5 gün yapti bunu sanki bi yeri kopmuş gibi ağlıyordu. Ayrılık kaygısı yükleniyor bu ay çocuklara bir de yeni güncellemeler de gelince emekleme,tutunup kalkma, sıralama falan iyice manyak oluyorlar uyku gerilemesi yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…