- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #12.901
Bende öyleyim canım ya birde saha eksikler varsa oda insanı huzursuz ediyorGünaydın kızlar benimde artık hiç gücüm yokmuş gibi hissediyorum ordan kalkıp oraya yatıyorum keyfim bile yok ağırlaştık diye mi heralde
Aa öyleyse tabiki kesmemek dha mı iyi acaba doktorls konuş kaç çıktıgını falan söyle bakalm ne,dicekBende tansiyon kac aydir var canim.Ben ilac kullaniyorum tansiyon icin,normaya donusmustu.Ama kan sulandirici durduktan sonra yine firladi kalkti 160 oldu
Evet ama düşünsene bından 1 ay sonra herşey bitecek bebişimiz gözümüzün önunde ağrılar yanmalar kesilicekBen de çok kötü oluyorum sanki kafamdan göğüs kafesine doğru sıkıntı basıyor iş bitince. O sıcaklama bile daraltıyo beni. Hemen dinlenmek istiyorum. Elimden gelse yemek yapmicam aç kalmıyım diye yapıyorum onu da
Yatınca da her yerimiz uyuşuyorne yapsak yaranamayız bu ara kendimize
Maşallah canım kaç kilo bebiş doğum tarihi verdimi başka detaylar var mıMuayeneden ciktom arkadaslar enson 80 bucuktu kilom hic almamisim 500 gram vermisim doktprum bu olaya cok sevindiben vermisim bebis almis
31+5 2kilo 80 gram boyu 40 cm dogum zamanina tahmini kesin olmamak kaydıyla 12 mayıs ile 15 mayıs arası dedi suyuna rahim agzı uzunluguna bebegin durusuna iyi dedi baş gelismis bundan öncekindede öyleydiMaşallah canım kaç kilo bebiş doğum tarihi verdimi başka detaylar var mı
Çok güzel maşallah kuzuya31+5 2kilo 80 gram boyu 40 cm dogum zamanina tahmini kesin olmamak kaydıyla 12 mayıs ile 15 mayıs arası dedi suyuna rahim agzı uzunluguna bebegin durusuna iyi dedi baş gelismis bundan öncekindede öyleydi
Ben sirf coraspirin kullaniyorum en gec 35-36 haftada birakman lazim dedi. Bilemedim simdi son 1 saate kadar kullanmayiGünaydın ben hem cor aspirin kullaniuorum hemdeoskopar igne doktorum bana dogumdan 1e saat önce birakacagız dedi kızimdada oyle oldu ama sunuda düşünüykrum kızımı dogurdugumda cok kanamam oldu diye hatırliyorum acaba ondanmı bilemedim ama kan pıhtılasması sorunum oldugu icin son zamana kadar kullandıriyorlar bebege kan akısında sorun olmasin diye
İnanır mısın şuan her şeyden önce tek düşüncem oEvet ama düşünsene bından 1 ay sonra herşey bitecek bebişimiz gözümüzün önunde ağrılar yanmalar kesilicek
İste aradaki farki oyle kapatamazsin. Kac saat uyudugundan ziyade hangi saatlerde uyudugun cok onemli. Dedigim saatlere riayet ediyorum etmeye calis. Normal dogum dusunuyorsan su anki durumun da engel olur. Halsizlik yorgunluk bunlar zorluyor normal dogumu cunku.Maalesef artık hiç uyuyamıyorum özellikle bacak ağrıları beni bitiriyor. Eşime sahur hazırlamak için 4.30da kalkıyorum sonra 7.30a kadar uykuya dalamıyorum ama sadece uykusuzluk beni bu hale getiriyor olamaz çünkü aradaki farkı geç uyanarak kapatıyorum
Bence hepimiz aynı durumdaysak artık ağırlaştığımız için böyleyiz kızlar , mecbur son zamanlarımız artık dayanıcaz
Benim 12 mayis. 34+1’iz su an. Benim de sok haftalar sayilir. Dr um izin vermeseydi ve beni zorlasaydi ben de tutmazdim. Ama cok sukur ki cok rahat tutuyorumYaa ne güzel tutabiliyorsunuz. Ben ilk üç gün tuttum ölü gibiydim yataktan kalkamıyordum aşırı halsizlik oluşmuştu. Sizin tahmini doğum ne zaman ? Benim Dr dediğine göre 28 gün falan kalmış o yüzden tam son haftalar olduğu için tutmamaya karar verdim
Bende kan pıhtılaşması var belki oyüzdendirBen sirf coraspirin kullaniyorum en gec 35-36 haftada birakman lazim dedi. Bilemedim simdi son 1 saate kadar kullanmayi
Aynen öyle zaman gecsin bi an evvel kucagımıza alalımİnanır mısın şuan her şeyden önce tek düşüncem osağ salim gelsinler yeter ki ya
Zaten bilinçli yaptığım bir şey değil ağrılarım vs yüzünden uyuyamıyorum ve bu ağrıları düzeltmem benim elimde olan bir şey değil maalesef, yine de sağol tavsiyelerin için canımİste aradaki farki oyle kapatamazsin. Kac saat uyudugundan ziyade hangi saatlerde uyudugun cok onemli. Dedigim saatlere riayet ediyorum etmeye calis. Normal dogum dusunuyorsan su anki durumun da engel olur. Halsizlik yorgunluk bunlar zorluyor normal dogumu cunku.
Ya biz de şimdi eşimle bunu konuşuyordukBenim gibi 34+... haftalarına girenler artık 8 aylık olmuşuz arkadaşlar hayırlı uğurlu olsunn :)) Daha dünn gibiydi bebeğimizi öğrendiğimiz sanki. Şimdiyseee kocamanlar ve gelmelerine çok az zaman kaldıııhazırlıkların hepsini bitiremesek de telaşından çok benim gibi heyecanı daha ağır basan kimse yok mudur kiii? acayip heyecanlıyım bu aralar :)))
Bende öyleyim kabul edemiyorum bi türlü geçicek ama elbetAğırlaştığımı kabul edemiyorum herşeyi yapmaya çalışıyorum hala ve sonrasında çok yoruluyorum
Eşim çok yardımcı olmuyor malesef
Birde 3 yaşında kızım var
Temizliği çok son zamana bırakmasam bari diyorum perdeler filan yıkanacak
Gurbetlik çok zor bacılar
Bende telaş varBenim gibi 34+... haftalarına girenler artık 8 aylık olmuşuz arkadaşlar hayırlı uğurlu olsunn :)) Daha dünn gibiydi bebeğimizi öğrendiğimiz sanki. Şimdiyseee kocamanlar ve gelmelerine çok az zaman kaldıııhazırlıkların hepsini bitiremesek de telaşından çok benim gibi heyecanı daha ağır basan kimse yok mudur kiii? acayip heyecanlıyım bu aralar :)))
Bizde eşimle hayretler içerisindeyizbeni hala her çıplak görüdğgğnde inanamıyorum ya şaka gibi kocaman oldu diyoYa biz de şimdi eşimle bunu konuşuyorduksona geldik ve resmen anne baba oluyoruz hayatimizin iki kişilik evresi son bulacak ve bambaşka duygulari tadacagiz. Biz yıllardır tedaviler kayıplar çok emek emek geldik bu noktaya ve heyecan inanılmaz ya sağlıkla gelsinler de sevelim minciralim şimdi bile karnimi öpesim sarilasim gelior
Merhaba canim.Nasilsin?Sezeryandan mi bir gun once?Oksapar kullaniyormusun sen?Oksapari kullan,aspirini kes dedi bana.Bilemiyorum,kesdim 2 gun tansiyonum kalkti,korkuyorum.Kan pihtilasma da oldugu icinCanım bende kullanıyorum hala. 1 gün öncr kesilir dedi de acil bir sezeryan durumu olursa ne olur o beni korkutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?