2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Evet ama düşünsene bından 1 ay sonra herşey bitecek bebişimiz gözümüzün önunde ağrılar yanmalar kesilicek

Ebebekte 500 tl lik alisverise 100 tl lik hediye ceki veriyorlar arkadaslar bilginiz olsun birde 100 adet gögüs pedini avantajlı. Paket olarak 60 tl aldim

Maşallah canım kaç kilo bebiş doğum tarihi verdimi başka detaylar var mı
31+5 2kilo 80 gram boyu 40 cm dogum zamanina tahmini kesin olmamak kaydıyla 12 mayıs ile 15 mayıs arası dedi suyuna rahim agzı uzunluguna bebegin durusuna iyi dedi baş gelismis bundan öncekindede öyleydi

31+5 2kilo 80 gram boyu 40 cm dogum zamanina tahmini kesin olmamak kaydıyla 12 mayıs ile 15 mayıs arası dedi suyuna rahim agzı uzunluguna bebegin durusuna iyi dedi baş gelismis bundan öncekindede öyleydi
Çok güzel maşallah kuzuya çok heyecanlı değil mi. Ben sizlerin muayene ve doğum tarihlerini duyunca bile çok heyecanlaniyorum

Ben sirf coraspirin kullaniyorum en gec 35-36 haftada birakman lazim dedi. Bilemedim simdi son 1 saate kadar kullanmayi

İste aradaki farki oyle kapatamazsin. Kac saat uyudugundan ziyade hangi saatlerde uyudugun cok onemli. Dedigim saatlere riayet ediyorum etmeye calis. Normal dogum dusunuyorsan su anki durumun da engel olur. Halsizlik yorgunluk bunlar zorluyor normal dogumu cunku.

Benim 12 mayis. 34+1’iz su an. Benim de sok haftalar sayilir. Dr um izin vermeseydi ve beni zorlasaydi ben de tutmazdim. Ama cok sukur ki cok rahat tutuyorum

Zaten bilinçli yaptığım bir şey değil ağrılarım vs yüzünden uyuyamıyorum ve bu ağrıları düzeltmem benim elimde olan bir şey değil maalesef, yine de sağol tavsiyelerin için canım

Ağırlaştığımı kabul edemiyorum herşeyi yapmaya çalışıyorum hala ve sonrasında çok yoruluyorum
Eşim çok yardımcı olmuyor malesef
Birde 3 yaşında kızım var

Temizliği çok son zamana bırakmasam bari diyorum perdeler filan yıkanacak

Gurbetlik çok zor bacılar

Benim gibi 34+... haftalarına girenler artık 8 aylık olmuşuz arkadaşlar hayırlı uğurlu olsunn :)) Daha dünn gibiydi bebeğimizi öğrendiğimiz sanki. Şimdiyseee kocamanlar ve gelmelerine çok az zaman kaldııı hazırlıkların hepsini bitiremesek de telaşından çok benim gibi heyecanı daha ağır basan kimse yok mudur kiii? acayip heyecanlıyım bu aralar :)))

Ya biz de şimdi eşimle bunu konuşuyorduk sona geldik ve resmen anne baba oluyoruz hayatimizin iki kişilik evresi son bulacak ve bambaşka duygulari tadacagiz. Biz yıllardır tedaviler kayıplar çok emek emek geldik bu noktaya ve heyecan inanılmaz ya sağlıkla gelsinler de sevelim minciralim şimdi bile karnimi öpesim sarilasim gelior

Bende öyleyim kabul edemiyorum bi türlü geçicek ama elbet
Bende telaş var yetişmicek dıe
Bizde eşimle hayretler içerisindeyizbeni hala her çıplak görüdğgğnde inanamıyorum ya şaka gibi kocaman oldu diyo bu günleri görmek bizler içinde hayaldi tüp bebek eylül pozitif leri grubundan gelmiştim bende

Kızlar arada bir girebiliyorum koşturmacadan ama bu aralar sürekli ağlamaya başladım bende sinirlerim boşalıyor sürekli kendimi işe yaramaz yetersiz hissediyorum hiç bi şeyi istediğim gibi yapamıyorum 9,5 aylık bebeğim var ona bile doğru düzgün bakamıyorum eşim yardım ediyor hep kızım bile beni istemiyor diye düşünüyorum gerçekten o kadar yoruldum ki psikolojik olarak hemde fiziksel olarak doğumdan sonra kolay olacak diye düşünüyorum ama çok zorlanıyorum hiç iyi hissetmiyorum kendimi 31+4 deyiz sonuna geldik sayılır ama artık bende tükendim

Canım bende kullanıyorum hala. 1 gün öncr kesilir dedi de acil bir sezeryan durumu olursa ne olur o beni korkutuyor.
Merhaba canim.Nasilsin?Sezeryandan mi bir gun once?Oksapar kullaniyormusun sen?Oksapari kullan,aspirini kes dedi bana.Bilemiyorum,kesdim 2 gun tansiyonum kalkti,korkuyorum.Kan pihtilasma da oldugu icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…