- 14 Aralık 2021
- 2.477
- 2.789
- 83
- Konu Sahibi Papatya0593
- #13.901
Hadi ya insallah sıkıntı olmaz 3 hafta sonra gidicem doktoraBana bütün hamileliklerimde de 12. Haftada başlattılar canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya insallah sıkıntı olmaz 3 hafta sonra gidicem doktoraBana bütün hamileliklerimde de 12. Haftada başlattılar canim
Hayırlısıyla inş
Bende onlinedan almistim eve geldi bu ne ayol minicik bu olmaz dedim ama sanirim gercekten minicikler hahahahben de geçen gün elimi attım, o kadar küçük geldi ki alamadım, chakra'da 1 alana 1 bedava vardı - yenidoğan setine elimi attım, yok ya falan diyip geri bıraktım :)
Uzun zamandir yenidogan gormedim benKuzenim yeni dogum yapti yani nerdeyse 2 hafta sonra falan gormeye gittim o kadar minik geldi ki gozume insan daha buyuk bekliyo![]()
Ben de hep oyleyim canim aksam ustu basliyo gece yatana kadar alev alev midem.. ayva iyi geliyo yiyebilirsin biraz,sutu de laktozsuz sut ic istersen o sisirmiyorselam kızlar benım idrar ve mide yanması şikayetım avr hele midem mahvoluyorum korkuyorum bıse yemeye rennıne bıle çare degıl artık kesmıyor.başka bıse bulan yapan varmı
süt iyi geliyo oda sonrasında bı gaz yapıyo![]()
Aa iyi çok sevindim bunaİnşallah benimde kiz kardeşim ebe oda Bi çok geceyle tanışıyor doğal olarak bio oil i önerdi bana bende o yüzden onu aldım bakalım![]()
Yok canım olmaz çünkü bunlar bebek için değil anne için verilen takviyeler bebek her durumda besleniyor amaç doğumdan sonra anne kansız kalmasın eger senin kontrolüne 3 hafta varsa sağlık ocağınada soyleyebilirsinHadi ya insallah sıkıntı olmaz 3 hafta sonra gidicem doktora![]()
Beni 17 haftalık gebelik kontrolüne çağırdılar ama tetanoz aşısı 20. Haftadaydi diye kalmış aklımda bakalım gidince bilgi verirlerKızlar aile hekiminde tetenoz aşısı vs ne zaman yapılıyor ?
Benim 2 çocukta erkek çıkıyordu. Bir oğlum var ikinci geliyorKizlar yüzük testi yapıp doğru çıkan var mı batıl inanç ama insan merak ediyor![]()
Kaç haftalıkken yapılıyor.Ben yapınca kız eşim yapinca erkek çıktı nasıl olacak şimdiBenim 2 çocukta erkek çıkıyordu. Bir oğlum var ikinci geliyor![]()
AminMaşallah sağlıkla gelsin inşallah.O kadar erken öğrenebiliyor muyuz cinsiyeti.Sizde yüzük testi yaptınız mı![]()
Bütün teoriler çöp o haldeAminBen de şaşırmıştım doktorun o zaman tahmin yapmasına. Demek doktordan doktora değişiyor. Yüzük testi yapmadım ama altıncı haftadaki sola yerleştiyse erkek teorisi çürüdü. Bir de hamileliği bulantısız geçirdiğimden acaba erkek mi diye düşünmüştüm, o belirtilere göre cinsiyet tahminleri de tutmadı
![]()
Bana da doktorum aynısını söyledi organlar henüz tam olarak gelişmedi ama şimdilik kıza yatkın diye hayırlısı olsun bazı bebeklerin cinsel organı 11-12 haftada daha çabuk gelişirmiş bazen de tam tersi 20.haftaya kadar tam olarak ayırt edilemez.Cinsel or
Organları oluşmamış ama açıya göre şimdilik kıza yakın dedi. Yine de kız diye düşünmeyin bekleyelim dedi.