- 20 Mart 2011
- 13.976
- 32.590
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #14.741
Rica ederim, güzel haberler alırsınız inşallahcok tesekkur ederim tıpki kadın doğuma gidip perinatolojiye yönlendirmesi gibi
hepsinden de vazgeçtim zaten sonraBizim doktor ozellikle cinar baran ve bora koymayin kac tane bu isimlerde bebegim olduysa hepsi asiri yaramazlar haberiniz olsun dedi
Yaa çok tebrik ederim sizin için de bı sıkıntı olmazsa fotoğrafina bakabilir miyim benim doktorum tahmin yapmadı çok heyecanlıyımMerhaba kızlarr, erkek annelerine ben de eklendim
AMİN İNŞALLLAH HEPİMİZ HER ZAMAN İYİ OLALIM GUZEL HABERLER ALALIMRica ederim, güzel haberler alırsınız inşallah
Biz bir kaç yerden fiyat aldık. Normal ve plus paketleri oluyor. 5400 e yaptırdık plus paket. Daha çok anomaliye bakılıyor. Ama illa ki daha ucuz yerler de vardır.Yani 3lü testi bekleyelim diyince önemli değil gibi düşündüm daha sonra endişelenmeli miiyim diyince acil olmasada endişe gerektirecek bir durum dedi buda benim canımı çok sıktı açıkçası yani bu testlerin ücretini açıkcası bilmiyorum ne kadar acaba
Teşekkür ederim. Zaten devamında dayanılmaz sancılar çekmeye başladım ve tekrar aynı hastaneye gittim. Kadın doğum anormal bir durum bulamadı, genel cerrahımız da yok dediği için apar topar Göztepe şehir hastanesine gönderdiler. Hastanede yerlerde kıvrandım, o kadar şiddetli sancılar çektim ki inliyordum, tekerlekli sandalye ile taşıdılar. İki tane parol serum yapıldı fakat ağrım kesilmedi. O arada idrar ve kan tahlilleri alındı, hem normal acil hekimi baktı, hem kadın doğum hekimi alttan üstten muayene etti. Ağrılarla birlikte kusmalarım da oldu. Ağrım biraz hafifleyince, tahlillerde de basit enfeksiyon çıkınca eve gönderdiler. Kadın doğum istersen yatışını yapalım demişti, iyi hissettiğim için gerek yok diye düşündüm. Eve gittim 10 dk geçmeden sancılarım ve kusmam başladı inanılmaz derecede. Zaten midemde bir şey de kalmamıştı kusacak. Apar topar tekrar Göztepe ye geldik, kadın doğumda yatışım yapıldı sabaha karşı. Kustuğum için idrarda keton çıktı, idrar yolu enfeksiyonu ve vajinit teşhisi konuldu. İlaç yazıp serum iğne vs yaptılar. Ama asıl ağrının sebebini bulamadılar. Bu sabah batın usg çekildi, temiz, apandisitten şüphe etmişlerdi, şükür temiz çıktı. Doktor bir gün daha yatırıp serum tedavisi verelim dedi kabul ettim. Şu an hastanede yatıyorum. Serum ve ilaç tedavisi veriyorlar, takibim yapılıyor. Bebek iyi bir sıkıntı yokÇok geçmiş olsun canım keşke testlerini falan yapsaydı gitmişken ins en kısa sürede geçer gaz sancisiysa hareket etmeye çalış sırtüstü uzan ayaklarını kendine çek uzat çok iyi gelir
Bebeğin fotoğrafını çekmedi doktor direkt pipisini çekip verdiYaa çok tebrik ederim sizin için de bı sıkıntı olmazsa fotoğrafina bakabilir miyim benim doktorum tahmin yapmadı çok heyecanlıyımisterseniz özelden atın karşılaştırma için
Ah canım benim çok geçmiş olsun çok zor bi durum atlatmışsınızTeşekkür ederim. Zaten devamında dayanılmaz sancılar çekmeye başladım ve tekrar aynı hastaneye gittim. Kadın doğum anormal bir durum bulamadı, genel cerrahımız da yok dediği için apar topar Göztepe şehir hastanesine gönderdiler. Hastanede yerlerde kıvrandım, o kadar şiddetli sancılar çektim ki inliyordum, tekerlekli sandalye ile taşıdılar. İki tane parol serum yapıldı fakat ağrım kesilmedi. O arada idrar ve kan tahlilleri alındı, hem normal acil hekimi baktı, hem kadın doğum hekimi alttan üstten muayene etti. Ağrılarla birlikte kusmalarım da oldu. Ağrım biraz hafifleyince, tahlillerde de basit enfeksiyon çıkınca eve gönderdiler. Kadın doğum istersen yatışını yapalım demişti, iyi hissettiğim için gerek yok diye düşündüm. Eve gittim 10 dk geçmeden sancılarım ve kusmam başladı inanılmaz derecede. Zaten midemde bir şey de kalmamıştı kusacak. Apar topar tekrar Göztepe ye geldik, kadın doğumda yatışım yapıldı sabaha karşı. Kustuğum için idrarda keton çıktı, idrar yolu enfeksiyonu ve vajinit teşhisi konuldu. İlaç yazıp serum iğne vs yaptılar. Ama asıl ağrının sebebini bulamadılar. Bu sabah batın usg çekildi, temiz, apandisitten şüphe etmişlerdi, şükür temiz çıktı. Doktor bir gün daha yatırıp serum tedavisi verelim dedi kabul ettim. Şu an hastanede yatıyorum. Serum ve ilaç tedavisi veriyorlar, takibim yapılıyor. Bebek iyi bir sıkıntı yokAğrınız olursa mutlaka kapsamlı bir hastaneye gidip tetkiklerinizi yapmadan çıkmayın.
Hayırlı olsunKızlar selam. Uzuuuun arastırmalarım sonucunda bebek arabamı aldımcybex gb pockit all city. Ana kucagını ve ana kucagı takma aparatınıda alarak dogumundan 5 yasına kadar kullanabılecegım arabaya kavusmus oldum Ozellıklerıne gelırsek katlanınca dunyanın en kucuk arabası oluyor. Asırı pratık ve hafif. Aynı zaman suspansyonu var guvenlıklı bır arac.Araba arayısında olan anneler ıcın bır fıkır olur belki
Çok teşekkürler, allah kimseye vermesin. O an ölsem de kurtulsam diye düşündüm hep.Ah canım benim çok geçmiş olsun çok zor bi durum atlatmışsınızŞükür ki sağlığınız yerinde . Allah korumuş
Sizi bişey yapmadan salanlarda hata aslında ama gelmiş geçmiş olsun. Şükür ki kötü bişey yokÇok teşekkürler, allah kimseye vermesin. O an ölsem de kurtulsam diye düşündüm hep.
Çok geçmiş olsun Şafi ismiyle şifa versin RabbimTeşekkür ederim. Zaten devamında dayanılmaz sancılar çekmeye başladım ve tekrar aynı hastaneye gittim. Kadın doğum anormal bir durum bulamadı, genel cerrahımız da yok dediği için apar topar Göztepe şehir hastanesine gönderdiler. Hastanede yerlerde kıvrandım, o kadar şiddetli sancılar çektim ki inliyordum, tekerlekli sandalye ile taşıdılar. İki tane parol serum yapıldı fakat ağrım kesilmedi. O arada idrar ve kan tahlilleri alındı, hem normal acil hekimi baktı, hem kadın doğum hekimi alttan üstten muayene etti. Ağrılarla birlikte kusmalarım da oldu. Ağrım biraz hafifleyince, tahlillerde de basit enfeksiyon çıkınca eve gönderdiler. Kadın doğum istersen yatışını yapalım demişti, iyi hissettiğim için gerek yok diye düşündüm. Eve gittim 10 dk geçmeden sancılarım ve kusmam başladı inanılmaz derecede. Zaten midemde bir şey de kalmamıştı kusacak. Apar topar tekrar Göztepe ye geldik, kadın doğumda yatışım yapıldı sabaha karşı. Kustuğum için idrarda keton çıktı, idrar yolu enfeksiyonu ve vajinit teşhisi konuldu. İlaç yazıp serum iğne vs yaptılar. Ama asıl ağrının sebebini bulamadılar. Bu sabah batın usg çekildi, temiz, apandisitten şüphe etmişlerdi, şükür temiz çıktı. Doktor bir gün daha yatırıp serum tedavisi verelim dedi kabul ettim. Şu an hastanede yatıyorum. Serum ve ilaç tedavisi veriyorlar, takibim yapılıyor. Bebek iyi bir sıkıntı yokAğrınız olursa mutlaka kapsamlı bir hastaneye gidip tetkiklerinizi yapmadan çıkmayın.
Allah kolaylık versin size, inşAllah hepimiz sıkıntısız geçiririz süreci, sağlıcakla kavuşuruz yavrularımızaCinsiyet öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun. 14+4 teyim hala öğrenemedim. Doktorumun derdi sağlıkla kavuşturmak, 4 kaybım var çünkü. Salı günü rahim ağzına dikiş atıldı. Bugün taburcu oldum. Hamileliğin başından beri yatıyorum ve böyle devam edecek. Ultrasona girdim bugün, doktorun derdi rahim ağzında açıklık var mı, bebeğin suyu iyi mi
Çok teşekkürler, Allah tüm hastalara şifa versinÇok geçmiş olsun Şafi ismiyle şifa versin Rabbimen yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah
Umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza. Ben de dün dayanılmaz sancılar çekerken 5 kez muayene olmama rağmen cinsiyet aklıma dahi gelmedi. Yeter ki her şey iyi olsun diye diledim. Umarım herkesin en büyük derdi cinsiyet olsunCinsiyet öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun. 14+4 teyim hala öğrenemedim. Doktorumun derdi sağlıkla kavuşturmak, 4 kaybım var çünkü. Salı günü rahim ağzına dikiş atıldı. Bugün taburcu oldum. Hamileliğin başından beri yatıyorum ve böyle devam edecek. Ultrasona girdim bugün, doktorun derdi rahim ağzında açıklık var mı, bebeğin suyu iyi mi
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım. Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar.Umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza. Ben de dün dayanılmaz sancılar çekerken 5 kez muayene olmama rağmen cinsiyet aklıma dahi gelmedi. Yeter ki her şey iyi olsun diye diledim. Umarım herkesin en büyük derdi cinsiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?