- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #14.761
Hayırlı olsun ne guzel uyguna gelmısHayırlı olsunBen maxi cosi lara2 aldım, puseti ve takma aparatı da ayrı tabii, onları da alıp tamamladım. Puset maxi cosi citi 2 tercih ettim, çok para vermeye gerek yok diye düşündüm. Sizinki gibi kabin boy ve 6.5 kg ağırlığında. Pusetle birlikte çok az kullanacağımız için hafif olsun da bi daha ikinci bebek arabası almak zorunda kalmayayım istedim. Totalde 7.500 gibi bir rakama mal ettim. Düşünen varsa İndirim takip ederseniz bulabilirsiniz.
BaAmin hepimiz sağlıcakla kavuşalım inşallahBende de aynı durum var hem coraspin hem oksapar kullanıyorum. İnşallah sıkıntısız bir şekilde geçiririz bu süreci
Merhaba canım bende 15+4 üm 2 kere hisseder gibi oldum birinde kayma gibi biseydi birinde de hafif Bi hareketti ama tabi daha çok erken 2 3 haftaya kadar ins bariz tekmeleri hissedeceğiz çok değişik bir his içinde canından bir parça hareket ediyor tarif edilemez mutlulukKızlar herkese merhaba dün akşam bebeği hissetim sanırım ama çok erken diyorlar (15+6)
Hissim şöyle
Sırt üstü uzanmış dizi izliyordum bı anda rahim kisminda aşağıda bişey sertleşti yani nasıl desem duvara çarptı ellimi götürdüğümde o kısım hafif kalmıştı ve orası çok sertti sağ kısmına göre havadaydi
Bilmiyorum ya çok tuhaftı bilmiyorum inşallah anlatabilmisimdir bağırsak hareketi olması çok zor çünkü içimde hissetmedim baya rahim kısmı sertleşti ve yan tarafa göre kalkikti
Ne diyorsunuz bebek miydi acaba
Ayy çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama Allah a şükür apandisit ameliyatlık falan Bi durum yok inşallah ilaç serumla çok daha iyi olursun haberlerini bekliyoruzTeşekkür ederim. Zaten devamında dayanılmaz sancılar çekmeye başladım ve tekrar aynı hastaneye gittim. Kadın doğum anormal bir durum bulamadı, genel cerrahımız da yok dediği için apar topar Göztepe şehir hastanesine gönderdiler. Hastanede yerlerde kıvrandım, o kadar şiddetli sancılar çektim ki inliyordum, tekerlekli sandalye ile taşıdılar. İki tane parol serum yapıldı fakat ağrım kesilmedi. O arada idrar ve kan tahlilleri alındı, hem normal acil hekimi baktı, hem kadın doğum hekimi alttan üstten muayene etti. Ağrılarla birlikte kusmalarım da oldu. Ağrım biraz hafifleyince, tahlillerde de basit enfeksiyon çıkınca eve gönderdiler. Kadın doğum istersen yatışını yapalım demişti, iyi hissettiğim için gerek yok diye düşündüm. Eve gittim 10 dk geçmeden sancılarım ve kusmam başladı inanılmaz derecede. Zaten midemde bir şey de kalmamıştı kusacak. Apar topar tekrar Göztepe ye geldik, kadın doğumda yatışım yapıldı sabaha karşı. Kustuğum için idrarda keton çıktı, idrar yolu enfeksiyonu ve vajinit teşhisi konuldu. İlaç yazıp serum iğne vs yaptılar. Ama asıl ağrının sebebini bulamadılar. Bu sabah batın usg çekildi, temiz, apandisitten şüphe etmişlerdi, şükür temiz çıktı. Doktor bir gün daha yatırıp serum tedavisi verelim dedi kabul ettim. Şu an hastanede yatıyorum. Serum ve ilaç tedavisi veriyorlar, takibim yapılıyor. Bebek iyi bir sıkıntı yokAğrınız olursa mutlaka kapsamlı bir hastaneye gidip tetkiklerinizi yapmadan çıkmayın.
MerhabaMerhaba oksapara acaba kese göründükten sonra mı yoksa keseden önce hamilelik başlayınca mı kullanmaya başlattı doktorunuz?
Ba
Kayıplarına çok üzüldüm Rabbim bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah cinsiyeti öğrenirsin bu hafta olmazsa haftaya ama önemli olan sağlıklı olması tabikiCinsiyet öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun. 14+4 teyim hala öğrenemedim. Doktorumun derdi sağlıkla kavuşturmak, 4 kaybım var çünkü. Salı günü rahim ağzına dikiş atıldı. Bugün taburcu oldum. Hamileliğin başından beri yatıyorum ve böyle devam edecek. Ultrasona girdim bugün, doktorun derdi rahim ağzında açıklık var mı, bebeğin suyu iyi mi
Kaç gende çıktı acaba homozigot mu heterozigot mu bideMerhababundan bir sene önce gittiğim kadın doğum doktoru genetik test sonucuma göre kan sulandırıcı kullanmama gerek olmadığını söyledi.
Bu gebeliğimde 13 haftada yeni doktoruma genetik sonuçları attım çünkü kendisi istemişti ve bana acil dönüş yaptı kullanman lazım diye. Yani 13. Haftada başladım kullanmaya
Kaç gende çıktı acaba homozigot mu heterozigot mu bide
Benim üçüde heterozigot snein homozigot da varmış canımEki Görüntüle 3152585
Bu şekilde
Bende yok yokBenim üçüde heterozigot snein homozigot da varmış canım
Amin inşallah cümlemize. Sağlıklı hayırlı evlat olsunKayıplarına çok üzüldüm Rabbim bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah cinsiyeti öğrenirsin bu hafta olmazsa haftaya ama önemli olan sağlıklı olması tabiki
Bnm 3. Gebeligim o yuzden bebek hareketini bariz biliyorum, ben geçen hafta hissetmeye başladım 13. Haftada, çok hafif kıpırtı şeklinde. Diğer iki gebeligimde 16 da falan hissetmiştim hatta daha sonra da olabilir ilk bebeklerim üçüzdü onları 20 de net tekme hissettiğimi hatirliyorum, çok az kaldı tekmenin acisiyla uykudan uyanacaksınızMerhaba canım bende 15+4 üm 2 kere hisseder gibi oldum birinde kayma gibi biseydi birinde de hafif Bi hareketti ama tabi daha çok erken 2 3 haftaya kadar ins bariz tekmeleri hissedeceğiz çok değişik bir his içinde canından bir parça hareket ediyor tarif edilemez mutluluk
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallahBugün randevuma gittim.
Dörtlü test için kan verdim.
Cinsiyet çok net göründü bizde. çoğunluğun tahmin ettiği gibi çıkmadı.
Benim hislerim rüyalarım da yalan oldu.
Çünkü KIZIM oluyorr
Çok mutlu oldum. Eşimin tarafında da benim tarafta da erkek çok fazlaydı. Onlar arasında bir çiçek gibi gelecek kızım inşallah
Papatya0593 beni de ekleyebilirsin.
Çok büyük geçmiş olsun acil şifalar diliyorumTeşekkür ederim. Zaten devamında dayanılmaz sancılar çekmeye başladım ve tekrar aynı hastaneye gittim. Kadın doğum anormal bir durum bulamadı, genel cerrahımız da yok dediği için apar topar Göztepe şehir hastanesine gönderdiler. Hastanede yerlerde kıvrandım, o kadar şiddetli sancılar çektim ki inliyordum, tekerlekli sandalye ile taşıdılar. İki tane parol serum yapıldı fakat ağrım kesilmedi. O arada idrar ve kan tahlilleri alındı, hem normal acil hekimi baktı, hem kadın doğum hekimi alttan üstten muayene etti. Ağrılarla birlikte kusmalarım da oldu. Ağrım biraz hafifleyince, tahlillerde de basit enfeksiyon çıkınca eve gönderdiler. Kadın doğum istersen yatışını yapalım demişti, iyi hissettiğim için gerek yok diye düşündüm. Eve gittim 10 dk geçmeden sancılarım ve kusmam başladı inanılmaz derecede. Zaten midemde bir şey de kalmamıştı kusacak. Apar topar tekrar Göztepe ye geldik, kadın doğumda yatışım yapıldı sabaha karşı. Kustuğum için idrarda keton çıktı, idrar yolu enfeksiyonu ve vajinit teşhisi konuldu. İlaç yazıp serum iğne vs yaptılar. Ama asıl ağrının sebebini bulamadılar. Bu sabah batın usg çekildi, temiz, apandisitten şüphe etmişlerdi, şükür temiz çıktı. Doktor bir gün daha yatırıp serum tedavisi verelim dedi kabul ettim. Şu an hastanede yatıyorum. Serum ve ilaç tedavisi veriyorlar, takibim yapılıyor. Bebek iyi bir sıkıntı yokAğrınız olursa mutlaka kapsamlı bir hastaneye gidip tetkiklerinizi yapmadan çıkmayın.
canımm çok geçmiş olsun anlattıkların hem idrar yolu enfeksiyonuna uyuyor hemde taş düşürmeye malesef ben ikisinide ağır yaşadığım içinTeşekkür ederim. Zaten devamında dayanılmaz sancılar çekmeye başladım ve tekrar aynı hastaneye gittim. Kadın doğum anormal bir durum bulamadı, genel cerrahımız da yok dediği için apar topar Göztepe şehir hastanesine gönderdiler. Hastanede yerlerde kıvrandım, o kadar şiddetli sancılar çektim ki inliyordum, tekerlekli sandalye ile taşıdılar. İki tane parol serum yapıldı fakat ağrım kesilmedi. O arada idrar ve kan tahlilleri alındı, hem normal acil hekimi baktı, hem kadın doğum hekimi alttan üstten muayene etti. Ağrılarla birlikte kusmalarım da oldu. Ağrım biraz hafifleyince, tahlillerde de basit enfeksiyon çıkınca eve gönderdiler. Kadın doğum istersen yatışını yapalım demişti, iyi hissettiğim için gerek yok diye düşündüm. Eve gittim 10 dk geçmeden sancılarım ve kusmam başladı inanılmaz derecede. Zaten midemde bir şey de kalmamıştı kusacak. Apar topar tekrar Göztepe ye geldik, kadın doğumda yatışım yapıldı sabaha karşı. Kustuğum için idrarda keton çıktı, idrar yolu enfeksiyonu ve vajinit teşhisi konuldu. İlaç yazıp serum iğne vs yaptılar. Ama asıl ağrının sebebini bulamadılar. Bu sabah batın usg çekildi, temiz, apandisitten şüphe etmişlerdi, şükür temiz çıktı. Doktor bir gün daha yatırıp serum tedavisi verelim dedi kabul ettim. Şu an hastanede yatıyorum. Serum ve ilaç tedavisi veriyorlar, takibim yapılıyor. Bebek iyi bir sıkıntı yokAğrınız olursa mutlaka kapsamlı bir hastaneye gidip tetkiklerinizi yapmadan çıkmayın.
Ben kızımda almistim ayaklı katlanan kuvetten çok kullanışlı katlandığı için yerde kaplamiyor, hesaplıysa kaçırma cnmKizlar yarin bime birseyler geliyo bu katlanir kuvet kova falan onlari almayi dusunuyorum, kullanan var mi memnun musunuz
Internete gore daha uygun umarim kalmistir birazdan gidicemBen kızımda almistim ayaklı katlanan kuvetten çok kullanışlı katlandığı için yerde kaplamiyor, hesaplıysa kaçırma cnm
Mwrhaba kan sulandirici başlandı mi ? Bu durumda anomali dusunuluyor ama saglikli olma ihtimali de çok yüksek hangi sehirdesiniz?Hanımlar merhabalarrr… dün ikili test sonucumu aldım. Yaşım 36 ve risk inanılmaz yüksek çıktı. Detaylıda da, kordonda tek arter tek ven gördü. Biraz baktım da gelişim geriliğinden erken doğuma kadar bi kaç şeye sebep olabiliyormuş. Perinatör Doktor ısrarla hemen orada (muayenehane) plesantamdan su almak istedi düşünmek istediğimi söyleyip yaptırmadım.
Kendi Doktoruma gidemedim henüz kendimce baktım diğer organlarda bi anomali gözlemlenmemiş. Ama alta değerlere baktığımda iki arter için de ölçüm yapılmış. Oysa tek gördüğünü söylemişti. Kafam çok karıştı: canım çok sıkkın.foto olarak ekliyim bi fikri olan var mı? Ya da bu şekilde tek arter tek ven durumuyla karşılaştığınız biri oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?