2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Hayırlı olsun ne guzel uyguna gelmıs ben 12.050 verdım toplamda daha kargoda gelmedı heyecanla beklıorm

Merhaba oksapara acaba kese göründükten sonra mı yoksa keseden önce hamilelik başlayınca mı kullanmaya başlattı doktorunuz?
Amin hepimiz sağlıcakla kavuşalım inşallah Bende de aynı durum var hem coraspin hem oksapar kullanıyorum. İnşallah sıkıntısız bir şekilde geçiririz bu süreci
Ba

Merhaba canım bende 15+4 üm 2 kere hisseder gibi oldum birinde kayma gibi biseydi birinde de hafif Bi hareketti ama tabi daha çok erken 2 3 haftaya kadar ins bariz tekmeleri hissedeceğiz çok değişik bir his içinde canından bir parça hareket ediyor tarif edilemez mutluluk

Ayy çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama Allah a şükür apandisit ameliyatlık falan Bi durum yok inşallah ilaç serumla çok daha iyi olursun haberlerini bekliyoruz

Merhaba oksapara acaba kese göründükten sonra mı yoksa keseden önce hamilelik başlayınca mı kullanmaya başlattı doktorunuz?

Ba
Merhaba bundan bir sene önce gittiğim kadın doğum doktoru genetik test sonucuma göre kan sulandırıcı kullanmama gerek olmadığını söyledi.
Bu gebeliğimde 13 haftada yeni doktoruma genetik sonuçları attım çünkü kendisi istemişti ve bana acil dönüş yaptı kullanman lazım diye. Yani 13. Haftada başladım kullanmaya

Kayıplarına çok üzüldüm Rabbim bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah cinsiyeti öğrenirsin bu hafta olmazsa haftaya ama önemli olan sağlıklı olması tabiki

Kaç gende çıktı acaba homozigot mu heterozigot mu bide

Bnm 3. Gebeligim o yuzden bebek hareketini bariz biliyorum, ben geçen hafta hissetmeye başladım 13. Haftada, çok hafif kıpırtı şeklinde. Diğer iki gebeligimde 16 da falan hissetmiştim hatta daha sonra da olabilir ilk bebeklerim üçüzdü onları 20 de net tekme hissettiğimi hatirliyorum, çok az kaldı tekmenin acisiyla uykudan uyanacaksınız

Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah

Kizlar yarin bime birseyler geliyo bu katlanir kuvet kova falan onlari almayi dusunuyorum, kullanan var mi memnun musunuz

Eklentiler

• Screenshot_20221025-173015.webp
    77,4 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20221025-173025.webp
    74,4 KB · Görüntüleme: 64
Çok büyük geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

canımm çok geçmiş olsun anlattıkların hem idrar yolu enfeksiyonuna uyuyor hemde taş düşürmeye malesef ben ikisinide ağır yaşadığım için gaz sancısı gibi gelir taş da karın boşluğunda ağrı olur öğürtür kusturur kıvrandırır. idrarda kan çıksaydı taş derdi doktorlar sanırım ama Allah şifa versin ikiside sancılı. inşallah hemen geçer

Kizlar yarin bime birseyler geliyo bu katlanir kuvet kova falan onlari almayi dusunuyorum, kullanan var mi memnun musunuz
Ben kızımda almistim ayaklı katlanan kuvetten çok kullanışlı katlandığı için yerde kaplamiyor, hesaplıysa kaçırma cnm

Mwrhaba kan sulandirici başlandı mi ? Bu durumda anomali dusunuluyor ama saglikli olma ihtimali de çok yüksek hangi sehirdesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…