2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bende bazen pit pit bisi hissediyorum ama bence damar hissediyorum henuz bana erken sanki anlayamamm

Hayirli ugurlu olsuunn bende hep erkek hissetmistim,belirtilerimi soyleyince herkes erkek diyordu ruyamda erkek goruyordum benim de kizmis sasirdim ve sevindim cok o yuzden sizi cok iyi anliyorumm

Bizim doktor ozellikle cinar baran ve bora koymayin kac tane bu isimlerde bebegim olduysa hepsi asiri yaramazlar haberiniz olsun dedi
Isim cok etkiliyo ya gercekten inaniyorum ben buna alp’li isimlerde cok yaramaz oluyor benim gordugum yigitte yine ayni oluyor ohooooo isim kalmiycak boyle zaten.En guzeli Kamil filan koymak akilli uslu otursun cocuk

İsim bencede çok etkiliyor benim büyük oğlum Hamza ismi gibi heybetli sert haşin 9 yaşında hala durdurulamıyor çok hareketli küçük oğlum Furkan o daha sakin dingin kendi halinde kızımız da cemre olacak cemreler nasıl hiç bı fikrim yok tanıdığı olan varmi kizlar cemre adında

ay benimde oğlum var 5 yaşında ismi hamza, ilk doğduğu andan beri hep hareketliydi zordu,sertti. ben de inanıyorum isim etkisine, bu sefer mülayim falan koysammı diyorum

Yaa sanki furkan daha hareketli hamza daha sakindir gibi gelmisti bana

Bende aldim denerken dikkat edin kuvetin bacaklarini kapatmakta zorlandim biraz bi bacaginin ufak biyeri kirildi esim sagolsun cat diye kapatinca
Bir şey söyleyim mi alırken ben bunu kesin kırarım dedim ay çok sakarım ben açınca daha kapatmam madem
Eşim de dalga geçiyor çocuğun en önemli ihtiyacını aldık diye

Herhangi bir sorun olur muymuş acaba doktorunuz birşey söyledi mi?

Bir şey söyleyim mi alırken ben bunu kesin kırarım dedim ay çok sakarım ben açınca daha kapatmam madem
Eşim de dalga geçiyor çocuğun en önemli ihtiyacını aldık diye
Bende kendimden bekliyodum o performansi ama bende sakar oldugum icin dikkatli davrandim esim sagolsun halletti cok bi problem olmadi kirilan yeri ama keske kirilmasaydi tabi biraz sert kapama yerleri sadece benimki mi oyleydi bilmiyorum

Bende kendimden bekliyodum o performansi ama bende sakar oldugum icin dikkatli davrandim esim sagolsun halletti cok bi problem olmadi kirilan yeri ama keske kirilmasaydi tabi biraz sert kapama yerleri sadece benimki mi oyleydi bilmiyorum
Ben paketi hiç açmadım daha ama alırken bana da sert geldi açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…