2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kizlar ya ben 55 le baslamistim suan 60 olmusum fazla dimi 4 ay icin sonra daha cok aliniyo

Kizlar ya ben 55 le baslamistim suan 60 olmusum fazla dimi 4 ay icin sonra daha cok aliniyo
Her ay bir kilo öneriyoruz dedi doktorum bugün. Ama son aylar çok alınıyor şimdi dikkat etmem lazım dedim. O bir efsane dedi, son aylar yaklaştı nasılsa doğuracağım diye gebeler salıyor dedi bir tık dikkat etmende fayda var bana kalırsa

Evet aslinda dikkat etmem lazim ama gece acikmalarim cok oluyo iste zaten ondan aliyorum kiloyu buyuk ihtimalle

Hepinize merhaba canım anne adaylarım sol göğüsümde kitle çıktı baya büyük bı tane de değil birkaç tane . Yarın patolojiye verilmesi için benden parça alacaklar. Bebeğim 15 hafta 2 günlük doktorlar narkozun bir zararı olmayacağını söyledi ama yine de bebeğim için de kendim için de çok endişeleniyorum. Henüz 22 yaşındayım oğlumu kucağıma almak istiyorum. Bana dua edin lütfen aramızdan ayrılmak istemiyorum

Ben aksine kilo veriyorum başlarda 60 ti şuan 59 hatta bi ara 57 yi görmüştüm sonra aldım biraz.
Vermeme rağmen kendimi şişmiş hissediyorum özellikle yanlar genişlemiş baya

İnşallah sorunsuz atlatırsınz doktorlar birşey olmaz dediyse bence korkmayın hemencecik olsun bitsin inşallah geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah hayırlı sonuçlar alacaksın nasipse. Sonuçların ne zaman çıkarmış?

Cok gecmis olsun doktorunuz olmaz dediyse sorun olmaz bence de ona gore doz ayarlarlar zaten umarim iyi gelir sonuclar

Allah yardımcın olsun canım sonuçların güzel çıkar inşallah Bebeğe zarar verecek bir şey yapmaz doktorlar, şuan öncelik sensin. Sen iyi olacaksın ki bebeğin de iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…