- 3 Eylül 2022
- 49
- 47
- 3
- 28
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #14.861
Hamilelerin duası makbuldür derler , hepimiz hamileyiz kızlar arkadaşımıza dua edelim , Rabbim sağ selamet çıkmayı nasip etsin sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah oğlunu , dualarımdasın canım Rabbim yar ve yardımcın olsunHepinize merhaba canım anne adaylarımsol göğüsümde kitle çıktı baya büyük bı tane de değil birkaç tane . Yarın patolojiye verilmesi için benden parça alacaklar. Bebeğim 15 hafta 2 günlük doktorlar narkozun bir zararı olmayacağını söyledi ama yine de bebeğim için de kendim için de çok endişeleniyorum. Henüz 22 yaşındayım oğlumu kucağıma almak istiyorum. Bana dua edin lütfen aramızdan ayrılmak istemiyorum
Malesef bende hep kalorili karbonhidratli seyler yiyorumBende 58,5 dum suan 62 yim 3,5 kilo sanirim biraz dikkat etmemiz gerekecek ama ben neden aldigimi cok iyi biliyorum ilk haftalarda surekli midem bulandigi icin hep ya ekmek arasi seyler yada makarna yedim15 kiloya kadar tamamim ama umarim gecmem bende cok korkuyorum
Bence de. Ben normalde tatli cok severdim ilk 3 ay tatli yiyemedim resmen ama simdi tatli da istiyo canimBen genelde eksi seyler istiyorum ama bence her hafta degisiyo vucudun istekleri
Malesef canim bi fikrim yok burda tecrubeli anneler bilir belki ilk olunca pek bisey bilmiyoruzBuradaki biberonlar sizce sağlıklı mi kullanılabilir mi? Alt kısmı cam onda sorun yok ama ağızlık kısmını bilmiyorum. Bir de üstünde 0 6 ay yazıyordu. Daha sonra kullanılamaz mi yani? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim
Doktorunuz aytül corbacioglu mu? Ahmet gül var topkapida gözün kapalı guvenebilirsinya şöyle, ilk gittik detaylı ultrAson baktı ve tamam herşey tmm dedi sadece sırtını dönmüyo dedi. 3 saat uğraştık istediği pozisyon olmadı. Tüm organlar ok fakat sırtına bakamadı. Neyse kan aldı üç gün sonra sonuç çıkar gelirsin yine bakarız sırtına dedi. Üçüncü gün gittik yaşım 36 test yüksek riskli çıkınca tekrar ultrason baktı ve sırtını gördü tmm dedi ama omurga kuyrukta kapanmamış ve tek arter tek ven dedi. Sonra da hastalıklar ölümler konuştu sürekli.
Ben çok ikna olamadım sanki hemen orda plasentadan su almak için uğraştı. Özel muayenehane fiyat epey yüksek. Kazanmaya çalışıyo gibi geldi çünkü eşim tmm yapalım dedi kadına o da hemen zaten iyi çıkarsa bi sonraki gebelik için de olasılığı azaltıyorsunuz gibi bi cümle kurdu. Ben de biz bi konuşalım dönelim size dedim ve çıktık.
Araştırdım biraz omurganın tamamen kapanması 14. Haftanın sonuna denk geliyormuş benim hem 13. Hafyaydı hem de geç döllenme bir buçuk hafta geriden geliyoruz.
O yüzden biraz daha bekliyorum başka bi doktora gidecem inş güzel bi haber alırım.
Bu arada İstanbul’dayım.
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıcakla gelsinKızlar merhaba dün 14+6 da bizde cinsiyetimizi öğrendik
Bir oğlumuz oluyorsadece yüzük tuttu ve rüyalar...
Allah tüm bebeklerimizi sağlıklı hayırlı evlat eylesin.
(Papatya0593 bizide ekleyebilirsin )
Evet Aytül Hanım. Ahmet Bey i de duydum çok iyi diyolar. Bakalım hayırlısıyla inş bi sıkıntı çıkmaz. Gidicem bi kaç yere.Doktorunuz aytül corbacioglu mu? Ahmet gül var topkapida gözün kapalı guvenebilirsin
aynı 700 tl fiyat aldığım doktora bugün 182 den arayarak ücretsiz randevu aldım canımÇok iyi fiyat almışsın ben 1150tl fiyat aldım Türkiye hastanesinde Mehmet Aygün hoca
Wee baby satılıyodu sanırım, ben e bebekten falan almıstım daha önce wee baby cam olanları güzeldir. Biberonlarda 0-6 ay grubunda uçtaki delik daha küçük oluyor, akış hızı ona göre ayarlanıyor, bebeğin o aydaki damak yapısına göre daha kolay tutacağı emeceği şekilde oluyor sonradan da kullanabilirsiniz tabi. Hatta avent in biberonlar için sadece uç kısmı da satılıyor 0-6, 6-12 artık nereye kadar biberon kullanılrsa o kadar kullanır cocuk kolay kolay kırılmıyor da aventin cam biberonları.Buradaki biberonlar sizce sağlıklı mi kullanılabilir mi? Alt kısmı cam onda sorun yok ama ağızlık kısmını bilmiyorum. Bir de üstünde 0 6 ay yazıyordu. Daha sonra kullanılamaz mi yani? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim
Kaçıncı haftalarda yapılıyor acaba ona göre alayım bende dünden beri bunu araştırıyorumaynı 700 tl fiyat aldığım doktora bugün 182 den arayarak ücretsiz randevu aldım canım
hem de aynı doktor yapacak erbil çakar - Zeynep kamil hastanesi
ama randevu alabilmek için 182 yi arayıp hangi gün için randevu oluşturman gerektiğini öğrenmek gerekiyor.
gecen gün aradım, cumartesi saat 10 da yeni randevu açılıyor tam 10 da ararsanız bitmeden randevu alırsınız dedi
ben de aynen öyle yaptım bugün. ve aynı doktora 700 tl vermektense ücretsiz bakacak şimdi :) hem de Zeynep kamilin en tecrübeli perinatologlarından. kızımda da bilmediğim için parayla ona baktırmıştım 3 yıl önce.
İSTANBULDA YAŞAYANLAR ZEYNEP KAMİLDE ÜCRETSİZ DETAYLI ULTRASON RANDEVUSU ALABİLİRSİNİZ (182 Yİ ARAYIP GÜNÜNÜ TAKİP ETMEK ŞARTIYLA)
zaman varken değerlendir derim. Ciddi paralar alıyorlar çünkü özelde
hayırlı olsun canım ne mutlu sana :)Kızlar selam herkese bende bir kız annesi oluyorumbugün kontrolden çıktım sağlıklıydı çok şükür artık ultrasonda tam gözükmüyor baya büyümüş vücudunu ayrı ayrı gördük
18-23 hafta arası canım,Kaçıncı haftalarda yapılıyor acaba ona göre alayım bende dünden beri bunu araştırıyorum
Deneyeyim bı teşekkür ederim18-23 hafta arası canım,
sistemde 20-23 hafta diyo ama ne zaman denk getirirsen o zaman alabilirsin sanırım.
mhrs den almaya çalışırsan kapalı çıkıyor, arayıp hangi gün saat kaçta alman gerektiğini öğrenirsen yakalarsın, yoksa imkansız
dediğim gibi denemeden bi yere para verme canım zaten en iyi doktorlar bakıyo Zeynep kamilde,Deneyeyim bı teşekkür ederimgeçen orda kontrole gittim yaptırmak istediğimi belirttim ama hiç bir bilgi verilmedi. Bende bebeğe odaklanmaktan unuttum tekrar sormayı.
dediğim gibi denemeden bi yere para verme canım zaten en iyi doktorlar bakıyo Zeynep kamilde,
zaten gidiyomuşsun şansını dene mutlaka
en fazla olacağı özeldeki kadar kibar davranmaz, o da çok önemli değil bi sorun varsa söylemek zorunda her türlü zaten.
aynen ben de sanırım bi 7 8 gün bekledimAradm daha erken dedibı 10 gün sonra gene denicem şansımı.
Teşekkürler valla dünden beri aklımdaydı sayende nasıl yapacağımı biliyorum artk
Dediğiniz gibi para vermeye gerek yok her yerde aynı işlem zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?