2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Hamilelerin duası makbuldür derler , hepimiz hamileyiz kızlar arkadaşımıza dua edelim , Rabbim sağ selamet çıkmayı nasip etsin sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah oğlunu , dualarımdasın canım Rabbim yar ve yardımcın olsun

Malesef bende hep kalorili karbonhidratli seyler yiyorum ‍ umarim gecmeyiz ya bende cok almak istemiyorum aslinda bi de evdeyim ben calismiyorum da aklima biseyler geliyo usenmiyorum da kalkip yapiyorum

Malesef canim bi fikrim yok burda tecrubeli anneler bilir belki ilk olunca pek bisey bilmiyoruz

Doktorunuz aytül corbacioglu mu? Ahmet gül var topkapida gözün kapalı guvenebilirsin

Doktorunuz aytül corbacioglu mu? Ahmet gül var topkapida gözün kapalı guvenebilirsin
Evet Aytül Hanım. Ahmet Bey i de duydum çok iyi diyolar. Bakalım hayırlısıyla inş bi sıkıntı çıkmaz. Gidicem bi kaç yere.

Çok iyi fiyat almışsın ben 1150tl fiyat aldım Türkiye hastanesinde Mehmet Aygün hoca
aynı 700 tl fiyat aldığım doktora bugün 182 den arayarak ücretsiz randevu aldım canım
hem de aynı doktor yapacak erbil çakar - Zeynep kamil hastanesi
ama randevu alabilmek için 182 yi arayıp hangi gün için randevu oluşturman gerektiğini öğrenmek gerekiyor.
gecen gün aradım, cumartesi saat 10 da yeni randevu açılıyor tam 10 da ararsanız bitmeden randevu alırsınız dedi
ben de aynen öyle yaptım bugün. ve aynı doktora 700 tl vermektense ücretsiz bakacak şimdi :) hem de Zeynep kamilin en tecrübeli perinatologlarından. kızımda da bilmediğim için parayla ona baktırmıştım 3 yıl önce.

İSTANBULDA YAŞAYANLAR ZEYNEP KAMİLDE ÜCRETSİZ DETAYLI ULTRASON RANDEVUSU ALABİLİRSİNİZ (182 Yİ ARAYIP GÜNÜNÜ TAKİP ETMEK ŞARTIYLA)

zaman varken değerlendir derim. Ciddi paralar alıyorlar çünkü özelde

Son düzenleme:
Wee baby satılıyodu sanırım, ben e bebekten falan almıstım daha önce wee baby cam olanları güzeldir. Biberonlarda 0-6 ay grubunda uçtaki delik daha küçük oluyor, akış hızı ona göre ayarlanıyor, bebeğin o aydaki damak yapısına göre daha kolay tutacağı emeceği şekilde oluyor sonradan da kullanabilirsiniz tabi. Hatta avent in biberonlar için sadece uç kısmı da satılıyor 0-6, 6-12 artık nereye kadar biberon kullanılrsa o kadar kullanır cocuk kolay kolay kırılmıyor da aventin cam biberonları.

Kaçıncı haftalarda yapılıyor acaba ona göre alayım bende dünden beri bunu araştırıyorum

Kızlar selam herkese bende bir kız annesi oluyorum bugün kontrolden çıktım sağlıklıydı çok şükür artık ultrasonda tam gözükmüyor baya büyümüş vücudunu ayrı ayrı gördük
hayırlı olsun canım ne mutlu sana :)
kaç haftalıksın bana da 16+4 te kız dedi doğruysa tabi :)

Kaçıncı haftalarda yapılıyor acaba ona göre alayım bende dünden beri bunu araştırıyorum
18-23 hafta arası canım,
sistemde 20-23 hafta diyo ama ne zaman denk getirirsen o zaman alabilirsin sanırım.
mhrs den almaya çalışırsan kapalı çıkıyor, arayıp hangi gün saat kaçta alman gerektiğini öğrenirsen yakalarsın, yoksa imkansız

Deneyeyim bı teşekkür ederim geçen orda kontrole gittim yaptırmak istediğimi belirttim ama hiç bir bilgi verilmedi. Bende bebeğe odaklanmaktan unuttum tekrar sormayı.

Deneyeyim bı teşekkür ederim geçen orda kontrole gittim yaptırmak istediğimi belirttim ama hiç bir bilgi verilmedi. Bende bebeğe odaklanmaktan unuttum tekrar sormayı.
dediğim gibi denemeden bi yere para verme canım zaten en iyi doktorlar bakıyo Zeynep kamilde,
zaten gidiyomuşsun şansını dene mutlaka
en fazla olacağı özeldeki kadar kibar davranmaz, o da çok önemli değil bi sorun varsa söylemek zorunda her türlü zaten.

Aradm daha erken dedi bı 10 gün sonra gene denicem şansımı.
Teşekkürler valla dünden beri aklımdaydı sayende nasıl yapacağımı biliyorum artk
Dediğiniz gibi para vermeye gerek yok her yerde aynı işlem zaten.

aynen ben de sanırım bi 7 8 gün bekledim
özellikle gün ve saat kaçta randevu açılacağını sor istersen. çünkü 10 da aradım,
10 u 5 geçe resmen randevu alınamıyordu sistemden baktığımda. anında doluyor o yüzden tam saatini bilmek önemli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…