- 20 Mart 2011
- 13.976
- 32.590
- 798
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #14.821
Bende o durum ara ara oluyor en büyük avantajım canım abur cubur çekmiyor. Gebelikten önce çayın yanında yediklerimizden kilo alıyordum hepEvet aslinda dikkat etmem lazim ama gece acikmalarim cok oluyo iste zaten ondan aliyorum kiloyu buyuk ihtimalle
Allah korktuklarınıza uğratmasın insallah sonuçlar da tertemiz cıkar bebişe de bişi olmaz için ferah olsun benim arkadaşım ameliyat oldu 25-26 haftalıkken bebişi de turp gibi doğdu sonra zamanında.Hepinize merhaba canım anne adaylarımsol göğüsümde kitle çıktı baya büyük bı tane de değil birkaç tane . Yarın patolojiye verilmesi için benden parça alacaklar. Bebeğim 15 hafta 2 günlük doktorlar narkozun bir zararı olmayacağını söyledi ama yine de bebeğim için de kendim için de çok endişeleniyorum. Henüz 22 yaşındayım oğlumu kucağıma almak istiyorum. Bana dua edin lütfen aramızdan ayrılmak istemiyorum
Benim de abur cubur daha cok cekiyo canim bakalim kendimi frenleyebildigim kadar dikkat edicemBende o durum ara ara oluyor en büyük avantajım canım abur cubur çekmiyor. Gebelikten önce çayın yanında yediklerimizden kilo alıyordum hep
Baslarda bende oyleydim saat 9u gectiginde koltukta sizip kaliyodum ama son zamanlarda oyle olmuyo uyku var gene ama aclik agir basiyo gece 1 de pizza yaptim gecen illa yemem gerekiyodu sankiKizlar gece nasil acikiyosunuz yahu ben 9.30 da uyuyakaliyorum bende mi sorun
Ayy hadi hayırlı uğurlu olsunBugün randevuma gittim.
Dörtlü test için kan verdim.
Cinsiyet çok net göründü bizde. çoğunluğun tahmin ettiği gibi çıkmadı.
Benim hislerim rüyalarım da yalan oldu.
Çünkü KIZIM oluyorr
Çok mutlu oldum. Eşimin tarafında da benim tarafta da erkek çok fazlaydı. Onlar arasında bir çiçek gibi gelecek kızım inşallah
Papatya0593 beni de ekleyebilirsin.
Adını her gördüğümde sana dua ediyorum hayırlısıyla sağlıkla kız evladın olsun diyeSağ saglim kucaginiza alın inslh kız haberleri geldikçe mutlu oluyorum
Boyun kaç canim boydan kurtariyosundur belki :)Ben kendime kilo almis gibi de gelmiyorum isin kotusu
Çok çok geçmiş olsun hayırlı güzel haberlerle inşallah tüm dualarımız seninle doktorlar zararı olacak bisey yapmazlar stres yapma kalbini ferah tut inşallah güzel haberlerini bekliyoruzHepinize merhaba canım anne adaylarımsol göğüsümde kitle çıktı baya büyük bı tane de değil birkaç tane . Yarın patolojiye verilmesi için benden parça alacaklar. Bebeğim 15 hafta 2 günlük doktorlar narkozun bir zararı olmayacağını söyledi ama yine de bebeğim için de kendim için de çok endişeleniyorum. Henüz 22 yaşındayım oğlumu kucağıma almak istiyorum. Bana dua edin lütfen aramızdan ayrılmak istemiyorum
O zaman benim öyle hissetmem çok normal 5 kilo almışkenBen aksine kilo veriyorumbaşlarda 60 ti şuan 59 hatta bi ara 57 yi görmüştüm sonra aldım biraz.
Vermeme rağmen kendimi şişmiş hissediyorum özellikle yanlar genişlemiş baya
AhahaahaO zaman benim öyle hissetmem çok normal 5 kilo almışken
Baya çıktı canım hamile pantolonu giyiyorumAhahaahahamile olduğunu bilmek şiş hissetmeye yetiyor galiba
Karnınız çok çıkmış mi
Yok ya boyum da kisa 157Boyun kaç canim boydan kurtariyosundur belki :)
Benimde 160 aynı sayılırız olsun kurtarıyoruz yaYok ya boyum da kisa 157
Yaaa maşallah benimde çıkmışBaya çıktı canım hamile pantolonu giyiyorum
Veririz sonra napalimBenimde 160 aynı sayılırız olsun kurtarıyoruz ya
Amaaan boyle mi olacam bende bikac haftaya boyle iyiydi canim pek bi sey cekmiyo halaBaslarda bende oyleydim saat 9u gectiginde koltukta sizip kaliyodum ama son zamanlarda oyle olmuyo uyku var gene ama aclik agir basiyo gece 1 de pizza yaptim gecen illa yemem gerekiyodu sanki
Çok çok geçmiş olsun, doktorlara güvenin. Öyle diyorlarsa bir zararı olmayacaktır. Özellikle söz konusu hasta gebe olunca daha titiz davranıyorlar. Kadın doğum uzmanından görüş alınmıştır sanırım. Allah şifa versinHepinize merhaba canım anne adaylarımsol göğüsümde kitle çıktı baya büyük bı tane de değil birkaç tane . Yarın patolojiye verilmesi için benden parça alacaklar. Bebeğim 15 hafta 2 günlük doktorlar narkozun bir zararı olmayacağını söyledi ama yine de bebeğim için de kendim için de çok endişeleniyorum. Henüz 22 yaşındayım oğlumu kucağıma almak istiyorum. Bana dua edin lütfen aramızdan ayrılmak istemiyorum
İnşallah dua edin lütfenCok gecmis olsun doktorunuz olmaz dediyse sorun olmaz bence de ona gore doz ayarlarlar zatenumarim iyi gelir sonuclar
İnşallah ikimizde çok iyi olucağız dua edinAllah yardımcın olsun canım sonuçların güzel çıkar inşallahBebeğe zarar verecek bir şey yapmaz doktorlar, şuan öncelik sensin. Sen iyi olacaksın ki bebeğin de iyi olsun
Evet görüşü alındı çok teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun, doktorlara güvenin. Öyle diyorlarsa bir zararı olmayacaktır. Özellikle söz konusu hasta gebe olunca daha titiz davranıyorlar. Kadın doğum uzmanından görüş alınmıştır sanırım. Allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?