2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Evet aslinda dikkat etmem lazim ama gece acikmalarim cok oluyo iste zaten ondan aliyorum kiloyu buyuk ihtimalle
Bende o durum ara ara oluyor en büyük avantajım canım abur cubur çekmiyor. Gebelikten önce çayın yanında yediklerimizden kilo alıyordum hep

Allah korktuklarınıza uğratmasın insallah sonuçlar da tertemiz cıkar bebişe de bişi olmaz için ferah olsun benim arkadaşım ameliyat oldu 25-26 haftalıkken bebişi de turp gibi doğdu sonra zamanında.

Ayy hadi hayırlı uğurlu olsun aferim ona daha fazla merakta bırakmamıs annesini

Sağ saglim kucaginiza alın inslh kız haberleri geldikçe mutlu oluyorum
Adını her gördüğümde sana dua ediyorum hayırlısıyla sağlıkla kız evladın olsun diye Allah herkesin gönlüne göre versin

Çok çok geçmiş olsun hayırlı güzel haberlerle inşallah tüm dualarımız seninle doktorlar zararı olacak bisey yapmazlar stres yapma kalbini ferah tut inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Merhaba kızlar. Bugün taburcu oldum, hastaneden çıktım. 10 gün oksapar iğne bir tane de gyno övül kaldı onları da evde alıcam. Dün monurol muadili bir şase vermişlerdi ama hala sürekli idrara sıkışık hissi devam ediyor. Bir kaç gün sonra tekrar idrar testi vermeyi düşünüyorum kontrol için. Bu arada nifty testim çıktı nihayet 15. Günde. Sonuçlar temiz cinsiyeti de öğrendim bu şekilde, erkek bebeğimiz olacak. Eşime söylemişler o bana söylerken çok heyecanlandım. İlk kez bu kadar yakın hissettim anneliğe. Adım adım yaklaşıyoruz

İyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler hepimize sağlıklı gebelikler diliyorum.

Çok çok geçmiş olsun, doktorlara güvenin. Öyle diyorlarsa bir zararı olmayacaktır. Özellikle söz konusu hasta gebe olunca daha titiz davranıyorlar. Kadın doğum uzmanından görüş alınmıştır sanırım. Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…