- 16 Haziran 2020
- 5.424
- 13.050
- 248
- 29
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #14.881
Aaa o kadar çabuk mu doluyor, hemencecik.aynen ben de sanırım bi 7 8 gün bekledim
özellikle gün ve saat kaçta randevu açılacağını sor istersen. çünkü 10 da aradım,
10 u 5 geçe resmen randevu alınamıyordu sistemden baktığımda. anında doluyor o yüzden tam saatini bilmek önemli :)
Gözünüz aydın hayırla sağlıkla gelsin prensesKızlar selam herkese bende bir kız annesi oluyorumbugün kontrolden çıktım sağlıklıydı çok şükür artık ultrasonda tam gözükmüyor baya büyümüş vücudunu ayrı ayrı gördük
Evet o markalardan almayı düşünüyordum ben de. Bimde görünce baktım cam biberon. Alayım dedim çok pahalı da değildi. Ama bilemedim kullanılır mı sağlıklı mıdırWee baby satılıyodu sanırım, ben e bebekten falan almıstım daha önce wee baby cam olanları güzeldir. Biberonlarda 0-6 ay grubunda uçtaki delik daha küçük oluyor, akış hızı ona göre ayarlanıyor, bebeğin o aydaki damak yapısına göre daha kolay tutacağı emeceği şekilde oluyor sonradan da kullanabilirsiniz tabi. Hatta avent in biberonlar için sadece uç kısmı da satılıyor 0-6, 6-12 artık nereye kadar biberon kullanılrsa o kadar kullanır cocuk kolay kolay kırılmıyor da aventin cam biberonları.
15+2 yim canım şu an dahayırlı olsun canım ne mutlu sana :)
kaç haftalıksın bana da 16+4 te kız dedi doğruysa tabi :)
Teşekkür ederim hepimizinki inşallahGözünüz aydın hayırla sağlıkla gelsin prenses
aynen kimlik vs sorana kadar 1 2 dk geçiyo 10 dediyse 9,56 da falan ara istersen ben öyle yaptım dakikaların bile önemi varAaa o kadar çabuk mu doluyor, hemencecik.
5 Kasım saat 10 da ara dedi. Öyle yapcam bende inşallah bir sıkıntı olmaz
öyle yaparım artkaynen kimlik vs sorana kadar 1 2 dk geçiyo 10 dediyse 9,56 da falan ara istersen ben öyle yaptım dakikaların bile önemi var
Kızlar çok şükür ameliyatim başarılı geçtiB Beybiumutlari canım nasılsın? Nasıl oldun? Girebilirsen haber et bize. Dualarımız seninle ve miniğinle
Canim yasak, bu grupta öyle bir wp grubu kuruldu ve sonucunda 10 kişiye yakın süresiz banlandı.O dönemlerden aktif 3-5 kişi kaldik bu kalanlarda o gruba katilmayanlar diye biliyorumKızlar böyle wp grubu kursak çok güzel olur aslında yasak mi bilmiyorum ama siz ne dersiniz
Sonuçlarinda tertemiz gelecek Allahin izniyle, duamizdasin canimKızlar çok şükür ameliyatim başarılı geçtibende yavrum da çok iyiyiz elhamdülillah sadece ağrı kesici kullanamıyorum diye ağrılarım var o da geçer Allah'ın izniyle inşallah çok teşekkür ederim dua eden herkese
Nasil anladım varya tanımadığım perinatolog kalmadıEvet Aytül Hanım. Ahmet Bey i de duydum çok iyi diyolar. Bakalım hayırlısıyla inş bi sıkıntı çıkmaz. Gidicem bi kaç yere.
Oh ne güzel haberKızlar çok şükür ameliyatim başarılı geçtibende yavrum da çok iyiyiz elhamdülillah sadece ağrı kesici kullanamıyorum diye ağrılarım var o da geçer Allah'ın izniyle inşallah çok teşekkür ederim dua eden herkese
Aaa ben de diyorum Nisan anneleri neden azCanim yasak, bu grupta öyle bir wp grubu kuruldu ve sonucunda 10 kişiye yakın süresiz banlandı.O dönemlerden aktif 3-5 kişi kaldik bu kalanlarda o gruba katilmayanlar diye biliyorum
Aktif bi 10 kisi banlandi canim cok daha aktif bir gruptu bizde çok üzüldük bide süresiz banlandilar ona da şaşırdıkAaa ben de diyorum Nisan anneleri neden az
Sağlık olsun, onlar da bizler de sağlıcakla kavuşalım yavrularımızaAktif bi 10 kisi banlandi canim cok daha aktif bir gruptu bizde çok üzüldük bide süresiz banlandilar ona da şaşırdık
Benim canım hep ev yemekleri çekiyorHep birşeyler yemek istiyorum yaa. Acıktığımdan değil hani ağzım boş kalmasın sıkılıyorm canım istiyor hemen. abur cubur özellikle. Meyveyle faln geçiştirmeye çalışıyorum da bı bakıyor abur cuburuda arada götürüyorum
Ya ne güzel. Ben yemek görsem Canm ister yoksa yok. Meyveyle falan oyalanıyorum da başka ne yiyeceğimi de bilmiyorum hiçBenim canım hep ev yemekleri çekiyorsağlıklı atıştırmalıklar baksan mesela, elinin altında olacak şekilde
Meyvenin de fazlası zararmış şeker yüzündenYa ne güzel. Ben yemek görsem Canm ister yoksa yok. Meyveyle falan oyalanıyorum da başka ne yiyeceğimi de bilmiyorum hiç
Aslında hamileligin ilk zamanları yiyordum hep sonra ceviz gözümde karardı onun yüzünden diğerlerini de almadm hiçMeyvenin de fazlası zararmış şeker yüzündendoktorum bir porsiyon dedi ama ben de bir porsiyonla kalamıyorum maalesef.. Karışık çerez alsan hep elinin altında bulunsun badem, ceviz vs hem yararlı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?