- 10 Ağustos 2022
- 591
- 960
- 33
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #14.901
Siz de Aytül hanıma gittiniz heraldeNasil anladım varya tanımadığım perinatolog kalmadıahmet hoca en iyilerden birisi ona güvenebilirsin recep has var bir de varsa vardır yoksa yoktur net konuşur ikiside hele ahmet hocanın asla maddiyat kaygılı yönlendirmeleri hic yok
Benim bu saatten sonra gideceğim tek 2 perinatolog var birisi Ali ekiz birisi ahmet gül ahmet hoca biraz soğuk durur ama doktorlugu efsane ben bi kere acile gitmiştim ben çok riskli gebeyim bana acildeki dojtor zor dogurursun cok riskli dedi moralimi bozmaya çalıştı ben dedim ahmet gül oyle söylemedi ama dedim adam sesini kesti ahmet hoca öyle dediyse doğrudur dedi yani gerçekten çok iyi alanında aytul hanım biraz soğuk duruyo ben zaten kadın doktorlar ile anlaşamıyorum en güzeli erkek perinatologSiz de Aytül hanıma gittiniz heraldetüm testlerin tanıtımını yapıp pazarlamaya çalıştı. Aile hekimi yapacak diyorum dalga geçip üç ay sonra çıkar diyor Güzellik merkezleri önünde de sürekli hizmet satılır ya aynen öyle. En hassas noktamızda evlatlarımızda problem varken ailelere bu tarz davranışlar çok yanlış. Neyse Allah hayr etsin inş çocuk sağlıklıdır.
Bu benBence de. Ben normalde tatli cok severdim ilk 3 ay tatli yiyemedim resmen ama simdi tatli da istiyo canim
Canim naturalive , moms Green, the elitte home sayfalarına bakabilirsin, alternatif şeyler bulursun mutlaka , ben bu 3 markasına ürününü kullandim memnun kaldimKizlar camasir suyu yerine ne alternatif kullanabilirimeldiven takip uyguluyorum lavabolara mecburen ama burnumu bogazimi yakmaya basladi klorsuz kullanmama ragmen hayatimdan cikaricam artik
Hahahha ya ben de haber bekliyordum meraklı meraklıkıııızlaaaaar haneye bir kız ekleyn
Ben hem coraspin hem oksapar kullanıyorum. Genetik test sonuçlarımda pıhtılaşmaya yatkınlık görüldü. Sizin söylediğiniz testler hakkında bir bilgim yok maalesef ama alabilirseniz hematolojiye randevu alın, test yapılsın içiniz rahat eder..Kızlar doktor bana oksapar iğne verdi tetkik yapmadan şuan corasprin vermek istemiyorum dedim başka doktora gittim tetkik yaptı. Protein c 147 protein s 56 sulandırıcıya gerek yok dedi bu konu hakkında bilgisi olan varmı ne yapmalıyım kafam çok karisik
Çamaşır suyunun köpük formunu kullanıyorum ben bir deneyin istersenizKizlar camasir suyu yerine ne alternatif kullanabilirimeldiven takip uyguluyorum lavabolara mecburen ama burnumu bogazimi yakmaya basladi klorsuz kullanmama ragmen hayatimdan cikaricam artik
Kizlar selaam bugun 15. Haftaya girdim ve inanilmaz sekilde biranda karnim sisti bir gecedenasil oldu vallahi anlamadim suan baya baya karnim cikti corabimi giyerken eskisi gibi rahat hareket edemedigimi anladim sizlerin ne durumda acaba esim inatla gazin var bence diyor bu ayda bu kadar gobek banada garip geldi
Ben de oyle sevinmistim amaaa geri geldiiBu benben de bu haftaya kadar hep ekşi istiyordum ki tatlıya bayılırım normalde. Bu hafta sanki tatlı da yemek istiyorum gibi. Halbuki tatlıdan vazgeçtim diye çok sevinmiştim
Yaşamadım ama diş bakımı gebelikte daha önemli deniyor. Fırçalama yanında doğru şekilde diş ipi kullanımı da gerekiyor. Ben arada kullanabiliyorum ancak diş ipini, çünkü uyku bastırıyor ancak fırçalayabiliyorum.Kızlar diş eti şişmesi yaşayan var mı ? Çözüm olarak naptınız ?
4unude tanıyorum oglumu ahmet göçmen hocada dogum yaptim ben ama detaylı yaptırmak için o dönem Ahmet güle gittim geri kalan tüm kontrollerimive doğumu Ahmet göçmen hocada yaptırdım recep hasa erken doğum ile bebeğimi kaybedince gitmistim ali ekiz hocaya da şimdiki gebeligim de 12.haftada gittim Allah nasip ederse detaylı da Ali ekiz de yaptiricamKızlar malum detaylı ultrason tarihleri yaklaşıyor. Bazılarımız 12. Haftada da yaptırdı, benim doktorum yaptırmam konusunda herhangi bir şey söylemediği için yaptırmamıştım. 21. Haftayı bekliyorum. Gitmişken de perinatolog olsun istiyorum. Üç dört isim okudum burdan, araştırdım da biraz. 1. Prof. Dr. Recep Has
2. Prof Dr. Ahmet Gül
3. Prof. Dr. Ahmet Göçmen (perinatolog değil)
4. Doç. Dr. Ali Ekiz
Sizler planladınız mı detaylınızı? Kime gideceksiniz? Yazdığım isimler arasında ya da dışında öneriniz var mı?
ayh valla öyle zor dayandmki aslında dayanmamjn sebebi herkes erkek dedi amaaa herkes bende okdr inanmısımki erkek olcagnaHahahha ya ben de haber bekliyordum meraklı meraklıöğrenene kadar nasıl dayandın yaa sağlıcakla gelsin prenses
Baya tecrübelisiniz bu konuda4unude tanıyorum oglumu ahmet göçmen hocada dogum yaptim ben ama detaylı yaptırmak için o dönem Ahmet güle gittim geri kalan tüm kontrollerimive doğumu Ahmet göçmen hocada yaptırdım recep hasa erken doğum ile bebeğimi kaybedince gitmistim ali ekiz hocaya da şimdiki gebeligim de 12.haftada gittim Allah nasip ederse detaylı da Ali ekiz de yaptiricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?