2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kizlar bugün kalktığımdan beri sol kasigima arada bi hafif bi agri girip çıkıyor, kasılma mi desem ne desem bilemiyorum, hafif bi agri ama geçmemesi düşündürdü, herhangi bi kanama vs. yok, yaşayan var mı benzer birsey?

Böyle bir şey yaşamadım. Bebeğin eşi aşağıdaymış doktor yukarı çıkarken kasık ağrısı olabilir korkma demişti sizde böyle durum var mı?
Bir de magnezyum başlattı kramp, kasılma vs olabilir diyerek.

Yok canim hiç öyle birsey demediler ama beni bi korku sardı ya hiç böyle korku hissetmemistim gebeliğin başından beri , vitamin var benim de olmadı bakayim acile gideyim diyorum, bide ben iş nedeniyle tek yaşıyorum malesef eşim yanım da yok, böyle şeylerde tek olmakta ayrı bir korku

Gidebilirsen mutlaka git için rahat etmez başka türlü

Canim kullandığım gebelik programında ağrılar sancılar olabileceği yazıyor rahim genişliyor sürekli çünkü ayrıca burun kanaması diş eti kanaması baş dönmesi gibi şikayetler de normalmis

Aktif bi 10 kisi banlandi canim cok daha aktif bir gruptu bizde çok üzüldük bide süresiz banlandilar ona da şaşırdık
Canım listeye sen ekliyorsun galiba, beni de ekler misin
Didem sat 31 temmuz Çorum yaş 36 cinsiyetimiz belli degil

Canım benzer ağrılar bende başından beri var gaz ağrısı gibi kaşık ağrısı devamlı yaşıyorum, ciddi birsey olsa farketmiycem diye korkuyorum. Doktoruma sordum normal rahim genişliyor dedi diğer iki gebeligimde olmamıştı sanki diyorum ee yaşta ilerliyor tabi dedi bu yaş neymis herseye sebep gösteriliyor

Kizlar boyle az az su gibi akintisi olan var mı doktoruma söyledim bol miktarda olmadığı sürece korkma dedi ama içim de rahat değil böyle su gibi geliyor ortasında kalıntı oluyor ayrıntı verdiğim için özür dilerim herkesten

canım benmde vardı aslında ilk idrar tahlili yaptrd
temiz çıktı doktor normal akıntı olabilir dedi daha sonra tekrar akıntm arttı birazda pürtüleşti tekrar nolur nolmaz diye tahlil yapaym dedm idrar yolu enfeksiyonu kapmısım bakteri artmıs doktor fitil verdi pazartesi tekrar yapcam düşmüşmü diye , sağlık ocagından hemen yapablrsn hem için rahatlat

Bende de var normalden daha sıvı bi akıntı canim bende normal diye biliyorum

Benimde dinlenince neredeyse geçti ya bosa paniklemisim valla gebelik zormus ya 1. Diye mi zor hep zor mu olacak bilmem

Akıntı bende hep var cnm iki kere tahlil verdim biri temiz çıktı, birinin sonucunu doktora göstermedim, sonuca baktim birinde + yazıyor galiba var, ama bu ara mantar cikti ondan da olabilir

Bende ysrin idrar tahlili vereceğim aklımda stres oldum açıkçası bebegin suyu mu diye panik yspiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…