• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Hahah 😂 valla bu annelik evhami bebek rahme dustugu an basliyo sanki ben de normalde sakin yapili bi insanim sabirliyimdir ama bana bi haller oldu bebisten sonra 😂 Bakalim cumaya gidicem bende saglik ocagina insallah benim de bakarlar kalp atisina 1 hafta daha idare eder beni 😂
ben sağlık ocağına gitmiştim geçen hafta.hemşireye kalp atışlarını dinleyebilir miyiz bakar mısınız dedim.bizdeki cihazlar eski .o yüzden duyulmaz kalp atışı diyip bakmadı

amin inşallah kuzum hepimize. bende 11 kasımda 17 haftalık olacak cinsiyeti de13 de gördü erkek diye ama korkuyorum ya yanlış gördüyse ya kız çıkarsa diye 😂😂 birkaç takımı erkek için geri kalan ortak renklerde aldım zatende yapacak birşey yok daha kontrole kadar almam birşey 😂
Çok iyi yapmışsın en azından hevesini aldınız biraz 🤭🧿 ben 15 ve 16 da gittim kiza benziyor ama kesin değil dedi iki farklı doktor 😢 bekliyorum öyle Artk genel ultrasounda görürüm ne olduğunu 😅

Evet canım zaten içimiz dışımız ilaç oldu her şey miniklerimiz için 🥰 doktordan doktora değişiyor işte, bana doktorum kan ilacını aç karnına al dedi, başka bir arkadaşa tok demiş mesela 🤷🏼‍♀️
Evet herşey o minik mucizeler için 🥰😍
Hepsi birşey dio insanın kafasını karıştırıyorlar 🥺 daha önce de kan ilacını tok karna vermişlerdi bana o başka bir markaydı acaba o yüzden mi değişiyor

ben sağlık ocağına gitmiştim geçen hafta.hemşireye kalp atışlarını dinleyebilir miyiz nebakar mısınız dedim.bizdeki cihazlar eski .o yüzden duyulmaz kalp atışı diyip bakmadı
Ben cuma gunu gittim canim ben demeden baktilar. Cok gelismis bi cihaz degil tabi cok net degil ama yine duyuluyo biraz

HAHAHHHAH HALIYA KADAR DÜŞMEMİŞTİ ÇOK İYİ 😂😂😂😂😂😂 kız iyiii seninki level atlamış maşallah de 😂 benimki sadece yemekten hiç hoşlanmaz beceremez zaten yapmayı da ama yemekte aramaz şükür 1 ay salçalı makarna yese bu ne demez çok şükür, ama temizliği de güzel yapar 😂😂
Bizde tam tersi ben yemek yapmaktan nefret 3derim o çok sever 🤣🤣 yapsınlar yapsınlar hayat müşterek 😁😁

Evet herşey o minik mucizeler için 🥰😍
Hepsi birşey dio insanın kafasını karıştırıyorlar 🥺 daha önce de kan ilacını tok karna vermişlerdi bana o başka bir markaydı acaba o yüzden mi değişiyor
Ay hiç bilmiyorum kafalarımız iyice karıştı 😅 Oksapar yazdırmaya gidince bi sorarım 😅

Gunaydin kizlar dun gezerken bikac bebek magazasina ugradik ebebek de 6 al 5 ode vardi beyaz zibinlarda 6 tanesi 120 liraya geliyor sanirim. Baby mall falan fiyasko inanilmaz pahali. H&m bebek urunleri cok cok kaliteli ve neredeyse fiyat olarak lcw ile benzer. Erkek anneleri icin ozellikle h&m oneriyorum genelde hersey desensiz ve sade oldugu icin hic zorlanmadan kizlar icin olanlari bile giydirebiliriz bence.
H&M e ben de baktım, online dan zarf zıbınlarından aldım. Çok kullanışlı ve kaliteli yorumu yapmışlar hep. Patikli pantolon da almak istiyorum ama online da beden kalmamış hiç. Mağazaya bakmak lazım.

Kızlar bu ara özellikle ayağa falan kalkarken tek taraflı kasığıma bi ağrı giriyo orda kalıyo sanki kasılıyo gibi sertlik mi deyim ağrıı mı kasılmamı anlamıyorum dün gece de kaldı öyle baya bi. Sizde var mı böyle bi durum

Güzel isim 🥰
Benim de öyle. Akşama baya şişmiş oluyor ama gebelikten önce de öyleydi.
Yedikçe beliriyor öyleyse
Kızlar bu ara özellikle ayağa falan kalkarken tek taraflı kasığıma bi ağrı giriyo orda kalıyo sanki kasılıyo gibi sertlik mi deyim ağrıı mı kasılmamı anlamıyorum dün gece de kaldı öyle baya bi. Sizde var mı böyle bi durum
Bende olmuyor canım, magnezyum kullanıyor musun?

Kizlar selaam bugun 15. Haftaya girdim ve inanilmaz sekilde biranda karnim sisti bir gecede 🙈 nasil oldu vallahi anlamadim suan baya baya karnim cikti corabimi giyerken eskisi gibi rahat hareket edemedigimi anladim sizlerin ne durumda acaba esim inatla gazin var bence diyor bu ayda bu kadar gobek banada garip geldi 😂
benimde öyle canım şu an pantolonlarımın hiç biri maalesef olmuyor normal artık 20 ye doğru gidiyoruz.

Back
X