2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Biliyorum baya zam gelecekmiş zaten bu beşik basta 2500 du 4500 fırladı simdi geri inmiş ama esim yanasmiyor bekle diyor batsın bakalım
Bu bekleme mantığını ben de anlamıyorum açıkçası. 20 haftalıkken almak yerine 30 haftalıkken alınca nasıl bir fark oluyor ki bebek sonuçta halen doğmamış ve Allah korusun kötü bişey yaşanır diye bekleniyorsa 30da ya da sonrasında da yaşanabilir. Herşeyi daha pahalı almaktan, ya da daha pahalı olduğu için aynı paraya daha kalitesizini almak zorunda kalmaktan başka ne işe yarar ki? Benim doktorum ve etraftan birçok kişinin doktorundan duyduğum, ilk 12 hafta evet birşey almayın, ama sonrasında ha 15te almışsın ha 20de, ha 35te. İçinizi ferah tutup bebeğinize hazırlık yapmak, olumlu düşüncenizi ve moralinizi artırır halbuki. Şahsen ben bi body bile alsam aşırı motive oluyorum

Bende böyle keçe bebekler yapıyorum. Bunlardan kapı süsü ve anahtarlık yapıp dağıtmayı planlıyorum @E B R U kurdeleliyi bulamadım
çook güzeller. kızım olsaydı böyle keçe bebeklerden peri kızı konsepti istiyordum odası ve hastane süslemeleri için. oğluma ayıcıklı tavşanlı birşeyler yapacağım sanrıım

Kızlar günaydın göğüs pompası alan var mı aranızda hangi marka aldınız acaba ve çok gerekli mi sizce
Avent in teklilerinden aldım. Çok çok okudum yorum vs ama hepsinden memnun kalan da var kalmayan da. Hastanede ilk etapta süt kolay kolay gelmeyebiliyor, bebeği sürekli emmesi için zorlamak yerine pompa kullananlar var ilk etapta. Sonrasında da Eğer sütümüz bol olursa umarım olur göğüsleri rahatlatmak ve sütü depolamak için bile gerekebilir. Tabii deneyip görücez, benim de tecrübem yok. Gördüklerim kadarıyla böyle.

Daha önce bir bebek kaybetmediyseniz anlamanızı beklemiyorum ayrıca 20 haftalik iken doğan bir bebeğin yaşama şansı yok iken 30 haftalik doğan bebeğin yaşama şansı daha yüksek sinanmadiginiz psikoloji için lütfen bu şekilde yorum yapmayın

Kızlar günaydın göğüs pompası alan var mı aranızda hangi marka aldınız acaba ve çok gerekli mi sizce
Medela aldım ben canım. 1 yaşa kadar çalışmaya başlamayı düşünmüyorum ama yine de tecrübeli arkadaşlarımın anlattığı kadarıyla evde bebiş uyurken bile sağdıklarını söylüyorlar. Zaten çalışmıyor olmak demek bebişi bırakıp bi işimiz gücümüz olduğunda dışarı çıkmamak anlamına da gelmiyor. Böyle durumlar için sütü sağıp dolaba ya da dondurucuya koymak en iyisi. Bir de şahsen ben eşimin de bebeği biberonla beslemeye alışmasını istiyorum. O yüzden günde 10 kere süt içicekse bunun en azından 1-2 keresini babası versin sağılmış sütümden biberonla

Günaydınn İlk gebeliğimde bimde görüp kiwi marka almıştım kullanmak nasip olmadı. Duruyor öylece, inşAllah memnun kalırım. Okuduğum yorumlar genelde pozitif.
Ay o ne bakayım hemen, peri kızları punch lar hiçbir şey bilmiyormuşum
Fotoğraf ekledim canım böyle zibilyon tane model var
Marka ve kaliteye göre değişiyor cnm bazıları muşamba gibi araştırmak lazım
Evet canım iyi kötü para veriyoruz araştırmak lazım o yüzden burdaki yorumlar çok önemli

Eklentiler

• Screenshot_20221213_094705_com.instagram.android_edit_3682702292463567.webp
    129,5 KB · Görüntüleme: 46
Bakayım canım teşekkür ederim
Onlara ben de çok baktım, hatta Amazon’da dream olanı baya uyguna yakalamıştım. Bebek biraz büyüdükten sonra kullanılamıyormuş. 7-8 aya kadar götürür demiş bazıları, bazıları da 1 yaş falan demiş. Ben de anne yanı park beşiklere yöneldim. Çünkü maddi olarak düşünmesem bile satmam gerekecek. Koyacak yerim yok evde

peki manuel mi elektrikli mi aldınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…