- 20 Şubat 2010
- 33.258
- 6.524
- 773
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.941
Ekran görüntüsü aldım bunudoğum izni bitince işe başlayacak olan arkadaşlar için pompa konusu açılmışken söyleyeyim aklınızda bulunsun.
süt sağıp buzluğa atmaya işe başlamadan bikaç ay önce başlayın. son bir iki hafta önce başlayınca yetişmiyor. bir iki gün önceden sağıp koysam yeter demeyin. ben öyle yapmıştım hiç yetişmiyordu. işe başlayınca bebek çok emmediği için süt azalıyor zaten. makinaya o sürekli emzirdiğimiz dönem kadar çok gelmeyebiliyor. ben oğlumda 6 aylıkken işe başladım. sütüm azaldı 8. aydada oğlum bıraktı emmeyi. sütüm de stoklu olmadığı için mamaya geçmiştm. aklınızda bulunsun. o bol süt gelmeye başladığı dönem hemen stoklamaya da başlayın
Endişe etmeyin hem kilo hem plasenta konumu hem de ilk gebelik olması bunu etkiliyor, arkadaşım 24de hissetmişti, stres yapmayınYa kızlar bebeğin hareketlerini hissetme konusuna iyice kafayı taktım 20+3 teyim. Hala bikaç ufak gaz kabarcığı benzeri şeyler hariç adam akıllı bi hareket hissedemedim. Plasentam önde olduğu için mi böyle oluyor anlamadım. Bu haftalarınızda net bi şekilde hissediyor muydunuz siz?
Çok geçmiş olsunValla ekg eko temiz onemlı bısı yok dedıler. Hafıf rıtm bozuklugu ılaca falan gerek yok normal dogum yapabilirsinz dediler ama bunu hıldıgım ıcın hanı var yanı bir ritm bozuklugu arada cogalınca hoppp anksiyetemı tetıkledı malesefpanık atakta var masalalah hepsı var :)))
Size de çok geçmiş olsun, salgın çok kötü burada da kızım ortaokulda sınıflarında 19 kişi yoktu her gün birisi hasta haberi veriyor, maske bırakmak maalesef kötü oldu, acil şifalar diliyorumSimdi ciktim acilden kizlar inanilmaz sekilde tum acil benim gibiydi herkes oksuruyor. Bi virus salgini varmis suan genellikle sadece olsuruk ve geniz akintisi yapiyormus bende onun kurbani olmusum biraz hava verdiler cigerlerim bi nebze rahatladi serum falan takildi cokda bi ilac veremiyorlar zaten 3 gun rapor verdiler kotu oldukca gel hava verelim senin icin yapabilecegim cok birsey yok dedi. Bu arada turptan tutunda papatyali karisimlara kadar 3 gundur hepsini denedim ama hic duzelme olmadi bugun artik en ust seviyeye ulasti grintus ilacida sordum kadin dogumcuya sorun ben o konuda bisey diyemem dedi yarin soracagim artik umarim dinlenmek iyi gelir
Amin inşallah hepimize canımGözün aydın cnm daim olsun inşallah
ya dün detaylıdan çıktığımızdan beri durmuyor maşallah benimkide yerinde öyle vuruyor ki tik oldu bende de artık gece uyutmadı desem yeridirBugün aynı şeyi yaşadım doktoruma yazdım bu kadar hareket etmesi normal mi diyeolabilir, normaldir, sol tarafa yat dinlen dedi. Tabiri caizse kudurdu bugün hareket etse bir türlü etmese bir türlü. Ben de senin gibi acaba rahat değil de ondan mı bu kadar hareketli diye düşündüm ama doktorun mesajından sonra rahatım
Canim acildeki doktor ben veremem dedi kendi doktorumada ulasamadim henuz sen yetiskinler icin olaninimi aldin bebekler icin olanmi resmini atabilirmisin acabagittinmi canım grintuss iyi gelmişti bana öksürüğüm yine başladı akşam içtim hemen gece biraz rahat uyudum
Ger gün eve gidince tuzlu su ile gargara burun yıkama yapınSanırım salgın belası bana da geliyorokulda nöbetçiyim bugün çocuklar yanıma çok geliyor çoğu hasta psikolojik mi etkilendim bilmiyorum iki yandan boğazım ağrımaya başladı hafif öksürük hissi var başım da ağrıyacak gibi. İnşallah olmam ya maske taksam zararı olur mu bilemedim
Kuzum muhakkak sor bunu doktoruna içeriği bitkisel ben ogluma 2 yıldır bunu kullanırım hastalanınca cok şifalı içeriğinde bal ve olmezotucicegi var muhakkak doktoruna sorCanim acildeki doktor ben veremem dedi kendi doktorumada ulasamadim henuz sen yetiskinler icin olaninimi aldin bebekler icin olanmi resmini atabilirmisin acaba
Aynısını ben de yaşıyorum tansiyon normal kalbim çıkacak gibi amaKızlar bende de özellikle bişeyler yedikten sonra kalp çarpıntısı sorunu başladı. Kilo sorunum hiç yok hamileliğe 56 kilo başladım şuan 58'im neden böyle oluyo anlamıyorum. Bazen otururken bile kalbim çıkıcak gibi çarpıyo. Tansiyonumu ölçüyoruz normal çıkıyo ama nabız yükseliyo 90'a kadar. Benzer durum yaşayan var mı ne yapmak lazımdır
Nabzımin 130lara bile çıktığı oluyor doktorum normal dedi panik yapmayinAynısını ben de yaşıyorum tansiyon normal kalbim çıkacak gibi ama
Doktorumda almanyaya egitime gitmis ulasamiyorum kullanacagim artik ama bi bebekler icin bide yetiskinler icin olani varmis hangisini alayim bilemedimKuzum muhakkak sor bunu doktoruna içeriği bitkisel ben ogluma 2 yıldır bunu kullanırım hastalanınca cok şifalı içeriğinde bal ve olmezotucicegi var muhakkak doktoruna sor
Etkilemek istemem ama benimde bogaz yanmasiyla basladi sonrasi oksuruk nefes alamayana kadar devam ediyor simdi baya baya gribe ceviriyor sanki ufak bi rahatsizlik hissediyorsaniz hemen onlemini alin ben covid oldugumda bile boyle olmadim gercekten cok zor geciyodSanırım salgın belası bana da geliyorokulda nöbetçiyim bugün çocuklar yanıma çok geliyor çoğu hasta psikolojik mi etkilendim bilmiyorum iki yandan boğazım ağrımaya başladı hafif öksürük hissi var başım da ağrıyacak gibi. İnşallah olmam ya maske taksam zararı olur mu bilemedim
Canım hızlı hareket etme ve hızlı yemek yeme. Bazen mide de çarpıntı hissi oluşturuyor ama ölçüm yapmışsın. Ben normal otururken bile nabzım 80, kardiyolog gebe olduğum için normalin bu olduğunu söyledi. Yolu düşerse ekg çekil için rahat etsinKızlar bende de özellikle bişeyler yedikten sonra kalp çarpıntısı sorunu başladı. Kilo sorunum hiç yok hamileliğe 56 kilo başladım şuan 58'im neden böyle oluyo anlamıyorum. Bazen otururken bile kalbim çıkıcak gibi çarpıyo. Tansiyonumu ölçüyoruz normal çıkıyo ama nabız yükseliyo 90'a kadar. Benzer durum yaşayan var mı ne yapmak lazımdır
Kafana göre alma lütfen başka bir doktora gidip sor dokunur mu bilemeyiz mesela prospan surup bitkisel ama ben 1 kasik ictim ve acillik oldumDoktorumda almanyaya egitime gitmis ulasamiyorum kullanacagim artik ama bi bebekler icin bide yetiskinler icin olani varmis hangisini alayim bilemedim
Benim ilk bebeğimde olmuştu 4 hafta sonrasında geçmişti canımKızlar ayrıntılı ultrasondan çıktım. Bir böbreğinde biraz genişleme var ama genelde ileriki haftalarda geçiyor dedi. 34. Haftada tekrar baktır dedi. Onun dışında her şey yolunda ama sadece %70ini görebiliyoruz ultrasondan dedi. 2li 3lü test normal çıkmıştı. Amniyosentez yaptırsanız %100 diyebiliriz dedi.
Yaa napabilirim ki şuanEtkilemek istemem ama benimde bogaz yanmasiyla basladi sonrasi oksuruk nefes alamayana kadar devam ediyor simdi baya baya gribe ceviriyor sanki ufak bi rahatsizlik hissediyorsaniz hemen onlemini alin ben covid oldugumda bile boyle olmadim gercekten cok zor geciyod
Tesekkur ederim canımB Birdurumvar bizim burada öğleden sonra 3 gibi çıkıyor sonuç ama e nabıza ertesi gün öğleden sonra düşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?