2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ekran görüntüsü aldım bunu çok güzel bilgi
Ben çalışınca sabahçı olacağım. Eve öğlene dönmüş olacağım. Ama uzun saatler çalışanlar özellikle dikkat etmeli demek ki. Ben de yapayım ne olur ne olmaz.

Endişe etmeyin hem kilo hem plasenta konumu hem de ilk gebelik olması bunu etkiliyor, arkadaşım 24de hissetmişti, stres yapmayın
Çok geçmiş olsun
Size de çok geçmiş olsun, salgın çok kötü burada da kızım ortaokulda sınıflarında 19 kişi yoktu her gün birisi hasta haberi veriyor, maske bırakmak maalesef kötü oldu, acil şifalar diliyorum

Gözün aydın cnm daim olsun inşallah
Amin inşallah hepimize canım
ya dün detaylıdan çıktığımızdan beri durmuyor maşallah benimkide yerinde öyle vuruyor ki tik oldu bende de artık gece uyutmadı desem yeridir sabah yataktan kalktığım an başladı yine vurmaya işteyim şuan hala dönüyor çok komik bir his sağ salim inşallah Rabbim bebişlerimizi korusun ❤

Sanırım salgın belası bana da geliyor okulda nöbetçiyim bugün çocuklar yanıma çok geliyor çoğu hasta psikolojik mi etkilendim bilmiyorum iki yandan boğazım ağrımaya başladı hafif öksürük hissi var başım da ağrıyacak gibi. İnşallah olmam ya maske taksam zararı olur mu bilemedim

Ger gün eve gidince tuzlu su ile gargara burun yıkama yapın

Canim acildeki doktor ben veremem dedi kendi doktorumada ulasamadim henuz sen yetiskinler icin olaninimi aldin bebekler icin olanmi resmini atabilirmisin acaba
Kuzum muhakkak sor bunu doktoruna içeriği bitkisel ben ogluma 2 yıldır bunu kullanırım hastalanınca cok şifalı içeriğinde bal ve olmezotucicegi var muhakkak doktoruna sor

Aynısını ben de yaşıyorum tansiyon normal kalbim çıkacak gibi ama

Kizlar sabah sağlık ocağında kan verdim ne zaman enabiza düşer biliyor musunuz bir de tetenoz olmadığım için imza attım geldim

Kuzum muhakkak sor bunu doktoruna içeriği bitkisel ben ogluma 2 yıldır bunu kullanırım hastalanınca cok şifalı içeriğinde bal ve olmezotucicegi var muhakkak doktoruna sor
Doktorumda almanyaya egitime gitmis ulasamiyorum kullanacagim artik ama bi bebekler icin bide yetiskinler icin olani varmis hangisini alayim bilemedim

Etkilemek istemem ama benimde bogaz yanmasiyla basladi sonrasi oksuruk nefes alamayana kadar devam ediyor simdi baya baya gribe ceviriyor sanki ufak bi rahatsizlik hissediyorsaniz hemen onlemini alin ben covid oldugumda bile boyle olmadim gercekten cok zor geciyod

Canım hızlı hareket etme ve hızlı yemek yeme. Bazen mide de çarpıntı hissi oluşturuyor ama ölçüm yapmışsın. Ben normal otururken bile nabzım 80, kardiyolog gebe olduğum için normalin bu olduğunu söyledi. Yolu düşerse ekg çekil için rahat etsin

Doktorumda almanyaya egitime gitmis ulasamiyorum kullanacagim artik ama bi bebekler icin bide yetiskinler icin olani varmis hangisini alayim bilemedim
Kafana göre alma lütfen başka bir doktora gidip sor dokunur mu bilemeyiz mesela prospan surup bitkisel ama ben 1 kasik ictim ve acillik oldum

Kızlarr hepinize güzel bi gün diliyorum ve hasta olanlarınıza çok çok geçmiş olsun. Bugün bebişimin detaylı ultrasonu vardı. Ya 5 haftadır da gitmiyorum ultrasona gözüme ne kadar büyümüş geldi. Oysaki daha minicikler. Her şey yolunda, bize güzel de bi poz verdi sağolsun. Eğer gidecek olanınız varsa güzel bir kahvaltı yapın gidin ve öğleden önce gitmekte fayda var. Bebişin hareketli olmasını ve doğru pozisyona gelmesini bekliyorlar. Bizim kısa sürdü ama telefonda tüm gün sürebilir demişlerdi. Doktorumuz görüntüleri CD olarak da verdi, sıkıldıkça açar izleriz artık sjdhhdjd. Bir de tetanoz aşısını ben 2 gün önce oldum, beni de sağlık ocağından bilgilendirdiler kendi kadın doğum doktorum söylememişti. Fikrini aldım, o yaptırmamı istedi. Ben de hafif bir kol ağrısı dışında herhangi bir yan etki de olmadı. Olur da yaptırırsanız ilk gün o kolunuzu çok yormamaya ve gece üzerine yatmamaya özen gösterin. Hepinize benden kucak dolusu sevgiler.

Kızlar ayrıntılı ultrasondan çıktım. Bir böbreğinde biraz genişleme var ama genelde ileriki haftalarda geçiyor dedi. 34. Haftada tekrar baktır dedi. Onun dışında her şey yolunda ama sadece %70ini görebiliyoruz ultrasondan dedi. 2li 3lü test normal çıkmıştı. Amniyosentez yaptırsanız %100 diyebiliriz dedi.

Benim ilk bebeğimde olmuştu 4 hafta sonrasında geçmişti canım

Yaa napabilirim ki şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…