- 2 Ağustos 2022
- 2.134
- 2.540
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #19.961
Erkek mi bebekKızlar ayrıntılı ultrasondan çıktım. Bir böbreğinde biraz genişleme var ama genelde ileriki haftalarda geçiyor dedi. 34. Haftada tekrar baktır dedi. Onun dışında her şey yolunda ama sadece %70ini görebiliyoruz ultrasondan dedi. 2li 3lü test normal çıkmıştı. Amniyosentez yaptırsanız %100 diyebiliriz dedi.
Kız canım. Erkeklerde sıkıntı olabiliyor dedi doktor.Erkek mi bebek
Yetişkin olanını aldım ben ama kendi doktorunuza fotosunu atıp sorun muhakkakCanim acildeki doktor ben veremem dedi kendi doktorumada ulasamadim henuz sen yetiskinler icin olaninimi aldin bebekler icin olanmi resmini atabilirmisin acaba
Sağlık ocağı kanları 3 gün sonra çıkıyor. Benim bulunduğum şehirde il sağlık müdürlüğünün sitesinden verilen barkodla bakılıyor sizde aynı mı bilemiyorum ama. Ben artık sağlık ocağında kan vermemeye karar verdim son verdiğimde b12 değerim 170 lerde çıkmıştı . Doktorum hastanede b12 ye baktırdı 290 çıktı . Sağlık ocaklarında genelde kanı beklettikleri için vitaminler değerler düşüyor kanda diye bir açıklama yaptı.Kizlar sabah sağlık ocağında kan verdim ne zaman enabiza düşer biliyor musunuz bir de tetenoz olmadığım için imza attım geldim
Onlar da aynı fiyatmisPhilips avent emziklerini öve öve bitirememişler. Onu denemiş miydiniz? Yoksa onu da tutmadı
Bende bu yüzden vermek istemiyordum bunu biliyordum ama tüm tahliller özelde 2000 geçiyor mecbur verdim ama tsh değerine özelde ayrı baktircamSağlık ocağı kanları 3 gün sonra çıkıyor. Benim bulunduğum şehirde il sağlık müdürlüğünün sitesinden verilen barkodla bakılıyor sizde aynı mı bilemiyorum ama. Ben artık sağlık ocağında kan vermemeye karar verdim son verdiğimde b12 değerim 170 lerde çıkmıştı . Doktorum hastanede b12 ye baktırdı 290 çıktı . Sağlık ocaklarında genelde kanı beklettikleri için vitaminler değerler düşüyor kanda diye bir açıklama yaptı.
Bu modelden eee baby Trendyol da 60 TL damaklı alacağım ama.Dun e bebekte indirim saati vardi 75 tl ye aldim frigg marka kaucuk olandan bende ara ara bakin belki tekrar indirime girer
Ben yaklaşacaksam çocuklara, maske takıyorum ama o da nefesimi kesiyor. Geçmiş olsunSanırım salgın belası bana da geliyorokulda nöbetçiyim bugün çocuklar yanıma çok geliyor çoğu hasta psikolojik mi etkilendim bilmiyorum iki yandan boğazım ağrımaya başladı hafif öksürük hissi var başım da ağrıyacak gibi. İnşallah olmam ya maske taksam zararı olur mu bilemedim
İmkan varsa başka bir perinatoloğa mı görünseniz? Benim ablama da ayrıntılıda kalbinde parlama var gibi bir şey demişti, şükür sağlıklı doğdu. Umarım sizinki de geçici bir şeydir, toparlar kuzucuk.Kızlar ayrıntılı ultrasondan çıktım. Bir böbreğinde biraz genişleme var ama genelde ileriki haftalarda geçiyor dedi. 34. Haftada tekrar baktır dedi. Onun dışında her şey yolunda ama sadece %70ini görebiliyoruz ultrasondan dedi. 2li 3lü test normal çıkmıştı. Amniyosentez yaptırsanız %100 diyebiliriz dedi.
Sanırım salgın belası bana da geliyorokulda nöbetçiyim bugün çocuklar yanıma çok geliyor çoğu hasta psikolojik mi etkilendim bilmiyorum iki yandan boğazım ağrımaya başladı hafif öksürük hissi var başım da ağrıyacak gibi. İnşallah olmam ya maske taksam zararı olur mu bilemedim
Ben gayet yiyip içip gitmiştim ama göstermedi net yüzünü kızım. Yürüyüp tatlı yiyip yeniden girdim işe yaramadı. Renkli fotosu var ama yana doğru gözüküyor ve çukur çukur çıkmış. Tam önden göremiyoruz. Dudakları da net değil hiçbir şey anlamadık.Yarın detaylı ultrasonumuz var. Aşırı heyecanlıyım bir o kadar gerginvereceğiniz her hangi bir tavsiye var mıdır ultrason öncesi için falan
İdrara sıkışık olma, karnın tok olsunYarın detaylı ultrasonumuz var. Aşırı heyecanlıyım bir o kadar gerginvereceğiniz her hangi bir tavsiye var mıdır ultrason öncesi için falan
Canım o benzeme mevzusu çok değişkenlik gösteriyor sanırım. Detaylıdan iki hafta önceki muayenede tıpa tıp bana benziyordu, detaylıya bir girdik babasının kopyasıBen gayet yiyip içip gitmiştim ama göstermedi net yüzünü kızım. Yürüyüp tatlı yiyip yeniden girdim işe yaramadı. Renkli fotosu var ama yana doğru gözüküyor ve çukur çukur çıkmış. Tam önden göremiyoruz. Dudakları da net değil hiçbir şey anlamadık.babasına benzediğini anladık gerçi ama istediğimiz gibi olmadı fotoğraf
Ben de yarın gideceğim tekrar.
Bence şans işi bu görebilme meselesi. Onun dışında zaten dr her şeyine bakıp inceleyecek. Gayet güzel geçiyor o süreçbir şey yapmaya da gerek yok. Sadece mesaneniz boş olsun dediler bana girince. Birkaç kez tuvalete girdim. Çünkü bastırarak bakıyor bazen karna. Tatlı yemeyi de öneriyorlar bende hiçbir faydası olmasa da yaptım. Yarın da tatlı yer giderim. Yürüyerek gidicem. Hareket etmek de önemli demişti dr.
İdrara sıkışık olma, karnın tok olsuninşAllah çok güzel görüntüler yakalarsınız
Canım o benzeme mevzusu çok değişkenlik gösteriyor sanırım. Detaylıdan iki hafta önceki muayenede tıpa tıp bana benziyordu, detaylıya bir girdik babasının kopyasıcuma günü kontrolümüz var bakalım kime benzeteceğiz
Ahhh inşallah görebiliriz ya valla heyecanlanmamın en büyük sebebi oBen gayet yiyip içip gitmiştim ama göstermedi net yüzünü kızım. Yürüyüp tatlı yiyip yeniden girdim işe yaramadı. Renkli fotosu var ama yana doğru gözüküyor ve çukur çukur çıkmış. Tam önden göremiyoruz. Dudakları da net değil hiçbir şey anlamadık.babasına benzediğini anladık gerçi ama istediğimiz gibi olmadı fotoğraf
Ben de yarın gideceğim tekrar.
Bence şans işi bu görebilme meselesi. Onun dışında zaten dr her şeyine bakıp inceleyecek. Gayet güzel geçiyor o süreçbir şey yapmaya da gerek yok. Sadece mesaneniz boş olsun dediler bana girince. Birkaç kez tuvalete girdim. Çünkü bastırarak bakıyor bazen karna. Tatlı yemeyi de öneriyorlar bende hiçbir faydası olmasa da yaptım. Yarın da tatlı yer giderim. Yürüyerek gidicem. Hareket etmek de önemli demişti dr.
Ay inşallahhİdrara sıkışık olma, karnın tok olsuninşAllah çok güzel görüntüler yakalarsınız
Canım o benzeme mevzusu çok değişkenlik gösteriyor sanırım. Detaylıdan iki hafta önceki muayenede tıpa tıp bana benziyordu, detaylıya bir girdik babasının kopyasıcuma günü kontrolümüz var bakalım kime benzeteceğiz
Doktor gördüğüm kadarıyla gayet sağlıklı diyince başkasına gitmeyi düşünmedik açıkçası. İnşallah sağlıkla gelir kızım.İmkan varsa başka bir perinatoloğa mı görünseniz? Benim ablama da ayrıntılıda kalbinde parlama var gibi bir şey demişti, şükür sağlıklı doğdu. Umarım sizinki de geçici bir şeydir, toparlar kuzucuk.
ilk doğumum sezaryendi. sütüm 3. gün geldi. araştırarak SMA mama almıştım. şimdi de ne olur ne olmaz 1 tane götüreceğim yanımdaKızlar henüz erken ama aklıma mama konusu takılıyor, sezeryanda hemen süt gelmezse diye tedbir amaçlı mama almak gerekecek, mamaları araştırdınız mı?
bana da aynı şekilde söylenmişti detaylı ultrasonda. amniyosentez yada fetal dna yaptır denildi. 2 hafta sonra başka hastaneye gittim orda görülmedi böbrek genişlemesiKızlar ayrıntılı ultrasondan çıktım. Bir böbreğinde biraz genişleme var ama genelde ileriki haftalarda geçiyor dedi. 34. Haftada tekrar baktır dedi. Onun dışında her şey yolunda ama sadece %70ini görebiliyoruz ultrasondan dedi. 2li 3lü test normal çıkmıştı. Amniyosentez yaptırsanız %100 diyebiliriz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?