2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Erkek mi bebek

Canim acildeki doktor ben veremem dedi kendi doktorumada ulasamadim henuz sen yetiskinler icin olaninimi aldin bebekler icin olanmi resmini atabilirmisin acaba
Yetişkin olanını aldım ben ama kendi doktorunuza fotosunu atıp sorun muhakkak

Eklentiler

• 35C6D281-16EA-446F-826E-94021F6DD8D7.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 39
Kizlar sabah sağlık ocağında kan verdim ne zaman enabiza düşer biliyor musunuz bir de tetenoz olmadığım için imza attım geldim
Sağlık ocağı kanları 3 gün sonra çıkıyor. Benim bulunduğum şehirde il sağlık müdürlüğünün sitesinden verilen barkodla bakılıyor sizde aynı mı bilemiyorum ama. Ben artık sağlık ocağında kan vermemeye karar verdim son verdiğimde b12 değerim 170 lerde çıkmıştı . Doktorum hastanede b12 ye baktırdı 290 çıktı . Sağlık ocaklarında genelde kanı beklettikleri için vitaminler değerler düşüyor kanda diye bir açıklama yaptı.

Bende bu yüzden vermek istemiyordum bunu biliyordum ama tüm tahliller özelde 2000 geçiyor mecbur verdim ama tsh değerine özelde ayrı baktircam

Ben yaklaşacaksam çocuklara, maske takıyorum ama o da nefesimi kesiyor. Geçmiş olsun

İmkan varsa başka bir perinatoloğa mı görünseniz? Benim ablama da ayrıntılıda kalbinde parlama var gibi bir şey demişti, şükür sağlıklı doğdu. Umarım sizinki de geçici bir şeydir, toparlar kuzucuk.

Ben okulda maskesiz dolaşmıyorum.
Çok büyük risk bence burnumuz açık gezmek okul ortamında. Çocuklar zaten hep hasta. Hep de onlardan bulaşıyor.
18 kişinin gelmediği günler oldu geçen hafta mesela. Ben bir kez farenjit oldum ama maskeyi hiç çıkarmıyorum diye hafif atlattım sanırım.
Bugün prof dr osman müftüoğlu soğuk havada burun içinin nemli kalmasının önemli olduğunu ve maske takarak bunu sağlayabildiğimizi belirtti. Maske harici atkı kaşkol vs. ağzı burnu korumak virüsleri bloke eder dedi.
Virüs burunla başlayıp boğaza inip vücuda yayılırmış.
Bu arada ben gelecek haftadan itibaren nöbet tutmayacağım. Bu hafta son. 24+2 oluyorum sanırım haftaya nöbet günü. 24.haftadan itibaren tutmama hakkımız var.

Yarın detaylı ultrasonumuz var. Aşırı heyecanlıyım bir o kadar gergin vereceğiniz her hangi bir tavsiye var mıdır ultrason öncesi için falan
Ben gayet yiyip içip gitmiştim ama göstermedi net yüzünü kızım. Yürüyüp tatlı yiyip yeniden girdim işe yaramadı. Renkli fotosu var ama yana doğru gözüküyor ve çukur çukur çıkmış. Tam önden göremiyoruz. Dudakları da net değil hiçbir şey anlamadık. babasına benzediğini anladık gerçi ama istediğimiz gibi olmadı fotoğraf
Ben de yarın gideceğim tekrar.
Bence şans işi bu görebilme meselesi. Onun dışında zaten dr her şeyine bakıp inceleyecek. Gayet güzel geçiyor o süreç bir şey yapmaya da gerek yok. Sadece mesaneniz boş olsun dediler bana girince. Birkaç kez tuvalete girdim. Çünkü bastırarak bakıyor bazen karna. Tatlı yemeyi de öneriyorlar bende hiçbir faydası olmasa da yaptım. Yarın da tatlı yer giderim. Yürüyerek gidicem. Hareket etmek de önemli demişti dr.

Yarın detaylı ultrasonumuz var. Aşırı heyecanlıyım bir o kadar gergin vereceğiniz her hangi bir tavsiye var mıdır ultrason öncesi için falan
İdrara sıkışık olma, karnın tok olsun inşAllah çok güzel görüntüler yakalarsınız
Canım o benzeme mevzusu çok değişkenlik gösteriyor sanırım. Detaylıdan iki hafta önceki muayenede tıpa tıp bana benziyordu, detaylıya bir girdik babasının kopyası cuma günü kontrolümüz var bakalım kime benzeteceğiz

Aaa heyecanlandım benim de en son gittiğim zamanla arada 6 gün olmuş olacak. İnşallah görebilirsem anlarım

Ahhh inşallah görebiliriz ya valla heyecanlanmamın en büyük sebebi o teşekkür ederim tavsiyeler için

Ay inşallahh aşırı merak ediyorum ağzını burnunu valla

Kızlar henüz erken ama aklıma mama konusu takılıyor, sezeryanda hemen süt gelmezse diye tedbir amaçlı mama almak gerekecek, mamaları araştırdınız mı?

Doktor gördüğüm kadarıyla gayet sağlıklı diyince başkasına gitmeyi düşünmedik açıkçası. İnşallah sağlıkla gelir kızım.

Kızlar henüz erken ama aklıma mama konusu takılıyor, sezeryanda hemen süt gelmezse diye tedbir amaçlı mama almak gerekecek, mamaları araştırdınız mı?
ilk doğumum sezaryendi. sütüm 3. gün geldi. araştırarak SMA mama almıştım. şimdi de ne olur ne olmaz 1 tane götüreceğim yanımda

bana da aynı şekilde söylenmişti detaylı ultrasonda. amniyosentez yada fetal dna yaptır denildi. 2 hafta sonra başka hastaneye gittim orda görülmedi böbrek genişlemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…