- 27 Nisan 2022
- 845
- 2.183
- 63
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
- #13.761
hayırlı olsun bebişin canımm sağlıkla al kucaağına inşallahKizlar kontrolden çıktım, hamdolsun sağlıklı bebeğim ve erkekmiş kesinlesti yani 12+0 da doğru tahmin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun bebişin canımm sağlıkla al kucaağına inşallahKizlar kontrolden çıktım, hamdolsun sağlıklı bebeğim ve erkekmiş kesinlesti yani 12+0 da doğru tahmin![]()
Benimde riskli gebelik canim perinatologa gidiyorum medicana ayse kirbasAnkarada oturan arkadaşlar hangi hastane ve doktora gidiyorsunz? riskli gebelik benimki 14. haftadayım ankara üniversitesine gidiyorum ama hoca takibinde olmam lazım hocalar da üniversitede bakmıyorlar dışarıda muayenehaneleri var profların 850 lira ücret
Hayırlı olsun rabbim sağ saglim kucaginiza almayi nasip eder inşallah
Gözünüz aydın sağlıkla kavuşun :) gebelik haftası ve cinsiyet aynı![]()
Ya 12.haftada belli cinsiyeti yaa erkek demisti ama yine de yüzde yüz demiyorum demisti o yüzden değişeceğini düşünmüyordum hatta gidince direk söyledim mi dedi erkek dediniz dedim hadi bakalım tutturmusuzdur inşallah dedi bende hocam ya alışveriş yaptım dedim ooo acele etmişsin dedihayırlı olsun bebişin canımm sağlıkla al kucaağına inşallahbenimde oğluşuma arkadaş geldi grupta kızlar çoğunlukta baksana biz azınlık kaldık
![]()
Şöyle açıklayayım size normal doktorlar ikili testte sadece burun kemiği ense kalınlığı vs bakıyor ama perinatologlar detaylı bakıyorlar ikili testte bile bir sorun varsa erkenden halloluyor Allah’ın izniyle imkanınız varsa perinatologda yaptırmanızı öneririmBu bahsettigibiz 2 li test mi 2 li testi kadın dogumcular yapmiyor mu ben 11+4 haftadayim bende 2li test yaptiricam fakat perinatolog a yönlendirmedi doktorum detayli ultrason 21. Haftada perinatog yapacak dedikafam karıştı
Cok guzel kibar tatli bi isimgülşah içimize sindi benim de eşimin de![]()
Baskalarina takilma ya herkesi memnun etmek imkansiz. Esin ve senin icine sinen bi isim olsun bence guzel isimler. Eger erkek olsa demirhan koyucaktik kesin gibiydi simdi kararsizizAynen zaten anne babanın haklarından biri çocuk için güzel anlamlı isim bulmak bende güzel anlamlı olsun kulağa hoş gelsin derken bulamıyorum bulduklarımı çevreden illaki beğenmeyenler oluyo soğutuyor 2 arada kalıyorum hep o yüzdenen son kiz için Cemre erkek için Enes düşündüm nasıl sizce kizlar
![]()
Bursa’da akdem diye bir mağaza var oradan aldım online satışları yok ama markası biorganik. Trendyola biorganik hug me bear yazın çıkıyor aynı ürün ve marjanın diğer ürünleri :)yeşilli olan çok çok güzelmiş .nerden aldınız acaba.güle güle kullanın
muayene ücreti ne kadar bir de memnun musunBenimde riskli gebelik canim perinatologa gidiyorum medicana ayse kirbas
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatli oglusunuKizlar kontrolden çıktım, hamdolsun sağlıklı bebeğim ve erkekmiş kesinlesti yani 12+0 da doğru tahmin![]()
Nubu görünmüyor sanki tam o noktadan kesilmiş görüntü ama ne kadar doğru bilmem ensesi hafif kalın olanlar genelde erkek çıkıyormuş birkaç arkadaşımdan duymuştum bende. Tamamen hissiyat olarak erkek diyorum.kızlar varmı bana tahmini olanbizim tüp bebek oldğu için valla bi gisiydiyorm doktor diyor 12+2 bugun gittim 13+4 diyo sürekli değişiyor
cinsiyet tahmininiz varmı acaba
![]()
Yuvarlak içine aldığım nub ise sanki yukarı doğru bakıyor erkek olabilir ama tabi doktorun tahmini daha doğrudur.Benm bebeğimde 12 haftalık. Yorum yapabilecek var mı? Eki Görüntüle 3146655
Çok geçmiş olsun sağlıkla kavuşun bebeğinizeteşekkür ederim. kan pıhtılaşması var bende
38 sanırım canimsezeryan doğumlarda kaçıncı haftada sezeryan olunuyo
Benimde bildiğim 38. Haftadan itibaren oluyo. Bide gün seçicezsezeryan doğumlarda kaçıncı haftada sezeryan olunuyo
Burclardan hic anlamam ama siz biliyosunuz sanirim koc nasil bir burc, ozellikleri nelerB
Benimde bildiğim 38. Haftadan itibaren oluyo. Bide gün seçicezben kesin astroloji haritasına bi bakarım. Ya koç olcaz ya boğa orası kesin ama yükseleni seçeriz belki
![]()
Benim hepsi 38+2sezeryan doğumlarda kaçıncı haftada sezeryan olunuyo
Ben birazcık ilgiliyim ama çok detaylı şeyleri bilmemekle beraber. Koç hırslı , kolay öfkelenen ama öfkesi çabuk sönen( en büyük problemleri öfke ) aktif ve lider özelliklere sahip bir burç. Tabi yükselen ve haritanın oluşturduğu açılarda bu dengeyi sağlayacakBurclardan hic anlamam ama siz biliyosunuz sanirim koc nasil bir burc, ozellikleri neler![]()
Eyvah bu bizim babamiz o da aslan burcuBen birazcık ilgiliyim ama çok detaylı şeyleri bilmemekle beraber. Koç hırslı , kolay öfkelenen ama öfkesi çabuk sönen( en büyük problemleri öfke ) aktif ve lider özelliklere sahip bir burç. Tabi yükselen ve haritanın oluşturduğu açılarda bu dengeyi sağlayacak![]()
Sizin ev liderler konseyi olacak deseneEyvah bu bizim babamiz o da aslan burcukizim da oyle olursa yandim ben
![]()