• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ankarada oturan arkadaşlar hangi hastane ve doktora gidiyorsunz? riskli gebelik benimki 14. haftadayım ankara üniversitesine gidiyorum ama hoca takibinde olmam lazım hocalar da üniversitede bakmıyorlar dışarıda muayenehaneleri var profların 850 lira ücret
Benimde riskli gebelik canim perinatologa gidiyorum medicana ayse kirbas

Hayırlı olsun rabbim sağ saglim kucaginiza almayi nasip eder inşallah

Gözünüz aydın sağlıkla kavuşun :) gebelik haftası ve cinsiyet aynı 😊

hayırlı olsun bebişin canımm sağlıkla al kucaağına inşallah 😍 benimde oğluşuma arkadaş geldi grupta kızlar çoğunlukta baksana biz azınlık kaldık 😂
Ya 12.haftada belli cinsiyeti yaa erkek demisti ama yine de yüzde yüz demiyorum demisti o yüzden değişeceğini düşünmüyordum hatta gidince direk söyledim mi dedi erkek dediniz dedim hadi bakalım tutturmusuzdur inşallah dedi bende hocam ya alışveriş yaptım dedim ooo acele etmişsin dedi 🤣 ama bakar bakmaz erkek ya sıkıntı yok dedi, takviye verdi demir hapina bi sonraki kontrolde başlayacağız dedi, lieraci çatlak için önerdi hiç bir faydası olmaz Hindistan cevizi yağının dedi, 3 kilo aldım dedim daha az al dedi🤣 kalbi odaciklari beyni vs. Normal gördü, benim doktorum perinatolog riskli bir durumum yok ama hocayı çok beğendim normal gebelik takibi de yaptığından ondan devam ettim ama kizlar o bi yerine baktıkça bebeğin nasıl geriliyorum ters bise der diye😅 Hamdolsun iyi hersey😊🙈

Bu bahsettigibiz 2 li test mi 2 li testi kadın dogumcular yapmiyor mu ben 11+4 haftadayim bende 2li test yaptiricam fakat perinatolog a yönlendirmedi doktorum detayli ultrason 21. Haftada perinatog yapacak dedi 🤔 kafam karıştı
Şöyle açıklayayım size normal doktorlar ikili testte sadece burun kemiği ense kalınlığı vs bakıyor ama perinatologlar detaylı bakıyorlar ikili testte bile bir sorun varsa erkenden halloluyor Allah’ın izniyle imkanınız varsa perinatologda yaptırmanızı öneririm 💕

Aynen zaten anne babanın haklarından biri çocuk için güzel anlamlı isim bulmak bende güzel anlamlı olsun kulağa hoş gelsin derken bulamıyorum bulduklarımı çevreden illaki beğenmeyenler oluyo soğutuyor 2 arada kalıyorum hep o yüzden:KK12:en son kiz için Cemre erkek için Enes düşündüm nasıl sizce kizlar:KK66:
Baskalarina takilma ya herkesi memnun etmek imkansiz. Esin ve senin icine sinen bi isim olsun bence guzel isimler. Eger erkek olsa demirhan koyucaktik kesin gibiydi simdi kararsiziz 😂

yeşilli olan çok çok güzelmiş .nerden aldınız acaba.güle güle kullanın
Bursa’da akdem diye bir mağaza var oradan aldım online satışları yok ama markası biorganik. Trendyola biorganik hug me bear yazın çıkıyor aynı ürün ve marjanın diğer ürünleri :)

Eklentiler

• B330E4FC-069A-4BD1-8C65-23123F0BF15A.webp
    B330E4FC-069A-4BD1-8C65-23123F0BF15A.webp
    16 KB · Görüntüleme: 62
kızlar varmı bana tahmini olan 🌺 bizim tüp bebek oldğu için valla bi gisiydiyorm doktor diyor 12+2 bugun gittim 13+4 diyo sürekli değişiyor 😂 cinsiyet tahmininiz varmı acaba ❤️
Nubu görünmüyor sanki tam o noktadan kesilmiş görüntü ama ne kadar doğru bilmem ensesi hafif kalın olanlar genelde erkek çıkıyormuş birkaç arkadaşımdan duymuştum bende. Tamamen hissiyat olarak erkek diyorum.

Burclardan hic anlamam ama siz biliyosunuz sanirim koc nasil bir burc, ozellikleri neler 🌸
Ben birazcık ilgiliyim ama çok detaylı şeyleri bilmemekle beraber. Koç hırslı , kolay öfkelenen ama öfkesi çabuk sönen( en büyük problemleri öfke ) aktif ve lider özelliklere sahip bir burç. Tabi yükselen ve haritanın oluşturduğu açılarda bu dengeyi sağlayacak🤭

Ben birazcık ilgiliyim ama çok detaylı şeyleri bilmemekle beraber. Koç hırslı , kolay öfkelenen ama öfkesi çabuk sönen( en büyük problemleri öfke ) aktif ve lider özelliklere sahip bir burç. Tabi yükselen ve haritanın oluşturduğu açılarda bu dengeyi sağlayacak🤭
Eyvah bu bizim babamiz o da aslan burcu😂 kizim da oyle olursa yandim ben 🙈

Back
X