• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
bu konuyu bende merak ediyorum.eskilerin yorumlarından okudum da 0-3 ay arası olanlar 1 ay kadar giyilebiliyormuş. genelde 3-6 ay arası ve 6-9 ay arası alın yazmışlar.bende çok kararsız kaldım .hangi bedenden kaçar adet almalıyız. tecrübe sahibi olanlar paylaşabilirler mi fikirlerini

Valla öyle değişkenlik gösteriyor ki bebeğe göre. Benim kızım günde 1 kere kaka yapan, kusması falan olmayan bir bebekti üstü bası hiç kirlenmiyordu. Biraz da minyondu hala öyle uzun süre giyer kıyafetlerini az esyayla da cok rahat idare edermişim.0-3 aylıkları baya süre giydi ama 1 aydan sonra giydiremeyen cok arkadasım oldu. Özellikle zıbınlarda 5 tane 0-3 olsa gerisi 3-6 alınsa bolca olur bence cünkü büyüğe çare var da küçüğe yok dostlar elde kalakalıyor sonra giyilmemiş. Sadece salyası 2 aydan itibaren coktu şimdi daha fazla kumaş önlüklerden alcam mesela. Ama kusan kakalı bir bebekse, hele erkek bebekler alt açarken çiş yapınca daha fazla esyayı kirlettiğinden eşya yetiştirmek zor olabilir. Benim arkadasım her seferinde battaniyeyi bile batırıyor diyodu 🤦🏼‍♀️😂

Bi de markanın kalıbı cok önemli e bebek tam beden, lcw kalıpları eskiden üstler normal altlar uzun oluyordu simdi cok değişiyor, h&m kalıpları hafif büyük, carters cok alırdım o zamanlar şimdi hayal kalıpları cok dar oluyordu. İndirimde uyguna bulursanız affetmeyin kızımdan kalanları ikizlerde de kullancam kısmetse taş gibiler hala.

müslinler çok kullanıslı oluyor her acıdan ben ilk aylar hep kundaklamayı düşünüyorum kızımda cok yapmamıstım. cünkü bebek anne karnındaki sıkısık ortamı arıyor, bi de moro refleksi oluyor bebeklerde o yüzden sık sık kollarını acıp düşer gibi uykudan uyanıyolar ağlayarak onları engelliyor hafifçe kundaklamak. Hem de sıcacık oh mis. Hatta kendinden kundaklı bi iki tulum da almak istiyorum. Benim aklıma gelenler bunlar amma yazmısım zaten artık susayım az😂😂

Kızlar bende bugün kontrole gittim haftasıyla uyumlu çok şükür ikili test için kan verdik gayet yolundaydı herşey cinsiyet için bi tahmin alamadık erken dedi doktor ama sizden yorum ve tahminler alabilirim 😍🤗

Eklentiler

• IMG_20221017_214509.webp
    IMG_20221017_214509.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 79
Valla öyle değişkenlik gösteriyor ki bebeğe göre. Benim kızım günde 1 kere kaka yapan, kusması falan olmayan bir bebekti üstü bası hiç kirlenmiyordu. Biraz da minyondu hala öyle uzun süre giyer kıyafetlerini az esyayla da cok rahat idare edermişim.0-3 aylıkları baya süre giydi ama 1 aydan sonra giydiremeyen cok arkadasım oldu. Özellikle zıbınlarda 5 tane 0-3 olsa gerisi 3-6 alınsa bolca olur bence cünkü büyüğe çare var da küçüğe yok dostlar elde kalakalıyor sonra giyilmemiş. Sadece salyası 2 aydan itibaren coktu şimdi daha fazla kumaş önlüklerden alcam mesela. Ama kusan kakalı bir bebekse, hele erkek bebekler alt açarken çiş yapınca daha fazla esyayı kirlettiğinden eşya yetiştirmek zor olabilir. Benim arkadasım her seferinde battaniyeyi bile batırıyor diyodu 🤦🏼‍♀️😂

Bi de markanın kalıbı cok önemli e bebek tam beden, lcw kalıpları eskiden üstler normal altlar uzun oluyordu simdi cok değişiyor, h&m kalıpları hafif büyük, carters cok alırdım o zamanlar şimdi hayal kalıpları cok dar oluyordu. İndirimde uyguna bulursanız affetmeyin kızımdan kalanları ikizlerde de kullancam kısmetse taş gibiler hala.

müslinler çok kullanıslı oluyor her acıdan ben ilk aylar hep kundaklamayı düşünüyorum kızımda cok yapmamıstım. cünkü bebek anne karnındaki sıkısık ortamı arıyor, bi de moro refleksi oluyor bebeklerde o yüzden sık sık kollarını acıp düşer gibi uykudan uyanıyolar ağlayarak onları engelliyor hafifçe kundaklamak. Hem de sıcacık oh mis. Hatta kendinden kundaklı bi iki tulum da almak istiyorum. Benim aklıma gelenler bunlar amma yazmısım zaten artık susayım az😂😂
Öyle bir aydınlandım ki şu an🥰 çok değerli bilgiler bunlar🙏🏻 teşekkürler🌸

Kızlar bugün benim kasıklarımda sanki böyle yanma/gaz vs gibi bir ağrı var, internette okuduğuma göre normalmiş rahim genişliyormuş, sizlerde de yaşayan var mı 🥹

Kızlar bende bugün kontrole gittim haftasıyla uyumlu çok şükür ikili test için kan verdik gayet yolundaydı herşey cinsiyet için bi tahmin alamadık erken dedi doktor ama sizden yorum ve tahminler alabilirim 😍🤗
Hayırlısı olsun güzel sonuçlar alın inşallah. Hiç bir teori bişey bilmemekle sadece içimden erkek geçti😅 inşallah gönlünüzdeki olsun❤️🙏

Kızlar bugün benim kasıklarımda sanki böyle yanma/gaz vs gibi bir ağrı var, internette okuduğuma göre normalmiş rahim genişliyormuş, sizlerde de yaşayan var mı 🥹
Canım bugün aynısını bende yaşıyorum , ara ara geçiyor gibi oluyor gene bir gaz sancısı geliyor ama evet normalmiş bende okudum bugün

Ankarada oturan arkadaşlar hangi hastane ve doktora gidiyorsunz? riskli gebelik benimki 14. haftadayım ankara üniversitesine gidiyorum ama hoca takibinde olmam lazım hocalar da üniversitede bakmıyorlar dışarıda muayenehaneleri var profların 850 lira ücret
canim benimki de riskli gebelik dr u. batikent medikalpark.14bine dogum paketi aldik.

Kızlaar Bir oğluşta benden geliyor:KK200: oğluma erkek kardeş geliyor bugün öğrendik 😍
Ramzi nub yüzük hepsi tuttu 😂
Ben ultrasonda görünce direk anladım zaten apaçık belliydi😂
Yinede kağıda yazıp arkadaşıma verdi dokto cinsiyet partisi yaptık güzel oldu😍😊
Ah ben de iki oğlan anası oluyorum 🤪 Aramıza hosgeldin, kafaniza hunileri alip soyle koseye geciniz🤣

Kızlar bebeğinize hangi cilt kremi, hangi şampuan markası, kıyafetlerini hangi giyim mağazasından ve neler alacağınızı ya da hangi bez markası almanız gerektiğini değil, ağlama krizleri geldiğinde onunla birlikte nasıl sakinleşmeniz gerektiğini, zor bir günün ardından eve geldiğinizde herseyi kenara bırakıp onunla kaliteli vakit geçirmeyi, 2 yas 3 yas 5 yas sendromlarinda kriz anlarında eğilip gözlerine bakıp sarilmayi ya da sakın kalabilmeyi, sorduğu her merak dolu soruya sabırla cevap verebilmeyi öğrenin, araştırın.
Cocugu büyüten ruhunu doyuran sevgidir anlayistir sabırdır emektir. Eviniz o gün hiç temizlenmesin ama çocuğunuza her zaman vakit ayirin. Sabrınızı zorlayacak çok an gelecek ama bu duygularla basa çıkmayı ogrenmeliyiz. Hepimiz küçüklüğümüzde belki şimdiki zaman çocukları kadar dikkate alınmadık, sevilmedik. Annelerimizin hep işi vardı ya da biz onları zorladigimizda hep azar işittik. En azindan ben güzel çocukluk geçirdim sayilsa da biraz yaramazlık yapınca azarlayan babam, oyun oynamak istediğimde sadece kardeşimle oynayabildigim ve hep işi olan bir annem vardı. Ben şimdi 34 yaşında bunları hatırlıyorum ve çocuğumla günün her anını en iyi şekilde değerlendiriyorum. Yapacak hicbisey bulamasak bile birbirimize sarılıp gidikliyoruz yerde yuvarlaniyoruz ya da evde yakalamaca oynuyoruz. Nasıl mutlu oluyorlar bilseniz. Kıyafet mama eşya şampuan krem en iyisini de alsanız ruhu doymayan bir çocuk, cocuk olmuyor maalesef 😊

Hayırlısı olsun güzel sonuçlar alın inşallah. Hiç bir teori bişey bilmemekle sadece içimden erkek geçti😅 inşallah gönlünüzdeki olsun❤️🙏
Aslında en başından beri içimden kız geçiyor rüyalarımda kız diyordu ama bu fotoğraf banada erkek hissettirdi bilmiyorum hayırlısı inşallah 🤗😍

Gunaydinn herkese bugun benimde kalcamdan sag bacagima vuran bi agri basladi daha once yazan arkadaslar olmustu gectimi acaba sizin devam ediyormu ? Cunku baya ciddi bi agri sanki bir yere vurmusumda morarmis gibi agriyor ve garip sekilde birden bire basladi

ay canım o şey kordonu mu ki, o gördüğüm direk insana erkek dedirtiyor :))
Kızlarrrr hepinize günaydın, gününüz çok çok güzel geçsin ☺️ Bugün kontrolüm var, özledim yavrumu, heyecanlıyım bakalım neler yapıyor içeride. Şans dileklerine ve dualarınıza talibim 🤍
günaydın canım, inşallah güzel haberlerle gelceksin , ne kadar büyüdüğünü görmek çok duygulandırıyor:KK200:

Back
X