• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
İlacın etkisi olsun diye söylemiştir muhakkak. Ben ikisini bir alıyorum, diğer gebeliğimde de böyle devam ediyordum hamdolsun değerlerim sıkıntısız ilerliyor.
İki ilaç için aç karnı bekleyince mide bulantısı oluyor maalesef, o yüzden ikisi birden aradan çıksın istiyorum
Sıkıntı olmuyorsa iyi o zaman. Ne bileyim doktorum özellikle belirtince size söylemek istedim. Etki etsinler de nasıl kolay oluyorsa öyle alırız 🤗

Ocaktan sonra zam mı gelecekmiş bende şubat gibi yaparım diyordum su detayliyi bi atlatallyim olmazsa bende alayım biseyler ya
canım asgari ücrete zam yapacaklar diyorlar 10 bini bulur diyorlar ee zam gelse nolur herşeye aynı oranda hatta daha fazla zam geliyor değişen birşey olmuyor daha kötü oluyor hatta. o yüzden ne bulursanız şuan müsaitliğiniz varsa almaya bakın bence

hahahhahahhah yemin ederim yapar en sevdiği şey gerçekten çok ölücü kız bir banyo havlusu alıcaz o kapalı çarşıyı talan ettik yok bu emmez yok normal havlu arıyor ee bulduk havluyu olmaz bu 150 tl pahalı dedi başka yerde ucuzu vardır gel çıkalım diyo çıkıyoruz yemin ederim 10 dükkan gezdik bulamadı en başta bi tanesi 90 tl demişti anam döndük o dükkanı arıyorum en beğendiği ve 90 dediğine 150 dediler aynı marka o 75 e ver dedi adamda vermeyince gel demekki en ucuzu gerçekten ondaymış bulalım 90 a alalım dedi 😂😂 kız geriye döndük 5. dükkanda bulduk adama da diyo ki yemek yemeye gitmiştik şimdi bitti işimiz de ver 90 a alayım kız dedim ne yalancıısın 😂😂 seninde iflahını kurutur gezerken satıcınında ama en güzelini en istediğini de istediği paraya alır çıkar maşallah. Allah annişlerimize uzun ömür versin, vefat edenlerinde mekanları cennet bahçesi olsun inşallah 💖💖
Aaaa bu benim annem 😅😅😅

Kizlar en son kontrolde doktor bana magnezyum verdi ama ben bir türlü cesaret edip başlayamadım, niye derseniz midem cok kötü ne yesem çıkartıyorum hele sulu sıvı şeyleri hiç içemiyorum o yüzden beklemedeyim. Diğer gebeliklerimdr bu kadar erken kullanmamistim sanki son aylarda başlamıştım. Siz kullanıyor musunuz? Günlük yeterince ilaç alıyorum, troidim var levotiron kullanıyorum, kan hapina yeni başladım, mide bulantısı için prilam kullanıyorum 3 tane günde, vitamin doktor decavit verdi aldim ama başlamadım imom omega almistim onu içiyorum hala o bitincede yine imom alsam diyorum, daha kapsamlı sanki içeriği. Sizler neler kullanıyorsunuz vitamin kan hapi vs.?
Bende kan hapi decavit vitamin bide d vitamini kullanıyorum kramp ve ağrılarım başlamıştı bu vitaminleri kullan iyi gelir dedi gerçekten biraz daha iyiyim cok sükür

Yaa maşallah çok güzeller güzel güzel kullanmak nasip olsun ❤️ eşyaları görünce içim kıpır kıpır oldu ya 😁 benimde cinsiyet tam belli olsa başlasam biran önce

İnşallah canım. Çok da korkma ama koku ve pütürlü olmadığı sürece çok bı sıkıntı olmaz bence
amin inşallah kuzum hepimize. bende 11 kasımda 17 haftalık olacak cinsiyeti de13 de gördü erkek diye ama korkuyorum ya yanlış gördüyse ya kız çıkarsa diye 😂😂 birkaç takımı erkek için geri kalan ortak renklerde aldım zatende yapacak birşey yok daha kontrole kadar almam birşey 😂

Sıkıntı olmuyorsa iyi o zaman. Ne bileyim doktorum özellikle belirtince size söylemek istedim. Etki etsinler de nasıl kolay oluyorsa öyle alırız 🤗
Evet canım zaten içimiz dışımız ilaç oldu her şey miniklerimiz için 🥰 doktordan doktora değişiyor işte, bana doktorum kan ilacını aç karnına al dedi, başka bir arkadaşa tok demiş mesela 🤷🏼‍♀️

canım asgari ücrete zam yapacaklar diyorlar 10 bini bulur diyorlar ee zam gelse nolur herşeye aynı oranda hatta daha fazla zam geliyor değişen birşey olmuyor daha kötü oluyor hatta. o yüzden ne bulursanız şuan müsaitliğiniz varsa almaya bakın bence
Uyardigin için teşekkür ederim canım büyük şeyleri alayım en iyisi detaylı sonrası zaten araba filan var almayacağım da park yatak alacağım onlara bakayım

Aaa bunu ilk defa duyuyorum canım ☹️ ama ben grip geçirdim ondan sonra kaldı iki haftadır gitmiyor. Öncesinde böyle bir şey yoktu. Sana da çok geçmiş olsun 🥺
bende corona geçirdim 7 haftalıkken tat koku gitmişti ama hemen geldi 2 güne ondan öncede tıkanıklık vardı halaaa var geçmiyor malesef sağol kuzum.

amin inşallah kuzum hepimize. bende 11 kasımda 17 haftalık olacak cinsiyeti de13 de gördü erkek diye ama korkuyorum ya yanlış gördüyse ya kız çıkarsa diye 😂😂 birkaç takımı erkek için geri kalan ortak renklerde aldım zatende yapacak birşey yok daha kontrole kadar almam birşey 😂
Biz üçtür soruyoruz her defasında erkek diyor kızacak diye tekrar sormaya cesaret edemiyorum 😅

Benimki dün halı yıkadı :oops::temizlik::KK53:
Normalde de işlere yemeğe yardım ederdi de halıya kadar düşmemişti 🤣🤣🤣 erkeklerin bu halleri çok güzel ya 😍❣️
HAHAHHHAH HALIYA KADAR DÜŞMEMİŞTİ ÇOK İYİ 😂😂😂😂😂😂 kız iyiii seninki level atlamış maşallah de 😂 benimki sadece yemekten hiç hoşlanmaz beceremez zaten yapmayı da ama yemekte aramaz şükür 1 ay salçalı makarna yese bu ne demez çok şükür, ama temizliği de güzel yapar 😂😂

Ya ne anlamsız bi tavir bu o kadar mutsuzlar ki nereden çıkaracaklarını şaşırıyorlar bence . İşte o sebepten o odadan hevesin kursaginda çıkmamak için özel bir hastanede içine sinen bir doktorla devam etmek neredeyse şart oldu. Benim de gittiğim doktor bana folik asit ne kullanıyorsun dedi. Telefonu elime aldım ismini net hatırlayamadım hocam ama isterseniz bir bakayım dedim. Cevap yüzüme bakmadan su ",valla bakarsan söylerim bakmazsan banane kendin bilirsin " . Baya şok oldum. Neyse dedim kendi kendime bir daha gormeyeceksin sakin ol ve odadan çık .. çok garipler gerçekten.

Sizin doktorun saçma başvurusuna da takipsizlikten başka bişey cikamwzdi zaten hiç can sıkmaya değmez
hemen cimere şikayet yaz ekine de evrakı ekle ama bekle itiraz süresi drun dolsun kağıt sana geldikten 1 ay sonra yap

Eveet öğlen bahsettiğim testleri istemek için aldığım randevuma gittim. Doktor istediğim tüm testleri talepte bulundu . Laboratuvar için saat geç olduğundan sabah tekrar gideceğim bı. Yapilabiliyormus yani , bu iyi oldu :)
merhaba nasıl yapıyorsunuz benim doktorum da özelde ama bazı testleri ben de devlette yaptırmak istiyorum yoksa inanılmaz pahalı

Ay evet dun yemek yerken biriside bana kac aylik dedi 4 dedim aa benim 6 aylikken anca bu kadar karnim vardi senin cok cikmis falan dedi bozuldum bi 😂

Bende ortancaya 4 aylık hamileyken Bi teyze dogum ne zaman demişti utandım daha 4 aylık demeye 6 aylık demiştim o geldi aklıma :KK70:
Benim de epey karnım var ☺️ yalnız sabahları uyandığımda biraz inmiş oluyor sonra akşama doğru epeyce çıkıyor sizin de öyle mi? 🤔

Ayy hepside çok güzel çok cici canım güzel günlerde kullanın ins ne kadar şanslısın böyle Bi aileye sahip olduğun icin :KK68:
amin çok teşekkür ederim kuzum hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallah 🥰 yaa evet anne baba bir insanın en büyük şansı bence bana birşey aldığımda bebek için kızıyorlar alma biz alıcaz diye para harcatmak istemiyorlar yahu durun bende hevesimi alayım birkaç parça alayım dedim zorla artık 😂

Back
X