• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Csnim ciktim muayeneden vajinal kültür aldı bakteri var cok belli dedi sonuca göre ilac yazicsm dedi idrar tahlili temiz çıktı inşallah sonucum hemen çıkar ilaca başlarım bebeğime zarar vermez
Sudan korkuyordun değil mi canım çok şükür korktuğumuz gibi çıkmadı ☺️çok geçmiş olsun tekrardan

Bebeğimde 10 hafta 3 günlükken yaygın kistik higroma teşhisi kondu. Yani tüm vücudunda ödem var. Doktor düzelebilir kendiliğinden dedi ama kötüsüne hazır ol dedi. Bu hafta test alacaklar sebeple ilgili. Yaşayan duyan var mı.
Canım bende 13 haftamda bebeğime kistik higroma,deri altı sıvı ve kalp rahatsızlığı teşhisi konuldu. Şuan 19 haftalık hamileyim. Bir ay önce CVS verdik. Sonucumuz geçen hafta çıktı. Temiz çıktı çok şükür. Perinatoloji uzmanımız detaylı ultrasonla baktırın dedi. Aynı gün ultrasona gittik. Biz Kars'ta yaşıyoruz ve burdaki imkanlar çok kısıtlı. Buradaki doktor bebek sapasağlam dedi. Çok şaşırdık. Çarşamba günü İzmir'e gidecem orda tekrardan en iyi doktora gözükecem bakalım oradaki doktorlar ne diyecek. Çok zor gerçekten insan ne yapacağını bilmiyor

BNe oğlumda 32den sonra aldim önceki gebeligimde 24.haftaya kadar almıştım onun korkusu oluştu o yüzden bende en azından bi 28 olmadan almayacağım
Bende bir şey almadım henüz. İlk çocuğumda dopuma 1 ay kala aldık.. 2 ve 3. Bebeklerim düşük oldu. Bu 4. Ve yaş 39 doğuma kadar hiç bir şey almayı düşünmüyorum sağlıkla gelsinde sonrada alınır.

aynenn kız valla bak ben ısrar etmedim aslında hamileliği ilk duyduk benim ilk gebeliğim 28 yaşındayım eşim 38 yaşında dedim ki tuvaletler temizlenicek hastaneye gidip gelelim temizlik yapalım tamam dedi. doktor da demeez mi kontrol de sakın kimyasal koklamıyoruz herşeyden uzak duruyoruz amaan eve geldik sakın dokunma dedi çamaşır suyuna ben yapıcama tamam dedim birde güzel yapıyor anlatamam benden daha detaycı 😂😂 bana parfüm bile sıktırmıyor kimyasal diye bende tamam diyorum 😂 eşinize bi teklif edin koku beni çok zorluyor ya boğazım yanıyor doktor da kızdı çamaşır suyu yasak dedi kim temizlicek burayı falan yapın biraz mızlanınca bence dayanamazlar yaparlar ya 😂😂
hahahha normalde yapar zaten ya ama cogu zaman isten cok gec geliyo zaten ben hic bisi demiyorum uzuluyorum :( karbonat sirke yapicam koycam camasir suyu etkisi vsrmez bana ama yapcak bisey yok artikk

Bende bir şey almadım henüz. İlk çocuğumda dopuma 1 ay kala aldık.. 2 ve 3. Bebeklerim düşük oldu. Bu 4. Ve yaş 39 doğuma kadar hiç bir şey almayı düşünmüyorum sağlıkla gelsinde sonrada alınır.
Bende senin gibi düşünüyorum 30. Haftalardan sonra alicam inşallah

Kızlar bugün kontrolüm vardı 1 hafta önden gidiyor bebiş çok şükür gayet iyi gözüküyordu doktor büyük ihtimalle kız dedi bidahaki randevuda netleştiririz dedi aslında netti çünkü bacak arası gayet açıktı ve erkek organına benzer hiçbirşey yok gibiydi ama devlet hastanesi olduğu için erken haftalarda net bişey söylemiyorlar malesef

akşama kadar yemek yiye yiye su içe içe şişiyo karnımız ondandır canım:kk77:
Hele ki su anında çıkarıyor 🤭🤭🤭
Kızlar bugün kontrolüm vardı 1 hafta önden gidiyor bebiş çok şükür gayet iyi gözüküyordu doktor büyük ihtimalle kız dedi bidahaki randevuda netleştiririz dedi aslında netti çünkü bacak arası gayet açıktı ve erkek organına benzer hiçbirşey yok gibiydi ama devlet hastanesi olduğu için erken haftalarda net bişey söylemiyorlar malesef
Hayırla sağlıkla gelsin 🥰

Her hafta baska biseyle karsilasiyoruz vallahi gecen hafta bacaklarim agriyordu bu haftada kabizlik basladi magnezyum takviyesi biraz rahatlatiyor kabizligi ama yinede cok feci durumlar bakalim onumuzdeki hafta neyle ugrasicaz 🤦🏻‍♀️

H&M e ben de baktım, online dan zarf zıbınlarından aldım. Çok kullanışlı ve kaliteli yorumu yapmışlar hep. Patikli pantolon da almak istiyorum ama online da beden kalmamış hiç. Mağazaya bakmak lazım.
Evet onlineda oyle bir sorun var magazada eski kiyafetlerimizi goturdugumuzde %15 lik bir indirim yapiyorlar haberiniz varmi bilmiyorum ama evde ise yramayan ne var ne yok doldurup posetlere goturup indirim kuponu aliyorum bu aralar hepsini bebek kiyafetlerinde kullanicam sanirim

Kızlar detaylı ultrason yaptıracakmısınız ? Ben ikili testi perinatologda yaptırdığım için detaylı organ tarama yapılmıştı sizce bir daha gerek var mı ?

ohh maşallah canım hayırlısıyla gelsin bebişin bakalım 😍😍

Her hafta baska biseyle karsilasiyoruz vallahi gecen hafta bacaklarim agriyordu bu haftada kabizlik basladi magnezyum takviyesi biraz rahatlatiyor kabizligi ama yinede cok feci durumlar bakalim onumuzdeki hafta neyle ugrasicaz 🤦🏻‍♀️
ay ben hiç rahatlayamadım bıktım kabızlıktan mahvoldum. magnezyumlu toz vermişti tadıda berbat ben içince kusuyorum onu o yüzden rahatlıyamıyorum da fitil vermişti onu da kullanmıyorum 😥

Back
X