- 10 Nisan 2015
- 708
- 910
- 303
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- 

- #5.281
Sari leblebi de mide suyunu emiyor. Ama beyazi ozellikle dozunda tuketin, o da ciddi gaz ve siskinlik yapiyor :)mide yanması için denemedim hiç maden suyu içttim ben onun yerine . ama bulantıya iyi gelen ilaç dışında bulamadım daha
Yaaa canım geçmiş olsun salgın mi var boğaz ağrısı yapan. 2 gün önce kuzenim geldi eşim hasta boğazları ağrıyor dedi kendi de öyle olmuş şimdi Çok korktum koronami diye. Düşük yaptığım hamileliğim de korona olmuştum ya şimdi korkuyorum bu tarz şeylerden . İns bulaşmazAynen canım benim bir de bugün oğlan hasta olduboğaz sis antibiyotik başladı nasıl geçti rwndevun canim senin 
Doktorunun bahsettigi sey toksoplazma. Kedi dışkısından bulaşır. Evde beslenen aşıları yapılmış sadece mama ile beslenen kedilerden bulasma riski cook düşük. Dışarıda görüp sevdiğimiz ve en önemlisi iyi yıkanmamis sebzelerden bulaşır. Lokantalarda gelen salatalardan bulasma riski çok daha yüksek. Benim evde kedim var her yerini öpüyorum seviyorum hic de korkmuyorum çünkü aşıları tam. Ama dışarıdan azıcık salata bile tuketmiyorum.Iyi geçti cok şükür ama dr hayvanlardanve kediden bulasan bir virus olduğunu söyledi bebek icin riskli uzak dur dedi ben de hayvanları cok severim üzüldüm
Evet oraya gidiyorumGüzel haberlerle gel insallah canım.. Hareketlenmistir bebis artık.. Ben de 3 buçuk hafta görmedim sen de Akdeniz üniversitesine gidiyorsun değil mi?
Cinsiyet belli oldu mu canimCinsiyet tahmini yapın bakalım1 hafta gerideydi şükür haftasına ulaşmış :) Eki Görüntüle 3091469 
Canım bir sure mecbur öyle olacakIyi geçti cok şükür ama dr hayvanlardanve kediden bulasan bir virus olduğunu söyledi bebek icin riskli uzak dur dedi ben de hayvanları cok severim üzüldüm
Korona değil de biz ilk defa dün klima açtık hemen çarptı çocuğuYaaa canım geçmiş olsun salgın mi var boğaz ağrısı yapan. 2 gün önce kuzenim geldi eşim hasta boğazları ağrıyor dedi kendi de öyle olmuş şimdi Çok korktum koronami diye. Düşük yaptığım hamileliğim de korona olmuştum ya şimdi korkuyorum bu tarz şeylerden . İns bulaşmaz
YaaBenim de bir oğlum var .eşim sürekli sen ne kadar güzelleştin diyor. Bende herhalde oğlan gelcek yine diyorum kendi kendime. Keske cirkinlesseydim
Boğaz ağrısı çok duymaya başladım etrafımda bende salgın var herhalde diye düşündüm. Onların vücudu da ağrıyormus. İns degildir.Korona değil de biz ilk defa dün klima açtık hemen çarptı çocuğuzaten doğduğundan beri bronşit, pnomoni uğraşıp duruyoruz... Klima hemen çarpıyor çocuğu sürekli yan yanayız benim de boğazım yaniyor şu an valla insanin çocuğu hasta olunca eli ayağı dolanıyor birbirine 
Ya ondan da kız olsun istiyorum ilk oğlumda eşim illahi kendini ismini koyacak diye tutturdu babalarımızın adını koymaya ikna ettim şimdi kaçışım yok kesin koyar erkek olursaYaabı belli olsa da cinsiyetler rahatlasak. Enazindan ona göre hayal kurar insan isim düşünür az kaldı gerçi bakalım 
Erdemli’de kalmıştık 1 haftaCidden o uçanı bende görmedim hiç başka yerdemersinin bir ilçesi 
Eskiden bu kadar ilaçlama yokken çok berbattı da artık o kadar görmüyorum ben deIyy korkulu rüyam o böcekler
Çok geçmiş olsun hemen geçer inşallahKorona değil de biz ilk defa dün klima açtık hemen çarptı çocuğuzaten doğduğundan beri bronşit, pnomoni uğraşıp duruyoruz... Klima hemen çarpıyor çocuğu sürekli yan yanayız benim de boğazım yaniyor şu an valla insanin çocuğu hasta olunca eli ayağı dolanıyor birbirine 
Yok canım henüz erkenCinsiyet belli oldu mu canimhiç anlamam ama senin için bir tahmin yapayım. Kız 
Ben her gördüğümü seviyorumDoktorunun bahsettigi sey toksoplazma. Kedi dışkısından bulaşır. Evde beslenen aşıları yapılmış sadece mama ile beslenen kedilerden bulasma riski cook düşük. Dışarıda görüp sevdiğimiz ve en önemlisi iyi yıkanmamis sebzelerden bulaşır. Lokantalarda gelen salatalardan bulasma riski çok daha yüksek. Benim evde kedim var her yerini öpüyorum seviyorum hic de korkmuyorum çünkü aşıları tam. Ama dışarıdan azıcık salata bile tuketmiyorum.
Dr randevusu nasıl geçti, bebişin keyfi yerinde mi , ilaçları azalttı mıEvet oraya gidiyorum
İnşallah canım . Yok daha durmadı benim doktorum 4. Aya kadar bile devam edebilir dedi pazartesi kontrolüm var benimde bakalım son durum ne olmuş içerideki kanamadanAllah yardımcınız olsun sizin de, kanamalarınız durdu mu? Ben biraz geri kaldım da, İnşallah gelecek aylar güzel güzel geçer ferah ve rahat bir şekilde
Yok olmadım daha ya pazartesi kontrolüm var ona göre yaptırırım ama aldırmıyıcam o yüzden kararsızım yaptirmakta.kanamadan ötürü sorun varsa ozaman ayrı yaptırırım . Şuan hala kanamam devam ediyor durmadı hiçSende oldumu canım ikili tarama sorun varmı kanamaya ilgili
Ahada benimde öyleydi ya şuan muzun kokusu bile midemi bulandırıyorSari leblebi de mide suyunu emiyor. Ama beyazi ozellikle dozunda tuketin, o da ciddi gaz ve siskinlik yapiyor :)
Allahim tam bir mayin tarlasi :)
Ben doktora isyan etmistim. Benim canim midem belediye coplugu gibiydi, her seyi ogutur hic de teklemezdi. Care bul doktor.
Rennie, nexium.
Su am ikisini de kullanmiuorum ama.
Rennie 4-5 gun filan kullandim. Nexium 10 gun oldu olmadi.
Duzene girdi, cok sukur ama bulanti ilaci devam; sabah aksam.
İnsallah canım ama bu ara salgın var evet hastanede hep aynı şikayetle yatıyor hastalar günde on beş kez maske değiştiriyorum çalışırken korkudanBoğaz ağrısı çok duymaya başladım etrafımda bende salgın var herhalde diye düşündüm. Onların vücudu da ağrıyormus. İns degildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?