2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Himm benimkide multivitamindi 400 iu folik asit de var. Az once mesaj attım devam et dedi pregnom a.
Ferrum demir hapında da var folik ama fazlasını vücut atıyor merak etme demişti

Merhaba Bayanlar topiği yeni farkettim Bende Ocak 2023 olacağım kısmetse 25 Ocak tahmini erken gelirse bilemem şuan 10+3 haftlığım Ben iki soru sormak istiyorum 1. Kan pıhtılaşma dan şüpelendiğim için Hem gebelik öncesi tranbofoli testi yaptırdım hemde gebelik te bi kez daha istedi doktor gene yaptırdık temiz çıktı ve doktor iğneye gerek görmemişti.Bu arada Şehir hastanesine kontrole gidiyorum Bu hafta ki doktor 10+1 deyken beni hem coraspirine hemde iğneye başlattı böyle bişey başına gelen varmı ? (benim düştüklerinde 5 tane) 10.Haftada iğne bebeğe zarar verirmi 2. Sorumda şu Benim karnım çok çıkıyor sanki 4 aylıkmışım gibi sizinkiler de öylemi .Cevaplar içinde şimdiden teşekkür ederim.

Karnım beşiz hamilelik gibi benim maşallah

Ne iğnesi proluton ise ben 6.haftadan beri kullanıyorum.

Ben 11 hafta kullandım ama gebe kalmadan öncede 30 40 gün kullanmıştım. 11. Haftada ilacım bitmişti ben de 1 hafta içim yenisini almadım öncesinde de kullandığım için

Valla çok hareketli olmasını geçtim aile apartmanında oturuyoruz o yüzden çocuklar şımarık büyüyor bu nedenle anne ile baba dinlenmiyor onu istemiyorum şimdi erkek olunca havalara girildi
Ay evet o sıkıntı baya. Ama baştan kuralını koydun mu alisiyorlar mecbur

Hangi ilacı kullanıyorsun canım tiroid için benimde tok karna 4.15 ti şimdi 1.45 falan oldu ama aç karna tok yine 2.5 falandır

Bana 9.haftada folik asiti bıraktırdı. Kan değerlerine bakarak bırak artık dedi. İlk 3 ay kullanıyorlar genelde dedim kızdı. Gebelikten önce başlanıyor. Kalp atımından sonra fazla kullanılınca otizm e sebep oluyor. Doğru bilinen yanlışlar var dedi. Ben de kullanmadım. Yerine bişe de vermedi. 14.haftaya kadar bişe yok, sonra demir başlayacakmış.

Canım doktor bana 12. Haftamda bıraktırıp Demir ilacı d vitamini ve omega vermişti dediğin gibi Demir’in içinde de folikasit var

Eğer önceki gebeliklerinde sağlıksızsa bazı doktorlar garanti olsun diye coraspin ve proluton iğne(düşük riskini önlemek için) başlatabiliyorlar. Ben kendi doktorum dışında bir doktora gittiğimde o hiç test yapmadan başlatmıştı. Kendi doktorum coraspin kutuyu bitirdikten sonra 2. Kutuya başlama dedi şimdi gittiğim doktor da pıhtılaşma testi yaptı pıhtılaşma yüksek çıkmış devam et dedi ek olarak omega 3 takviyesi yaptı kanı sulandırdığı için.Ama anladığım kadarıyla test yapmadan ilk gebeliği düşük olanlara coraspin başlatmak doktorlar arasında tartışmalı bir konu. Bazıları öneriyor bazıları gerek görmüyor. Doktoruna güvenmiyorsan başka doktora danış istersen.

Son düzenleme:
Hangi ilacı kullanıyorsun canım tiroid için benimde tok karna 4.15 ti şimdi 1.45 falan oldu ama aç karna tok yine 2.5 falandır
Levotrin kullanıyorum. 6 gün 100 1 gün 75 idi. Şimdi 6gun 100 1 gün 125 olarak değiştirdik. Aç ,tok tahlilde farketmez demişti doktorum.

Levotrin kullanıyorum. 6 gün 100 1 gün 75 idi. Şimdi 6gun 100 1 gün 125 olarak değiştirdik. Aç ,tok tahlilde farketmez demişti doktorum.
Valla ben ilk tok yaptırdım 4.15 ti doktorum bide açken bakalım dedi 3.30 çıktı daha düşük çıkıyo yani ilacı aç karna içiyorsun değil mi

Bir de merak ettiğim bir şey var biz tiroidi fazla çıkanlarda kilo alımın nasıl canım benim vücudum kilo almaya çok meyilli ama ben tiroid ilacına vuruyorum daha hiç kilo almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…