- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #6.201
Bana demir ilaci yeni verildi bugun ilk kez kullandim yutmakta sorun yaşamadim ama normalde bulantim olmadigi halde acayip midemi bulandirdi ve kustum. Aksam yatmadan once kullanmayi deneyecegim birdeDemir olcumunuz sinirin altinda mi? Sinirin altinda degilse kullanmak aslinda sart degil. Ama bizim ulkede doktorlar pek cok takviyeyi olcmeden dusunmeden yazaiyolar malesef. Demir ilaci icmek sanirim her saman cok zor
Yasaklasa canıma minnettiElbette o sebeptendir canim.
Şanslısın ama tadini cikar
Canım ben yaptırdım, burda yaptıran birkaç arkadaş daha var. Yaşım 32. Doktorum yaptırmayı tercih eden herkese önerdiğini söylediği için yaptırdık. Cinsiyeti de test sonucuyla birlikte doktora iletti bizim yaptırdığımız şirket. Ama şirketlerle görüşürken bir tanesi biruni’ydi yanlış hatırlamıyorsam, orası sadece biz cinsiyet söylemiyoruz demişti. Diğerleri de size söylemiyoruz doktorunuza söylüyoruz yasal olarak diyor ama mantığı nedir anlamadım, zaten yasal kürtaj 10 haftaya kadar. Erkek veya kız diye gidip aldıracak değiliz herhaldeMerhaba arkadaşlar bende tam 11 haftalık hamileyim haftaya doktor kontrolüm var doktor 2 Li test yerine nipt testi önerdi yaşım 35 olduğu İçin aranızda yaptıran var mı? Size neden önerilmişti birde bu test ile doktorumuz cinsiyetin öğrenildiğini ama Türkiye’de bunu söylemediklerini iletti acaba cinsiyetini de söylerler mi ilk bebeğimiz olduğu İçin merak ediyoruz
Yazdım onun bugün ameliyat günü tüm gün ameliyatlar var bekliyorumHiç bilmiyorum bende doktorunu ara sor istersen o bilgilendirir
Valla bende aynıyım hormonlar ters tepiyor benimde kimseyi gözüm görmüyor kimseyi istemiyorum mide bulantisindan özellikleYa sanmiyorum :) sanki bende o hormonlar daha cok kusturmak icin calisiyor gibi.
Cidden asla istemiyorum hatta kendime telkinde bulunuyorum, bunun bana da iyi geliceini tekrarliyorum. Ama yok. Hic oyle anayim zarari olur gibi dusunceler de gelmiyor aklima. Bende sorun var bence :)
Bu arada Beyoglu’num zencefilli gazozu vardi evde, neden almissak. Onu iciyorum ve sanki iyi geliyo yatistiriyor gibi. %100 pancar sekerinden hazirlandigina dair ibaresi de var.
Gecici bir donemdir canim takilma.Ya sanmiyorum :) sanki bende o hormonlar daha cok kusturmak icin calisiyor gibi.
Cidden asla istemiyorum hatta kendime telkinde bulunuyorum, bunun bana da iyi geliceini tekrarliyorum. Ama yok. Hic oyle anayim zarari olur gibi dusunceler de gelmiyor aklima. Bende sorun var bence :)
Bu arada Beyoglu’num zencefilli gazozu vardi evde, neden almissak. Onu iciyorum ve sanki iyi geliyo yatistiriyor gibi. %100 pancar sekerinden hazirlandigina dair ibaresi de var.
Hey Allahim ya bebelerin beyin gelisimi icin iyiymiş ondandırYasaklasa canıma minnettibi ara kenara çekip neden böyle yapıyorsun doktorcum diyeceğim valla yapın da yapın benim hiiiççç içimden gelmiyor
İyiyim suan mümkün olduğunca az tuzlu yemeğe çalışıyorum yaşım 26 bende çok şaşırdım bukadar erken çıkmasına ama dediğim gibi annemde hipertansiyon hastasiydi belki ondan kaynaklaniyordur. Ablamda hic çıkmadı ama anlamadım bende çıktı inşallah kalıcı olmaz annemi bu tansiyondan kaybettim yıllar önce neler çektiğini çok iyi biliyorum oyuzden korktum biraz bende de çıkacak diyeCanım nasil oldun simdi?
Anneminde oyle gecti gebeligi gebelikte tanıştı tansiyonla malesef ki kaldı ona hatıra kardesimden. Son aylarda yükseliyor ama erken gibi sanki doktoruna bir daniş erkenden. Annemin yasi 37 idi kardeşimi dogurdugunda oda etken tabi. Senin yasin kacti?
Takip et duzenli ölç bu arada. Bakalım devam edecek mi belki o snlik olmustur
Ewt canımKarından ultrasonla mi duymustunuz
Demir e demiştir. Bende demire devam etmiştim dogumdan sonra. Haliyle dogumda da kaybın oluyor toparlanman icin. Ben gerci kendimi bildim bileli demirim düşüktür alistim artık bu ilaçları icmeyeE nabizda sonuçlarına baktım çoğu iyi aslında ama demir ilacı için şey dedi sanırım.Sana ilaç yazicam lohusayken bile kullanicaksin.
Onu demire mi dedi o magnezyuma falan mı bilemiyorum
Ah canım benim basın sagolsun oncelikle.İyiyim suan mümkün olduğunca az tuzlu yemeğe çalışıyorum yaşım 26 bende çok şaşırdım bukadar erken çıkmasına ama dediğim gibi annemde hipertansiyon hastasiydi belki ondan kaynaklaniyordur. Ablamda hic çıkmadı ama anlamadım bende çıktı inşallah kalıcı olmaz annemi bu tansiyondan kaybettim yıllar önce neler çektiğini çok iyi biliyorum oyuzden korktum biraz bende de çıkacak diye
Aynen bizde de 2 yaşında bi fırtına varHey Allahim ya bebelerin beyin gelisimi icin iyiymiş ondandırdoktor herkes mutlu olsun istiyor belliki ama bize zor işler şuan dimi bide 4 yaş bebe faktörü ile daha zor yoktan iyidir takilcaz artık napalim doguma kadar
Bu günlerde geçecek canim saglikli olsunda herkes sağ olsunda. Ya bu arada seyahat edecek var mi? Dinlenerek olur dedi doktor bna mesajda muayene olmadım ama detaylıBir bayram daha ailemden uzaktayım... Çok canim sıkılıyor
Ben yedi aylıkken bin km yol gideceğim arabayla bakalım izin verecek mi doktorBu günlerde geçecek canim saglikli olsunda herkes sağ olsunda. Ya bu arada seyahat edecek var mi? Dinlenerek olur dedi doktor bna mesajda muayene olmadım ama detaylı
Canım baya uzunda gidecekmissin yaa beni bile korkuttuBen yedi aylıkken bin km yol gideceğim arabayla bakalım izin verecek mi doktor
Ben geçen ay 1000 km geldim vallaBu günlerde geçecek canim saglikli olsunda herkes sağ olsunda. Ya bu arada seyahat edecek var mi? Dinlenerek olur dedi doktor bna mesajda muayene olmadım ama detaylı
Ah kader ortagim benim..Valla bende aynıyım hormonlar ters tepiyor benimde kimseyi gözüm görmüyor kimseyi istemiyorum mide bulantisindan özellikle
Buralarda varmı acaba o gazozdan ya deneyeyim. Bulantılar 12de geçer dedim 2haftadir tavan yaptı
Annemi görmeyeli neredeyse bir yıl olacak o zaman eşim de anca o dönemde izin alabiliyor... Bilmiyorum bir yanda anne baba özlemi... Bayram benim için bayram gibi değil. Eşim ve ailesi burada ama olmuyor işteCanım baya uzunda gidecekmissin yaa beni bile korkuttubilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?