2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Iyi bayramlar geçmiş olsun. Inşallah bir daha tekrarlanmaz. Fitili kendiniz hic yapamiyorsaniz eşiniz yapsin. Ben icmistim ama.yan etkisini cok hissettim. Cok geçmiş. Olsun
Çok teşekkür ederim, ilk seferde eşim denedi ama kendimi çok kastım istemsiz inşallah olmuştur

Çok teşekkür ederim. Dediğinizi deneyeceğim ama ben kendime yapamadım ilk seferde normal mi bilmiyorum içeri itemedim eşim yaptı ama kendimi çok kasıyorum

İnşallah bir şey olmaz bebeklerimize allahım bizlere bağışlasın çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun

Size de çok geçmiş olsun. Kanamam kesilmişti sabaha hiç bir şey gelmemişti, öğlene doğru çok az kahverengi gelmişti. Fitili yaptım bakalım inşallah fayda eder
Çok geçmiş olsun canım ya baya korkmuşsun ama şükür bebeğinde sende iyisin. Bundan sonra böyle birşey yaşamazsın inşallah
İnşallah, hiçbirimiz sıkıntı yaşamayız

Z zeliko kusura bakma vajinismus mu var? Ben öyle anladim diye eşiniz yapsin dedim. Inşallah arkadaşlar anlatmış boyle deneyin.bende cok ileri itemedim ama cikmadi hic fazlasi vs. Sonra icmeye basladim ama o cok fena çarpıyor

Hayır yok ama canım acıyacak diye ilk seferinde çok kasıldım genelde böyle canı tatlı bir tipim
İkinci seferde bu kadar kasılmam sanırım

Ne guzel bilgiler, ne guzel bilgiler

Herkese sevdikleriyle saglik bir bayram dilerim. Daha nicelerini de yine ayni sekilde saglikla yasamak nasip olsun.
Hepimize tekrar tekrar sifa diliyorum

Kizlar mide bulantısı için hap ne kullanıyorsunuz? Sanırım dayanamicam ben bugün bütün gün yattım. 2tane de oğlum var hiç ilgilenemiyorum devamlı bulantı var çünkü mahvoldum. Doktoruma da sormadım sordaydim keşke geçen gün

İyi bayramlar kızlar ancak vakit buldum, ben ete eldivensiz dokundum umarım Rabbim korur sonradan gördüm.
Uzun bir yolculuk yaptım bize göre uzun tabi, lavaboya falan girdim ve o günlerden sonra akıntım baya bir renk olarak normalinden koyulaşmaya karnımın altı ağrımaya başladı normal mi? Doktorumu aradım telefonu kapalıydı,
Birde bu 2 gündür sabah kalktığımda dudaklarım, yüzüm, gözüm şiş kalkıyorum yediklerimden ötürü mü acaba? Pek öyle pinpirikli olamadım yemek konuların da.
Fikri olan yazarsa çok sevirinim, tekrardan iyi bayramlar 🕊

Ben prilam kullanmıştım bıraktım

Prilam dr kullandım canım. Yatmadan önce 2adet peşpeşe içtim

Canımmm tansiyon takibi yap şişlik için. Tuz kısıtla tuzu tamamen asla kesme doktr demeden ama azaltcaksın.Kanama eşliğinde ağrı istemiyoruz.. eğer kanama yoksa idrarda yanma veya akıntı rengi değişimi kötü koku vs varsa genelde idrar yolu enfeksiyonundan olur.. bu da idrar vermeden bilemeyiz şuan poliklinikler olmadıgından acile gidip idrar verebilirsin ona göre varsa ilaç yazarlar

Canlar idrar verirken sabah ilk idrar olmalı ve idrarınızı yaparken ilk akan idrarı almıcaksınız kaba. Orta idrar alınmalı yoksa sonucları etkılıyor

Tuzu fazla kaçırmış olabilirim bu aralar aklıma hiç gelmedi tansiyon ki ailede de hiper tansiyon var, koku almıyorum alerjiden ama rengi baya koyulaştı kanama kesinlikle yok sadece akıntım yoğunlaşıp koyulaştı ve çok yoruldum bu aralar bünyem kaldırmıyor herhalde artık..
Teşekkür ederim bilgileriniz için

Çok geçmiş olsun olurken çok korktum şükür iyisiniz. Ben de uzun yola çıkacağım sizce yol mu etken oldu doktor bir şey dedi mi

Canım benim endişe etme doktorunla iletişime geçebilirsen geç ama şuan yapman gereken bol su iç ve tuzu azalt ödem geçecektirsabah uyanınca öğlen ve akşam tansiyon takibi yap ah anne olmak hem çok güzel hem çok zor değilmi ama değecek bunlara

Çok zor birde tayin muhabbetimiz vardı bu aralar düzenli beslenemedim şu an eşimin memleketindeyiz burda da pek yemek yapan yok, çok fazla oluyorum ama bir soru daha soracağım alerjim var benim normalde bu mevsimde nefes almam gerekirken hiç alamıyorum ve tıkanıklığımdan kılcal damarlarım kopuyor ve kanama yapıyor normal mi?

Estagfırullah olur mu öyle şey Genelde normal kabul ediliyo canım gebelıkte kan basıncı vs arttıgından dolayı burun kanaması olabılıyor ama yine de bu şikayetlerini doktoruna da bildir mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…