2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Hanimlar cok utanarak soruyorum affedin3 aylık olduk hemen hmn hepimiz ilk 3 ay iliski onermiyorlar ya genelde. Naptınız o işi artik devam mi doktor birsey demedi ikidir.dedim sorun olsa derdi herhalde bilemedim
Canım dediğin gibi önermeyen doktor çok galiba ama benim doktorum normal cinsel hayatınıza devam edin diyor.. ilk 3 ay da bi kısıtlama yapmadı. Oğlumun hamileliğinde de doktorum kendisiydi hatta her kontrolde özellikle belirtirdi normal hayatınıza devam edin eşler birbirinden uzaklaşmamalı vs diye. Ama benim tüm hamilelik başından sonuna kadar hiç riskli bir durumum olmadı yani kanama alanı düşük riski pıhtılaşma ilacı vs hiçbiri yoktu, o yüzden de hiçbir kısıtlama getirmemiş olabilir

Küçük bı parça ekmeğin içinde yutsam sorun olmaz herhalde

Aman diyeyim bacım sen yapma
Bırak eksik kalsin. Az daha sabret.
Bizim doktorda hep derdi hic bişey sormazdık. Ikidir demedi ama bi sorun yoktu benim bu gebelikte şükür. Ilk 3 ay olmasin demislerdi hep oncekindede.

Hormonlarımız tavan aslında ama analik içgüdüsü ile fren yapiyoruz ya bisey olursa korkusu oluyor. Ama erkekler öyle degil bi yerden sonra onlar sadece konuya odaklaniyor

Elbette o sebeptendir canim.
Şanslısın ama tadini cikar

Hanimlar cok utanarak soruyorum affedin3 aylık olduk hemen hmn hepimiz ilk 3 ay iliski onermiyorlar ya genelde. Naptınız o işi artik devam mi doktor birsey demedi ikidir.dedim sorun olsa derdi herhalde bilemedim
Düşük tehlikesi vs yoksa yasak koymuyorlar genelde birde artık tehlikeli zamanında geçtik. Sık değil ama arada oluyor bizim

Aman diyeyim bacım sen yapma
Bırak eksik kalsin. Az daha sabret.
Bizim doktorda hep derdi hic bişey sormazdık. Ikidir demedi ama bi sorun yoktu benim bu gebelikte şükür. Ilk 3 ay olmasin demislerdi hep oncekindede.
Zaten ben bu korkuyla doguruncaya kadar yapmam ben sabrederim sıkıntı yok umarım esimde sabdeder

eğer riskli gebelik değilse, herhangi bir sorun yaşamadıysan ilk 3 ay haftada bir demişti doktorum. sonrasında haftada 2 dedi.

Progestan Fitil kullanırken düşünemiyorum fitil in bitmesini bekliyorum. Dr a da o yüzden cinsel ilişki yasağı var mı diye sormadım. Tüp bebek tedavi süreci de vardı. Nikah düşecek diyip dalga geçiyoruz arada

Biz kısıtlamadik şimdiye kadar hiç.. Bir sorun yaşamadık :)

Eki Görüntüle 3095556
Dün doktor bu ilaca başlattı bugün sabahtan başladım ama icemiyorum ya aç karna yazıyor.ama yutamıyorum. küçük bı ekmeğin içine koyup yutuyorum.Bu ilacı kullanan varmi
Demir olcumunuz sinirin altinda mi? Sinirin altinda degilse kullanmak aslinda sart degil. Ama bizim ulkede doktorlar pek cok takviyeyi olcmeden dusunmeden yazaiyolar malesef. Demir ilaci icmek sanirim her saman cok zor

Hormonlarımız tavan aslında ama analik içgüdüsü ile fren yapiyoruz ya bisey olursa korkusu oluyor. Ama erkekler öyle degil bi yerden sonra onlar sadece konuya odaklaniyor
Ya sanmiyorum :) sanki bende o hormonlar daha cok kusturmak icin calisiyor gibi.
Cidden asla istemiyorum hatta kendime telkinde bulunuyorum, bunun bana da iyi geliceini tekrarliyorum. Ama yok. Hic oyle anayim zarari olur gibi dusunceler de gelmiyor aklima. Bende sorun var bence :)

Bu arada Beyoglu’num zencefilli gazozu vardi evde, neden almissak. Onu iciyorum ve sanki iyi geliyo yatistiriyor gibi. %100 pancar sekerinden hazirlandigina dair ibaresi de var.

Merhaba arkadaşlar bende tam 11 haftalık hamileyim haftaya doktor kontrolüm var doktor 2 Li test yerine nipt testi önerdi yaşım 35 olduğu İçin aranızda yaptıran var mı? Size neden önerilmişti birde bu test ile doktorumuz cinsiyetin öğrenildiğini ama Türkiye’de bunu söylemediklerini iletti acaba cinsiyetini de söylerler mi ilk bebeğimiz olduğu İçin merak ediyoruz

Demir olcumunuz sinirin altinda mi? Sinirin altinda degilse kullanmak aslinda sart degil. Ama bizim ulkede doktorlar pek cok takviyeyi olcmeden dusunmeden yazaiyolar malesef. Demir ilaci icmek sanirim her saman cok zor
E nabizda sonuçlarına baktım çoğu iyi aslında ama demir ilacı için şey dedi sanırım.Sana ilaç yazicam lohusayken bile kullanicaksin.
Onu demire mi dedi o magnezyuma falan mı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…