- 18 Mayıs 2017
- 515
- 891
- 103
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #6.181
Canım dediğin gibi önermeyen doktor çok galiba ama benim doktorum normal cinsel hayatınıza devam edin diyor.. ilk 3 ay da bi kısıtlama yapmadı. Oğlumun hamileliğinde de doktorum kendisiydi hatta her kontrolde özellikle belirtirdi normal hayatınıza devam edin eşler birbirinden uzaklaşmamalı vs diye. Ama benim tüm hamilelik başından sonuna kadar hiç riskli bir durumum olmadı yani kanama alanı düşük riski pıhtılaşma ilacı vs hiçbiri yoktu, o yüzden de hiçbir kısıtlama getirmemiş olabilirHanimlar cok utanarak soruyorum affedin3 aylık olduk hemen hmn hepimiz ilk 3 ay iliski onermiyorlar ya genelde. Naptınız o işi artik devam mi doktor birsey demedi ikidir.dedim sorun olsa derdi herhalde bilemedim
Küçük bı parça ekmeğin içinde yutsam sorun olmaz herhaldeCanım ben bunu ilk hamileliğimde kullanmıştım yutma sorunu yaşamadım ama Demir ilaçları genelde kabızlık yapıyormuş, bu bana yapmadı. Benim kullandığım yapmadı dediğim birkaç arkadaş da buna geçtiler ve diğer ilaçtaki gibi kabızlık kalmadığını söyledilerben başka kullanmadım bilmiyorum ama bundan çok memnundum
Mecburuz kullanicaz ama cokta zorlaniyorsan doktoruna soyle baska bisey yazae belki. Suan bu vitaminleri almamiz gerek aksatma canimEvet canım onlarında aldım.Ya bu kapsül ve büyük asla yutkunamiyorum bunu içip
Aman diyeyim bacım sen yapmaBenimkisi her kontrolumde ben sormadan iki kere cinsel iliski kesin yasak diyor.bi de siruyir cinsel iliski olmadi değil mi diyeama benim kanama alanlarim ve dusuk riski var.
Önceki hamileligimde 12.hafta sonrasinda serbest birakmisti sorun yasamadim.
Hamilelige ve riskinize gore degisiyor bence utanmadsn direkt doktora sorun
Hormonlarımız tavan aslında ama analik içgüdüsü ile fren yapiyoruz ya bisey olursa korkusu oluyor. Ama erkekler öyle degil bi yerden sonra onlar sadece konuya odaklaniyorDoktor bize, kritik olan ilk 10 hafta uzak durun demisti. O da bisey olmaz ama, hani olacagi vardi oldu bir sikinti, siz o durumu iliskiye baglayip kendinizi suclarsiniz. O nedenle ilk 10 haftayi atlatin diyorum demisti.
Sanirim pek cok kadinda bu donem cinsel istekte artis oluyormus, acikcasi bende oyle olmadi hanimlar. Niye bilmiyorum, esim de cok sasiriyor bu durumuma, hic istemiyorumBen de mi sorun acaba? Ya da hala kusan biri olarak bu kafalara giremiyorum, demistim ya sinirlerim felc olmus gibi cunku.
Karından ultrasonla mi duymustunuzÇok iyi canim oda zamanla biter insallh kesende duzgundur insallh. bisey yoksa belki kalp atışını bile duyabilirsin ben 6+4 de duymuştum
Elbette o sebeptendir canim.Canım dediğin gibi önermeyen doktor çok galiba ama benim doktorum normal cinsel hayatınıza devam edin diyor.. ilk 3 ay da bi kısıtlama yapmadı. Oğlumun hamileliğinde de doktorum kendisiydi hatta her kontrolde özellikle belirtirdi normal hayatınıza devam edin eşler birbirinden uzaklaşmamalı vs diye. Ama benim tüm hamilelik başından sonuna kadar hiç riskli bir durumum olmadı yani kanama alanı düşük riski pıhtılaşma ilacı vs hiçbiri yoktu, o yüzden de hiçbir kısıtlama getirmemiş olabilir
Hiç bilmiyorum bende doktorunu ara sor istersen o bilgilendirirKızlar günaydın. Dün ikili test verdim bugün sonuc çıktı anlayan var mı?ultrasonda hersey iyi
Düşük tehlikesi vs yoksa yasak koymuyorlar genelde birde artık tehlikeli zamanında geçtik. Sık değil ama arada oluyor bizimHanimlar cok utanarak soruyorum affedin3 aylık olduk hemen hmn hepimiz ilk 3 ay iliski onermiyorlar ya genelde. Naptınız o işi artik devam mi doktor birsey demedi ikidir.dedim sorun olsa derdi herhalde bilemedim
Zaten ben bu korkuyla doguruncaya kadar yapmamAman diyeyim bacım sen yapma
Bırak eksik kalsin. Az daha sabret.
Bizim doktorda hep derdi hic bişey sormazdık. Ikidir demedi ama bi sorun yoktu benim bu gebelikte şükür. Ilk 3 ay olmasin demislerdi hep oncekindede.
eğer riskli gebelik değilse, herhangi bir sorun yaşamadıysan ilk 3 ay haftada bir demişti doktorum. sonrasında haftada 2 dedi.Hanimlar cok utanarak soruyorum affedin3 aylık olduk hemen hmn hepimiz ilk 3 ay iliski onermiyorlar ya genelde. Naptınız o işi artik devam mi doktor birsey demedi ikidir.dedim sorun olsa derdi herhalde bilemedim
Progestan Fitil kullanırken düşünemiyorumHanimlar cok utanarak soruyorum affedin3 aylık olduk hemen hmn hepimiz ilk 3 ay iliski onermiyorlar ya genelde. Naptınız o işi artik devam mi doktor birsey demedi ikidir.dedim sorun olsa derdi herhalde bilemedim
Biz kısıtlamadik şimdiye kadar hiç.. Bir sorun yaşamadık :)Hanimlar cok utanarak soruyorum affedin3 aylık olduk hemen hmn hepimiz ilk 3 ay iliski onermiyorlar ya genelde. Naptınız o işi artik devam mi doktor birsey demedi ikidir.dedim sorun olsa derdi herhalde bilemedim
Hahaha amcaogluna baglaniyor ilk aylar yaaaProgestan Fitil kullanırken düşünemiyorumfitil in bitmesini bekliyorum. Dr a da o yüzden cinsel ilişki yasağı var mı diye sormadım. Tüp bebek tedavi süreci de vardı. Nikah düşecek diyip dalga geçiyoruz arada
TecrubeeBiz kısıtlamadik şimdiye kadar hiç.. Bir sorun yaşamadık :)
Demir olcumunuz sinirin altinda mi? Sinirin altinda degilse kullanmak aslinda sart degil. Ama bizim ulkede doktorlar pek cok takviyeyi olcmeden dusunmeden yazaiyolar malesef. Demir ilaci icmek sanirim her saman cok zorEki Görüntüle 3095556
Dün doktor bu ilaca başlattı bugün sabahtan başladım ama icemiyorum ya aç karna yazıyor.ama yutamıyorum. küçük bı ekmeğin içine koyup yutuyorum.Bu ilacı kullanan varmi
Ya sanmiyorum :) sanki bende o hormonlar daha cok kusturmak icin calisiyor gibi.Hormonlarımız tavan aslında ama analik içgüdüsü ile fren yapiyoruz ya bisey olursa korkusu oluyor. Ama erkekler öyle degil bi yerden sonra onlar sadece konuya odaklaniyor
E nabizda sonuçlarına baktım çoğu iyi aslında ama demir ilacı için şey dedi sanırım.Sana ilaç yazicam lohusayken bile kullanicaksin.Demir olcumunuz sinirin altinda mi? Sinirin altinda degilse kullanmak aslinda sart degil. Ama bizim ulkede doktorlar pek cok takviyeyi olcmeden dusunmeden yazaiyolar malesef. Demir ilaci icmek sanirim her saman cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?