2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Selam kızlar duphaston kullanan var mı kaçıncı hafta bıraktınız.bu hafta gittiğim doktor bırabilirsin dedi emin olamadım ikili taramadan da vazgeçirdi gerek yok dedi
10+4 gibi bıraktım canım progestan fitile devam ediyorum ama bir de ara kanamam oldu haftada bir yarım ampul prolutan depot yaptır dedi doktorum

Kızlar merhabalar dün bizde kontrol için gittik fetal dna önerdi doktorum zaten tüp bebek olduğu içln hep bu öneride bulunuyormuş. Fındık burnu oluşmuş. Esne kalınlığı iyi. Her şey yolunda çok şükür dedi. Bir oğlumuz olcak sanırım iki doktorum da erkek dedi. Rabbim sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun bizi

Eki Görüntüle 3095556
Dün doktor bu ilaca başlattı bugün sabahtan başladım ama icemiyorum ya aç karna yazıyor.ama yutamıyorum. küçük bı ekmeğin içine koyup yutuyorum.Bu ilacı kullanan varmi
Canim devlette doktorum da bunu yazdı bna ama benim ozel doktorum pregnom kullandiriyordu onu gosterdim buna gerek yok senin ilacin daha iyiymis dedi pregnom a devam ediyorum icerikler hmn hmn ayni. Yalniz bunun buyuklugunu bilmiyorum neden sebep yutamıyorsun kokuyor mu buyuk mu? Ben tok iciyorum mesela multivitaminimi ama kan hapim da ferrum benim o küçük sayilir onuda tok içiyorum.eczacilar inatla ac yazar sen tok kullan dedi doktorum. Buda guzel bi ilac muhtemelen d vitamin damla verdi bide sana dimi

Hanimlar cok utanarak soruyorum affedin3 aylık olduk hemen hmn hepimiz ilk 3 ay iliski onermiyorlar ya genelde. Naptınız o işi artik devam mi doktor birsey demedi ikidir.dedim sorun olsa derdi herhalde bilemedim

Hanimlar cok utanarak soruyorum affedin3 aylık olduk hemen hmn hepimiz ilk 3 ay iliski onermiyorlar ya genelde. Naptınız o işi artik devam mi doktor birsey demedi ikidir.dedim sorun olsa derdi herhalde bilemedim
İlk 3 ayda da herhangi bir sıkıntı yoksa kısıtlamaya gidilmiyor bizde yoktu mesela. Tabi eskisi gibi değildik ama kısıtlamamıştık kendimizi hala öyle

Canım bana plasenta previa marjinalis dedi detaylıca kendi doktorum ben 24. Haftadan önce böyle bir tanı koymam dedi... Bir kere dikkat etmemiz gereken bir şey var mı dediğim de yok demişti biz de dikkat ederek haftada iki vs yapıyoruz hani problem yaşamadım ben şu ana kadar

Cok tesekkurler canim icimi ferahlattin sende

Eki Görüntüle 3095556
Dün doktor bu ilaca başlattı bugün sabahtan başladım ama icemiyorum ya aç karna yazıyor.ama yutamıyorum. küçük bı ekmeğin içine koyup yutuyorum.Bu ilacı kullanan varmi
Kronik anemim var benim kullandım daha önceleri Demir ilaçları hepsi aynı maalesef

Valla ben de düşündüm geçen söylemedi dr ama bi cesaret edemedik biz

Kızlar dün biraz fazla dolandım sancım var akşamdan beri bir belim ağrıyor felaket bebişe bişey olmamıştır umarım evhamlandım yine durduramıyorum kendimi

Evet canım onlarında aldım.Ya bu kapsül ve büyük asla yutkunamiyorum bunu içip

Valla banada ilk 3 ay demişti ozeldeki doktorum ama ben böyle devam sanırım korkuyorum

Merhaba herkese iyi günler çarşamba günü düşük tehlikem olduğu için bebeğim durumu nasıl olduğunu öğrenmek için başka bir doktora gittim doktor bebeğimi bu şekilde ölçmüş haftası bir hafta eksik çıktı herşey normal dedi ama baş popo ölçmemiş sizce doğru mu ben mi yanlış yorumladım

Valla banada ilk 3 ay demişti ozeldeki doktorum ama ben böyle devam sanırım korkuyorum
Ben ilk hamileligimde 14. Haftaydı iliski olmuştu kanama olmuştu leke gibi dokturu aradim. Damardan dolayı olabilir sıkıntı yok dedi ama iliski olmadi bidaha , şimdi de olmadi. Ben hic istemiyorhn bherkesin hormon tavan bende yok hajaj

Son düzenleme:
Benimkisi her kontrolumde ben sormadan iki kere cinsel iliski kesin yasak diyor.bi de siruyir cinsel iliski olmadi değil mi diye ama benim kanama alanlarim ve dusuk riski var.
Önceki hamileligimde 12.hafta sonrasinda serbest birakmisti sorun yasamadim.
Hamilelige ve riskinize gore degisiyor bence utanmadsn direkt doktora sorun

Doktor bize, kritik olan ilk 10 hafta uzak durun demisti. O da bisey olmaz ama, hani olacagi vardi oldu bir sikinti, siz o durumu iliskiye baglayip kendinizi suclarsiniz. O nedenle ilk 10 haftayi atlatin diyorum demisti.
Sanirim pek cok kadinda bu donem cinsel istekte artis oluyormus, acikcasi bende oyle olmadi hanimlar. Niye bilmiyorum, esim de cok sasiriyor bu durumuma, hic istemiyorum Ben de mi sorun acaba? Ya da hala kusan biri olarak bu kafalara giremiyorum, demistim ya sinirlerim felc olmus gibi cunku.

Eki Görüntüle 3095556
Canım ben bunu ilk hamileliğimde kullanmıştım yutma sorunu yaşamadım ama Demir ilaçları genelde kabızlık yapıyormuş, bu bana yapmadı. Benim kullandığım yapmadı dediğim birkaç arkadaş da buna geçtiler ve diğer ilaçtaki gibi kabızlık kalmadığını söylediler ben başka kullanmadım bilmiyorum ama bundan çok memnundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…