- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #6.261
Arkadaşım da sabah bulantılarını çok şiddetli yaşıyor, kendisi bulantı geldiği an naneli şeker atarak çözüm bulmuştu. İlaçtan önce bir deneyin belki size de iyi gelirKizlar mide bulantısı için hap ne kullanıyorsunuz? Sanırım dayanamicam ben bugün bütün gün yattım. 2tane de oğlum var hiç ilgilenemiyorum devamlı bulantı var çünkü mahvoldum. Doktoruma da sormadım sordaydim keşke geçen gün
Şu an doktorum yokEstagfırullah olur mu öyle şeyGenelde normal kabul ediliyo canım gebelıkte kan basıncı vs arttıgından dolayı burun kanaması olabılıyor ama yine de bu şikayetlerini doktoruna da bildir mutlaka
Geçiriyorum peki gerçekten gün içinde hiç bulanmadi miBen prilam kullanmıştım bıraktım
Gün içinde bulantı olmadı mı peki hiçPrilam dr kullandım canım. Yatmadan önce 2adet peşpeşe içtim
Naneli şeker sakız vs daha kötü yapıyor bana. İlk başlarda iyi geliyordu ama şimdi herşeyin tadı çok kötü. Su bile içmek istemiyorum o bile acı. Cevabın için çok sağolArkadaşım da sabah bulantılarını çok şiddetli yaşıyor, kendisi bulantı geldiği an naneli şeker atarak çözüm bulmuştu. İlaçtan önce bir deneyin belki size de iyi gelir
Doktor daha çok yolculuk üzerinde durdu evet. Mutlaka 2 saatte bir mola verin, yürüyün, bol su için ve yavaş sarsıntısız bir yolculuk geçirin. Ayaklarınızı arada bir kaldırarak uzanabiliyorsanız araç içinde uzanın. Bana böyle söylediler. Ben bunları yapmamıştım.Çok geçmiş olsun olurken çok korktum şükür iyisiniz. Ben de uzun yola çıkacağım sizce yol mu etken oldu doktor bir şey dedi mi
Eğer günde 1 verildi ise akşam yapın.Peki işteyken vs nasıl uyguluyorsunuz fitili?
Gebelikten dolayı da burun konkalarında büyüme oluyot ve nefes almak zor oluyor.Çok zor birde tayin muhabbetimiz vardı bu aralar düzenli beslenemedim şu an eşimin memleketindeyiz burda da pek yemek yapan yok, çok fazla oluyorum ama bir soru daha soracağımalerjim var benim normalde bu mevsimde nefes almam gerekirken hiç alamıyorum ve tıkanıklığımdan kılcal damarlarım kopuyor ve kanama yapıyor normal mi?
Teşekkür ederimm. Malesef günde 3 kere verdi, öğlenleri nasıl yapacağım bilmiyorumEğer günde 1 verildi ise akşam yapın.
Ben öyle yapıyorum. Hem rahat oluyor hemde aktı akmadı derdi olmuyor. Hem de yan etkilerini hissetmediğiniz derince uyuduğunuz geceleriniz oluyor…
Ama gün içinde fitil artıkları sürekli geliyor.
gece koyduğunuz için kesin emildiğinden emin oluyorsunuz…
Çok geçmiş olsun…
Bende yola çıkacaktım, iyi ki yazdınız dikkatli olayım
Ben 8 gibi işe gidiyorum.Teşekkür ederimm. Malesef günde 3 kere verdi, öğlenleri nasıl yapacağım bilmiyorum
Ben kullanıyorum prilamı gün içinde bulantim olmuyor ama yatmaya yakın galiba etkisi geçiyor midem ozamn bulanmaya başlıyor ama kusmuyorum çok şükür bence dene ama etkisi duzenli kullanınca ortaya çıkıyor yani 2-3 güneGün içinde bulantı olmadı mı peki hiç
Olmadı ama yediklerimi abartmadım ve zararlı şeyler yemedimGün içinde bulantı olmadı mı peki hiç
Ben çok yoğun bir bulantı yaşamadım ama sabah kalkıp içtiğimde kendimi daha hissediyordumGeçiriyorum peki gerçekten gün içinde hiç bulanmadi mi
Canım benim hep tıkanıkGebelikten dolayı da burun konkalarında büyüme oluyot ve nefes almak zor oluyor.
Gayet normal.
Konkalar büyüdüğü için akıntı zorlaşıyor bu seferde yutkunurken mide bulantısı olabiliyor, bu da normal
Herşey gebelikten ötürü.
Eşime diyorum içimde bedenimi yöneten ayrı bir oluşum var ve resmen vücudumdaki şartellerle oynarak beni sınıyor
Geçecek inş…
Mesela tırnallarım 3 günde uzuyor.. Bu da gebeliktenmiş
Çok mantıklıBen 8 gibi işe gidiyorum.
Sabah saat 6.30 gibi kalkıyordum, fitili yapıp yatıyordum. 1 saat kadar uzanmış oluyordum.
2 taneyi de gece koyuyordum.
Gün içinde hem akıntısından rahatsız olmuyordum, hem öğlenki dozu aktı akmadı endişesi olmuyordu, hem de iş yerinde nasıl olacak endişesi olmuyordu.
Bu arada prospektüsde gece 2 tane koyun yazıyor
Mutlaka 2 saatte bir mola vermeniz gerek ve verdiğiniz molalar da 20-25 dakika yürümelisiniz ben 880 km yol gittim mutlaka lavaboya girerken en kötü marketin içinde dolandım 2 kere yemek yedim bişeyler atıştırdım, yastık alın belinizin izahsına. Eşim arkadaşlarının eşyasını almıştı ben koltuğumu yatıramadım arka koltukta da yatamadım mutlaka arka koltukta da uzanın dinlenin. Doktorum bana bu şekilde söylemişti zaten tuvaletinizi tutamazsınız diyip dalga geçmiştiÇok geçmiş olsun olurken çok korktum şükür iyisiniz. Ben de uzun yola çıkacağım sizce yol mu etken oldu doktor bir şey dedi mi
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar, mutlu bayramlar.
Dün hayatımın en kötü gününü yaşadım. İstanbul’dan çeşme’ye izne gittik dün, yolculukta çok fazla mola vs vermedim sonrasında da biraz dinlenip denize gittim.
Denizden çıktık yemeğe gidiyorduk ki, elbise giymiştim bacağımdan süzülen kanı gördüm. Size yaşadığım şoku ve korkuyu anlatamam. Ömrümden ömür gitti resmen dün.
Neyse sonra çeşme devlet hastanesi, orada kadın doğum yok ilgilenilmedi urla devlet hastanesine gönderdiler, orada da aynı şey. Oradan da Dokuz Eylül Üni Hastanesi’ne gittik. Orada ilk defa alttan muayene edildim en korktuğum şeydi ama bebeğim için dayandımçok şükür aktif kanamam kalmamıştı, bebeğimin kalbi atıyordu. Progestan fitil verdiler, nasıl yapacağım daha önce hiç fitil kullanmadım, çok hissedilen bir şey mi bilmiyorum.
Ama o kadar korktum ki gerçekten gitti sandım bebeğim. Ömrümden 10 sene gitmiştir net.
Doktor yolculuktan dolayı olabileceğini söyledi, siz siz olun 2 saatte bir mola verip 15 dakika yürümeden uzun yola gitmeyin
Bende dün gece uyuyamadım buhar makinasını çalıştırdım sonra miss gibi uyumusumGebelikten dolayı da burun konkalarında büyüme oluyot ve nefes almak zor oluyor.
Gayet normal.
Konkalar büyüdüğü için akıntı zorlaşıyor bu seferde yutkunurken mide bulantısı olabiliyor, bu da normal
Herşey gebelikten ötürü.
Eşime diyorum içimde bedenimi yöneten ayrı bir oluşum var ve resmen vücudumdaki şartellerle oynarak beni sınıyor
Geçecek inş…
Mesela tırnallarım 3 günde uzuyor.. Bu da gebeliktenmiş
Aa buhar makinesi de çok mantıklı…Bende dün gece uyuyamadım buhar makinasını çalıştırdım sonra miss gibi uyumusumburnum öyle bir tıkanmıştı nefes alacak yer kalmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?