- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #6.281
Ay ben de 800 km gideceğim . Enfeksiyon işinde haklısınız yanıma çamaşır suyu alayım yastık da alayım. Kazasız belasız ikimizde inşallahMutlaka 2 saatte bir mola vermeniz gerek ve verdiğiniz molalar da 20-25 dakika yürümelisiniz ben 880 km yol gittim mutlaka lavaboya girerken en kötü marketin içinde dolandım 2 kere yemek yedim bişeyler atıştırdım, yastık alın belinizin izahsına. Eşim arkadaşlarının eşyasını almıştı ben koltuğumu yatıramadım arka koltukta da yatamadım mutlaka arka koltukta da uzanın dinlenin. Doktorum bana bu şekilde söylemişti zaten tuvaletinizi tutamazsınız diyip dalga geçmişti
Ama kendimi hala toparlayamadım benzinlikte lavaboya girdiğim için enfeksiyon kaptım galiba emin değilim mecbur gireceğiz ama yine de dikkat edin
Ben şimdi 900 km dağlık bir yol gideceğim Allah hepimizin yardımcısı olsun
Fitil cok kötü diyorlardi ama ben gunde 6 tane kullanıyorum hicbir zorlugunu yasamadim arka arkaya 2 taneyi bir kullandığım halde.kendinizi kasmadan kullanin bir problem yasamazsinizGünaydın kızlar, mutlu bayramlar.
Dün hayatımın en kötü gününü yaşadım. İstanbul’dan çeşme’ye izne gittik dün, yolculukta çok fazla mola vs vermedim sonrasında da biraz dinlenip denize gittim.
Denizden çıktık yemeğe gidiyorduk ki, elbise giymiştim bacağımdan süzülen kanı gördüm. Size yaşadığım şoku ve korkuyu anlatamam. Ömrümden ömür gitti resmen dün.
Neyse sonra çeşme devlet hastanesi, orada kadın doğum yok ilgilenilmedi urla devlet hastanesine gönderdiler, orada da aynı şey. Oradan da Dokuz Eylül Üni Hastanesi’ne gittik. Orada ilk defa alttan muayene edildim en korktuğum şeydi ama bebeğim için dayandımçok şükür aktif kanamam kalmamıştı, bebeğimin kalbi atıyordu. Progestan fitil verdiler, nasıl yapacağım daha önce hiç fitil kullanmadım, çok hissedilen bir şey mi bilmiyorum.
Ama o kadar korktum ki gerçekten gitti sandım bebeğim. Ömrümden 10 sene gitmiştir net.
Doktor yolculuktan dolayı olabileceğini söyledi, siz siz olun 2 saatte bir mola verip 15 dakika yürümeden uzun yola gitmeyin
Benimde kanama alanim azalmisti yeniden arttigini ogrendim en sonpersembe günü gittigimde :/ 5gundur aktif kanamam yok.aktif kanamamanin olmamasi iyi dedi. İnsaallah kazasiz belasiz atlatiriz bu günleri. İstiharat vermedi mi doktor. Benim tuvalet disinda kalkmam yasak. Tesaduf mu bilmem ama bir kere egilerek bacagimi alırken kanamam oldu artik hep jilet yapiyorum. Bi kerede bir seye cok streslenip bagirip cagirip aglamistim ertesi gün kanamam oldu.Kızlar Merhabalar 12 haftalık gebeyim. 2 gün önce ikili tarama için doktora gitmiştik kontrolde herşey yolunda bebiş de tatlı tatlı büyüyordu. Ama dün akşam bir kanamam oldu pembe ve balgamsı şekilde apar topar doktoruma gittik. Bebiş yine sağlıkla içeride büyüyordu fakat çevresinde bir iki yerde kanama tespit etti bu sebeple de progestan fitil ve prolutan iğne verdi. Biraz gergin ve endişeliyim. Böyle bir durum yaşayıp şuanda kanaması görünmeyen iyileşen var mı ?
İnşallah inşallah, dikkat edin sizde en kötü ıslak mendille temizlik yapın vajina bölgenize hassasız benim aklıma o gelmedi ama şimdi çıkacağım yolculukta yapmayı düşünüyorumAy ben de 800 km gideceğim . Enfeksiyon işinde haklısınız yanıma çamaşır suyu alayım yastık da alayım. Kazasız belasız ikimizde inşallah
2 saatte bir kesin duracağız ve yürürüm planımız öyle yol uzun ikimizde 1 günde anca varırızİnşallah inşallah, dikkat edin sizde en kötü ıslak mendille temizlik yapın vajina bölgenize hassasız benim aklıma o gelmedi ama şimdi çıkacağım yolculukta yapmayı düşünüyorumdoktorum mutlaka 20-25 dakika yürümeyi ihmal etmeyin demişti herşeyden önemlisi bunlar bence..
Elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışıyoruz işte kendimizce
Doktorum bana mom-oil ve mom-butter diye bir ürün önerdi . Üreticisi yine doktormuş . İçeriği çok temiz baktım fiyatı da uygun geldi. Trndyl da satılıyor ben kendi sitesinden alacağım doktor güvenilir dedi momdukkan.com. Yine de kullanmadım tabi henüzKızlar, çatlama olmasın diye ne kullanıyorsunuz? Ben biraz geç kaldım ama iyi bişeyler istiyorum, vücudum çok kuru
Vallahi ben atlattım bir tanesini dur şimdi yenisine gözüm kesmiyor ama kayınvalide de nefesim daralıyor bir an önce evime gitmek istiyorum2 saatte bir kesin duracağız ve yürürüm planımız öyle yol uzun ikimizde 1 günde anca varırızAllah kaza bela vermesin tabi
Bir bakayım olmadıDoktorum bana mom-oil ve mom-butter diye bir ürün önerdi . Üreticisi yine doktormuş . İçeriği çok temiz baktım fiyatı da uygun geldi. Trndyl da satılıyor ben kendi sitesinden alacağım doktor güvenilir dedi momdukkan.com. Yine de kullanmadım tabi henüz
Yapma kuzum kendine dert edip bebeği de stres e sokma iyi saglikli olsunlarda gidersin Allahin izniyle. Gurbet öyle biçokinsan bu durumda benimde sonum o tayin kapidaAnnemi görmeyeli neredeyse bir yıl olacak o zaman eşim de anca o dönemde izin alabiliyor... Bilmiyorum bir yanda anne baba özlemi... Bayram benim için bayram gibi değil. Eşim ve ailesi burada ama olmuyor iştebugün surekli ağlayıp durdum
Bizim 12. Haftadan itibaren eski şeklinde devam ediyor kuzum. Sadece üstte olduğum ya da üstüme ağırlık gelmeyecek pozisyonları tercih etmeye çalışıyorum.Hanimlar cok utanarak soruyorum affedin3 aylık olduk hemen hmn hepimiz ilk 3 ay iliski onermiyorlar ya genelde. Naptınız o işi artik devam mi doktor birsey demedi ikidir.dedim sorun olsa derdi herhalde bilemedim
Kuzum korunma acisindan rahat ol gebeyken gebe kalamayiz ama enfeksiyon açısından haklisin elbette.Bizim 12. Haftadan itibaren eski şeklinde devam ediyor kuzum. Sadece üstte olduğum ya da üstüme ağırlık gelmeyecek pozisyonları tercih etmeye çalışıyorum.
Benim de kafama takılan prezervatif kullanmalı mıyız sorun olur mu acaba
Merhaba, hoşgeldiniz aramizaSevgili Ocak ayı anneleriHepinizi canı gönülden selamlıyorum..Güzel süreçlerin bizi beklediğine inanıyorum Ben de 14haftalığım . Burayı yeni keşfettim.. Gayet güzel, faydalı bir alan olmuş.. Bu süreci müsait oldukça beraber atlatmak adına mesleğimin EBE olduğunu, aktif doğumlar yaptırdığımı ve bütün bilgi-tecrübelerimi sizlerle, aynı kaderi aynı zamanlarla yaşadığım değerli annelerle paylaşmaktan mutluluk duyacağımı belirtmek isterim.. Sizlerden de duyacağım bir çok bilgi olduğuna da inanıyorum Bilgilerimizi birleştirerek güzel pozitif aylar geçireceğiz inşallah.. Herşeyden önce hepimiz adına bu her anı eşsiz güzel mucizeyi yaşadığımız için mutluluk duyuyorum
Zaten enfeksiyon açısından sordum gızKuzum korunma acisindan rahat ol gebeyken gebe kalamayiz ama enfeksiyon açısından haklisin elbette.
Ne desem bilemedim
Bana mutlaka korunun dedi doktorBizim 12. Haftadan itibaren eski şeklinde devam ediyor kuzum. Sadece üstte olduğum ya da üstüme ağırlık gelmeyecek pozisyonları tercih etmeye çalışıyorum.
Benim de kafama takılan prezervatif kullanmalı mıyız sorun olur mu acaba
Canımm sağolMerhaba, hoşgeldiniz aramiza
Ne güzel bilgiler edinecegimiz danisip rahatlayacagimiz bir arkadaşımız oldu, iyiki geldin.
Sağlıkla al kucagina insallah bebeğiniilk mi senin?
Geçen sene arkadaşlar söylediği için araştırmıştım.Doktorum bana mom-oil ve mom-butter diye bir ürün önerdi . Üreticisi yine doktormuş . İçeriği çok temiz baktım fiyatı da uygun geldi. Trndyl da satılıyor ben kendi sitesinden alacağım doktor güvenilir dedi momdukkan.com. Yine de kullanmadım tabi henüz
Öyle mi daha ihtiyacım olmadığı iÇin açıkçası çok da bakmadım sadece doktorum bunu da dedi mustela nın yanında. Hazırlayanlar doktorsa güvenilir olabilir ama tarım bakanlığı her şeye onay veriyor nerdeyse . Ben de araştırayım teşekkürlerGeçen sene arkadaşlar söylediği için araştırmıştım.
Beyanları yalanlarla dolu.
Doktor ama sağlık bakanlığı onayı ya da dermakozmetik onayı yok.
Yani kendilerince vir formülasyon yapmış veya var olan bir formülasyon kopyala yapıştır yapmışlar. Tarım bakanlığı onayı gibi basit bi onay alıp piyasaya sürmüşler. Ki tarım bakanlığı bile olmayabilir. Çünkü beyan ettikleri hiç bir belgeye ulaşamamıştım ben. Hatta sektörde olup bu işlerle uğraşan arkadaşlara sorduğumda da belge numaralarına ulaşamadılar.
Bence merdivan altı bir üretim. Bilginiz olsun…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?