2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bana ultrason bile bakmadılar hayırlı olsun canım Benimmm

Bende dün kontrole gittim cinsiyet için çok erken oldugunu söyledi d vitamini demir ve decavit yazdı kahverengi akıntı sıkıntı değil eski kan o kırmızı ve yoğun olmadıkça düşünme hapa devam et dedi ense 0.88çok iyi burun da fındık gibi dedi cinsiyet için bir çizgi var ama bu her iki cinsiyet için de olur 4 hafta sonra gel dedi

Anladım canım doktorun üslubu sert geldi de bana o yüzden dedim demek ki tarzı öyle

Ay hadi hayırlı olsun

Anladım canım doktorun üslubu sert geldi de bana o yüzden dedim demek ki tarzı öyle
Yok aslında konuşurken hep kuzum canim. Işte istemiyorsanız aldırmak hicbir test yaptırma hamileliği rahat geçir. Ama böyle deyince de değişik geldi. Instadan takıp ettiğim erhan karaalpte hep bunu diyor. Ama sevimli geliyordu duyunca değişik hisler oluştu

Her memurluk için mi acaba ,sağlık bakanlığında çalışanlar mi ilgili haber bulamadım da nette , teşekkür ederim şimdiden cevabınız için
Bana gösterilen yazı sağlık bakanlığı ama bende netten aradığım da bulamadım arkadaş bir yazı gösterdi valla bilmiyorum artık... İdare daha bir şey demedi bekleyeceğiz mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…