2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Senin kanaman kesilince kan sulandırıcı geri başladı mı?başladıysan kanama tekrar oldu mu sulandırıcı sonrası?

Arkadaslar merhaba cinsiyetleri öğrendiniz mi? Ben en son 13+0 da gittim ikili test icin. Cinsiyeti belli mi dedim hayir belli degil bu haftada daha goremeyiz ama benim %80 bir tahminim var, uc hafta sonra kesinlesince soyleyecegim dedi. Madem tam belli degilse doktorlar neye gore tahmin yapiyor? Boyle deyince daha da stres oluyor insan uc hafta nasil gececek bilmiyorum. Bir de tahmin yapanlar varmis nuba ya da ramzi teorisine gore anlayan var mi burada?

450 oldu ilk gittgimde 350 ydi sona dogru 600 okur sanırım

Banada aklina takildigi zaman gel bakariz burda kimse sana niye geldin demez dedi mehmet bey .ama tabi cok ultrason iyi degil diyede ekledi. Ama benim durumdan dolayi simdiye kadar hep haftada bir gitmek durumunda kaldim.

Cevap verecek yok mu?

Ben daha geçen hafta kanal yaptırdım ama röntgen çekmedi bir de anestezi olmadan yaptı. Sıkıntı yaşamadım. En azından doğuma kadar idare etsin dedi.

12 de Mehmet hoca erkek olabilir demişti ama erkendi.şimdi 15+3 kız dediler şaşırdık sevindik çok güzel duygular ya sizinde kız galiba demi yanlış okumadım
Ayyyyy siz mehmet hocaya mi gidiyorsunuz banada 11+4erkek dedi ama oglum oldugu icin kiz cok istiyorum darisi basima pipiye benzer birşey gördünüz mu 12 deyken neye gore demisti. Birde yuzde kac ihtimal vermisti.Pipiye benziyordu ben de gördüm ama halen umudum var . Yuzde 70 dedi bana.ertugruk beyde 11 deyken erkege benzetti

Banada aklina takildigi zaman gel bakariz burda kimse sana niye geldin demez dedi mehmet bey .ama tabi cok ultrason iyi degil diyede ekledi. Ama benim durumdan dolayi simdiye kadar hep haftada bir gitmek durumunda kaldim.
Ben bu hafta bu kadar yakın bilerek gidiyorum aslında burada sıcağa dayanamayacağım tekrar memlekete gideceğim eşimin okullar açılıncaya kadar yola çıkmadan bir kez daha bakıp çıkmak içimi rahatlatacak

Normal canim. Benim 6 dan 10 . Haftaya kadar ara ara kirmizi kanamalarim oldu. Simdi kanama alani yok kahverengileri ciddiye alma dedi doktor. İki gündür sukur yok ama 10 dan 12 ye kadar kahve akintilarim oldu streslenince hep arttı sakin kalmaya calis.son zamanlar birden su gibi avuc dolusu gelip disina cikiyordu. İki gundur yok ins bitmistir.

Canım teorileri bilmiyorum ama bana 12 haftalıkken kız gibi demişti.bende doktor arkadaşım var ona sordum nasıl tahmin yapıyorlar diye kemik yapısından tahmin ediyorlar demişti

Umudunu kaybetme bence yüzde 60 falan demişti bana da hatta ben kız hissediyodum şaşırmıştım.belli olmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…