2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Cigdem Guler'e gidiyorum ben siz?
Ben karışık ya şehire gidiyorum, özel ortadoğuda ceylan ilhana gidiyorum. Arada kliniğe başak gülere gidiyorum seçemedim bi türlü. Almadım henüz doğum paketi galiba da almıcam
Çiğdem hocaya ocakta gitmiştim dış gebeliğimi o anlamıştı. Ama ben eşinin hastasıydım eşi dış gebelik değil demişti. Sonrasında ameliyat oldum tüpüm alındı. Böyle bi tecrübe yaşamasaydım çiğdem hocayla devam ederdim.

Kızlar bende MTHFR 1298 a>C homozigot çıkmıştı genetik tahlilde bunun İçin coraspirin kullanıyorum benzer durumda olan var mı? Doktorum iğne kullan dedi genetik doktorum sorun yok dedi arada kaldım açıkçası

Paket almak en basındayken mantikli oluyor sonra tekli muayeneye devam etmek daha hesapli oluyor. Ben su anda cok memnunum cok ilgili bir doktor her seyi hatırlıyor, anlatıyor. Cok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Ben daha geçen hafta kanal yaptırdım ama röntgen çekmedi bir de anestezi olmadan yaptı. Sıkıntı yaşamadım. En azından doğuma kadar idare etsin dedi.
Çok geçmiş olsun, tekrar olmaz inşallah arkadaşımın da un gibi dışı cekiliyor kanallik değil maalesef kesin çekilecek de nasıl yapılır doğumdan sonra mı beklenir bilemeyeceğim artık, teşekkür ederim ama yorumunuz için

G Glshcxx bunu sana yazicaktim, bir baska soruya alakasiz bir yanit vermis olmusum :))
Ay bende okuyunca bana yazılmış mi diye bir düşündüm, teşekkür ederim doktor ile görüşmüş ilk üç ay çekim yapılmıyormuş bakalım bekleyecek gibi, ama en azından tavsiyeniz için teşekkür ederim

Canım ben agarta diye bir diş macunu keşfettim doğal nane yağı kokusu geliyor biraz onu kullanabiliyorum tadı yok dene istersen
İkisini de bir deniycem kızlar teşekkürler

Bence bi gitsin görüşsün. Belki benimki gibi içini boşaltıp ilaç koyar geçici çözüm olarak.

Merhaba kizlar 15+3 haftalık gebeyim , bebek hareketlerini hissedemedim daha, hangi haftalarda hissediliyor bilen var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…