- 11 Temmuz 2019
- 1.003
- 1.151
- 133
- 37
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #7.741
Canım benim PAI 4G/5G yazıyor seninki de mi öyleBu konuda her doktorun yorumu farklı oluyor benimki de kendi hastalarında özellikle Paı homozigot ise veriyor şuan için şükür herşey olması gerektiği gibi düzgün gidiyor iğne ve coraspirine rağmen lekelenme vs olmadan devam ediyoruz inşallah da böyle devam eder
İzmir Ege üniversitesinde genetik doktoru kan sulandırıcı hastanın içi rahat etsin diye veriliyor etkisi kanıtlanmadı dediPaı bende de homozigot.benim doktor kimyasal gebelik yaşadığım için kan sulandırıcıyı direk başladı. ama kanama oldu kestiler.hala da kullanmıyorum.ilk gebeliğimde de kullanmadım hiç.sonra önemli olan faktör 5 dediler.
1298 bende normal faktör 2-5 normal, paı homozigot, 677 heterozigot çıktıBenim de Homozigot 1298 bana vermedi genetik doktoru gerek yok dedi,geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin iğne de morartıyor hepsağlıkla gelsin bebişler herşeye katlanıyoruz
Bende 4G/4G homozigot yazıyor sonuç kısmındaCanım benim PAI 4G/5G yazıyor seninki de mi öyle
Zorunluk yok biliyorumBen çok saçma buluyorum aslında tetanoz alışını steril bir hastane ortamında doğum yapıyoruz sonuçta iyice araştıracağım pek yaptırma taraftarı değilim ben
O heterozigot benim homozigot 4g4gCanım benim PAI 4G/5G yazıyor seninki de mi öyle
Valla insan bir şekilde idare ediyor gerçekten Rabbim sabır veriyorBenim de Homozigot 1298 bana vermedi genetik doktoru gerek yok dedi,geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin iğne de morartıyor hepsağlıkla gelsin bebişler herşeye katlanıyoruz
İlk başta verdi canım birşey demedi ama o doktora 1kere gittim zaten. Şuanda da decavit midemi bulandirinca z-fol iç ozaman demişti onun içinde de 400mg folik asit var bende çok kullanmak istemiyorum ya açıkçası. Çoğu vücuttan atılır deniyor ama pek inanmıyorum ben nedense çok hap kullanmak istemiyorum zaten mecburen tiroid hapı kullanıyorum. Birde demiri hap yuksetmezse damardan takviye verecekmiş. Onuda düzenli içemiyorum zaten. Haplardan fenalık geldi gerçekten normalde hiç ilaç kullanmamVinalac olan ilaç İçin yazmıştım_peri_
Vinalac içinde folik asit az ama buarada oyuzden ilk başta endokrin doktorum z-fol yazdı daha çok diye birde iyot var diye. Tiroid hastalarina iyot lazım çünküVinalac olan ilaç İçin yazmıştım_peri_
Bende ona geri döneyim olmazsa ama içinde iyot olmaliymis işte. İyotu tek alamiyormuyuz acaba onu sorayım olmazsaVinalaci ben de kullaniyorum hem folik asit destegi hem de vitamin mineral destegi icin veriyor doktor. Icerigi cok zengin yararli bakteriler de var icinde bir de bulanti icin zencefil var.
İlk hanileligimde yaptırdım ikincide yaptırmadım bunda da yaptirmicam. Sezeryan doğumlarım benimde mecburiBen çok saçma buluyorum aslında tetanoz alışını steril bir hastane ortamında doğum yapıyoruz sonuçta iyice araştıracağım pek yaptırma taraftarı değilim ben
Bunda da iyot var. Arkasını atayim doktorunuza sorun siz yine de.Bende ona geri döneyim olmazsa ama içinde iyot olmaliymis işte. İyotu tek alamiyormuyuz acaba onu sorayım olmazsa
Benim de bağırsaklarımda emilim bozukluğu var Demir ilacı sadece kabız yapmaya yarıyor demirimi yükseltmiyor ben de damardan alıyorum her sene rahat oluyorİlk başta verdi canım birşey demedi ama o doktora 1kere gittim zaten. Şuanda da decavit midemi bulandirinca z-fol iç ozaman demişti onun içinde de 400mg folik asit var bende çok kullanmak istemiyorum ya açıkçası. Çoğu vücuttan atılır deniyor ama pek inanmıyorum ben nedense çok hap kullanmak istemiyorum zaten mecburen tiroid hapı kullanıyorum. Birde demiri hap yuksetmezse damardan takviye verecekmiş. Onuda düzenli içemiyorum zaten. Haplardan fenalık geldi gerçekten normalde hiç ilaç kullanmam
Ben haftada iki kere iyot damla kullanıyorum %2 liktenVinalac içinde folik asit az ama buarada oyuzden ilk başta endokrin doktorum z-fol yazdı daha çok diye birde iyot var diye. Tiroid hastalarina iyot lazım çünkü
22.hafta da gel dediler bana da. Ben yaptirdim 2018 ilk kızımda. Sezeryan olduğum için yine yaptırırım ben karşı degilim aşılaraBir dee sağlık ocağında aradılar 20. haftada gel tetenoz aşısı yapalım dedi. Yaptıran var mı daha önce mutlaka yaptırmak zorunda mıyız
Bende hamileliklerde damardan alıyorum arada birde doğuma yakin. Aslında normal zamanda da düşük genelde ama düzenli takip etmiyorum demiriBenim de bağırsaklarımda emilim bozukluğu var Demir ilacı sadece kabız yapmaya yarıyor demirimi yükseltmiyor ben de damardan alıyorum her sene rahat oluyor
İyot damlayı bende araştırdım aslında çok şeye iyi geliyor ama doktora sormadımBen haftada iki kere iyot damla kullanıyorum %2 likten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?