2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Diş doktoruna geldim kizlar şuanda iğne yapıldı bekliyorum dolgu olacak. Doktorum 12.haftadan sonra gidebilirdin dedi son kontrolde hatta sorunca. Ama ben yine de 4ay olsun diye bekledim. Baya zorluyordu çünkü kanallık olmasın bide doğum sonrasına kadar bekleyemem zaten yemek yedirtmiyor

Uyku düzeni midogunca tekrar konusalim yasina kadar bu konuyu 3 yil uykuya hasret yaşadım. Bi zahmet bunun bari duzeni olsa

Ayy bilmiyorum sanki ilk bebek gibi tecrübesiz oldum kizimda da kndimi dinlemiyordum ilk zamnlar böyle. Büyüyüncezaten bariz hissediliyor.
Nedense tecrübesiz gibi oldum bunda
Her bebek ayrı ama kimi çok hareketli kimisi çok sakin. Bide zaten küçükler yerleri bayada geniş henuz. Az daha buyuseler rahatlicaz

Uyku düzeni midogunca tekrar konusalim yasina kadar bu konuyu 3 yil uykuya hasret yaşadım. Bi zahmet bunun bari duzeni olsa
Bende tam 5yıl sonra uyumaya başladım ki uyuma annecim bı 2-3 yıl daha ben geliyorum dedi ufaklık. Ama en büyük duam sağlıklı huzurlu bol uykulu sakin bir bebek olsun

Kızlar detaylı ultrason yaptıran veya randevu alan var mi İstanbul Anadolu yakasında
Ben Sancaktepe Bölge Hastanesi'nde yaptıracağım canım, Hasan Bey var arkadaşımın eşinin dayısı. Çok ilgili ve iyiymiş işinde zaten başhekim yardımcısı. 3 hafta sonra gibi gideceğim, doktorum ne zaman için git derse artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…