- 26 Temmuz 2022
- 436
- 720
- 33
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #8.521
Merhaba, iki hafta sonra detayli ultrason icin randevum var / 18.haftada.Güzel haberler ile gel inşallah. Biz sonradan gelenlerin detaylı ultrasonuna var daha :))
Çok mu agriliydi canımKızlar belki bazılarınız hatırlar buraya yazmıştım kasık ağrım var, sertlesme var karnımda sancı gibi bi his var diye. Bugün dr a gittim idrar yolu enfeksiyonu varmışsizinde sikayetiniz olursa ihmal etmeyin diye yazıyorum. Aksef 500 ve purinol yazdı bunlari hamileliginde kullanan oldu mu aranızda
Ne güzel ya ben bugün 20. Haftaya girdim cuma normal kontrolüm var.bir sonraki detaylı olacak dedi doktorum sanırım 2-3 hafta sonra.geç olunca daha net görünürmüş ama bende bir an önce detaylıya girmek istiyorum artıkMerhaba, iki hafta sonra detayli ultrason icin randevum var / 18.haftada.
Sizinki ne zaman acaba ?
Ben bu Pazartesi doktor kontrolüne gideceğim canım. Büyük ihtimalle gittiğimde söyleyecek ne zaman yaptıracağımızı. Doktorumun birlikte çalıştığı Perinatoloji uzmanı başka bir doktor var. Ayrıntılı ultrosunu orada çektireceğiz.Merhaba, iki hafta sonra detayli ultrason icin randevum var / 18.haftada.
Sizinki ne zaman acaba ?
Ooo maşallah 21.haftaya gelmişsin neguzel ya çok heyecanlı. Bize de haber ver mutlaka güzel haberlerle gelKızlar nasılsınızyarın detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım
Hayir canim maalesefHanimlar bebeklerinizi hergün hissediyor musunuz?
İnşallah canim zaten hafif bi enfeksiyon dedi dr.Çok mu agriliydi canımgeçmis olsun ufak sertlesme oluyor ama top gibi bir sey ortaya çıkıyor bebis dedi doktor ona da. Sen ilaclarini eksik etme bol su ile gecirirsin insallah
Masallah ya güzel besleniyorum sen. Genelde sebze yiyorum ben hatta hep. Et türevi hicbirsey istemiyor canım. Hele 1-2 defa tavuk verdiler eve sokmucam dedim birdaha ama çorbasını falan içerim muhtemelen. Izgara ve mangal mahvediyorBen sebze yemeklerine bayılırım yemekte seçmem ama tavuktan ayri bir tiksindim nedense. Yavas yavas az az yiyorum artik.
Zeytinyagli sebze yemekleri tamda zamanı nadiren zor da olsa balik. Kırmızı et epey iyi tüketiyorum bu ara birde tarhana çorbası bayılıyorum.
Bende az hisseder oldum hatta o hissettigimden de emin olamiyorum bağırsak hareketi mi bebek mi diye. Bikav hftaönce bilr daha cok hissediyordum pozisyon mu degistirdi acabaHayir canim maalesefben haftada bir falan hissediyorum
Canim ben de et yiyemiyorum mantik ayni mantik ama köfte yiyorum mesela yeni kesfettim. Tavuk yiyemezsem suyunu corbaya koyuyorum belkj fikir olur sana. Çünkü kavurma ya da mangal et ben dw yiyemiyorumM
Masallah ya güzel besleniyorum sen. Genelde sebze yiyorum ben hatta hep. Et türevi hicbirsey istemiyor canım. Hele 1-2 defa tavuk verdiler eve sokmucam dedim birdaha ama çorbasını falan içerim muhtemelen. Izgara ve mangal mahvediyor
Kusman yoksa yemeye calis kuzum hepsindenM
Masallah ya güzel besleniyorum sen. Genelde sebze yiyorum ben hatta hep. Et türevi hicbirsey istemiyor canım. Hele 1-2 defa tavuk verdiler eve sokmucam dedim birdaha ama çorbasını falan içerim muhtemelen. Izgara ve mangal mahvediyor
Canım ben hep okurdum ilk hareketinde korktum elimdeki bardak düştü falan diyenleri ama abarti bulurdum fakat ben de ilk hissettiğimde bayaa bi korktum. Seğirme tarzi hafif seylee hissediyodum zaten ama tam hareket ettiginde organlarim birbirine çarpmış gibi hissettim yani demek istedigim bagirsak hareketi ile karışacak bi sey degilmis. Ama sen stres yapma hissetmek için erken dahaBende az hisseder oldum hatta o hissettigimden de emin olamiyorum bağırsak hareketi mi bebek mi diye. Bikav hftaönce bilr daha cok hissediyordum pozisyon mu degistirdi acaba
Ilk baslarda hergun hareketini hissedemezmisiz zaten ben de paranoyak bi insan oldugum için doktora gitmistim 3 gündür hissetmiyorum diyeBende az hisseder oldum hatta o hissettigimden de emin olamiyorum bağırsak hareketi mi bebek mi diye. Bikav hftaönce bilr daha cok hissediyordum pozisyon mu degistirdi acaba
Evet ya benimde 2. de erkek olunca teselli etmeye başlamışlardıCanım hayırlı olsun benim de aynen öyle oldu alışmam bile zor oldu hep kız sandım limon yedim herşeye limon sıktım ama benim de erkek etrafın tepkisi çok ilginç ama olsun canın sağolsun diyen bile vareltim çok çok üzülmüş erkek olacağı için(onun iki kızı var)biz üzülmedik millete ne oluyorsa Allah herkese hayırlısını veriyor bizim için yavrumuz hayırlı evlat biliyoruz hiç üzülmedik sağlıklı doğsun da dedik senin etraftan ilginç tepkiler geliyor mu
Hissediyorum ama bazen çok bazen 1 -2 derinden var yok arası. Genelde birşeyler yedikten sonra uzanirsam odaHanimlar bebeklerinizi hergün hissediyor musunuz?
Bir gün hic hissetmemistim canım taa ki gece hareketiyle bana buradayım demisti.Bende az hisseder oldum hatta o hissettigimden de emin olamiyorum bağırsak hareketi mi bebek mi diye. Bikav hftaönce bilr daha cok hissediyordum pozisyon mu degistirdi acaba
Köfte de yiyemiyorum kiymada istemiyor. Ama dediğin gibi tavuk suyuna çorba falan yapayım onu seviyorum. Benim zaten yapmada sorunum yok şükür yeme kısmı sorunluCanim ben de et yiyemiyorum mantik ayni mantik ama köfte yiyorum mesela yeni kesfettim. Tavuk yiyemezsem suyunu corbaya koyuyorum belkj fikir olur sana. Çünkü kavurma ya da mangal et ben dw yiyemiyorum
Kusma yok şükür ama sanki yedikten sonra sıkıyor beni. Sanki vücut istemiyor resmen yada hazmetmiyor bilmiyorum hiç. Belki 1ay sonra biraz daha iyi olurum inşallahKusman yoksa yemeye calis kuzum hepsinden
Sadece kıyma kavursan baharat atmadan hatta yumurta bile kırabilirsin üstüne bak ben öyle yemeği çok seviyorumKöfte de yiyemiyorum kiymada istemiyor. Ama dediğin gibi tavuk suyuna çorba falan yapayım onu seviyorum. Benim zaten yapmada sorunum yok şükür yeme kısmı sorunlu
Ayy bilmiyorum sanki ilk bebek gibi tecrübesiz oldumIlk baslarda hergun hareketini hissedemezmisiz zaten ben de paranoyak bi insan oldugum için doktora gitmistim 3 gündür hissetmiyorum diyeama dr her sey yolunda demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?