2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Çok mu agriliydi canım geçmis olsun ufak sertlesme oluyor ama top gibi bir sey ortaya çıkıyor bebis dedi doktor ona da. Sen ilaclarini eksik etme bol su ile gecirirsin insallah

Merhaba, iki hafta sonra detayli ultrason icin randevum var / 18.haftada.
Sizinki ne zaman acaba ?
Ne güzel ya ben bugün 20. Haftaya girdim cuma normal kontrolüm var.bir sonraki detaylı olacak dedi doktorum sanırım 2-3 hafta sonra.geç olunca daha net görünürmüş ama bende bir an önce detaylıya girmek istiyorum artık

Merhaba, iki hafta sonra detayli ultrason icin randevum var / 18.haftada.
Sizinki ne zaman acaba ?
Ben bu Pazartesi doktor kontrolüne gideceğim canım. Büyük ihtimalle gittiğimde söyleyecek ne zaman yaptıracağımızı. Doktorumun birlikte çalıştığı Perinatoloji uzmanı başka bir doktor var. Ayrıntılı ultrosunu orada çektireceğiz.

M
Masallah ya güzel besleniyorum sen. Genelde sebze yiyorum ben hatta hep. Et türevi hicbirsey istemiyor canım. Hele 1-2 defa tavuk verdiler eve sokmucam dedim birdaha ama çorbasını falan içerim muhtemelen. Izgara ve mangal mahvediyor

Canim ben de et yiyemiyorum mantik ayni mantik ama köfte yiyorum mesela yeni kesfettim. Tavuk yiyemezsem suyunu corbaya koyuyorum belkj fikir olur sana. Çünkü kavurma ya da mangal et ben dw yiyemiyorum

Kusman yoksa yemeye calis kuzum hepsinden

Bende az hisseder oldum hatta o hissettigimden de emin olamiyorum bağırsak hareketi mi bebek mi diye. Bikav hftaönce bilr daha cok hissediyordum pozisyon mu degistirdi acaba
Canım ben hep okurdum ilk hareketinde korktum elimdeki bardak düştü falan diyenleri ama abarti bulurdum fakat ben de ilk hissettiğimde bayaa bi korktum. Seğirme tarzi hafif seylee hissediyodum zaten ama tam hareket ettiginde organlarim birbirine çarpmış gibi hissettim yani demek istedigim bagirsak hareketi ile karışacak bi sey degilmis. Ama sen stres yapma hissetmek için erken daha

Bende az hisseder oldum hatta o hissettigimden de emin olamiyorum bağırsak hareketi mi bebek mi diye. Bikav hftaönce bilr daha cok hissediyordum pozisyon mu degistirdi acaba
Ilk baslarda hergun hareketini hissedemezmisiz zaten ben de paranoyak bi insan oldugum için doktora gitmistim 3 gündür hissetmiyorum diye ama dr her sey yolunda demisti

Evet ya benimde 2. de erkek olunca teselli etmeye başlamışlardı halbuki 2oglum olduğu için gerçekten çok çok mutluyum birlikte de çok güzel oynuyorlar ve ikiside bana çok düşkün. Allah'ım hepsini iyi insanlarla karşılaştırsın sağlıkla huzurla inşallah.

Bir gün hic hissetmemistim canım taa ki gece hareketiyle bana buradayım demisti. eşime söylüyorum hissetmiyorum sanki diye oda sürekli sana haber verecek degil buradayım diye söyleniyor bence hareket ediyorlar yine bazılarinı biz hissemiyoruz galiba artık uyku düzenleri oluştu

Canim ben de et yiyemiyorum mantik ayni mantik ama köfte yiyorum mesela yeni kesfettim. Tavuk yiyemezsem suyunu corbaya koyuyorum belkj fikir olur sana. Çünkü kavurma ya da mangal et ben dw yiyemiyorum
Köfte de yiyemiyorum kiymada istemiyor. Ama dediğin gibi tavuk suyuna çorba falan yapayım onu seviyorum. Benim zaten yapmada sorunum yok şükür yeme kısmı sorunlu

Köfte de yiyemiyorum kiymada istemiyor. Ama dediğin gibi tavuk suyuna çorba falan yapayım onu seviyorum. Benim zaten yapmada sorunum yok şükür yeme kısmı sorunlu
Sadece kıyma kavursan baharat atmadan hatta yumurta bile kırabilirsin üstüne bak ben öyle yemeği çok seviyorum

Ilk baslarda hergun hareketini hissedemezmisiz zaten ben de paranoyak bi insan oldugum için doktora gitmistim 3 gündür hissetmiyorum diye ama dr her sey yolunda demisti
Ayy bilmiyorum sanki ilk bebek gibi tecrübesiz oldum kizimda da kndimi dinlemiyordum ilk zamnlar böyle. Büyüyüncezaten bariz hissediliyor.
Nedense tecrübesiz gibi oldum bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…