- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.481
İnan canım bende bilmiyorumKızlar günaydınbugün yine hadi bakalım doktorun işi çıktı tüh demezlerse 16:00 detaylı randevum var yine, inşallah bu kez girip güzel haberler ile çıkıp bu konuyu kapatmak nasip olur dua edin
Sorunsuz bir randevu olursa sakin sakin artık kıyafet işine başlamak istiyorum ama aklıma bişey takıldı malum Ocak bebeleri biz klima ile ısınıyoruz ama evimiz öyle zor ısınan bir ev değil klima açıkken bu bebeye özellikle 3 ay için ne şekil alışveriş yapmalıyım aşırı kat kat olmasına gerek yok herhalde değil mi
Korkutma beniiiiFarkindaysan ben bu saatler anca girip bakabiliyorumanca elim boşa çıkıyor.
Iyiyim şükür gunun yorgunlugunu atmaya çalışıyorum sende ne vr ne yok. O bogaz telasi hic bitmiyor zaten
Cidden deneme yanılma olacak o zaman bu işİnan canım bende bilmiyorumbenim oğlan yaz bebesiydi. Kısa geldigimiz de baya toparlamisti ama kalın giydiriyorduk. Çünkü yurutecle ya da sürünerek peşimden dışarı geliyordu. Ama oda ısısı normal iken ne ince ne kalın kiayfetler giydiriyorduk. Bir de el ve ayaklarının soğuk olmaması gerekiyor
Lavman yapılmadı. Belden uyusturuldum ve bunda da belden uyusmak istiyorum. Ayaklarında ciddi ödem vardı. 37 giyerken 40 numara ile doğuma gitmiştim ama şükür bir problem olmadı. Kum torbası konulmadı ama bastirilma olayı yapıldı... Benim çok kanamam oldu belki o yüzden de bastırmış olabilirler parca mi kaldı diye... Alttan muayane yapmak istediler yaptıramadim. Doğumdan sonda sürekli yurumemi istedi doktor hem kanama hem ödemden hem de kilodan ötürü
Birwz öyle olacakCidden deneme yanılma olacak o zaman bu iş
Bu arada izin almışsın hastaymışsın valla evde çocukla ne kadar olur bilmiyorum ama bol bol dinlen inşallah bir an önce toparlanırsın ya
Canım şimdi kayınvalidemle konuşunca bana da kum torbası koymuşlarŞu lavman ve kum torbası olayını sanırım milattan önce yapıyolardı ve benim gittiğim yerin prosedürü çok eskide kaldığı için bana da uygulandı diye düşünmeye başladım kimse yaşamamış çünkü. Bende belden uyuşturulmak istiyorum inşaAllah nasip olur bu kez
İlac icmemesi cok kotu iste canim ya benim yegenimde hasta oldugunda asla surup iciremiyoruz bu yüzden kolay kolay iyilestiremiyoruz.Allah yardımcın olsunSağol canım zorla kavgayla iciriyorum antibiyotiğin ama. Benim çocuk üç yasonda değil de on sekiz yaşında sanki. Saati gelmemiş, içmek istemiyormuş, icemezmis sürekli bahane delirtexek benisana da çok gecmis olsun ins çocuk toparlar. Bende aynısı oldum bugün izin alıp gitmeyeceğim ise... Baya kötü hissediyorum kendimi
Canim standart kalinlikta kiyafetlet al Antalyadayiz sonuctaKızlar günaydınbugün yine hadi bakalım doktorun işi çıktı tüh demezlerse 16:00 detaylı randevum var yine, inşallah bu kez girip güzel haberler ile çıkıp bu konuyu kapatmak nasip olur dua edin
Sorunsuz bir randevu olursa sakin sakin artık kıyafet işine başlamak istiyorum ama aklıma bişey takıldı malum Ocak bebeleri biz klima ile ısınıyoruz ama evimiz öyle zor ısınan bir ev değil klima açıkken bu bebeye özellikle 3 ay için ne şekil alışveriş yapmalıyım aşırı kat kat olmasına gerek yok herhalde değil mi
Yulaf ezmesi cok iyi geliyor oneririm canim. Gunluk bi ara öğünde tüket gercekten dengeliyor. İster süt ile ,ister yogurt ve meyve ilave ederek tuket.Ya kizlar bu hamileligimde hic yaşamadığım kadar bagirsak sorunu yasiyorum yaa. Bi cok kabiz oluyorum bi cok ishal oluyorum orta yolu bulamadim
Benim de belden olup boyle ilk olmus baksana herkes memnun. Herkesin dogum hikayesi farkliBana belden uyuşturulmak istendiğim halde ilk doğumda ayaklarım da çok ödem olduğu için belden uyuşturamam komple uyutucam dediler genel uyguladılar bu sefer belden uyuşturulmak istiyorum bakalım nasip olur inşaAllah. Doğum sonrası uyandığımda karnımda kum torbası vardı çok fena ağrı yapmıştı korkuyorum tekrar öyle bir şey olur diye ama burada sadece ben yaşamışım sanırım bunu :/
Saglikli olalim da olacak napalim. Korkma kuzum korkma normal surecler hepsi yasayacagiz mecbur yeter ki cozulmez aşılmaz seyler ve saglik problemi olmasin.korkma evlat cok guzel birsey bi sarilinca unutuyorsun tum yorgunluğuKorkutma beniiiiiyiyim valla canım yat kalk süpür kaldır yap yıka hep aynı
Yazılanları okuyorum neyle karşılaşacağımı bilmediğimden yorum yapamayacağım ama bi korkum var belden uyuştuktan sonra insan kötü hissetmiyor mu yaŞu lavman ve kum torbası olayını sanırım milattan önce yapıyolardı ve benim gittiğim yerin prosedürü çok eskide kaldığı için bana da uygulandı diye düşünmeye başladım kimse yaşamamış çünkü. Bende belden uyuşturulmak istiyorum inşaAllah nasip olur bu kez
Yazılanları okuyorum neyle karşılaşacağımı bilmediğimden yorum yapamayacağım ama bi korkum var belden uyuştuktan sonra insan kötü hissetmiyor mu ya
Benim de belden olup boyle ilk olmus baksana herkes memnun. Herkesin dogum hikayesi farkli
Canım şimdi kayınvalidemle konuşunca bana da kum torbası koymuşlarama benim kanım o kadar çok düştü ki ben yarı baygın gibiydim ondan hatırlamıyorum demek ki
Epidural normal dogum yaptim lavman yaptilar ama kum torbasi konmadi. Sadece arada bi gelip karnima masaj yaptilar rahim kuculsun diye.
Ay iyi bari yalnız olmaman çok iyi olmuşBirwz öyle olacakneyse ben en önce sezeryan girenlerden olacak gibiyim size bildiririm o zaman durumu kayinvalidem geldim sağolsun o bakıyor oğlanı bugün
Amin canım inşallah... Umarım kızım böyle olmazİlac icmemesi cok kotu iste canim ya benim yegenimde hasta oldugunda asla surup iciremiyoruz bu yüzden kolay kolay iyilestiremiyoruz.Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?