2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
İnan canım bende bilmiyorum benim oğlan yaz bebesiydi. Kısa geldigimiz de baya toparlamisti ama kalın giydiriyorduk. Çünkü yurutecle ya da sürünerek peşimden dışarı geliyordu. Ama oda ısısı normal iken ne ince ne kalın kiayfetler giydiriyorduk. Bir de el ve ayaklarının soğuk olmaması gerekiyor

Cidden deneme yanılma olacak o zaman bu iş

Bu arada izin almışsın hastaymışsın valla evde çocukla ne kadar olur bilmiyorum ama bol bol dinlen inşallah bir an önce toparlanırsın ya

Şu lavman ve kum torbası olayını sanırım milattan önce yapıyolardı ve benim gittiğim yerin prosedürü çok eskide kaldığı için bana da uygulandı diye düşünmeye başladım kimse yaşamamış çünkü. Bende belden uyuşturulmak istiyorum inşaAllah nasip olur bu kez

Cidden deneme yanılma olacak o zaman bu iş

Bu arada izin almışsın hastaymışsın valla evde çocukla ne kadar olur bilmiyorum ama bol bol dinlen inşallah bir an önce toparlanırsın ya
Birwz öyle olacak neyse ben en önce sezeryan girenlerden olacak gibiyim size bildiririm o zaman durumu kayinvalidem geldim sağolsun o bakıyor oğlanı bugün

Canım şimdi kayınvalidemle konuşunca bana da kum torbası koymuşlar ama benim kanım o kadar çok düştü ki ben yarı baygın gibiydim ondan hatırlamıyorum demek ki

İlac icmemesi cok kotu iste canim ya benim yegenimde hasta oldugunda asla surup iciremiyoruz bu yüzden kolay kolay iyilestiremiyoruz.Allah yardımcın olsun

Canim standart kalinlikta kiyafetlet al Antalyadayiz sonucta odadan odaya gecirirken kullanmalik yün yelekler iyi oluyor.
Disarisi icin tulum mont,sicak tuttsun diye altina kilotlu corap alirsin .

Ya kizlar bu hamileligimde hic yaşamadığım kadar bagirsak sorunu yasiyorum yaa. Bi cok kabiz oluyorum bi cok ishal oluyorum orta yolu bulamadim
Yulaf ezmesi cok iyi geliyor oneririm canim. Gunluk bi ara öğünde tüket gercekten dengeliyor. İster süt ile ,ister yogurt ve meyve ilave ederek tuket.

Benim de belden olup boyle ilk olmus baksana herkes memnun. Herkesin dogum hikayesi farkli

Korkutma beniiii iyiyim valla canım yat kalk süpür kaldır yap yıka hep aynı
Saglikli olalim da olacak napalim. Korkma kuzum korkma normal surecler hepsi yasayacagiz mecbur yeter ki cozulmez aşılmaz seyler ve saglik problemi olmasin.korkma evlat cok guzel birsey bi sarilinca unutuyorsun tum yorgunluğu

Yazılanları okuyorum neyle karşılaşacağımı bilmediğimden yorum yapamayacağım ama bi korkum var belden uyuştuktan sonra insan kötü hissetmiyor mu ya

Yazılanları okuyorum neyle karşılaşacağımı bilmediğimden yorum yapamayacağım ama bi korkum var belden uyuştuktan sonra insan kötü hissetmiyor mu ya

Ben genel anestezi ile doğum yapmıştım doğum sonrası karnım çok acıyor diye ağladığımı hatırlıyorum ama arkadaşım belden uyuşturuldu hiçbir acı hissetmemiş çünkü akşama doğru geçmiş anestezi etkisi ve akşamda zaten ağrı kesici vurdukları için o karna bastırdıkları ağrıları falan hiçbirini hissetmemiş o yüzden özendim bir valla

İlac icmemesi cok kotu iste canim ya benim yegenimde hasta oldugunda asla surup iciremiyoruz bu yüzden kolay kolay iyilestiremiyoruz.Allah yardımcın olsun
Amin canım inşallah... Umarım kızım böyle olmaz doğduğunda beri sürekli bronşit ya da zature zaten... Babasıyla alakalı... O da yedi yaşına kadar böyleymiş. Doktor yedi yaşına kadar sürer o zaman demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…