2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canim standart kalinlikta kiyafetlet al Antalyadayiz sonucta odadan odaya gecirirken kullanmalik yün yelekler iyi oluyor.
Disarisi icin tulum mont,sicak tuttsun diye altina kilotlu corap alirsin .
Eğer bana kalsa hep polar şeylere gözüm takılıyor donar bu çocuk bu ayda diye

Bugün ilaç almaya gittim eczaneye biberonda aldim geldim lansinohun plastigini aldım.Herkes farklı bişey diyor vallahi.biri diyo cam bakteri üretiyo biri diyoki plastik sağlıksız ama bunca insanda plastik kullaniyo plastik aldım eczacıda bunu oneriyo

Uzun kollu zıbin ve patikli alt üstüne de kiyafetlerini giydirmiştim ince bataniyede kundak yapiyorduk.. Yetiyordu o şekilde cok soğuk oluyor ya

Ucu nasıl yavaş akış mı orta akış mı?

Canım ben de oglumda lansinoh kullandim. Sut sagma makinem lansinoh oldugundan uyumlu diye ondan almistim sonra buyumeye basladikca buyugunu de ondan aldim cok guzel uzun sure kullandim. Zaten surekli kaynatip steril ediyorsun o yuzden cok takma kafana

Anne göğsüne en yakını buymuş çok satıyoruz çok tercih ediliyo dedi eczacı bakalım

Anne göğsüne en yakını buymuş çok satıyoruz çok tercih ediliyo dedi eczacı bakalım
Bence Çocuk alacak mi o da var Bizde binbir çeşit biberon vardi. Mesela biz ilk avent aldik içmedi hic ,sagma makinası aldim lansinoh gönderirdiler, sonra baska yerden bisey aldkm mamajo mu neydi hediye gonderdiler. Sor bakalim hangisi aldi hiçbirini. Eger sağarsam vermek Zorunda kalırsam oyle damlalikla ağızına akittim.

Benim akintim oluyor. Doktora gittiğimde de vardi 2 hafta önce doktor ,vajinal flora düzenleyici fitil vardi, mantar icin ornek aldi, hpv örneğide aldi. Mantar sonucuna fitili kullan dedi, kefir ic, sirkeyle su karıştır yıka dedi. Ama hala. Gunde 1 defa genelde sabahlari geliyor.kaşıntı yanma yok ama gitmedi bitti

Valla minnoş içimi rahatlattı bir tek işte o kordon ne olur diye aklımda o kadar anca bu kadar elini çekti
Amanın aman ne tatlış bu poncik buruna bak yaa yerim..
Ah yaramaz kız sen kordonunu nasıl doladın şimdiden yaaa.. Canim sorun olmuyor korkma.. Benim ilk kizda dolanmisti bisicik olmadi düzenli kontrolune git ama

Selamlar benimde 10 yaşında Bi kızım var şuanda 20+4 haftalik hamileyim bendinde istediler ben yaptir aminosentez riskli tabiii ama bu herkesin kendi kararı tabiki hala çıkmadı sonucu beklemek en zor kismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…