- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.501
Eğer bana kalsa hep polar şeylere gözüm takılıyor donar bu çocuk bu ayda diyeCanim standart kalinlikta kiyafetlet al Antalyadayiz sonuctaodadan odaya gecirirken kullanmalik yün yelekler iyi oluyor.
Disarisi icin tulum mont,sicak tuttsun diye altina kilotlu corap alirsin .
Uzun kollu zıbin ve patikli alt üstüne de kiyafetlerini giydirmiştim ince bataniyede kundak yapiyorduk.. Yetiyordu o şekilde cok soğuk oluyor yaKızlar günaydınbugün yine hadi bakalım doktorun işi çıktı tüh demezlerse 16:00 detaylı randevum var yine, inşallah bu kez girip güzel haberler ile çıkıp bu konuyu kapatmak nasip olur dua edin
Sorunsuz bir randevu olursa sakin sakin artık kıyafet işine başlamak istiyorum ama aklıma bişey takıldı malum Ocak bebeleri biz klima ile ısınıyoruz ama evimiz öyle zor ısınan bir ev değil klima açıkken bu bebeye özellikle 3 ay için ne şekil alışveriş yapmalıyım aşırı kat kat olmasına gerek yok herhalde değil mi
Ucu nasıl yavaş akış mı orta akış mı?Bugün ilaç almaya gittim eczaneye biberonda aldim geldim lansinohun plastigini aldım.Herkes farklı bişey diyor vallahi.biri diyo cam bakteri üretiyo biri diyoki plastik sağlıksız ama bunca insanda plastik kullaniyo plastik aldım eczacıda bunu oneriyo
Canım ben de oglumda lansinoh kullandim. Sut sagma makinem lansinoh oldugundan uyumlu diye ondan almistim sonra buyumeye basladikca buyugunu de ondan aldim cok guzel uzun sure kullandim. Zaten surekli kaynatip steril ediyorsun o yuzden cok takma kafanaBugün ilaç almaya gittim eczaneye biberonda aldim geldim lansinohun plastigini aldım.Herkes farklı bişey diyor vallahi.biri diyo cam bakteri üretiyo biri diyoki plastik sağlıksız ama bunca insanda plastik kullaniyo plastik aldım eczacıda bunu oneriyo
Yenidoğanmis yavaş akış oluyor herhalde s yazıyı üstündeUcu nasıl yavaş akış mı orta akış mı?
Anne göğsüne en yakını buymuş çok satıyoruz çok tercih ediliyo dedi eczacı bakalımCanım ben de oglumda lansinoh kullandim. Sut sagma makinem lansinoh oldugundan uyumlu diye ondan almistim sonra buyumeye basladikca buyugunu de ondan aldim cok guzel uzun sure kullandim. Zaten surekli kaynatip steril ediyorsun o yuzden cok takma kafana
Bence Çocuk alacak mi o da var Bizde binbir çeşit biberon vardi. Mesela biz ilk avent aldik içmedi hic ,sagma makinası aldim lansinoh gönderirdiler, sonra baska yerden bisey aldkm mamajo mu neydi hediye gonderdiler. Sor bakalim hangisi aldi hiçbirini. Eger sağarsam vermek Zorunda kalırsam oyle damlalikla ağızına akittim.Anne göğsüne en yakını buymuş çok satıyoruz çok tercih ediliyo dedi eczacı bakalım
Valla minnoş içimi rahatlattı bir tek işte o kordon ne olur diye aklımda o kadarOh çok şükür.Foto yokmu güzel kizimizdannn
Ya maşallahValla minnoş içimi rahatlattı bir tek işte o kordon ne olur diye aklımda o kadaranca bu kadar elini çekti
Amanın aman ne tatlış bu poncik buruna bak yaa yerim..Valla minnoş içimi rahatlattı bir tek işte o kordon ne olur diye aklımda o kadaranca bu kadar elini çekti
Tipine kurban olurum Allah'ın guzel mucizeleriValla minnoş içimi rahatlattı bir tek işte o kordon ne olur diye aklımda o kadaranca bu kadar elini çekti
Selamlar benimde 10 yaşında Bi kızım var şuanda 20+4 haftalik hamileyim bendinde istediler ben yaptir aminosentez riskli tabiii ama bu herkesin kendi kararı tabiki hala çıkmadı sonucu beklemek en zor kismiselam arkadaşlar
ocak 2023 te Allah izin verirse 2. kez anne olacağım
benim sorunum
2li tarama arada çıktı dedi doktorum
4 lü yaptık daha randevuma var ama bunun sonucuda 157,7 çıkmış
36 yaşındayım 10 yaşında oğlum var zaten riskli gebelikte takipliyim
kendi bağışıklık sistemi hastalığımdan dolayı
bu sonuçta anladığım kadarıyla arada yine size bir danışayım dedim
detaylıda bir sorun varsa çıkar mı 2 lide amniyosentez yapalım demişti doktorum
büyük ihtimalle bu gittiğimde de soracak yaptırmalı mıyım onunda riskleri var çünkü
Bizde bir kez tam eli yoktu ne güzel eşim çekemediYa maşallahbenim kızda ensesi dönük bir de elleriyle kapatmış yandan da kendini göstermiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?