2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Sırf şu yağmur ve yol korkusuna valla doğumda deseler gel bir gün önce kal hastahanede kalırım cidden, kesinlikle gün belli olsun bir alternatif düşüneceğim nasipse
Bizim grupda baya aksilikler yasayan var ama Allah hepimize dogum gununu kararlastirmayi nasip etsin. 🤭Soyle süslenip puslenip sakince gidip saatimizi bekleyelim 🙏

Bebeğim 1.900 gr. çıktı boyunuda sordum ama onu bilemem bacak boyunu söyleyebilirim tarzı saçma salak bir şeyler söyledi zaten bu sefer o kadar dandik birine denk geldim ki sinir oldum ben ondan daha çok şey biliyorum o kadar yani ama bir sıkıntı yok her şey normal dedi ne kadar güvenebilirim bilemedim zaten 2 hafta sonra tekrar randevum var hem 32. hafta raporu alacağım hemde bu seferkinden memnun kalmadığım için başka birine görüneceğim.
Masallah kilosu iyi canım bazen ne yazık ki öyle oluyor bende özele gidiyorum güya daha bir kez bebeğimin yüzünü göremedim

Bizim grupda baya aksilikler yasayan var ama Allah hepimize dogum gununu kararlastirmayi nasip etsin. 🤭Soyle süslenip puslenip sakince gidip saatimizi bekleyelim 🙏
Biz olumlu düşünelim olumlu olsun 🤭aksilikler ile gideceksek de nasip yeterki sağlıkla kavuşalım ama öncelik iyi düşünmek 😅 valla çok aksi bir durumda bazı hastalarında denk geldiği gibi artık beni de Mehmet bey götürür ne yapalım

Oh ne güzel gözün aydın canım senin de 🥰🥰
Çok şükür çalışma kısmını kazasız belasız atlattık 😌 şimdi artık bebeğe hazırlık yapmaya başlayabilirim 🙈 Allahtan ufaklık gündüzleri kreşe gidiyor, biraz ev işi biraz bebek hazırlığı derken kalan vakti huzurla geçiririm inşallah 🤲
Senin hırkalar çok minnoş bu arada ellerine sağlık ☺️

Bende 1,5 hafta sonra 32. hafta raporu alacağım inşaAllah 4 gözle bekliyorum

Bebeğim 1.900 gr. çıktı boyunuda sordum ama onu bilemem bacak boyunu söyleyebilirim tarzı saçma salak bir şeyler söyledi zaten bu sefer o kadar dandik birine denk geldim ki sinir oldum ben ondan daha çok şey biliyorum o kadar yani ama bir sıkıntı yok her şey normal dedi ne kadar güvenebilirim bilemedim zaten 2 hafta sonra tekrar randevum var hem 32. hafta raporu alacağım hemde bu seferkinden memnun kalmadığım için başka birine görüneceğim.
Kilo çok değil mi??🙄

Hemoroid senelerdir cektigim bir sey maalesef, her turlu seyi denedim ama kesinlikle sicak suya oturmak kadar iyi gelen bir sey yok. Hamileyken bunu yapmak da sikinti tabii ki ama karnina gelmeyecek sekilde legen vb bir seye biraz sicak su doldurup icinde bir 15 dakika oturabilirsen cok iyi gelir canim. Dusta sicak su tutmak vs ayni olmuyor.
Hayır kesinlikle bunu yapmayın göbeğe gelmemesi önemli değil rahmi yumuşatır hatta son haftalarda doğuramayanlara sıcak suya oturmak önerilir

Hemoroid senelerdir cektigim bir sey maalesef, her turlu seyi denedim ama kesinlikle sicak suya oturmak kadar iyi gelen bir sey yok. Hamileyken bunu yapmak da sikinti tabii ki ama karnina gelmeyecek sekilde legen vb bir seye biraz sicak su doldurup icinde bir 15 dakika oturabilirsen cok iyi gelir canim. Dusta sicak su tutmak vs ayni olmuyor.
İşe geldim şimdi akşam deneyecegim canım. Gercekten baş belası birseymiş allah olan herkese kolaylık versin

Cok Gecmis olsun canim ya .kuzenimin esi normal dogumu o kadar kolay gectiki ama sonrasinda yasadigi hemoroid den cok cekmisti sicak su yapmadan bi doktora sor bakayim. Kaplicalar ,hamam yasak ya 🤭 belli mi olur belki farkli yöntem vardir belki hamileler icin .
Doktora yazacam simdi canım bi krem vardı evde yanıma aldım kullan derse kullanacam. Suyu da soracagım biraz yap derse suyu da aksam yapcam

İşe geldim şimdi akşam deneyecegim canım. Gercekten baş belası birseymiş allah olan herkese kolaylık versin
Arkadaslar yapmayin demis ben de korktum simdi yanlis tavsiye vermis olmak istemem. Bana buradaki doktorum yapabilirsin demisti. Benim kastettigim zaten legene max 2 parmak cok sicak olmayan su koymak idi, kendim bir zararini gormedim ama sen doktora danismadan yapma canim istersen.

Doktora yazacam simdi canım bi krem vardı evde yanıma aldım kullan derse kullanacam. Suyu da soracagım biraz yap derse suyu da aksam yapcam
Yemeklerde hiç baharat tüketme, aşırı salçalı bişey yeme, sarımsaktan bir süre uzak dur biraz açık tarif edeceğim ama lavaboya gidince sıcak su ile peçete ıslatıp orada az bekletip çekersen suya oturmasan bile o iyi gelebilir diğer yere değmeyecek sonuçta ama tabi doktora sormak en sağlıklısı, eşime doktor ya bu peçete işini demişti ya suya oturma işini tabi bizde şimdi suya oturma olur olmaz bilmiyorum ona güvenemedim

Back
X