Ben de nst öncesi bosbol kaşarlı tost yemiştim ama bana mısın demedi 1 kere hareket etmedi hemşire dürttü falan baya cıkss.. Emin misin kahvaltı yaptığına diyoNormal kahvaltı yapmıştım yumurta peynir vs
Ben de gördüm o paylaşımı. İnfluenza a muhtemelen bütün evi tarumar eden. Şimdi b tipi geliyor bide demişof kizlar hekimanne diye bi hesap takip ediyorum, 2009dan beri en kötü grip sezonunu yaşıyoruz önümüzdeki aylarda daha da artış gösterecek diye bir paylaşım yapmış. çok üzülüyorum tam zamanını bulduk Allah bebişlerimizi korusun
Ben kırık föne zaten öhh dedim de altta suitlerin cephesine göre fiyat farkı koymuş ya orada koptum ben. Antalyada 5 yıldızlı otellerde suit o fiyatYa tamam da onlar zaten yapılması gereken şeyler, resmen kazık atıyorlar. Bir de mesela benim iki numaralı kızım özel hastanede doğdu, orada küvozde kaldı. Hiç para ödemedik çünkü belli bir süreye kadar sanırım yenidoğan için devlet ödeme yapıyor zaten. O yüzden şaşırdım bu 3500 tlye. Kırık fön meselesine de koptumBen de hiç bilmem zaten saçım düz düğünden düğüne fön çektirmişimdir.
Bebek yine yenidoğan alianz bebeği olucak ama sonuçta biz yine ödeme yapacağız. Yani sigortaya. Diyorum ya bir sürü jest jest sonra kazığı sokuyorlar fotoğrafçı topuk kanı falan ileYa tamam da onlar zaten yapılması gereken şeyler, resmen kazık atıyorlar. Bir de mesela benim iki numaralı kızım özel hastanede doğdu, orada küvozde kaldı. Hiç para ödemedik çünkü belli bir süreye kadar sanırım yenidoğan için devlet ödeme yapıyor zaten. O yüzden şaşırdım bu 3500 tlye. Kırık fön meselesine de koptumBen de hiç bilmem zaten saçım düz düğünden düğüne fön çektirmişimdir.
Ablamıda kusturuyordu bi deneme yapayım bakalımBeni de decavit kusturuyordu doktorum bıraktırdı balık yağı ve vitamin hapı kullanıyorum
Ne güzel kusma olmadıysa benim mide problemli bence :)Ben 4 aylıktan sonra kullanmaya başladım çok memnunum bence kullanmalısın bende hiç bir kötü etkisi olmadı, dogum sonrası 1 2 ay daha kullanmayı düşünüyorum tabi doktor kullanabilirsin derse
Bak en güzel şey hemşirenin gelip bebeği yıkaması bence. Emzirmeye de destek olur hem. Bunu sorayım ben de hastaneyeYok kız ne örgüsü kırık fön hariç sadece düz fönmüş hizmeti,dalgalı kırıkfön çekmeyen saçımı örmez ki.
Aslında yemek olayı güzel olurmuş ama işte uzak diye getirmeyecekler. 3 kere de hemşire gelip bebeği yıkayıp eğitim vericekmiş. Bak bunlar güzel.
Ama bir şeyler yapıp sonra da fotoğrafçı vasıtasıyla kazığı sokmalarına uyuz oluyorum.
Ya demek ki kaşarlı tost yetmemiş anası, içinde sucuğu eksik kalmışBen de nst öncesi bosbol kaşarlı tost yemiştim ama bana mısın demedi 1 kere hareket etmedi hemşire dürttü falan baya cıkss.. Emin misin kahvaltı yaptığına diyo
Ben de gördüm o paylaşımı. İnfluenza a muhtemelen bütün evi tarumar eden. Şimdi b tipi geliyor bide demiştam da bizim bebeler yükleniyorken evde okul çocuğu olmasa korursun çok dert etmeyin bizler düşünelim ne halt edeceğimizi
Ben kırık föne zaten öhh dedim de altta suitlerin cephesine göre fiyat farkı koymuş ya orada koptum ben. Antalyada 5 yıldızlı otellerde suit o fiyatbenim ivf maslak acıbadem de olmuştu. Yumurta toplamada anestezi den uyanınca baya mükellef bir kahvaltı gelmişti muzuna çileğine kadar eksik etmemişlerdi
evetKendini strese sokma canım, el kadar bebek kimse yatağından almasın ellemesin. Konuşmuştuk bunu, biri gelince hep yatağında, odasında tut. Odasının girişine, yatak başına dezenfektan koy insanlar dikkat etsinler buna. Olacağı varsa olur zaten buna rağmen.
Adı var diye işte hastanenin, neyse biraz premses hisset sen deBebek yine yenidoğan alianz bebeği olucak ama sonuçta biz yine ödeme yapacağız. Yani sigortaya. Diyorum ya bir sürü jest jest sonra kazığı sokuyorlar fotoğrafçı topuk kanı falan ile
ay gerçekten çocuklulara ekstra sabır diliyorumBen de nst öncesi bosbol kaşarlı tost yemiştim ama bana mısın demedi 1 kere hareket etmedi hemşire dürttü falan baya cıkss.. Emin misin kahvaltı yaptığına diyo
Ben de gördüm o paylaşımı. İnfluenza a muhtemelen bütün evi tarumar eden. Şimdi b tipi geliyor bide demiştam da bizim bebeler yükleniyorken evde okul çocuğu olmasa korursun çok dert etmeyin bizler düşünelim ne halt edeceğimizi
Ben kırık föne zaten öhh dedim de altta suitlerin cephesine göre fiyat farkı koymuş ya orada koptum ben. Antalyada 5 yıldızlı otellerde suit o fiyatbenim ivf maslak acıbadem de olmuştu. Yumurta toplamada anestezi den uyanınca baya mükellef bir kahvaltı gelmişti muzuna çileğine kadar eksik etmemişlerdi
İlk bebekte böyle olması bence çok normal, ortada büyük bir soru işareti var çünkü. Kendini akışa bırak yani duyguları da sonuna kadar yaşamak lazım bir yerde. Engel olamıyorsan, biraz duygulara kapılmakta sorun yokevetay bana bu ara duygular gidip gidip geliyor ya 3. trimester beni çarptı galiba
Eki Görüntüle 3181027
muayene ücreti yok zaten, aşıları ve topuk kanı sarılık marılık. O parayı da geri iadesi oluyormuş sigortadan ama sonuçta sigorta yaptırıncada para ödüyorsun. Sgklı değiliz biz eşimin işi yurtdışında. Eyt çıkarsa sgk olacak inşallah. Ben de çalışmıyorumYa senin listeye baktım da , aralık annelerinde okudum galiba özel hastanede doğum yapıyorsan 20 gün bebek kontrolleri ücretsiz imiş. Hatta kadın sarılık kontrolü için gitmiş eşi muayene ücreti ödemiş tahlil vs kadın sgk yı aramış sormuş. İade etmişler parayı. Böyle bi bilgim var eşime de söyledim. Bakalım.
kesinlikle öyle, diyorum ki keske şu anki aklımla hamile kalsaymışımİlk bebekte böyle olması bence çok normal, ortada büyük bir soru işareti var çünkü. Kendini akışa bırak yani duyguları da sonuna kadar yaşamak lazım bir yerde. Engel olamıyorsan, biraz duygulara kapılmakta sorun yokBebek doğduğunda ama daha güçlü ve ne yaptığını bilir halde olacaksın emin olabilirsin buna.
Evet biraz deneme tahtası gibi oluyorlarkesinlikle öyle, diyorum ki keske şu anki aklımla hamile kalsaymışımher şeyi öğrendim çünkü. ilk bebeler cahilliğe geliyor cidden
Bu saatlerde benim de karnım kazınıyor da aç uyuyorum yaTam bu saatte bir acıkıyorum size anlatamam. Hemen ekmek arası peynir.
Az önce memorialde ana baba kutlama yemeğinden bahseden ekonomiste bakın abdjshs.
ben de az önce üşenmedim fırına gittimTam bu saatte bir acıkıyorum size anlatamam. Hemen ekmek arası peynir.
Az önce memorialde ana baba kutlama yemeğinden bahseden ekonomiste bakın abdjshs.
Adı var diye işte hastanenin, neyse biraz premses hisset sen de
Aç uyuyamayacak kadar acıkıyorumBu saatlerde benim de karnım kazınıyor da aç uyuyorum yaBebem zayıf mı kalacak böyle böyle
Allahtan fırın yok burda ya , şuan su böreği almaya giditordum agsjdjsjaben de az önce üşenmedim fırına gittimkumru ve su böreği gömdüm ama yetmedi püh
hahahh bak şehir dışında yaşamanın faydalarıAllahtan fırın yok burda ya , şuan su böreği almaya giditordum agsjdjsja
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?