2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
8 yıl önce yaptığım doğumda bile ne ip ne bandaj vardı. Sıktılar opsite ı daha hastanede banyo yaptım. Şuan 30x50 cm gibi devasal bi bandaj var. Kanamam neredeyse bitti ama inan sormak bile istemiyorum buradakilere normal mi diye. İlk doğum sonrası kum torbaları dan sanırım baya fazlaydı kanama.
Yarına kalmayacsklsr heralde biz kalır mıyız bilmiyorum kuzum bu gece çıkartalım sizi dedi Dr visitte, biz bebek burada bi gün daha kalalım dedik. Sabahtan çıkartmszlarsa gel kuzum işin de yoksa, laflarız.
Sadece gözlem canım. 1.badamak bile değil tüm bebekler stabil onun olduğu odada. Ama kesinlikle yasak günde 1e zor ikna ettim. 50 tane güvenlikten geçiyorsun telefon onayı gelmezse geçiriyorlar. Yürüyerek gidemiyorsun taşıma için gelecek hastabakıcıları bekliyorsun. Gerçekten rezil bir kast sistem var. İşte tek umudumuz tedavi Red imzalamak şuan umarım kabul ederler

Geri kalan hepsi normal ve ileride kilosuda çok iyi dedi sadece o geri bende genel olarak durumu nasıl gelişimi nasıl dedim iyi dedi ama bn onu görünce içim içimi kemiriyor
Seni çok iyi anlıyorum benimde geri çıkıyordu 1 hafta kafası 3 haftaya kadar normal diye duymuştum şuan normal ama bilmiyorum tabiki doktorun daha iyi bilir

Siz mantar olmuşsunuz sanırım, benim idrar enfeksiyonu muhtemelen yarın belli olur bakalım
Ben saçlarımı boyuyorum ama açıcı kullanamıyorum ya, onu da kullanan var ama. Saçlarım beyaza yakın sarı, diplere açıcı olmadan boya sürüyorum turumcumsu bir şey oldum saçma sapan son ay belki komple düzeltirim ben de açıcıyla. Doktorum karşı çıkmıyor yani, siz de bi sorun doktorunuza

Öyle düsünme içini ferah tut. Orada acil mudahale hızlı ve kolay oldugu için tutuluyor. Senin yanında olsa allah korusun bişey olsa mudahale cok gecikebiliyor. Emin olmadıkları bişey vardır ki musade altında tutuyorlardır. Emin ol onlar da iş yüklerini artırmak istemez. Ama hastanelerle cok hasır nesir oldugumuzdan biliyorum ki en iyi bölüm yine de cocuk bölümleri oluyor genelde. Asistanlar da genelde cocukları baya seviyor ilgileniyorlar. Benim gördüklerim boyle tabi. Bundan sonra hep senin yanında olucak zaten azcık daha sabret. Yanına koysalar hafifte bişey olsa bile kalbin dayanmaz orda emin ellerde merak etme. Doktorların cogu da ten temasınına anne baba kucagının öneminin farkında zaten. İnşallah bir an önce sizi taburcu ederler beraber

iyi geceler kızlar
az önce müthiş bir ağrı ile uyandım hem karnımda hem belimde. uyandığımda sırt üstü pozisyondaydım. yatarken mumya gibi yapıyorum kendimi solda kalayım diye ama yok nasıl oluyorsa sırt üstüne dönmüşüm yine biraz oturunca geçti şimdi iyiyim. sırt üstü yattığım için mi yaşadım bu ağrıları acaba rahatsız mı oldu bebem

Kuzu kendini kastiysan yatarken tedirginlikle o cok agri yapiyor ondan olabilir. nst de sirt ustu yatarken kalkinca bende oyle perisan oluyorum

İnşallah biraz daha bekler canım ama korkma bak senin haftalarda gelen bebişler gayet iyiler. Bir sorun çıkmayacak merak etme.

Günaydın canım valla bugün aynısını yaşadım sırt üstü nasıl uyumussam sola dönmek o kadar zor oldu ki sanki her yerim batmış gibi. Benim için nst.lerde eziyet olmuştur hep yatamam yatsam kalkamam

Hastanedesin kontrol altındasın canım içini ferah tut Allahim ikinizinde yardımcısı olsun bebislerimiz çok güçlü oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…