2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla huzurla büyüsün minnoş tez zamanda sağlıkla kavuşun inşallah kötü günleri düşünme.bebisini gördüğün anı düşün.sana sarılacağı anı düşün hep

Günaydın canım valla bugün aynısını yaşadım sırt üstü nasıl uyumussam sola dönmek o kadar zor oldu ki sanki her yerim batmış gibi. Benim için nst.lerde eziyet olmuştur hep yatamam yatsam kalkamam
Bende hep ya sağda ya sırtüstü buluyorum kendimi uyandığımda inşallah zarar olmuyodur

Ben de hep sırt üstü uyanıyoum. Ama aksine bana cok rahat geliyo. O kadar yastık koyuyorum sırta donmiyim dir gene donmüş oluyorum

Merak etme hiç hastanedesin herşey kontrol altında ciğer geliştirici igneni vururlar muhtemelen

Valla hiç bilemedim canım ama gebelik sürecinde boya kullanan çok oluyor bitkisel açıcılar varsa en azından kimyasal olmamasından daha iyidir.Botoks hamilelikte önerilmiyor .
Yok Zerefcim sırt üstü yatmakla ağrı artmaz kıramp gibimi ağrın son düzlüğe doğru gidiyoruz ağırlar ister istemez artıyor

Gözünüz aydın canım ne mutlu sana gerçekten hayal edilenden çok daha güçlü kadınlar çıkıyor içimizden düne kadar sizlanan nazlı kız çocuklarıydık, ama şimdi bebeğe yansır diye dimdik ayakta duruyoruz, Rabbim sağlıkla kavuştursun birbirinize

Kızlar günaydın. Eşim bu sabah çok kötü uyandı. Boğaz ağrısı, öksürük, hapşırık. Sırtım da ağrıyor diyor. İşin kötü tarafı benim de ağrıyor sırtım ama dünden beri camış gibi yatıyoruz. Yatmaktan mı hastalıktan mı yoksa benimki hamilelikten mi çözemedim. Kovid testi yapılıyor mu hala bilginiz var mı? Gitsem yaptırsam diyorum? Doktoruma haber verirdim duruma göre?

Çok geçmiş olsun. Bol bol sıvı tüket hakiki kuşburnu varsa sallama olanlardan değil öksürüğü çok güzel kesiyor içine birazda bal koy hemde c vitamini deposu Allah şifa versin

Kizlar bende dunden beri oksuruk var dolaptan soguk bisey yemistim henuz tutmadi hastalik beni ama bi kelle paça fakan içsem bisey olur mu ki kizlar ya o cok iyi geliyo bana bol baharatli limonlu sarimsakli
Ben normalde sevmem ama bir iki defa canim cekti ictim, sarimsagi bizde yaninda getiriyorlar eger icine konulsun istemiyorsan. Ki ben sarimsak hoc sevmem ama faydasi olaun diye azicik koyuyorum. Bir zarari oldugunu duymadım sadece ikk aylar sakatat yeme demisti doktorun
Canım benim kıyamam yaa , minnacik cocuklardan kan alınırken icim yaniyor, kizimda kab almaya calismisti hemsire kucukdiye damar yolunu bulamadi baktim cocuk çığlığı basiyor aldim elinden istemiyorum tedavi öldüreceksin dedim bi de cocuk hastanesi hemsiresi, bir baskasi geldi tak diye buldu damari. Annelik cok baska gercekten. Eger tedavi görmüyorsa bashekime kadar cikip al yavrunu eve git. Eminim daha cabuk toparlar, en azindan stresin de gitmis olacagi icin sütün de cabuk gelir. Rabbim yardımcın olsun kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…