Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla huzurla büyüsün minnoşKızlar nasılsınız iyisinizdir umarım. Ben tansiyon sebebiyle yatırılmıştım hastaneye. 10 Aralık günü oğlum geldi dünyamıza. Şuan küvezde 15 gün oldu. Hergün süt götürüyorum şükür şuan iyi. Neler yaşadım neler. 3 kere yoğun bakımda yattım telefon ziyaretçi kimse yoktu yanımda. Bebeği bekletmeye çalıştılar tansiyon ilaçlarıyla ama eşi beni zehirlemeye başlar başlamaz sezaryen oldum. Ve yanımda sadece o an eşim vardı ömrümüzde o kadar ağlamadık eşimle ameliyata girerken ben. Rabbim kimseye yaşatmasın çektiklerimi.
Sağ salim vaktini beklesin inşallah bebiş hangi üniversite ki şaşırdımYok hiç koymuş 36haftadan önce doğanlar başka hastanelere sevk ediyormuş
Bende hep ya sağda ya sırtüstü buluyorum kendimi uyandığımda inşallah zarar olmuyodurGünaydın canım valla bugün aynısını yaşadım sırt üstü nasıl uyumussam sola dönmek o kadar zor oldu ki sanki her yerim batmış gibi. Benim için nst.lerde eziyet olmuştur hep yatamam yatsam kalkamam
Sağol canım benimHastanedesin kontrol altındasın canım içini ferah tut Allahim ikinizinde yardımcısı olsunbebislerimiz çok güçlü oluyorlar
Ben de hep sırt üstü uyanıyoum. Ama aksine bana cok rahat geliyo. O kadar yastık koyuyorum sırta donmiyim dir gene donmüş oluyorumiyi geceler kızlar
az önce müthiş bir ağrı ile uyandım hem karnımda hem belimde. uyandığımda sırt üstü pozisyondaydım. yatarken mumya gibi yapıyorum kendimi solda kalayım diye ama yok nasıl oluyorsa sırt üstüne dönmüşüm yinebiraz oturunca geçti şimdi iyiyim. sırt üstü yattığım için mi yaşadım bu ağrıları acaba rahatsız mı oldu bebem
Oyle diyor ya haberlerNasıl yani benim drun kliniği var anlaşmalı hastanede doğum yaptıramicak mı yani
Merak etme hiç hastanedesin herşey kontrol altında ciğer geliştirici igneni vururlar muhtemelenGünaydın kizlar
Banada dua edermirmisiniz dünden beri hastanede yatıyorum suyum azalmış bebeğin gelişimi iki hafta geri protein kacagida hafif başlamış doğum olabilir ama daha çok küçük çok korkuyorum henüz 1400 gram iki hafta daha bekler inşallah
Vurmadilar henüz sorucam ama yarın doktoraMerak etme hiç hastanedesin herşey kontrol altında ciğer geliştirici igneni vururlar muhtemelen
İnşallahSağ salim vaktini beklesin inşallah bebiş hangi üniversite ki şaşırdım
Canım geçmiş olsun Allah’ın izniyle sağlıklıca doğacaktır günü gelince şimdi önlem amaçlı mecburen yatıyordursun hiç korkma dualarımız seninle .Sağol canım benim
Valla hiç bilemedim canım ama gebelik sürecinde boya kullanan çok oluyor bitkisel açıcılar varsa en azından kimyasal olmamasından daha iyidir.Botoks hamilelikte önerilmiyor .Kızlar çok alakasız bişey sorcm mesela ben sezeryan olcm o yüzden tarih falan belirlersek bi sorun da çıkmazsa mesela 1-2 gün öncesinde saçlarımı boyatsam açıcı falan kullanıyorlar bebeklere zararı olur mu ki bi de botoks yaptırsam Shrek gibi bişey oldum da neden bilmem kaşlarım alnım da çok derin çizgiler oldu doğumdan sonra da çıkıp yaptıramam çünkü gerçi heralde 2 senedir bu kuaföre gitmiyorum fiyatlar nasıl oldu haberim yok da
Yok Zerefcim sırt üstü yatmakla ağrı artmaz kıramp gibimi ağrın son düzlüğe doğru gidiyoruz ağırlar ister istemez artıyoriyi geceler kızlar
az önce müthiş bir ağrı ile uyandım hem karnımda hem belimde. uyandığımda sırt üstü pozisyondaydım. yatarken mumya gibi yapıyorum kendimi solda kalayım diye ama yok nasıl oluyorsa sırt üstüne dönmüşüm yinebiraz oturunca geçti şimdi iyiyim. sırt üstü yattığım için mi yaşadım bu ağrıları acaba rahatsız mı oldu bebem
Canım oturur pozisyonda daha çok sertleşiyor mümkün olduğunca uzan karnın yumusarKızlar Benim haftalarımda olan arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim karnim ellediğimde taş gibi sizinde öylemi yoksa benim suyum fazla olduğu için olabilir mi?
Gözünüz aydın canım ne mutlu sanaKızlar nasılsınız iyisinizdir umarım. Ben tansiyon sebebiyle yatırılmıştım hastaneye. 10 Aralık günü oğlum geldi dünyamıza. Şuan küvezde 15 gün oldu. Hergün süt götürüyorum şükür şuan iyi. Neler yaşadım neler. 3 kere yoğun bakımda yattım telefon ziyaretçi kimse yoktu yanımda. Bebeği bekletmeye çalıştılar tansiyon ilaçlarıyla ama eşi beni zehirlemeye başlar başlamaz sezaryen oldum. Ve yanımda sadece o an eşim vardı ömrümüzde o kadar ağlamadık eşimle ameliyata girerken ben. Rabbim kimseye yaşatmasın çektiklerimi.
Onu bende fark ettim oturunca daha sert oluyorCanım oturur pozisyonda daha çok sertleşiyor mümkün olduğunca uzan karnın yumusar
Balıkesir bu konuda çok gelişmemiş tanıdığım biri tüp bebek yaptıracaktı tüp bebek doktoru yokmuş ya İzmir'e yada Bursa'ya gitmesi gerekiyormuşİnşallahbalikkesir universitesi
Çok geçmiş olsun. Bol bol sıvı tüket hakiki kuşburnu varsa sallama olanlardan değil öksürüğü çok güzel kesiyor içine birazda bal koy hemde c vitamini deposu Allah şifa versinKızlar günaydın. Eşim bu sabah çok kötü uyandı. Boğaz ağrısı, öksürük, hapşırık. Sırtım da ağrıyor diyor. İşin kötü tarafı benim de ağrıyor sırtım ama dünden beri camış gibi yatıyoruz. Yatmaktan mı hastalıktan mı yoksa benimki hamilelikten mi çözemedim. Kovid testi yapılıyor mu hala bilginiz var mı? Gitsem yaptırsam diyorum? Doktoruma haber verirdim duruma göre?
Ben normalde sevmem ama bir iki defa canim cekti ictim, sarimsagi bizde yaninda getiriyorlar eger icine konulsun istemiyorsan. Ki ben sarimsak hoc sevmem ama faydasi olaun diye azicik koyuyorum. Bir zarari oldugunu duymadım sadece ikk aylar sakatat yeme demisti doktorunKizlar bende dunden beri oksuruk var dolaptan soguk bisey yemistim henuz tutmadi hastalik beni ama bi kelle paça fakan içsem bisey olur mu ki kizlar ya o cok iyi geliyo bana bol baharatli limonlu sarimsakli
Canım benim kıyamam yaa , minnacik cocuklardan kan alınırken icim yaniyor, kizimda kab almaya calismisti hemsire kucukdiye damar yolunu bulamadi baktim cocuk çığlığı basiyor aldim elinden istemiyorum tedavi öldüreceksin dedimOkuyamadım sayfaları ama herkes iyidir umarım kızlar
Yürüyüş yapıyorum sıkıntı yok, son 1 saatte bel bacak ağrısı başladı birazdan parol isteyeceğim sanırım. Ay geçen yattığımda da bu hastane bana aynı şeyi hissettirmişti yine f tipi cezaevinde hissediyorum ama bebeğim mahpus bu seferyakıp yıkasım var buraları bırakmıyorlar rçocuğu hiçbir tıbbi müdahale destek almıyor, kan sonuçları da güzel çıkıyor elleri delik deşik mahfetmişler yavrumu.hala diyor ki hemşire ama sütün yok, e sizde enjektörle besliyorsunuz(ki biberonla besleseler daha iyi en azından çocuk çekmek için uğraşacak, hayvan gibi basıyorlar 20cc yi ağzına boğula boğula yutuyor çocuk, buna alışan çocuk nasıl memeye döner damla damla tahammül eder memeye) ben de enjektörle besleyeceğim belki emzirme karşıtıyım kime ne belki hiç sütüm gelmeyecek ne saçma bi gerekçe. Diş etine damağına dikkat etmeden.. Elinden kan alacakları bugün ben emzirmek istiyorum diye gittim. Mahfoldu çocuk katıla katıla ağladı, alamadı da kanı. İçeride iğneyi çevir çevir deş. Bide yüzünü sıkıyor çocuğun habire sakinletiuormuş iyice sinirlendi aldı kucağına o sivilceli fondotenli suratına yapıştırıyor. Bişi desem 5dk sonra çıkıcam bebek orada onun visfanında. Brn alabilir miyim dedim. Aldım, asla inanmazdım ben böyle şeylere nasıl sustu yavrum bi görseniz hemen sakinledi sesimi duyunca göğsüme koyunca. Sonra bidaha ağlattı yine aynısını yaptım hemen sustu, göğsümden alınca basıyor çığlığı kahroldum mahfoldu. Bide sebepsiz orada bizden ayrı. Benim de ne ameliyat yerim ağrıdı onun yanında ne belim hiç olmamış gibiydim çok üzüldüm. Yarın tedavi Red imzalayıp çıkabiliyor muyuz onu zorlayacağız. Karşında muhatap yok hemşire var şamslıysan zorlarsan asistan onların da karar yetkisi yok. Yarın bukadar dert anlattığımız insanlar değişecek sıfırdan tekrar anlat merakını acayip sınanıyorum yani sakin kalmak için
Hala elle masajla süt gelmiyor bebekte emiyor. Bugün gittiğimde de uyuyordu almıyor uyurken ağzına. Dardayım analar, yarın taburcu yum bebeğimizi bırakmazlarsa nasıl dönücez boluya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?